Učiť sa baliť baby je úbohé, ale čo s tým?

16

Je baliť baby úbohé? 

Keď sa stretnem so ženami či s chlapmi a príde na to, čomu sa venujem, čo robím a čo ma živí, začnú sa ma pýtať dookola tie isté otázky:

To sa chlapi potrebujú učiť?

Nemali by to už vedieť?

Veď to musia byť nejakí úbožiaci, čo to čítajú…

No a presne tie isté ženy sa sťažujú, že poriadnych a skutočných chlapov je dnes málo a že tie zženštilé bábovky dnes akosi stoja za hovno.

 




 

No ale, kde sa mali chlapi naučiť, ako byť poriadny chlap?

A ako mali k tomu chlapi prirodzene prísť?

Žiaden chlap sa predsa nenarodí ako alfa samec. Má to síce niekde hlboko v sebe, ale každý jeden to potrebuje objaviť a dostať na povrch.

Ako to však objaví, keď odmalička otec chodí do roboty (ak nie je nezamestnaný teda), sadne pred telku, otvorí pivo, nahučí na ženu a občas ju aj zmláti… Otec svojho syna k ničomu nevedie a už vôbec mu nejde príkladom.

Tak ho vychováva mama a učí ho správať sa k ženám ako k princeznám, nosiť im kvety, kupovať im darčeky… Teda všetko to, čo sa mame doma nedostávalo.

V škole sa už vôbec nič nenaučí a v robote tobôž. Musí akurát tak poslúchať, držať hubu a krok – byť priemerný.

Príde domov a zapne počítač či telku, porno a hry – samé násilie a realita sexu na míle vzdialená od skutočnosti.

Otázka teda zostáva – Kde sa to chlap má naučiť?

Keď nemá v rodine príklad otca, lídra, chlapa či alfa samca. Nemá kamarátov či známych, ktorí by ho viedli k tomu byť chlapom.

[MT_sebavedomie]

 

Nevieš to? Nauč sa to!

Keď neovládaš nejakú zručnosť a chceš ju nadobudnúť (či zlepšiť niečo, čo už v tebe je), potrebuješ ísť za niekým, kto ťa to naučí.

Baliť baby je úbohe Povedzme teda, že sa chceš naučiť variť. Áno, môžeš skúsiť na to prísť sám a spáliť pár panvíc, vyhodiť kilá surovín a metódou pokusu a omylu na ten správny postup nakoniec prídeš.

Alebo si kúpiš kuchársku knihu, naštuduješ pár článkov/videí na youtube o varení či pôjdeš na večerný kurz varenia a poučíš sa z chýb druhých.

To isté platí, keď sa chceš naučiť čokoľvek iné – plávať, cvičiť, spievať, rečniť, stavať domy… Potrebuješ teóriu a prax.

Ale z nejakého dôvodu je učiť sa „baliť baby“ (to spojenie nemám rád) tabu a kontroverzná téma. Je to zakázané a trápne. „Iba úbožiaci sa k tomu znížia.“

Ale ako inak sa to majú chlapi naučiť? Keď doma, v škole, v telke sa to nenaučili?

No áno, povieš si, ale ja nechcem doma cvičenú opicu.

Tomu rozumiem, ani ja by som nechcel ženu, čo na mňa hrá nejakú psychologickú hru, využije ma a odkopne.

Áno, občas sa s chlapmi podelím o nejakú fintu, techniku, princíp, metódu, ktorá mu isté veci uľahčí…

No všetko, čo sa snažím s chlapmi zdieľať je to, aby v sebe objavili niečo zabudnuté a dostali to na povrch. Stali sa sebavedomými, príťažlivými a pre ženy hodnotnými chlapmi so správnymi životnými postojmi.

Nič viac, nič menej… Či už je to niektorý z mojich prémiových kurzov, alebo jeden z tých neplatených. Stále sa snažím, aby moji chlapi mali tie najlepšie informácie z prvej ruky.

Ako berieš „balenie báb“ ty? Napíš mi dolu do komentárov.

