4 magické ingrediencie – Ako byť charizmatický

ako byť charizmatický

Poznáš vo svojom okolí muža, ktorý nevyzerá najlepšie, netopí sa v peniazoch, no v partii je populárny a má úspech so ženami?

Poznáš muža, ktorého si ženy vždy všimnú a ani nevieš prečo?

Poznáš muža, ktorý má v sebe niečo ako neviditeľnú charizmu?

Niekoho, kto sa ti nezdá byť vtipný, no ženy sa na ňom uchechtávajú?

Moderní Casanovovia, Don Juanovia, Valmontovia či Playboyovia nemusia mať peniaze. Nemusia dokonca ani dobre vyzerať či mať prehnane sofistikovaný humor.

Chceš vedieť, v čom je skrytá ich sila? Čítaj ďalej…

 

4 magické ingrediencie – Ako byť charizmatický

1. Tvoja vlastná realita – Veď ju

„Svet pekný ako obrázok vo svojom vlastnom ráme“ To je síce pekné prirovnanie, ale čo znamená?

Psychológovia zistili, že ľudia sa chovajú podľa takzvaných rámcov. Rámec je filter – spôsob nazerania na svet.

Ľudia na svet pozerajú  podľa svojich vlastných rámcov. Rámec si každý človek utvára na základe svojich hodnôt, prežitých zážitkov, výchovy, ale aj prostredníctvom ľudí s ktorými je v kontakte.

Realita má toľko veľa rôznorodých hodnôt, že žiadny človek nedokáže všetky hodnoty a informácie v nej obsiahnuť. Ani keby žil niekoľko životov za sebou. Pozerá sa len cez svoj filter a podľa neho sa chová.

Vytvára si vlastnú mapu reality.

Mapa nie je teritóriom! Nie je to skutočná realita – len jej odraz odlišný v závislosti od jedinca.

 

Okey, ale na čo toto všetko vedieť?

Už si niekedy počul vetu, že ženy majú rady silných mužov?

Áno, je to pravda!

Silný človek má svoj rámec pekne pod kontrolou.

Keď sa s ním stretne slabší jedinec, doslova je strhnutý jeho nazeraním na svet, a podľa toho prispôsobuje svoj vlastný rámec.

Slabší sa tak stáva „hosťom v realite“ toho silného.

 

Ako mať svoj silný rámec?

V prvom rade musíš vedieť povedať nie. Mal by si vedieť s niekým nesúhlasiť, ale tak, aby si mu neodobral pocit dôležitosti, prípadne ho neurazil.

Silný rámec budeš mať jednoducho vtedy, keď budeš mať situáciu pod kontrolou a budeš viesť interakciu kartami, ktoré sám rozdáš.

Nehovorím, že máš za každú cenu presadzovať a vnucovať svoju vôľu.

Nie!

To by bolo otravné…

Hovorím, že máš ukázať, že máš pevný a stabilný rebríček hodnôt, o ktorý sa môže oprieť aj ONA sama. To je priťažlivé!

Inými slovami: môžeš rešpektovať hodnoty a identitu krásky, o ktorú máš záujem. Zvedieš ju aj keď nebudeš rešpektovať jej hodnoty (určite ju však neuspokojíš po psychologickej stránke).

!!! Za žiadnych okolností však nedovoľ, aby ONA nerešpektovala tvoje hodnoty a tvoju identitu!!!

Ak si tvoj objekt záujmu všimne, že si chrániš svoje hodnoty, možno bude túžiť aj ona sama stať sa tvojou hodnotou. Snaž sa byť ten silný!

 

2. Tvoj pohľad – Je TO v očiach bejby!

Čo takto namiešať trošku očného kontaktu?!

Na čo myslíš, keď sa príťažlivej žene pozeráš do očí ?

Aká je krásna? Aké má krásne oči, zadok, pery, prsia, postavu? Ak áno, gratulujem.  Zaradil si sa k priemeru. Podpriemerní sa do očí ani nepozerajú.

Zameň podobné myšlienky, napríklad  za niečo takéto – „Som pre teba dobrý kúsok! Viem, že mi neodoláš! Som to najlepšie, čo ťa mohlo stretnúť! Viem, že ťa priťahujem! So mnou prichádza pre teba len to dobré!“

Intenzívne na to mysli! Ver tomu! Nie len, keď sa žene pozeráš do očí.

