Ako porušíš zaužívané vzorce správania v hlavách žien

Máš už plné zuby toho, že z tvojej konverzácie so ženou nakoniec nič nevzišlo?

Ver mi, že ja tiež.

Najčastejší problém, ktorý vidím je, že zabúdame na to, ako funguje príťažlivosť medzi mužom a ženou.

Chcem, aby si z tohto článku pochopil akékoľvek nedorozumenia, ktoré možno máš o tom, ako priťahovať ženy.

Pri tom množstve informácii je celkom pochopiteľné, že si zmätený a máš nesprávne vzorce správania sa voči ženám.

Nezabúdaj, že toto sú len moje subjektívne postoje a myšlienky na to, ako môže interakcia medzi mužom a ženou fungovať. V žiadnom prípade si nemyslím, že to môže pomôcť každému, aj keď túto možnosť nevylučujem.

 

Poznáš tú situáciu, keď uvidíš krásnu ženu?

Vieš, že sa s ňou chceš rozprávať, ale jednoducho sa nevieš k tomu odhodlať a osloviť ju.

A čo keď si s ňou niekde na rande? Chceš urobiť ten prvý krok a vieš, že je čas urobiť ho, dokonca vidíš, že aj ona chce, aby si ho urobil a ty stále nič!

Cítiš, akoby si práve ochrnul na celom tele a premeškáš tú šancu. A potom to v kútiku duše ľutuješ!

Predstavujem ti moju interpretáciu teórie, prečo sa toto deje a ako z tohto nekonečného kruhu konečne vyjsť.

 

Naše vzorce správania

Vzorce správania máme každý z nás. Je to vzorec, ktorý očakáva istý druh správania od ľudí v niektorých spoločenských situáciach.

Budeš určite protestovať, ale je veľmi špeciálny vzorec, ktorý muži a ženy dodržiavajú na rande.

Napríklad bolo by veľmi nevhodné, keby si si stiahol nohavice uprostred večere v luxusnej reštaurácii! Taktiež by bolo veľmi proti vzorcu, keby si sa spýtal ženy na jej najtajnešiu sexuálnu túžbu po prvých 30 sekundách konverzácie v bare.

Ak úplne ignoruješ vzorce správania, budeš označený ako úchyl, kretén, čudák a čo ja viem čo ešte. Jednoducho povedané – zavrieš si dvere u mnohých žien.

Ak dodržiavaš vzorce správania po celý čas, nikdy nebudeš vytŕčať z davu beta samcov. Budeš nepovšimnutý väčšinou žien a postoj k tebe bude taký, že s najväčšou pravdepodobnosťou skončíš vo friendzone.

Väčšina krásnych žien nechce randiť s milučkými bábovkami.

To je už pre teba dúfam známy fakt. Ak sa však chceš odlišovať od tej masy beta samcov, musíš porušiť vzorec správania, ale riskuješ strápnenie, hanbu a ukončenie ďalšej komunikácie.

Väčšina mužov si praje porušiť tento vzorec a vyjadriť samých seba, ale strach z porušenia vzorca je príliš veľký. Len malé percento mužov vie, ako použiť vzorec správania vo svoj prospech a práve tí randia so ženami, po ktorých túžia.

 

Ako použiješ vzorce správania vo svoj prospech?

Ak občas porušíš vzorce správania a spravíš to spôsobom, ktorým dáš ľuďom okolo seba vedieť, že rozumieš porušovaniu a robíš to aj tak, vystúpiš z davu magickým spôsobom.

Jednoducho povedané – Ženy by mali vedieť, že vieš, kedy porušuješ vzorec správania a robíš to aj napriek tomu, že je to proti „pravidlám“.

Najlepšie sa to vysvetľuje na praktickom príklade:

Vzrastovo nižší ITčkar (ach ženy, že ich máte radi, priznajte to) miluje násilné videohry a je tak trochu cholerik, osloví peknú ženu – „Viem, že je veľmi čudné pre malého a nervózneho Itčkara flirtovať s krásnou ženou v kaviarni, ale nemohol som si pomôcť a mal som pocit, že máš úchylku na chlapcov s dobrým technickým vzdelaním!“

Priznám sa, toto som nikdy nepoužil, ale v praxi som to videl už niekoľkokrát až mi príde smiešne, ako ľahko sa oslovujú nádherné ženy. Vo väčšine prípadov sa žena rozosmiala a prinajhoršom boli moji IT kamaráti radi, že zlepšili náladu peknej žene.

Z 9 vyskúšaných prípadov ani jeden nedopadol absolútnym odmietnutím!

 

Keď prirodzenosť víťazí nad naučenými poučkami

Nikto z nich sa totiž nehral na niečo, čo nie je. Ani dokonca nemusel byť inteligentný a zručný v balení. Stačilo, že bol úprimný a vtipný správnym spôsobom.

Keď porušíš vzorec správania v príťažlivej forme, ukazuje to, že vieš „ako sa máš chovať“, ale že sa zároveň nebojíš vystúpiť z davu. Je niečo viac sexi ako byť úprimný, dôveryhodný a odvážny zároveň?

Navyše, má to oveľa viac využití aj v praktickom živote:

  • Na večierku môžeš vyjadriť svoj názor korektným spôsobom, než by si  radšej držal jazyk za zubami.
  • Keď vládne v tvojom okolí panika a neistota, môžeš sa chopiť iniciatívy a zlepšiť všetkým náladu.
  • Na pracovnom meetingu môžeš vyjadriť svoj tip na zlepšenie, na ktorý všetci mysleli, ale nikto nemal odvahu to povedať.

Keď postupne pochopíš ako a kedy správne porušovať vzorec správania, vybuduješ si tým prirodzené sebavedomie.

Budovanie príťažlivosti a sebavedomia je jednoduché. Všetko, čo musíš urobiť je uvedomiť si, že porušuješ vzorec správania a necháš prejaviť svoje prirodzené ja.

Ako povedal chlap, ktorého veľmi obdivujem: „Staň sa lepšou verziou samého seba.“

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here