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

16 KOMENTÁRE

  1. Zdravim Michal, v zivote si dosiahol to, ze sa venujes niecomu co ta bavi a naplna a zaroven to tvori tvoj financny prijem (a to celkom slusny) – A to je uzasne, mas moj obdiv, klobuk dole. Inspiroval si ma. Igor

    • Som rád, že si sa nechal inšpirovať Igor 🙂 Aspoň vidíš, že aj v takej „blbosti“ ako je „balenie báb“ sa dá nájsť vášeň, dokázať s tým pomáhať aj druhým a vytvoriť z toho aj finančný príjem 🙂

      Pokojne nech miluješ jazyky, cestovanie, poker, záhradkárčenie, investovanie, tvorenie FB stránok, webdizajn. Čokoľvek to je, môžeš to premeniť na svoju vášeň a nechať si za to platiť 🙂

  2. Celá táto CESTA PRAVÉHO MUŽA je manipulatívna idiotina. Začína to úplne nevinne typom „pripoj sa k nám“ „odoberaj“ „pozri si video“… Potom budú chodiť články, budú namotávať dlhými textami a jednoduchší ľudia bez vlastného názoru sa dajú nimi zviesť. Sám mám môj mail zaplnený len mailami od Miška furt o tej istej a rovnakej veci doplnené motivačnými žvástami a dlhými textami. A ani sa už nečudujem že aj on, starý dobrý Miško Kopecký, sa dal na ich stranu za vidinou pohodlného života a peňazí… taký ten americký sen, nuž škoda. Takéto kurzy a tréningy (myslím CESTU PRAVÉHO MUŽA) nikdy nespasili ľudí, aj keď sa to spočiatku zdá byť veľmi uveriteľné. Vidieť že americký trend masových motivačných prednášok dorazil už aj k nám, len neskoršie, ako vždy :-). Stačí pútavo rozprávať, usmievať sa a stále točiť okolo rovnakej veci ale vždy s inými slovami a štýlom, ALE HLAVNE VŽDY TOMU DAŤ NOVÝ NÁDYCH. Sám som odoberal tie trafené projekty Davida Kirša, vždy tomu dal len nový názov, inak si veci pomenoval a rozvynul ich viac, všetko to vyzeralo veľmi uveriteľne a inteligentne. Robil videá kde sa stále usmieval ako keby sa mu akurát narodilo dieta, hľadel do objektívu kamery ako hipnotizér na svoju obeť, proste v pôsobení na ľudí je fakt majster. Takýto ľudia fungujú ako masmediálne médium, ale v menšom.

    Ľudia, čítajte viac kníh a viac sa zamýšľajte nad vecami, pestujte si poznanie a rozširujte si rozhľad, názory a postoje si už potom urobíte sami a ľahšie – „neplávajte len po hladine ale ponorte sa a objavujte nepoznané sami“. PEACE

    • Ďakujem za názor Slavo 🙂 Tento americký marketing však používam už od začiatku.

      Áno, stále je to o tom istom – Buď chlap a priťahuj ženy prirodzene. Tým pádom vieš, čo je cieľom. To sa jednoducho povie, všakže. Potrebuješ k tomu ešte cestu…

      Buď sa po nej vydáš sám a nepotrebuješ ani mňa, ani CPM a ani žiadne knihy…

      Alebo si cestu zjednodušíš a prejdeš už po vyšľapanej.

      Najprv sa potrebuješ niečo NAUČIŤ – potom to začať ROBIŤ – a nakoniec si to PRISPOSOBIŤ samému sebe.

      Odporúčam čítať viac kníh pravdaže…

      • Díki aj za Tvoj názor, a samozrejme že som sa aj poučil a naučil niečo od Teba, a niekedy si beriem aj príklad 🙂

        Dúfam že si nepochopil celý môj predošlí príspevok v zlom, chcel som len na niečo poukázať ako s rezervou už dnes takéto veci beriem. Nech sa Ti aj naďalej darí rozvíjať to dobré čo v Tebe je 🙂

  3. Niektoré baby letia na to, ked sa im vyrozpravaš a povieš čo ťa trápi, že si nemožeš nájsť babu lebo nevieš použivať tie spravne slová. Lebo niečo take nehovoria chlapi bežne babam preto je to originalne a ide z teba uprimnosť…ked sa budeš na niečo hrať, pretvarovať sa a hrať divadlo, skor či neskor sa ti nato príde a potom budeš 100x zúfalejši a sklamanejší……ženy pochopia ked dozreju, že idealny muži na rodinne životy su prave tí skromnejši chlapi

  4. No ja zase mam problem natrafit na taku babu 😀 Vsetky dobre baby co poznam v mojom okoli co maju priatelov, tak su to alfa chlapi. Vobec nemam pocit, ze by to boli nejaky poserovia alebo cosi podobne, tak neviem a zase ist po takych babach ktore su volne, len preto, ze su volne, tak to nespravim, pretoze viem co chcem, viem aku zenu chcem, zial taku neviem najst, resp. ziadna taka nie je volna prakticky. Mne teda vychadza z toho, ze „my ostatni“ musime ist s narokmi nizsie a brat len to co je, co sa ale vylucuje z prvotnou zalezitostou a to, presne si zadefinovat, ze co chcem, aku zenu si predstavujem a ist len za takou.