Je to dvojitá sugescia. Žena tvoj očný odkaz postrehne a naladí sa na tú správnu vlnu. Zároveň aj ty sám si vsugeruješ správanie, ktoré ti pomôže oveľa lepšie reagovať.

Ak žena povie, že sa na ňu pozeráš zaujímavo, si na správnej ceste!

[MT_sebavedomie]

 

3. Tvoj kontrast – Vyvolávaj v nej protichodné emócie

Všimol si si, čo dokáže kúsok kontrastu urobiť s fotografiou?

Kontrast odjakživa pútal pozornosť a povráva sa, že je jedným z nástrojov moderných iluminátov v hudobných klipoch.

Môžeš si dať čiernu košeľu a bielu kravatu. Jednoduchou kombináciu zaručíš, že budeš stredobodom pozornosti.

Charizmatický muž sa neobmedzuje len na kontrastné oblečenie. Kontrast môže byť oveľa rafinovanejší!

Nemusí byť len vizuálny, môže byť aj na princípe správania sa.

Chceš príklad?

Kontrastom je byť na jednej strane agresívny a asertívny, no a na druhej strane emocionálny a romantický.

Ženy zväčša nehľadajú obe tieto kvality naraz, a preto budú prekvapené, ak budeš mať kombináciu oboch. Ak zakomponuješ kontrast do svojej osobnosti, prilákaš do svojho života viacero typov žien a budeš pôsobiť zaujímavejšie.

Ak si zlý chlapec, neboj sa, že vyznieš slabošsky, ak popracuješ na svojej emocionálnej a romantickej stránke.

Ak si gentleman, neboj sa byť trochu dôraznejší. Ženy to v konečnom dôsledku ocenia!

 

4. Tvoja hravosť – Chceš sa so mnou hrať?

Dokonca aj pri zvádzaní, záležitosti výhradne pre dospelých, si môžeš zobrať príklad z detí.

Zvádzať musíš samozrejme ako dospelý, no jednu vec si môžeš nechať so svojho vnútorného dieťaťa – hravosť…

Hravosť spôsobí v ženskom tele endorfínový kokteil a príjemné pocity, ktoré ti zabezpečia posun vpred a ochotu krásavice tráviť s tebou spoločný čas.

Ak budeš robiť veci hravo a s entuziazmom, žena ti dovolí toho oveľa viac.

Keď už máš svoj vlastný stabilný rámec, chrániš si svoje hodnoty a dokážeš mať situáciu pod kontrolou, hravosť bude pre teba veľmi príjemným doplnením.

Aj to je kontrast. Aj to je príťažlivé.

Hravosť je jednoducho zábavná a neodolateľná.

Veľa žien má vyvinutý zmysel pre divadlo (born to make drama). Uspokojí ich, ak si ho s nimi hravo zahráš.

Ak sa spýtaš bisexuálky, aký je rozdiel medzi mužom a ženou, môže ti odpovedať, že ženy sa jednoducho rady hrajú.

Ženy sa rady hrajú. A tak sa hra postupne stáva hrou už iba pre dospelých…

Chceš sa s ňou hrať?

 

Čo s tým spravíš ty?

Charizmatický lovec má situáciu pod kontrolou a chráni si svoje hodnoty. Vie povedať áno aj nie. Má v sebe zaujímavé kontrasty, ktoré môže žena objavovať.

Kľudne si so ženou zahrá divadielko a keď sa jej zadíva do očí, z jeho pohľadu vyžaruje príťažlivá mužská energia.

Ženy sú ním uchvátené, cítia sa v jeho spoločnosti dobre a chcú s ním tráviť, čo najviac času.

Otázkou zostáva, čo z toho začneš už dnes využívať ty?

