3 dôvody, prečo neposlať ženu po vete “Buďme len kamaráti” do prdele

29

3 dôvody, prečo neposlať ženu po vete "Buďme len kamaráti" do prdeleKonečne si sa odhodlal vybaliť to na ňu.

Je to žena tvojho života. Lepšiu už určite nikdy nespoznáš.

A žiadnu z nich nebudeš milovať tak, ako miluješ ju…

… otváraš ústa a vychádza z nich – „Ľúbim ťa.“

Lenže otvára ústa aj ona (s tým si asi nerátal čo?) – „Vieš, ale ja ťa mám rada iba ako kamaráta a nechcem pokaziť náš krásny kamarátsky vzťah…“

*BAM*, a je vymaľované.

Srdce ti tlčie ako zvon, slzy sa ti tlačia do očí a ty rozmýšľaš, čo si spravil zle.

Čo ak ti teraz poviem, že si vlastne VYHRAL?!

„Michal, no tak… vyhral? Veď som sa úplne pred ňou strápnil a už nikdy to nebude medzi nami také, ako predtým.“

Máš pravdu. Nikdy to nebude také, aké to bolo doteraz. Nebude to tvoj jednostranný záujem a trápenie sa.

Vitaj vo svete nádherných kamarátok a hojnosti žien na každom kroku 😉

 

Po „Buďme len kamaráti“ máš len 3 možnosti

Neodmietla teba. Neber to osobne. Odmietla to, čo si jej ponúkal.

Je však na tebe, ako sa v tomto momente zachováš. V zásade máš 3 možnosti:

1. Vyprdneš sa na ňu – Na istý čas sa prestanete stretávať a budeš si mesiace lízať rany z tejto „potupnej porážky“ ako Batman po výprasku od Banea v Návrate temného rytiera. Nie je na tom nič zlé. Sklamanie z lásky bolí. Je to úplne normálna vec a všetci sme si tým prešli.

2. Pokúsiš sa tento stav zvrátiť – Pozbieraš sa z toho, vylepšíš svoju ponuku, staneš sa príťažlivejším a lepším chlapom, prestaneš sa jej pchať do prdele a nakoniec svoju vyvolenú získaš a ona sa do teba zamiluje (och, to mi pripomenulo americké filmy). Dá sa to. Je to ale ťažké.

3. Využiješ jej ponuku – Po všetkých tých „Buďme len kamaráti“ (ktorých som sa napočúval habadej) som si uvedomil jednu dôležitú vec. Ja som vlastne získal! Získal som nádherné kamarátky, ktoré som mal na každom kroku. A čo z toho pre teba vyplýva?

 

3 dobré dôvody, prečo jej ponuku využiť a byť jej kamarát

Ak si sa rozhodol, že o ňu nechceš prísť a zároveň sa o ňu nechceš bezhlavo snažiť, určite oceníš možnosti, ktoré ti z kamarátstva s ňou vyplývajú.

Teraz ťa však musím upozorniť na jednu dôležitú vec.

Kamarátstvo…

Prečítaj si to znovu, pomaly a nahlas. K.A.M.A.R.Á.T.S.T.V.O! Už žiadne žiarlenie, používanie techník na zvrátenie tohto stavu či záujem o ňu. Nič z toho.

Úplne sa pokúsiš od toho odosobniť (áno, dá sa to). Potrebuješ si uvedomiť, že kamarátstvo s ňou je to najlepšie, čo ťa mohlo postretnúť.

Prečo si to myslím? Dám ti na to hneď 3 dobré dôvody:

 

1. Má vo svojom okolí ďalšie kamarátky

4 krásne ženy na kávičkePokiaľ je krásna, v jej okolí sa nachádzajú (pravdepodobne) tiež krásne ženy. V tomto prípade teda platí, že vrana k vrane sadá.

Preto je vhodné, aby si už k nej nič nepociťoval. Teraz nemám na mysli to, aby si jej to nejak vracal a užil si to s jej najlepšou kamoškou.

Pokiaľ ťa nebrala iba ako svojho taxikára zadarmo, držača jej vlasov pri vracaní či sponzora jej drinkov a obedov, určite nebude mať problém s tým, aby si to skúsil s jej dobrou kamarátkou, keď už to vám dvom nevyšlo.

Ak s tým problém mať bude, je pes zakopaný niekde inde (a to rovno v jej záhrade pod kríkmi). Využívala ťa. Asi najlepšie to opisuje táto spoveď jednej ženy.