    • Ja som tiež doteraz nenašiel „babu pre seba“ a vôbec ma to neserie. Partnerku nechcem mať na to, aby som si dokázal, že som macho man a na pretŕčanie, prípadne „lebo ostatní ju majú“. Na správnej ceste ťa nájdu správni ľudia, mne sa to overilo už viac krát. Tiež nemám chuť naháňať baby a vnucovať sa. Nemám problém ani s bárs kým kecať, napríklad naposledy som len tak začal debatu s jednou babou v autobuse. Chalani, ale aj baby, by sa v prvom rade, podľa mňa, mali naučiť byť samým sebou, nájsť svoje nedostatky a nehrať sa na niečo čo nie sú, pretože ani najväčší klamár nedokáže klamať celý život.

      • chalani , uplne s obidvoma suhlasim.., ako by ste mi to zobrali z jazyka , no , neviem comu sa Michal venuje , ake ma zamestanie a ani ma to nezaujima , je to jeho sukromna vec, ale tvrdit ze toto ho zivi je smiesne , to ze obcas spravi nejaky ten kurz za cca 100 na osobu je malo na to aby to cloveka uzivilo , a to ze napise nejaky clanok a da ho sem mu nikto za to neda ani cent a neviem o tom ze by tu nejake veci boli platene , resp. sluzby ,za ktore by sme my ako navstevnici platili , takze tento blog moze byt jeho konicek , ze ho to bavi ,ale to je tak vsetko .
        p.s. ..aby to autor alebo niekto zas nebral ako urazky , osocovanie a pd..nemyslim tym nic zle , to ze si michal zarobil mu len prajem a nech si uzije ten karibik:)

        • Smiešne podľa teba? 🙂 Nemám žiadne zamestnanie a ani iné projekty, z ktorých by som mal príjem.

          Aby si vedel a pochopil, z čoho mám príjem. Nemám to prečo skrývať a chcem byť transparetntný:

          Áno, blog a všetko okolo neho je zadarmo. Z toho nemám ani cent. Ani z mailov a rád, ktoré vám dávam na FB či v mailoch. Tým vytváram pre vás hodnotu, povedomie a záujem. = Pomáham zadarmo a budujem dôveru a vystupujem ako „expert“

          To, z čoho mám príjem a čo ma živí (od júna 2012), sú kurzy a programy moje platené. Teda chlapi, ktorým nestačí to zadarmo a chcú ísť hlbšie a vedieť viac, do nich vstúpia.

          Boli to:
          Online Hra kurz prvý – cca 2500€ v jún-august 2012
          DVD Online Hra – cca 6000€ od november 2012
          Online kurz Kamarát Taky Rád – cca 7500€ od október 2012
          DVD Kamarát Taky Rád – cca 4200€ od marec 2013
          Online kurz Majster Reči – cca 20000€ júl-september 2013

          Dokopy som zarobil na mojich kurzoch a produktoch za rok a pol cca 40000€, čo je priemerne okolo 2200€ mesačne.

          Neboj, nie je to iba koníček a nemám sa zas tak zle, že by som musel chodiť ešte aj do zamestnania alebo predávať na blogu reklamu a zbytočne vás spamovať.

          Neberte to prosím ako vystatovanie sa či machrovanie. Chcem vám len ukázať, že to, čo robím, má aj svoju finančnú stránku a aj ja z niečoho žijem.

            • Niečo kolo 18 000 chlapov mám v programoch zadarmo (Magnet na ženy, Kamarát Taky Rád, Online Hra, Majster Reči)

              Niečo vyše 60% z nich sú študenti vo veku od 15-21 rokov. Je len veľmi málo z nich v mojich platených kurzoch.

              Zvyšok už sú borci od 22 rokov až do 50 a v mojich kurzoch vidím hlavne chlapov okolo 25ky (čo mám koniec koncov aj ja).

              Takže tí študenti čerpajú hlavne rady zdarma, ktorých majú odo mňa viac ako dosť 🙂 A chlapi, ktorí si môžu dovoliť aj moje programy, tí do nich vstupujú.

  5. Paci sa mi paradox, kde niektore baby hovoria, ze je toto ubohe, na druhu stranu hladaju chlapa a nachadzaju zzensitele babovky. Pomahas ako chlapom tak aj babam michal

    • Baby toho nakecajú 🙂 Áno, máš pravdu, mojim cielom je nepriamo týmto pomáhať ženám a mojim kamarátkam 😉

      Potreboval som konečne toto video natočiť, aby som to nemusel dookola tým ľuďom vysvetlovať 🙂

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here