[5/10] Ako sa ovládať? | 10 znižovačov hodnoty

7

Ako sa ovládať Túžiš po tých najkrajších a najzaujímavejších ženách, ale myslíš si, že na to potrebuješ veľa prachov, veľký dom, perfektné telo a bavoráka v garáži?

Mám pre teba vynikajúcu správu.

Na to, aby si ženy priťahoval, chceli ťa a aby si si ich aj udržal, nepotrebuješ ani jednu z týchto nespravodlivých výhod.

K tomu je však potrebné, aby si prestal robiť veci, ktorými ženy odrádzaš.

Pripravil som si pre teba seriál 10 vecí, ktoré znižujú tvoju hodnotu.

Každá jedna z týchto chýb môže spôsobiť, že nezískaš a neudržíš si ženy, po akých túžiš.

4. krok už máme za sebou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho pozri ešte predtým, ako pôjdeš ďalej.

Ak sa chceš týmto veciam vyhnúť, tak pozeraj toto video až do konca.

 

Ako sa ovládať? 

Piatou vecou, ktorá znižuje tvoju hodnotu je, keď sa nedokážeš ovládať.

Stáva sa ti často, že sa nad niečím veľmi ľahko a rýchlo rozčúliš, že ťa niečo fakt naserie?

Potom okolo toho zbytočne vyvádzaš, kričíš, nervuješ sa a máš stres?

Si samonasierací typ a každá jedna drobnosť a blbosť ťa dokáže vytočiť až do nepríčetna?

Najradšej by si bol vtedy sám a všetci ostatní nech radšej zmiznú, aby to náhodou neschytali?

Poznám veľmi veľké množstvo chlapov, ktorí sa takto správajú, ktorí neustále mrnčia, mračia sa, niečo je vždy zlé, rozhadzujú okolo seba negatívnu energiu a potom sa ľutujú.

Pokiaľ je to tak aj u teba, pokiaľ nedokážeš ovládať svoje emócie, tak je to známkou toho, že si slabý chlap. Toto všetko znižuje tvoju hodnotu.

Mrzí ma, že ti to hovorím, ale najprv si potrebuješ uvedomiť chyby, ktoré robíš.

Uvedom si, čo znižuje tvoju hodnotu, aby si mohol získať ženy, ktoré si doteraz nikdy nemal. Teda aspoň tie krásne a zaujímavé, po ktorých všetci chlapi slintajú.

Je fajn poukazovať na chyby alebo si uvedomiť, čo je chyba, ale…

 

Čo by si mal robiť namiesto toho?

Muž s kravatou (600 x 400)Možno si povieš, že: „Michal, to je moja povaha, ja to už nezmením, taký som sa narodil.“

A ja ťa opäť nebudem šetriť a poviem ti, že klameš len sám seba a jediný, kto to môže na tebe zmeniť, si TY SÁM.

LEN TY sa môžeš naučiť ovládať, LEN TY sa môžeš naučiť kontrolovať svoje emócie, svoju myseľ, čo robíš, ako sa správaš.

Odporúčam ti nešíriť okolo seba zlú náladu.

Keď som si tieto informácie ešte neuvedomoval, tak sa mi často v minulosti aj pri drobnostiach stalo, že keď som o niečo zakopol, tak som začal nadávať, pokazila sa mi nálada a v tom momente by mali všetci z tej miestnosti zmiznúť.

Inak by som to preniesol aj na nich a ešte by som im dokonca aj vynadal.

Keď som sa už naučil ovládať sám seba a svoje emócie, tak som sa pri zakopnutí vždy usmial.

Presne tak, ako keď som išiel natáčať toto video a po tme som zakopol o lavičku.

Mám tam obrovskú modrinu, ale začal som sa smiať a jednoducho som to bral pozitívne, pretože tú danú vec už nezmením, ale svoj postoj voči nej môžem.

[kniha_pritazlivost]

Akým chlapom by si mal byť?

Buď chlapom, ktorý je pozitívny, ktorý ženám a ľuďom naokolo dáva energiu, ktorý rozdáva dobrú náladu.

Ženy nechcú byť v prítomnosti chlapa, ktorý im len vyciciava energiu, ktorý im berie náladu a je negatívny.

muž úsmev

Zhrniem to. Iba ty si zodpovedný za svoje správanie, za svoje emócie a za svoj postoj.

Možno si nahováraš, že to oni ma vytočili, to oni ma donútili, to oni.

Pravdou je, že iba ty sa môžeš rozhodnúť, či sa vytočíš a či sa necháš vytočiť vo vzťahu k danej veci.

To, čo príde z vonka, neovplyvníš, jediné čo môžeš ovplyvniť, je svoj postoj a sám seba.

Takže začni si to od tohto momentu uvedomovať a vezmi zodpovednosť za svoje emócie do vlastných rúk.

 

Čo ťa čaká v ďalšom kroku už o týždeň?

V ďalšom videu zo série 10 vecí, ktoré znižujú tvoju hodnotu, sa pozrieme na to, prečo by si mal vyplniť svoj čas čo najväčším počtom aktivít.

Ešte predtým mi prezraď dolu do komentárov svoj názor. Darí sa ti často vytočiť sa? Len tak sa nasrať? Rozširuješ zlú alebo dobrú energiu okolo seba? Ako na teba reagujú ostatní ľudia?

Pokojne buď sebakritický, pozri sa na to úprimne a napíš mi svoj názor do komentárov.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti a malo pre teba prínos, sprav pre mňa láskavosť a zdieľaj ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach.

