Kniha Príťažlivosť: Čo všetko v nej nájdeš a v čom ti pomôže?

0

Knihu PríťažlivosťČo všetko nájdeš v knihe Príťažlivosť a v čom ti pomôže? môžeš získať aj ty!

Možno sa pýtaš, že čo v nej vlastne je a ako ti to pomôže.

Čo je úplne prirodzené! Sám by som nekupoval mačku vo vreci a niečo, o čom by som najprv aspoň trochu nevedel.

Okrem jednej celej kapitoly na ukážku (ktorú ti odhalím nabudúce), som sa rozhodol dať ti ako-taký prehľad o tom, ČO je kniha Príťažlivosť.

 

O čom kniha príťažlivosť je (a o čom nie je)

Kniha príťažlivosť je výsledkom množstva nezdarov, neúspechov a pokusov, ktoré som na ceste k príťažlivosti podstúpil.

Vďaka nim som pochopil, čo NEMÁM robiť a čo NEFUNGUJE. A nebolo to len pri jednej žene. Ale pri stovkách, s ktorými som prišiel za tie roky do kontaktu.

Na väčšinu z princípov, metód a konceptov, o ktoré sa s tebou v tejto knihe podelím, som prichádzal sám. Odmietlo ma množstvo žien a pri ďalších som to pokazil zas ja. A to bola pre mňa najlepšia škola.

Je tu dôležitá vec, na ktorú ťa chcem upozorniť ešte pred tým, ako budeš čítať ďalej.

Toto NIE je kniha o balení žien – aj keď princípy a metódy z nej ti pomôžu zbaliť VIAC žien ako ktorákoľvek technika či trik, ktoré si doteraz poznal a skúšal.

Toto NIE je kniha o dostávaní žien do postele – aj keď si vďaka spomenutým princípom a metódam bude chcieť s tebou užiť viac žien, ako si si doteraz vedel predstaviť.

Ak sa momentálne trápiš s tým, že tie ženy, ktoré sa ti páčia a chcel by si ich, no ony ťa nechcú, nezaujímaš ich, ak nechceš byť sám a túžiš priniesť do svojho života viac žien, užívať si s nimi sex alebo mať naplnený a dlhodobý vzťah s jednou ženou, tak táto kniha ti doslova môže zmeniť život.

Popri jej čítaní a aplikovaní mojich rád do svojho života, zistíš, že to nie je len o ženách. Ale, že to je i o TEBE. A začnú sa zlepšovať aj všetky ostatné oblasti tvojho života, nielen tie týkajúce sa žien.

Budeš oveľa spokojnejší a šťastnejší, ľudia k tebe budú pristupovať s väčším rešpektom a úctou. Princípy, ktoré v knihe zdieľam, sú aplikovateľné aj na biznis či obchod a stretol som sa aj s chlapmi, ktorí na základe nich získali od šéfa vyšší plat.

 

ČO ŤA ČAKÁ?

Aj ty si už tak nedočkavý ako ja? Je toho toľko, o čo sa chcem s tebou podeliť.

No nie všetko by sa zmestilo do tejto knihy. Popravde, na každý z mojich programov by som dokázal napísať zvlášť knihu.

A pravdepodobne sa ti aj dostane časom do rúk. Ale vybral som pre teba to najpodstatnejšie z mojich prémiových programov, za ktoré chlapi platia stovky eur a zabalil som ti do tejto knihy všetko, čo ti pomôže vybudovať tvoju príťažlivosť.

Časť z obsahu nájdeš aj na tomto blogu, ale je to len minimum a okrajovo. Je to doplnené o príklady, príbehy z minulosti a v mojich kurzoch je stále cez 80% unikátneho obsahu, ktorý som nikde ešte na blogu či vo videách zdarma neuverejnil.

Postupne sa v jednotlivých kapitolách a na celkovo 248 stranách pozrieme na to, čo robí z chlapov príťažlivých mužov pre ženy.

