AKO prekonať strach z krásnych žien

0

Určite si niekedy v minulosti zažil, že si stretol v bare, na diskotéke, v kaviarni, v obchode… krásnu ženu, ktorá bola tvoja 10/10. Sexi postava, dlhé nohy, pekné prsia, plné pery, krásna tvárička… a ty si ju chcel spoznať.

Lenže potom si si začal v hlave prehrávať rôzne negatívne scenáre: „Čo keď ma odmietne, čo keď ma vysmeje, čo keď…“ Začal si si dopĺňať všelijaké možné scenáre, čo by sa asi mohlo stať keby si za ňou prišiel a tvoje sebavedomie vystriedal strach.

Ak chceš vedieť, ako prekonať strach z krásnych žien, tak si pozri hneď teraz toto video:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Krásne ženy sú často osamelé

Keď sa ideš baviť s niekým, kto sa ti páči, tak je jasné, že je tam nervozita a máš od toho nejaké očakávania.

Zistil som, že práve tie najkrajšie ženy majú častokrát najväčší problém spoznať chlapov, pretože chlapi sa ich boja, myslia si že sú nejaké nadpozemské bytosti, ktorých sa treba báť, uctievať ich a vyhýbať sa im.

Práve tie nás vždy odmietli. Lenže tie sú častokrát najviac osamelé a môžu to byť fakt  veľmi milé ženy. Lebo chlapi nemajú odvahu za nimi prísť.

Verím, že po tomto videu budeš úplne iný a verím, že ty budeš práve ten, ktorý naberie odvahu za nimi prísť. Ako som už naznačil tak je to v očakávaniach, ktoré od toho máš.

Pretože, keď vidíš babu, tak pravdepodobne, do tohto momentu ti napadlo, že: „Ahá, tak musím za ňou prísť s niečím originálnym na základe čoho sa nejako zasmeje a bude sa chcieť so mnou baviť ďalej. Dá mi na seba kontakt, ale musím vedieť, ako to spraviť. Potom sa spolu musíme stretnúť, musím prežiť rande. Musím prežiť druhé, tretie a potom príde k sexu, požiadam ju o ruku, niekedy v budúcnosti budeme mať spolu deti…“

Na základe týchto myšlienok sa ti v hlave vytvorí vízia budúcnosti a všetko sa zrazu na tvoje plecia navalí.

Jasné, že budeš paralyzovaný a zostaneš tam stáť. Nakoniec nič nespravíš a ona absolútne netuší, že existuješ a prejde okolo teba ďalej.

 

Poďme sa teraz trochu pohrať s tvojou hlavu

Keď už vieš, že očakávania, ktoré máš v hlave spôsobujú tento výsledok – teda paralýzu, búšenie srdca a že nakoniec za ňou nepôjdeš, tak to sprav nabudúce inak.

Keby som ti dal úlohu, že keď budeš chcieť ísť veľmi na záchod (že sa už skoro poserieš), vojdeš do nejakého podniku a tam je totálne krásna žena za barom, najkrajšia, ktorú si v živote videl, tak asi nebudeš rozmýšľať nad tým, že čo jej máš povedať, že je to trápne, asi jej nič nepoviem a na mieste sa poserieš.

Nie!

Ty sa jej spýtaš, kde majú záchody. Prehovoríš, ona ti odpovie a ty pôjdeš na záchod.

Čo sa práve stalo? Bavil si sa s krásnou ženou a mal si úplne iný zámer.

A to je presne o tom. Nemal si očakávania, že z toho niečo nakoniec bude. Keď už potom pôjdeš za ňou druhýkrát, tak sa usmeješ, že: „Ďakujem za pomoc. Pomohli ste mi. Už som to skoro nevydržal. :)“

Ona sa možno zasmeje a pôjdeš ďalej. Týmto spôsobom si dokážeš natrénovať rozhovory s krásnymi ženami. Tým, že sa s nimi budeš baviť, ale nebudeš od nich nič chcieť.

 

Toto si odnes z videa

Výstup z tohto videa pre teba je, aby si to CVIČIL.

Keď sa začneš so ženami baviť, tak uvidíš, ako reagujú, čo hovoria. Uvidíš, že sa na teba usmievajú a že ťa nejakým spôsobom neodmietajú.

Prvých cca 10-15 sekúnd rozhovoru by malo byť neutrálnych. Nie, že ju ideš baliť. Nie, že od nej niečo očakávaš a že budeš od nej pýtať kontakt. Toto ženy vycítia. Ony sú na začiatku tiež prístupné.

Keď cítia od chlapa, že niečo od nich chce, v tom momente zapínajú obranné mechanizmy. Povedia ti, že majú priateľa a už si nahratý.

 

Daj si VÝZVU

Nabudúce, keď pôjdeš niekam von, do kina, do mesta či na diskotéku, tak si daj výzvu zoznámiť sa aspoň s 3 krásnymi ženami, bez toho, aby si od nich niečo chcel. Bez toho, aby si mal od toho nejaké očakávania.

Spýtaj sa ich napríklad na cestu, ako sa dostaneš na stanicu, pretože nie si z mesta. Spýtaj sa ich koľko je hodín, pretože sa ti vybil mobil. Spýtaj sa, kde je v meste nejaká dobrá reštaurácia.

Diskvalifikuj sa. Povedz, že máš priateľku a potrebuješ jej kúpiť nejaký darček a ona sa celkom na ňu podobá a chcel by si vedieť, že čo by si jej mal kúpiť, že či ti nevie s niečím pomôcť. Čiže nechceš od nej nič.

Diskvalifikuj sa, trénuj a dostaneš pod kožu bavenie sa s krásnymi ženami. Uvidíš, keď pôjde do tuhého a spoznáš nejakú z tých krásnych žien a bude sa chcieť s tebou baviť ďalej, tak ty si už spravil prvý krok. Vieš, že to absolútne nebolelo. Pokiaľ si nemal v hlave očakávania, ktoré ťa častokrát paralyzujú v tom, aby si vôbec niečo spravil.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

[kniha_chlap]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here