#3 Praktický spôsob, ako zvýšiť hodnotu chlapa a aj sebavedomie

0

burger prejedanie saČasy, keď si sa napchával o desiatej večer chlebom, slaninou či šťavnatým burgrom, sú preč.

Veľkosť chlapa už nie je viac meraná v centimetroch obvodu jeho brucha a my dnes spoločne stojíme pred veľmi zaujímavou témou.

Chcem ti ukázať, že s budovaním tvojej hodnoty, sebavedomia a mužnosti veľmi úzko súvisí zdravý životný štýl.

Tiež ti prezradím, kde hlavne ženy ocenia tvoju kondičku – a nie je to len na schodoch 😉

 

Ako zvýšiť hodnotu chlapa a pracovať pritom na zdravom životnom štýle

Chlapi sa ma neustále pýtajú, čo to znamená makať neustále na sebe a zvyšovať svoju hodnotu. Nechcem, aby to bola pre teba len teória, ale aj návody a nástroje, ktoré ľahko použiješ aj v praxi.

Minule sme hovorili o tom, ako sa stretávať s hodnotnými ľuďmi, a video číslo 2 sa nieslo v téme vzdelávania, ako som sa učil hneď, keď som odišiel z vysokej školy.

Dnes ti chcem ukázať, že byť vychudnutý či úplne tučný (kedy neprejdeš ani po schodoch) nie je pre ženy príťažlivé. Ukážem ti vlastný príklad, poviem ti ako som začínal.

Ak som to zvládol ja, tak to naozaj zvládne každý. 😉

Pozri si video a potom ti prezradím, kde všade ženy ocenia tvoju kondičku:




 

Čo hovorí žene tvoja postava?

chudý MiškoEšte pred pár rokmi som bol vychudnutý blonďák. Takto ma vnímali aj ženy.

Bol som pre ne chudý, nevedel som ich ochrániť, necítili sa pri mne bezpečne.

Okolo roku 2010 som začal na sebe makať. Našiel som si trénera a začal som navštevovať posilku.

Začal som cvičiť a postupne som zvyšoval hmotnosti činiek, začali sa mi zväčšovať ramená.

Raz mi jedna kamoška (Eliška) povedala: „Chlap musí mať široké ramená.“

Kedysi som tomu nerozumel, ale neskôr som to pochopil. Široké ramena sú symbol ochrany a bezpečia. Znamená to, že chlap sa vie o ženu postarať, vie ju zabezpečiť a ochrániť.

Keď cvičíš, znamená to, že sa o seba staráš, si zdravý. Veď nie nadarmo sa vraví: „V zdravom tele, zdravý duch.“ A taktiež dokážeš na niečom systematicky pracovať a vieš dosahovať ciele.

 

Keď sa dostaneš do formy, má to pre teba viaceré výhody:

1. Tvoje brucho bude plochšie a uvidíš, ako sa tehličky začnú viac rysovať.

2. S rastom svalov (po celom tvojom tele) sa začnú zväčšovať aj tvoje svaly na tvári, dôsledkom čoho bude tvoja pleť pevnejšia a zbavíš sa vrások.

3. Budeš mať viac energie počas dňa. Budeš výkonnejší, budeš mať lepšiu kondíciu, lepšie sa ti bude pracovať.

4. Cvičením sa ti zdvíha aj sebavedomie. Budeš sebavedomejší a nebudeš si robiť obavy a starosti ohľadom svojej postavy.

5. So svalmi prichádza aj sexepíl. Ženy priťahuje svalnaté telo. Chcú sa dotknúť tvojej ruky, tvojho vypracovaného tela. Samozrejme, vypracované telo ti neprinesie pozornosť všetkých žien, pretože vždy je to aj o tvojej osobnosti.

6. Kondička, ako som už naznačil, ti nepomôže len nezadýchať sa na schodoch, ale aj dlhšie vydržať v posteli, čo ocení každá žena.

ako zvýšiť hodnotu chlapa 7. Zapoj trochu fantázie. Takmer každá žena sníva o scéne z americkej romantickej komédie – niečo sa stane a chlap ženu vezme (silne ale nežne) do náručia. Ak nemáš svaly, môže to byť problém. Žena o tebe snívať nebude…

8. Aj keď nie si zástancom svalnáčov a denného posilňovania, už 10 minútové cvičenie pomáha posilniť tvoj chrbát. Takže ak si freelancer alebo sedíš za počítačom celý deň, odporúčam pomôcť tvojmu zdraviu takýmto jednoduchým spôsobom.

9. Vezmi do posilky babu alebo si choďte spolu zabehať, či zahrať tenis. Spoločnými záujmami si veľmi rýchlo vybuduje k tebe sympatie.