 

2. Zistíš, ako ženy rozmýšľajú

Keď už ma prestali kamarátky považovať za „potenciálnu hrozbu“, začali mi hovoriť veci, na základe ktorých som postavil aj tento blog a upravil svoje správanie voči iným ženám.

Bavili sa so mnou o tom, čo na ne platí, čo na ne neplatí, prečo tamtoho odmietli, prečo toho kreténa chcú…

Je jasné, že občas samé nevedeli, čo chcú, tak som sa musel naučiť čítať medzi riadkami.

Hlavne, keď mi tvrdili, že chcú cieľavedomého, dobrého, vtipného chalana, ale vždy sa akosi namotali na tých „zlých chlapcov“.

Počúval som, čo ženy hovoria, ale čo je ešte dôležitejšie, priamo som sledoval, čo ROBIA!

A to je ten skrytý fakt, ktorý mnohým chlapom uniká.

 

3. Iné ženy si všimnú, že si u kamarátok obľúbený

Ideš s tvojou novou potenciálnou známosťou (u ktorej to už dúfam neposerieš) a oproti ide tvoja „nová“ kamarátka.

Vrúcne ťa pozdraví jemným objatím a úsmevom, prehodíte pár slov, ty sa rozlúčiš a pokračuješ ďalej.

Vezmeš ju na diskotéku. Pri vstupe sa hneď zvítaš s kamarátkou, ktorá ide práve na záchod, vnútri sa k tebe pripoja ďalšie dve a zaujímajú                                                                      sa, ako sa máš a ako sa ti darí.

A to všetko pred očami tvojej novej známosti.

Pomyslia si o tebe, že si „defkař“? Možno. Ženy však majú rady chlapov, ktorých majú rady iné ženy. Obzvlášť tie krásne.

Platí to aj naopak. Ak vezmeš svoju krásnu kamarátku zatancovať si do klubu či robí ti spoločnosť na rôznych akciách, ostatné ženy si to všímajú a tvoja hodnota pre ne automaticky rastie. O to jednoduchšie sa s nimi zoznámiš.

Ostatne, písal som o tom aj tu a Milan o tom hovorí vo svojej Pivotnej hre.

 

Akonáhle si uvedomíš, že nič nestratíš

Čo môžeš stratiť? Áno, prežiješ si sklamanie a bolesť srdiečka z toho, že nechce byť tvoja priateľka. Áno, zanechá to na tebe stopy.

Čím skôr si však uvedomíš, že musíš na sebe viac pracovať a že sa musíš stať chlapom, ktorý ženy priťahuje (a.k.a. Magnet na ženy), tým skôr pochopíš, že žien je všade dostatok a ty si máš z čoho vyberať 🙂

Preto nabudúce, ak ťa žena pošle do kamarátstva, nemusí to zákonite znamenať koniec sveta… ale začiatok niečoho nového.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

29 KOMENTÁRE

  1. zrovna resim podobnou vec…seznamil me kamos holkou, ktera se me libila, ale protoze po ni sel i on tak ja se drzel zpatky, jenze jak sem ji poznaval vic tak sem zjistil, ze ji asi mam rad vic nez jen jako kamarad, jenze ona i kdyz me bere a duveruje me, tak si chce uzivat svobodu … a me by zbylo max byt jen kluk co ji vzdy poradi…

  2. A čo ak ťa ona potom začne úplne ignorovať a ešte si z teba robí srandu? Mám to z vlastnej skúsenosti… Ale keď niečo potrebuje, tak som pre ňu dobrý.

  3. Tak ako ja som svoje city vybalil iba na jednu a to 2x.
    Zhodou okoloností rovnaký deň len s odstupom 2 rokov.
    Čo som spravil poslal som ju do prdele zrušil kontakt.
    Po čase sme si vybudovali lepšie priateľstvo a skutočne sa od nej dozvedel fáááákt veľa vecí.
    Niektoré s odstupom času radím do osobného priečinku pomenovaného „sračky“
    Iné si pamätám a nechávam pre seba a manipulujem nimi v tak ako v danom čase potrebujem.
    Či som spravil dobre?
    Osobne si myslím ,že áno. Skutočne najhoršie bolo vylýzať sa s toho ale vďaka tomu ,že som sa nato vykašlal som spoznal nové ženy a príležitosti.