[MT_sebavedomie]

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

22 KOMENTÁRE

  1. Velmi zaujimavy clanok, je tam kazdopadne vela uzitocnych veci. Ale na druhej strane chlap, ktory moze mat vsetky tie dane vlastnosti v sebe, nemusi vobec u zien zabodovat. Narazam hlavne na fyzicku stranku. V mojom pripade by som to poukazal formou beznych veci, s ktorymi sa bohuzial casto stretavam v realite posledne mesiace, mozno aj dlhsie. Pokym mnohi chlapi od prirody nevyzeraju fyzicky pritazlivo, maju malu sancu, ze si s nimi baby vobec prehovoria. Ano, smutna realita, bez prikraslovania… Crty tvare, ktore su sumerne a spadaju do typu pritazlive castokrat rozhoduju o tom, či vám mnohe zeny vobec daju sancu o ne bojovat, resp. poriesia svojim osvecenym sposobom a zaskatulkuju vas do kategorie „nie moj typ“. Vsimam to uz dlhsie na mojich lepsie vyzerajucich kamaratoch, znamych a kolegoch a vidim to na vlastne oci, aku vyhodu im dava vyzor. Overil som to dokonca aj na mojom dobrom kamaratovi, ktoremu sa velmi dari so zenami, nema s nimi problemy a vzdy sa on sam odvolaval na vec, ze je to hlavne o charizme, celkovom sebavedomom a dominatnom vystupovani a posobeni nie len na zeny, ale na ludi celkovo. Lenze si medzi casom nasiel frajerku a pri otvorenej otazke, co ju zaujalo na nom, bez rozmyslenia odpovedala, citujem: „predsa tvoj ksicht“, keby si sa mi nepacil, tak si s tebou ani nezacnem…“ A na otazku ci to nebolo o charizme, sebavedomi, odpovedala, ze nie, to si ani nejak neuvedomovala, islo jej hlavne o to, ako vyzera. Takze tym sa aj jemu narovinu potvrdilo a sam si to uznal predo mnou, ze keby nemal tie svoje pritazlive fyzicke vlohy, asi by nezabodoval ani u nej, ani u mnohych dalsich pred nou… A ked sa vratime ku mojmu pohladu na vec, tak v tomto som si utvrdil, ze to, co mnohym chlapom priroda nenadelila a tym padom to nemozu zmenit, malokedy dokazu vynahradit niecim inym, co by malo byt podstatnejsie ako samotny vyzor. Casto si poviem, ze ak nevyzeram ako chlapi na fotkach z vasich clankov, tak sa ani nemusim namahat :)) Takze to bolo moje prakticke konstatovanie z praxe bezneho zivota. Sam som zvedavy, ak sa vyjadrite k tomu, ake argumenty si z toho dokazem zobrat do zivota a nejak ovplyvnit moju situaciu. Drzte sa a pokracujte s osvetou prostrednictvom tejto skvelej stranky 🙂

    • @Cole: No tak to kamarátove dievča je očividne dosť povrchné 🙂 Nevravím, že na výzore nezáleží. Je podstatný. Pravdaže. Vravím len, že aj menej fyzicky príťažliví chlapi to dokážu zvládnuť… Iba nesmú naraziť na povrchnú ženskú, ktorú to nezaujíma 😉

      • @ Casanova: Asi ano, ked sa takto vyjadrila, ale je to jej vec. Je to ubohe, ale ako si vsimam, tak mnohe si to neuvedomuju. Ano, tak dufam, ze dokazu aj menej pritazlivi chlapi uspiet, lebo po svete nechodia len sami krasavci, sme tu aj my, priemerne vyzerajuci chlapi, co tiez nechcu zostat sami na ocot. Ja sam osobne viem so zenami v pohode komunikovat, nebojim sa ich, len s mnohymi sa nedostanem do interakcie kvoli tomu ako vypadam. A ak ano, tie nepriame reakcie „nie si moj typ“ zvyknem zbadat pomerne rychlo a uz to potom radsej neriesim, lebo viem, ze som nezapadol do jej „koncepcie“. K tomu mi uz zacina vsetko pripadat tak, akoby fakt vsetky boli take povrchne a na jedno kopyto. Takto sa opytam, bol si svedkom toho, ze nejaki tvoji fyzicky naozaj menej pritazlivi kamarati uspeli u sympatickych zien? Ak ano, kolkym sa to podarilo? Ked uz si spomenul tie, ktore zaujima aj nieco ine ako vyzor, potom by som rad vedel, ked prave taketo zeny „rastu“? Hned by som sa tam prestahoval. 🙂