V prvej kapitole ti predstavím ten nový svet, do ktorého sa každý deň zobúdzaš. Ako ženy rozmýšľajú a aký prístup by si k nim mal zvoliť, aby si si neodpálil u nich šance hneď na začiatku.

Popritom všetkom sa trochu bližšie spoznáme a v ďalších kapitolách ti porozprávam vždy kúsok z môjho príbehu, v ktorom sa, myslím, nájdeš veľmi často aj ty sám.

Ty a ja totižto nie sme zas tak odlišní. Väčšinou to však budú veci, ktoré mi nevyšli, a to, ako som sa z nich poučil.

To preto, aby si tie chyby neopakoval zbytočne aj ty. Myslím, že to ti  dá oveľa viac, ako keby som ti sucho povedal, že zbalil som tú a vyspal som sa s tamtou. Dvíhať ego si nepotrebujem a chcem ťa naučiť, čo na ženy dnes platí.

Od kapitoly 3 ti následne predstavím SYSTÉM priťahovania žien v 5 častiach, vďaka ktorému uvidíš celé “balenie žien” (Bože, ako ja nemám rád to spojenie, ale keď to už akosi zľudovelo) a vzťahy v úplne novom svetle a už nikdy nebudeš pristupovať k ženám rovnako ako predtým.

Odhalím ti tie najväčšie pecky, ktoré boli doteraz prístupné len pre mojich platiacich klientov.

 

Čo je Príťažlivosť?

Príťažlivosť je tajná ingrediencia, ktorá chýba väčšine dnešných chlapov. Je to tá „iskra“ či „chémia“, ktorú ženy tak zúfalo hľadajú a potrebujú.

Vďaka nej bude pre teba možné získať kamarátku, po ktorej už tak dlho túžiš, ale pomôže ti aj v tom, aby ťa ženy od prvého momentu, ako sa spoznáte, vnímali v úplne inom svetle.

A to najlepšie na tom je, že k tomu, aby si bol pre ženy príťažlivý, nepotrebuješ mať milióny na účte, bavoráka v garáži, kocky na bruchu a dokonca ani výzor Taliana.

V tomto momente máš vo svojich rukách tie najlepšie koncepty vytvárania osobnej príťažlivosti, ktoré dokážu z teba spraviť Magnet na ženy.

Aplikovaním informácií a rád z tejto knihy, dosiahneš zlepšenie v desiatich smeroch:

  1. Budeš oveľa šťastnejší a spokojnejší so sebou samým a so životom celkovo
  2. Začneš sa cítiť uvoľnene a sebavedomo aj pri krásnych a atraktívnych ženách
  3. Zvýši sa tvoje sebavedomie a sebahodnota
  4. Budeš pre ženy oveľa zaujímavejší a začnú na teba myslieť a premýšľať nad tebou
  5. Začneš priťahovať lepšie a kvalitnejšie ženy
  6. Prestaneš riešiť odmietnutia a začneš si ich užívať
  7. Ty si začneš vyberať, s ktorou ženou chceš tráviť čas
  8. Budeš viac naplnený tým, kto skutočne si, bez rôznych masiek, hier či manipulačných techník
  9. Budeš si užívať viac sexu ako kedykoľvek pred tým
  10. A začneš byť pre ženy vhodný aj ako partner do vzťahu

Všetky tieto (a ďalšie) zlepšenia dosiahli už tisíce chlapov, ktorí navštevovali môj blog chlap20.sk alebo absolvovali niektorý z mojich prémiových programov.

[kniha_pritazlivost]

 

Séria článkov ku knihe:

  1. Prečo som sa rozhodol napísať vlastnú knihu?
  2. Čo všetko nájdeš v knihe Príťažlivosť a v čom ti pomôže?
  3. Ukážka kapitoly z knihy Príťažlivosť: Zlý CHLAPEC
Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here