  4. Zdravim otazka trocha mimo temy ale sledujem stranku uz dlhsiu dobu..viete mi odporucit aj nejaku literaturu s ktorou ste sa stretli vy a povedzme vam aj pomohla v rozvoji osobnosti? rad citam ale takuto knihu som este nevidel a pokial citam tie rozne o sebazdokonalovani sa od roznych autorov, tak mi to pride trocha kontraproduktivne s realitou 🙂

  5. Mne keď toto povedala baba, ostali sme dobrí kamaráti doteraz, ale ja tak sa mi dlho stávalo, že po tom ako som s ňou bol, som na ňu ešte dlho myslel, aj keď som vedel, že z toho už nič nebude. Bolo ťažké pre mňa sa „odosobniť „. Ale po niekoľkých mesiacoch sa podarilo. A je pravda, že po čase ma začala ona volať von :).
    Díky za článok, nenapadlo ma, že by som vďaka takejto kamarátke mohol stretnúť iné krásne ženy a že si aj tak môžem vybudovať hodnotu.

  6. Zena co si vie udrzat odmietnuteho chlapa ako kamarata urcite nebude mat len jedneho kamarata, a mozno ich bude o trosku viac ako single kamaratiek, co si myslim ze aj je pravdepodobnejsie (napr. ine zeny jej mozu zavidiet ze ma okolo seba vela chlapov, mozno bude povahou taky muzskejsi typ a zeny nepritahuje atd)

    Cize taketo „vyuzivanie“ jej zenskych znamosti sa skor nepritrafi a chlap moze skoncit ako x-te kolo u vozu (spolu s jej ex, odmietnutymi, tymi co sa zatial neprejavili a pod) v jej spolocenskom kruhu.

          • @Casanova: pete mam pocit, ze si mozno nepochopil co Casanova napisal… Ano su take baby, ktore maju X kamaratov (ktorych vyuzivaju), lenze aj tie to robia len kym jej niektory z nich nevyzna lasku, potom sa na neho vykaslu…

            Casanova tu pisal o tom, ze ked uz ju nemozes mat, tak ju vyuzi a zvys si svoju hodnotu… Ak si uvedomis, ze tuto babu uz nikdy nepretiahnes a nikdy sa to nezmeni, ale vdaka nej mozes pretiahnut ine, mozno to ma vyznam…

            ja osobne som to riesil uplnou ignoraciou, napriek tomu si myslim, ze ak clovek nie je prilis „zalubeny“ – moze to davat zmysel…

  7. no tak napr. mne ked naposledy baba povedala ze chce aby sme boli kamarati, ze ma nechce stratit, lebo zo mna citi ze som dobry clovek a blablabla, tak som to zobral v pohode, aj ked sa mi naozaj velmi lúbi.. povedal som ze aj ja chcem aby sme boli kamarati, ze je fajn pekná mladá baba a ked som vtedy hovoril ze ju „ľúbim“ ze som to myslel trochu nadnesene.. a tak ze som rád ze mozme byt kamaráti.. a ona mi povedala, zeby so mnou kludne isla von, porozprávat sa.. uz sme sa aj viac-menej dohodli na termíne a ja by som len chcel vediet, ci je tam este moznost ze by som u nej vzbudil nejakú tu pritazlivost a mozno po case by si aj ona uvedomila ze chce nieco viac ako kamaratstvo.. hm, je to mozne?

  8. Ja som sa od toho odosobnil, prestal som ju kontaktovať, vyrovnal som sa s tým emocionálne, ale stále sme kamaráti. Na môj údiv, po určitom čase ona začala kontaktovať mňa a volať ma k nej, von atď. Občas sa stretneme, kontakt nechcem prerušiť, ale city k nej už nedržím v sebe, lebo to z môjho pohľadu nemá u nej zmysel. Keďže patrí k 10 na stupnici a jej kamarátky tiež, tak prečo to „kamarátstvo“ nevyužiť na spoznanie iných žien.