    • @Cole: Čo sa týka vzhľadu: dosť často sa táto otázka rieši.
      Poviem k tomu toľko: never tomu!
      Na vzhľade skutočne záleží, ale ešte viac záleží na na tom, kto ten vzhľad nosí.
      Je to ako s veľkosťou penisu. Áno záleži na veľkoti, ale ešte viac záleží na tom, kto ho nosí.
      …povedzme, že ide ide párik a žena zbadá muža, povedzme černocha – bezdomovca. Sú predpoklady, že ho má veľký…no žena dá prednosť mužovi, ktorý je jej po boku. Na koľko je černoch bezdomovec, nedokáže žene zabezpečiť štandart po ktorom túži. Bude sa zamýšľať nad veľkosťou svojho partnera.
      Podobne nezáleži na vzľade na toľko ako kto ten vzhľad nosí. Viac ako na vzhľade záleží na tom, či je muž upravený….lebo to, že je upravený viac vypovedá o tom, kto je..
      Žena dá prednosť upravenému chlapovi pred krásnym…
      Podobne si niektorí muži myslia, že je TO otázka peňazí….skutočne do istej miery je, ale nie je rozhodujúci element… pokiaľ to muž so ženami vie, niektoré ženy sú mu dokonca ochotné dávať peniaze aby prežil….
      Podobné myšlienky ako typu: nevyzerám na to, nemám dosť peňazí…atď sa volajú limit beliefs….treba ich prekonať!
      Keď sa nejakého muža opýtam, prečo tomu verí (limit beliefs), odpovie: mám pohľadného kamaráta, ktorému sa darí….mám bohatého kamaráta, ktorý ma skvelú ženskú…atď
      NIE! blbosť
      ….ja osobne mám kamráta ktorý nevyzerá pohľadne, nemá moc peňazí a ide mu to tak, že by zahanbil aj mnohé pohľadné slávne osobnosti…
      stačí si do youtube hodiť meno DAVID X..aj ten TO vie a nie je to ktovie-aký fešák….
      na vylepšenie vzhľadu odporúčam: solárko a posilku…plešatejšiu hlavu odporúčam vyholiť…na silnejšiu postavu odporúčam košeľu na mieru…na priemernú a chudšiu postavu odporúčam obtiahnuté oblečenie…
      úspech so ženami môže byť v živote konštanta…je to to, čo môžeš mať vždy…btw, ani ja nie som ktovieaký švihák 🙂
      good luck 🙂

      • @ Pietro : Ano, mas pravdu s prikladmi, ake si uviedol. Suhlasim, ze zeny v tomto este ako tak uvazuju, aj ked im stale neverim, lebo vedia nie pekne prekvapit. Mne hlavne islo o poznatok a uvedomenie si, ze zeny su v dnesnej dobe povrchnejsie ako chlapi. Mnohe fakt posudzuju a pripustaju si ku sebe chlapov hlavne podla vyzoru. Nie je to ziadny vymysel, ale skutocnost, ktoru si stale velmi vsimam. Naozaj je to smutne, ale fakt skoro kazda ocakava dnes velkeho krasavca, aj ked mnohe maju v hlave nasrate. A taki ako ja, co sa nezanedbavame a fakt zijeme aktivnym spolocnenskym zivotom, zostavame bohuzial bokom… Lebo nevypadame podla ich predstav… Co sa tyka mna, tak pravidelne sportujem, chodim do fitka, hravam volejbal, takze postavu nemam mlandravu, som pohyblivy a nie je to vobec zle. Popri praci, kde na BA slusne zarabam, venujem sa uz dlhe roky dalsiemu zaujimavemu konicku, vdaka ktoremu spoznavam stale novych ludi. Len bohuzial u zien posledne roky velmi nebodujem a to ma trosku frustruje… Ale ako sa vravi, clovek nemoze mat vsetko, preto som vdacny aj za to malo, co som dosiahol a co mam. Aj ked bez zeny, musim zit dalej a musim mat hlavu hore. Nic ine mi nezostava.