10. Zdravým životným štýlom odďaľuješ choroby a zdravotné problémy. Cvičením pomáhaš napríklad svojmu srdcu, aby ťa neskolil infarkt v 35-ťke.

Samozrejme, existuje oveľa viac výhod. Tie spoznáš sám, keď začneš cvičiť.

 

Čo a ako cvičiť?

Opäť jedno upozornenie, nie som žiaden fitness tréner, športovec ani výživový poradca. Dávam ti rady so svojich vlastných skúsenosti:

Dobrá rada nad zlato: Cvič tak, ako tebe najlepšie vyhovuje.

ako zvýšiť hodnotu chlapa Ak chceš ísť medzi ľudí, choď do posilky. Alebo ak chceš cvičiť sám, cvič doma s činkami.

Skús crossfit alebo cvič vlastnou váhou.

Najdôležitejšie je, aby ťa to bavilo.

Odporúčam ti nájsť si na začiatok trénera alebo kamaráta, ktorý sa tomu dlhšie venuje a vie ti poradiť, ako a čo cvičiť.

Moja osobná voľba (ak sa chceš inšpirovať niečím konkrétnym) je cvičenie s vlastnou váhou. Môžem ti odporúčať knihu Telo ako posilňovňa alebo 90 dňová výzva. Mne osobne veľmi pomohli. Zistil som, že viac záleží na strave (až 90 percent) ako na tom, čo cvičíš.

„Svaly sú tvorené v kuchyni, nie v posilňovni.“ Nejde o to zdvíhať činky, ale potrebuješ sa aj lepšie stravovať. Vyhýbaj sa jedlu ako sú fast foody. Uprednostni zdravšiu stravu.

 

Čo znamená zdravšia strava?

Myslím, že základom je jesť menej vyprážaného, fast foody a menej jednoduchých sacharidov (biela ryža, cestoviny, zemiaky k mäsu).

Druhým krokom je pridať viac bielkovín, vlákniny (predovšetkým zeleniny) a vitamínov.

Pre viac info si vygúgli nejakých výživových poradcov, ktorí sa tomu naozaj rozumejú. Ja v tomto ovládam základné informácie, ktoré ale aj dodržiavam, lebo chcem žiť zdravšie.

Keď už vieš, ako cvičiť a čo cvičiť – poďme sa pozrieť na posledný bod: Ako začať.

 

Ako začať (ale naozaj začať) cvičiť?

Hovorím to stále a pripomeniem ti to aj teraz:

Nebudeš mať nič z tohto článku, ani zo všetkých informácií na svete, ak ich nejakým spôsobom nedáš do praxe.

Poviem to ešte raz: „Základom je dať informácie do praxe – začať.“

Môžeš začať napríklad verejnou výzvou na facebooku. Ak použiješ verejnú výzvu, bola by verejná hanba, ak by si od toho cúvol, tiež nadobudneš odhodlanie, aby si svoju výzvu zrealizoval.

Môžeš si založiť aj FB skupinu, zdieľať motivačné fotky. Taktiež si môžeš dať stávku s kamarátom, kto bude mať napríklad do troch mesiacov lepšiu postavu. Treba sa k tomu dokopať.

Kľudne si daj záväzok, že prvé dni budeš venovať youtube videám, aby si vedel podrobne, čo a ako cvičiť. Alebo že do troch dní nájdeš výživového poradcu.

Daj si aj menšie ciele, ktoré sa dajú dobre dosiahnuť a nadväzujú na seba. Tak sa to pre teba stane lepšie dosiahnuteľným.

[dalsilevel]

 

Na záver:

Daj si aspoň tú námahu a zamysli sa nad svojím životným štýlom. Nájdi jednu vec, ktorú by si mohol vylepšiť. Tvoje zdravie a ženy v tvojom okolí sa ti odvďačia 😉

 

V sérii 7 praktických tipov, ako zvýšiš svoju hodnotu nájdeš tieto články:

#1 Praktický spôsob, ako zvýšiť svoju hodnotu a priťahovať osmičky až desiatky

#2 Praktický spôsob, ako zvýšiť hodnotu a zaujať aj desiatku

#3 Praktický spôsob, ako zvýšiť hodnotu chlapa a aj sebavedomie

#4 Praktický spôsob, ako zvyšovať sebavedomie, hodnotu a byť pri tom štýlový

#5 Praktický spôsob, ako zvýšiš svoju hodnotu a staneš sa pre ženy viac zaujímavý

#6 Praktický tip, ako zvyšovať hodnotu chlapa a mať vyššie sebavedomie

#7 Praktický tip, ako zvýšiš svoju hodnotu na ďalší level

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here