Aby si získal prístup k ďalším videám tejto série alebo k iným sériám, ktoré mám pre teba pripravené, tak sa prihlás na odber môjho youtube kanála a vždy keď zverejním nové video, dostaneš o tom informáciu.

Nezostáva mi dodať nič iné, len – nenaháňaj ženy, nauč sa ich priťahovať úplne prirodzene a staň sa magnetom na ženy.

 

V sérii 10 znižovačov hodnoty sa môžeš tešiť na tieto videá:

1. krok: Upozorňuješ na svoje chyby?

2. krok: Dávaš jej priveľa komplimentov?

3. krok: Tlačíš na pílu?

4. krok: Si žiarlivý?

5. krok: Nedokážeš na ovládať?

6. krok: Nudíš sa a nič nerobíš?

7. krok: Vyčítaš jej hlúposti?

8. krok: Tváriš sa ako majster sveta?

9. krok: Príliš sa tešíš?

10. krok: Nevieš sa správať?

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

7 KOMENTÁRE

  1. No mozem prehlasit ze kedysi som sa tiez casto lutoval, bol som stale smutny a vyzaroval negativnu energiu.. samozrejme aj dnes ked mam zlu naladu alebo co tak to neni o nic lepsie, no uz taky davno niesom, uz som sa vela naucil na tomto blogu a v tych videach, len to este treba uviest do praxe. Na druhu stranu ja som kludny clovek, len tak ma nieco nerozhodi, a uz vobec nenaserie, to len ked je nieco vaznejsie alebo je toho vela naraz. Bohuzial mam za posledny rok a pol blbe obdobie ale verim ze sa to uz meni zase k lepsiemu, ovplyvnuje ma totiz mnoho faktorov za ktore ja proste nemozem (to naozaj niesu ziadne vyhovorky). Osobne si myslim ze veci ktore sa maju stat sa proste stanu. Nikdy som nejako nezvykol zacinat konverzacie so zenskymi iba tak na roznych miestach, ale ako bolo spominane treba skusat, uplne volne v pohodicke, ja nemam problem viest konverzaciu s ludmi, ja mam skor problem ako zacat a to hlavne u zien ked ich nepoznam. Na druhu stranu si viem najst kamaradov vselikde a to aj na druhom konci sveta, na svoj vek toho mam uz dost precestovane… Len predsa bavit sa so zenskou je „trochu“ ine…

      • no toto konkretne som uz videl, a to bolo vlastne to prve co mi otvorilo oci, mal som to vidiet uz davno este na strednej, ale lepsie neskoro ako nikdy. U mna je problem ze chyba prax, neviem moc ako zacat, ale tak snad si poradim, uvidime… Na svk nie je zrovna bezne ze sa ludia oslovuju resp. zacinaju konverzacie, napr. ked som bol v USA tam sa v pohodicke ludia prihovarali aj sami… takze tam si clovek kolkokrat pokecal a ani nevedel ako sa do toho dostal haha, uplne ina mentalita velmi priatelska, vysmiata a tak to ma byt. Kebyze je svk neni v takom stave akom je tak aj tu by to inac vyzeralo s ludmi ale to je uz o inom.

    • „uz som sa vela naucil na tomto blogu a v tych videach, len to este treba uviest do praxe“ … sorry, ale tým padom si sa nenaučil vôbec nič.

      Čo ti potom dal ten blog a všetky články a videá, ak nie prax, reálne výsledky, ženy, frajerku, skvelé rande, sex…?

      Vravíš, že si sa veľa toho naučil. Ale to takmer iste nebude pravda. Pretože ak by si sa toho naučil veľa dobrých vecí, spôsobov, princípov, hoc aj techník či rutín ako zbaliť ženu, tak predsa nie je možné aby si nemal prax.

      Nižšie píšeš, že ti chýba prax, nevieš ako začať. Tak čo potom do čerta si sa naučil z tohto blogu, keď nevieš ani len ako začať?! Potom si sa iba naučil nepoužiteľnú teoriu, ktorú si nebol schopný dať do praxe.

      Čítaš zrejme články, ktoré nie sú pre teba. Ty sa možno nepotrebuješ učiť milion techník ako byť príťažlivý, pozvať ženu na rande a ešte neviem čo… Ale tvoj kľučový problém je prekonať svoj strach z oslovenia, spoznávania, a to čítaním článkov nedosiahneš. Darmo budeš čítať o 10 znižovačoch hodnoty, keď ženu ani neoslovíš.

      • No ok tak to upresnim, naucil som sa teoriu ktoru som mal uz davno vediet, ale este som s tym nezacal pretoze mam plno inych starosti nez toto chapes? Nechapem co sa tu do mna hned pustas to je neuveritelne…

  2. Myslím že jedno z najlepších Tvojích videí. Palec hore..sa vidím v tomto videu, sebaľútosť stála nervozita, obviňovanie, prečo práve ja a nie iný?? Vždy som hľadal chybu v iných ale nie v sebe… Človek s úsmevom na tvari berie život veľmi inak ako človek čo je zatrpknutý… To sa týka aj žien, takmer každá ma nechala pre toto. Tu sa dá vysvetliť aj ľudia čo si myslia, že sú škaredí a podobne, je to o samom sebe, a tiež sa hovorí, že ak silno chceš mať frajerku jednoducho ju nezískaš a ak hej tak na chvilu, najlepšie keď všetko ide samé od seba

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here