        • @Cole: Kamo, nechcem ti do toho nejak kecat, ale podla mna nemas to sebavedomie. Vôbec to neber v zlom, ale vravíš že so ženami komunikovať vieš… ale vieš ako máš s nimi komunikovať? lebo ak chceš nejakú zbaliť, nemôžeš byť za dobráka. Mne to trvalo 4 roky kým som to pochopil. celú strednú som bol len „super chalan“ s ktorým sa dá porozprávať. ale k čomu ti to je? je pravda, že tie baby u ktorých som dobrý chalan mám ozaj rád, ideme spolu raz za čas von, všetko super. ale hneď ako som šiel na výšku rozhodol som sa ženy menej vážiť. viem že to vyznieva paradoxne, ale ozaj si ich netreba až tak vážiť (čo mi potvrdila aj jedna friend with benefits). Jednoducho byť odmeraný a trošku úchylný, nie veľmi lebo to tiež nemajú radi, ale trošku. a výsledok? napriek tomu že som chudý (65kg – čo som považoval za svoj najväčší nedostatok a dôvod nezdaru) mám teraz niekedy aj problém s tým aby som nepretiahol kamarátky pre ktoré som ešte donedávna bol ten „dobrý chalan“. aby si pochopil nie kvoli tomu, ze by som ich chcel JA pretiahnut, ale kvoli tomu ze oni chcu mna pretiahnut.

            • @Cole: Netreba si hneď sypať popol na hlavu…a netreba sa podceňovať…určite na to prídeš skôr ako za celý život…
              Nepoznám celkom tvoju situáciu, avšak odporučil by som ti namiešať trošku namyslenosti a zábavnosti. Ženy ti odpustia namyslenosť, ak budeš čertovsky zábavný. Podotýkam čertovsky 🙂 (kombinácia tiež v istom zmysle kontrastná….dokým prvá ingredincia, namyslenosť, buduje napätie, druha ingredincia, zábavnosť, buduje uvoľnenosť a relax a spoločné pohodlie)
              Keď sa to naučíš, budeš si môcť dovoliť dokonca aj sypať popol na hlavu, ak budeš chcieť. Bude to „vykúpené“ a budeš vedieť, ako byť pokorný. Najskôr sa nauč, ale opak…. Určite pred ženami „nesťahuj chvost“.
              Čítaj ďalej moje články a články na blogu a snáď prídeš na koreň veci. Prípadne mi napíš mail.
              Držím Ti palce!

          • kks, akoby si mi z duše hovoril Mišo. presne to isté som zažil aj ja. na strednej dobrý chlapec, získal som si nespočetne veľa kamarátok a bola medzi nimi aj tá ktorú som chcel.. samozrejme že ma nechcela 😀 „buďme len kamaráti“. vtedy ma tá odpoveď skoro zabila, dnes viem že sa mi nič lepšie v živote nemohlo stať, pretože som v ten večer objavil tento web 😀 momentálne pôsobím 2. rok na výške a zdá sa mi že mám nekonečné možnosti.. u žien treba byť tak trochu hajzlík, držať si svoju hodnotu a ukázať jej že si to najlepšie čo ju mohlo stretnúť. tu je veľmi dôležitá autosugescia. pri pohlade do zrkadla zistím že je strašne vela chalanov na vonok príťažlivejších ako ja, ale iba JA jej viem ponúknuť to po čom naozaj túži.. treba si to opakovať každý deň, potom tomu aj uveríte a budete sa aj tak správať.. 😀 ynwa

    • @Cole: Ja nie som žiadny „borec“ ale chcel by som ti na margo tvojho príspevku napísať jeden postreh ktorý som si všimol ja, ohľadom výzoru, určite na výzore záleží hlavne nám chalanom ale u dievčat je to trochu iné, ale z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať že mám kamaráta ktorý podľa mnohých dievčat je fakt príťažlivý a sexy, taký ten holohlavý, nabúchaný a opálený španielsky typ no však keď príde dievča k nemu a chce konverzovať zostane ako kamenný múr ktorý sa zmôže ledva na slovo a to baby odrádza, naproti tomu ja vyzerám priemerne ale v konverzácii s dievčatami nemám problém, a dievčatá sa radi so mnou bavia. Takže na záver asi toľko nemusíš byť žiaden Brad Pitt pokiaľ máš charizmu.

      • @ likePUAdo : Ano, mam aj ja takych znamych, co vypadaju fakt velmi dobre, ale skutek utek a castokrat som ich zazil sediet v spolocnosti skvelych zien ako 5 peniazi a nic. 😀 Co sa tyka mna, zvykam si na to, ze vyzeram tak ako vyzeram. Nie som nastastie Quasimodo, to nie, mozno aj mam v tvari nieco zaujimave, ale zeny su dnes tak na prd naprogramovane, ze nespadam do ich formulky bohuzial. Ale na druhej strane ja tiez mam pravo na vyber a uplatnujem si ho, nepobezim za kazdou, co sa ako tak po mne pozrie 😀 So zaujmom samozrejme to bolo myslene. Len ma mrzi ta povchnost, ktora v dostatocnej miere ovlada sucasny svet zien z pohladu na chlapov. Mam co zene ponuknut, ziadna sa nebude pri mne nudit, lebo mam uz aj dost odzite a nie som prvodnovy. Len nech mi daju sancu sa prejavit, to je zaklad…

