[1/10] Upozorňuješ na svoje chyby a nedostatky? 10 znižovačov hodnoty

0

Chyby a nedostatky mužaTúžiš po tých najkrajších a najzaujímavejších ženách, ale myslíš si, že na to potrebuješ veľa prachov, veľký dom, perfektné telo a bavoráka v garáži?

Mám pre teba vynikajúcu správu:

Na to, aby si ženy priťahoval, chceli ťa a dokonca si si ich udržal, nepotrebuješ ani jednu z týchto nespravodlivých výhod.

K tomu je však potrebné, aby si prestal robiť veci, ktorými ženy odrádzaš.

Pripravil som si pre teba seriál 10 vecí, ktoré znižujú tvoju hodnotu.

Každá jedna z týchto chýb môže spôsobiť, že nezískaš a neudržíš si ženy, po akých túžiš.

Ak sa chceš týmto veciam vyhnúť, tak pozeraj toto video až do konca.




 

Upozorňuješ ju na svoje chyby a nedostatky?

Prvým znižovačom hodnoty je, keď ženu upozorňuješ na svoje nedostatky a chyby.

Je možné, že si už dlho nemal sex a upozorníš ju na to.

Povieš jej, že možno nebudeš na prvýkrát taký úžasný, že sa možno prirýchlo spravíš, alebo že ti to možno bude dlhšie trvať.

neporiadok upozorňovanie na chybyTrochu z iného súdka. Keď príde k tebe na návštevu, tak ju upozorníš, aby si ten bordel nevšímala, že nemáš upratané.

Namiesto toho, aby si upozorňoval na tento nedostatok, tak si radšej uprac.

Mojej kamarátke sa dokonca stalo, že sa mala stretnúť s jedným chlapom, ale on ju predtým stretnutím začal upozorňovať, že možno sa jej nebude páčiť, že má na chrbte pigmentovú škvrnu.

Že by bolo lepšie pred stretnutím skočiť ešte párkrát do solárka a že by bolo super, keby sa stretli neskôr.

A hádaj čo? Nakoniec sa vôbec nestretli.

Alebo prídeš po ňu na aute a povieš, že to je bratove auto, že svoje máš v servise.

Týmto predpokladáš, že k ďalšiemu stretnutiu nepríde, pretože veľmi ľahko by odhalila túto tvoju lož. Namiesto toho, aby si sa vyhováral, tak tento fakt príjmi a neupozorňuj ju na to.

Alebo ste išli na rande a dal si si tričko, ktoré nebolo celkom dobré. A ty si jej povedal, že svoje perfektné tričko máš v praní a že si si musel dať toto tričko. Ona by si to vôbec nevšimla, keby si ju na to neupozornil.

[kniha_pritazlivost]

Čo jej týmto vlastne hovoríš?

Týmito všetkými príkladmi upozorňuješ na svoje chyby a svoje nedostatky. Ženám tak dávaš najavo, že si neveríš, máš nízke sebavedomie a že máš nízku hodnotu.žena mlčí, prst na ústach (600 x 427)

Pokiaľ sa už žene páčiš, chce sa s tebou stretnúť alebo sa s tebou chce dokonca vyspať, tak jednoducho už príliš okolo toho nekecaj.

Páčiš sa jej taký, aký si a každou ďalšou vecou, ktorú vytiahneš a ktorá je negatívna, si podpiluješ konár pod svojím zadkom.

Tým si len znemožníš to, že k tomu stretnutiu vôbec príde alebo že by prišlo k sexu. A možno si tak znemožníš aj ďalšie veci, ktoré by pokračovali na základe toho.

Takže neupozorňuj ženy na svoje nedostatky.

V 90tich % prípadov si to ženy ani len nevšimnú a vôbec to nebudú riešiť.

A v tých zvyšných 10tich % prípadov, ak si to aj všimnú a budú to riešiť, a vybodnú sa na teba kvôli tomu, tak také ženy za to vôbec nestoja.

Keď nebudeš daným veciam dávať pozornosť ty, pokiaľ ich nebudeš považovať za chyby, prijmeš ich také, aké sú a prijmeš seba takého, aký si so všetkými chybami a nedostatkami, nebudeš na to upozorňovať, tak ženy to nebudú tiež vôbec riešiť a príjmu ťa tiež takého, aký si.

 

Čo ťa čaká v ďalšom kroku už o týždeň?

V ďalšom videu sa už pozrieme na to, prečo by si mal ženám dávať menej komplimentov a prečo je prílišné dávanie komplimentov zlé a zbytočné.

No a čo ty? Upozornil si niekedy ženu na svoje nedostatky a chyby? Čo to bolo a ako na to reagovala? Dospel si s ňou potom k nejakému výsledku?

Zanechaj mi dolu pod týmto videom svoj komentár a svoj názor.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti a malo pre teba prínos, tak sprav pre mňa láskavosť a zdieľaj ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach.

Ak chceš získať prístup k ďalším videám tejto série alebo chceš byť informovaný, keď prídem s ďalšou sériou, tak sa prihlás na odber môjho youtube kanála.

No a čo dodať na záver. Nenaháňaj sa za ženami, nauč sa ich priťahovať úplne prirodzene a staň sa magnetom na ženy.

V sérii 10 znižovačov hodnoty sa môžeš tešiť na tieto videá:

1. krok: Upozorňuješ na svoje chyby?

2. krok: Dávaš jej priveľa komplimentov?

3. krok: Tlačíš na pílu?

4. krok: Si žiarlivý?

5. krok: Nedokážeš na ovládať?

6. krok: Nudíš sa a nič nerobíš?

7. krok: Vyčítaš jej hlúposti?

8. krok: Tváriš sa ako majster sveta?

9. krok: Príliš sa tešíš?

10. krok: Nevieš sa správať?

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here