  9. Ja sa priznám, že vždy, a vlastne hneď po tom, ako som z úst dievčaťa počul vetu ,,Buďme kamaráti,, som sňou hneď prerušil každý kontakt. V podvedomí som ju ale stále chcel, keď som ju niekde stretol tak som sa jej nedokázal ani do očí pozrieť a vlastne som obviňoval ju ( 😀 ) . Je to trapas za ktorý sa hanbím dodnes ale teraz vlastne vidím a zisťujem, čo všetko som z toho mohol vyťažiť, pretože to boli fakt kočky a možno som si premárnil kôli mojim blbým reakciám a nevedomostiam plno zábavy a dobrodružstiev, pretože ako si spomínal, kočky sa kamarátia s kočkami a keď som zistil s akými dievčatami sa tie moje ,,dievčatá,, kamarátia, tak som ostal stáť s otvorenými ústami 🙂

    • Je to bežná reakcia, že si sa na ňu vyprdol 😀 Aj Milan to tak robí 🙂 Ak však vidíš aj iný uhol pohľadu na túto vec, vieš si vybrať, čo bude konkrétne pre teba najvýhodnejšie 😉

      • A ešte by som mal jednu otázku – Čo urobiť v prípade, že som s dievčaťom dobrý kamarát ale ona má vážny vzťah? Lebo aj minule som sa s nimi stretol na diske a volala ma tancovať a ja som radšej nešiel 😀

        • Osobne by som šiela tancovať, ale neočakaval nič len pokec 🙂 Teda ak sa to mysli tancovať na disko a nie slaďak 🙂 A možno chcela aby jej chlap žiarlil

          • @Boris: Je úplne jedno, či je to tvoja sestra, kolegyňa z práce, zadaná kamarátka či žena, ktorú si spoznal pred 5 minútami. Tie ostatné, ktoré sa na to pozerajú, to totižto netušia 😉

            • Mnoo lenže problém je vtom že ja som snou kúsok paktoval predtým ako si našla tohto svojho frajera 🙂 Preto som bol v rozpakoch a radšej som sa nato vykašlal 🙂

  10. Keďže žena mi už viac krát povedala buďme kamaráti, tak som sa zachoval, že som sa na to vykašlal, neviem bolo by mi to trápne sa s ňou naďalej stretávať, možno niektorí chalani to vedia, buď sa im tlačia do riti aby s nimi chodili, alebo s nimi ostanú kamarát a vždy si budú doma nad nimi honiť.. Po takýchto skúsenostiach už ženy „nebalím“. Vieš aby som sa ja strapňoval a neviem čo hľadal si pilotku, no to ne.. Zaleži to asi skor od typu osobnosti, ako poznám vo svojom okolí by aby si začali s nejakou ženskou vysedávaju na nete alebo podobne a isté typy čo zbalia čo chcú a typy čo to majú na háku…[ nemyslim homosexualov]

      • Nehovorím že ženu nechcem ale už ma to tak neťahá ako kedysi, aj sa zoznamovať a tak,, Aj Tvoje články sa mi ľubia len su stvorene viac menej pre určité typy ľudí s takou povahou ako ja nemam 🙂 ale inak fakt dobre pises

    • @Boris: Mne pomohol opačný postup. Keď mi dievčina zahlásila to „Buďme len kamaráti“, tak samozrejme, že som sa cítil všeliako (pričom jej reakcie dovtedy boli skôr opačné – aspoň ja som ich tak vnímal, a ja som sa cítil aj trocha podvedený). Bola to v pohode baba, nechcel som s ňou prerušiť úplne kontakt, ale aj som potreboval istý čas byť sám. A tak som jej napísal sms, že to potrebujem rozdýchať, že sa jej na čas nebudem ozývať, a že sa jej ozvem, keď sa dám do kopy. Medzitým som si zvýšil adrenalín športom a tam vybil to sklamanie. Cca za 2 týždne som bol OK a ozval som sa jej. V pohode sme komunikovali ďalej, aj keď už len v tej kamarátskej rovine. Asi za cca 3-4 mesiace ma začala „podozrivo veľa“ vyhľadávať, volať na rôzne akcie… Avšak ja už som v tom čase o ňu nemal záujem, resp. už som mal v hladáčiku inú babu, takže táto mala smolu. Ale vďaka nej som si uvedomil, že ak ma žena odmietne, tak to vôbec neznamená, že som sa strápil. Naopak, cítil som sa potom akoby silnejší, keďže nakoniec ma chcela ona. .Za predpokladu, že jej odmietnutie ustojím a v komunikácií s ňou pokračujem. Keby som sa vtedy urazene stiahol a úplne s ňou prerušil kontakt, okradol by som sa o takúto príjemnú skúsenosť:)

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here