        • @Cole: Ešte ma napadla jedna vec!
          Možno črty na ktoré teraz nie si „hrdý“ ti budú neskôr iný chlapy závidieť. Ak prelomíš tu bariéru a ako sa varví pretrhneš smolu – budeš mať o to lepší pocit z úspechu. Lebo čím horší štart a väčšie útrapy, tým lepšie potom chutí víťažstvo.

          ….a len tak mimochodom..niekedy sa stáva, že pohľadní chlapy závidia tým menej pohľadným ich škaredosť….a (dosť) veľa žien mi povedalo, že sa čudujú, že čím škaredší chlap, tým viac ju priťahujú…
          najvyšší čas, začať s autosugesciou, že so svojím vzhľadom si absolútne príťažlivý..ba čo viac..za istých okolností by si sa mohol stať sexidolom 🙂 prečo nevýskušať toto odvážne tvrdenie a nezakomponovať do svojej mysle? 🙂

          btw: ak hovoríme o povrchnosti, určize sú povrchní muži rovnako ako ženy…na každý príklad povrchnej vlastnosti ženy, by som ti vedel dať príklad povrchnej vlastnosti muža…nie je zdravé takto rozmýšľať, pretože tak človek príde len na to, že sú ľudia povrchný, nedisciplinovaný…atď…je to veľmi sebanaplňujúce pozorovanie…

          • @ Pietro : Fuha, tak teraz som zostal zaskoceny tym, co si napisal, ze pohladni chlapi niekedy zavidia takym ako ja tie ich fyzicke nedostatky. A este viac z toho, ze ti evidentne zeny spominali, ze ich pritahuju aj skaredi chlapi. Ak mozem vediet, kolko takych bab ti to povedalo? Lebo fakt neviem, nejde mi to nejak do hlavy, hlavne na dnesnu dobu je to tak trosku netypicke vyjadrenie. Ale na druhej strane je dobre vediet, ze to moze byt aj tak. My skaredsi predsa mame nieco do seba, takze nemali by sme byt odpisani len na zaklade vzhladu 🙂

  2. Akože wooow na tejto stránke je veľa plnohodnotných a poučných článkov no naposledy som takýto dobrý článok tu čítal na začiatku v niektorom z prvých chánových alebo wonderboy-ových článkov. Fakt sa mi páčil, pretože kto pochopí tento článok a prenesie na základe vlastných skúseností do praxe má polovicu úspechu v téme Zvádzanie isté. Pietro ešte doplň tie názorné ukážky hravých rozhovorov a tak bude to 100% len tak daľej 🙂

    • @likePUAdo: hravosť môže byť okrem rozhovoru všetko, čo nabáda ženu k hre.
      napríklad malé nevinné zápasenie pred milovaním, dodá žene aj mužovi, endorfíny, čo ich môže len zblížiť.
      …negovanie (falošné diskvalifikovanie záujmu) sa tiež môže podať hravým spôsobom (ale iba v istých momentoch), čo vypne žene kontrolku: AROGANTNÝ!
      hravosť sa dokonca niekey môže premietnut aj do pohľadu, čo môže ženu odzbrojiť…hravosť si proste žena asociuje s niečím, čomu fandí a s niečím, čo chce svojím ženským spôsobom chrániť.

  3. Myslel som, ze ako Trnafcan, mam najhorsiu Slovencinu na svete… Ale ked vidim Kolomanon prispevok, tak nie som na tom az tak zle..;)))

    Inac super clanok.Je vidiet, ze je z praxe.

    • @Milan Marko: Tomu Kolomanovi sa naozaj podarilo skrátiť konverzáciu 😀 …asi sa snažil dať ukážku hravého rozhovoru 🙂
      To som rád, že sa článok páči 🙂
      Trošku tam chýbajú tie názorné ukážky, ako spomenul Martin, no pevne verím, že aj napriek tomu, aj laik pochopí o čo ide, keď sa nad tým bude v príhodných chvíľach zamýšľať 🙂

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here