Nie si boháč s veľkými ramenami?

0

Ako môžeš ženy „oklamať“, aby si chceli vybrať teba aj napriek tomu, že nie si boháč s veľkými ramenami?

Pozri si video až do konca a dozvieš sa to:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Musíme sa vrátiť mnoho rokov do minulosti

Na to, aby si pochopil, prečo vôbec ženy chcú boháčov s veľkými ramenami, tak sa potrebujeme vrátiť mnoho tisíc rokov do minulosti.

Vtedy to fungovalo nasledovne:

Muži boli tí, ktorí zabezpečovali a ochraňovali ženu, osadu a či potomkov. Chodili na lov, snažili sa ženy a rodinu ochrániť, mali veľké svaly, pretože sa potrebovali ubrániť  dravcom, ktorí by ich chceli uloviť.

Potrebovali budovať vodcovské zručnosti, aby mohli viesť ostatných, aby vedeli spolupracovať s inými lovcami, aby mohli viesť dedinu či osadu.

Následne úloha ženy bola starať sa o chlapa, nazbierať plody, zabezpečiť oheň a správnu výchovu dieťaťa.

 

Toto zostalo zachované aj dodnes

Aj dnes žena vzhliada k alfa samcovi, vodcovi kmeňa, lídrovi, ochrancovi, ktorý dokáže zabezpečiť jej a jej dieťaťu pohodlnejší život, lepšie jedlo na stôl, strechu nad hlavou.

Jednoducho robíme všetko preto, aby sme prežili ten pohodlnejších život, aby to nebola len samá strasť a trápenie, „chodenie po kanáloch“ atď…

My muži sme poskytovatelia. Sme tí, ktorí sa snažia ženu zabezpečiť, ochrániť a máme to v DNA.

ALE pokiaľ muž nedokáže zaplatiť účty hlavne za seba, nedokáže vybaviť strechu nad hlavou, nedokáže dať jedlo na stôl, tak si nebude vážiť ani seba a ani žena si ho nakoniec nebude vážiť a nevyberie si ho.

 

Toto isté platí aj pre teba

Pokiaľ toto nedokážeš, pokiaľ nie si tým pravým chlapom – tým „alfa samcom“, tak si to následne budeš nejakým spôsobom kompenzovať a nebude to všetko v poriadku.

Vyššie som ti naznačil, že môžeš ženy priťahovať aj pokiaľ nie si aktuálne nejaký boháč s veľkými ramenami či MMA zápasník, ktorý ju dokáže slušne ochrániť.

Pre ženu je to, že si boháč, alebo že máš peniaze len prejavom toho, že ju dokážeš zabezpečiť. Bavili sem sa o tom, že to je pre ženy dôležité z evolučného hľadiska.

Taktiež sú pre ne dôležité veľké ramená alebo veľké svaly. Preto sa ženám páčia svalovci, lebo je to pre ne prejavom toho, že ten chlap ich dokáže ochrániť.

 

Takto vieš žene ukázať, že ju vieš ochrániť

Fantastická správa pre teba je, že nemusíš byť aktuálne boháčom s veľkými ramenami, aby ťa ženy chceli a aby si ich priťahoval.

Ženy hľadajú na chlapoch tieto prejavy v rôznych oblastiach a pokiaľ im ich ukážeš a dáš, tak si ich získaš aj bez týchto nazvime to nespravodlivých výhod.

Napríklad namiesto veľkých ramien a nabúchaných pŕs dokážeš žene prejaviť ochranu aj tým, tak že sa postavíš na jej stranu. Postavíš sa na jej obranu. Povieš svoj názor, keď niekto na ňu útočí, alebo keď niekto s ňou nesúhlasí.

Respektíve, keď sa s ňou nejaký chlap snaží flirtovať a je v tvojej prítomnosti. Takže treba sa postaviť a ochrániť si ju. Nechcem tým povedať, že teraz ho máš zmlátiť a ukázať, že si agresor, ale môžeš jemne žiarliť alebo povedať, že je tu s tebou a nech ide za inou.

Potrebuješ ju občas uprednostniť. Občas sa postaviť na jej obranu. Dať na ňu a jemným spôsobom môžeš aj žiarliť.

 

Takto jej ukážeš, že ju vieš zabezpečiť

Na to, aby si jej ukázal, že ju dokážeš zabezpečiť, tak môžeš napríklad zaplatiť za ňu na stretnutí alebo jej dáš malinký darček (nesmieš to prehnať).

Teraz nemyslím nejaké zlaté retiazky na prvom stretnutí a podobne. Môžeš jej kúpiť nejaké náušničky za dve eurá vo výpredaji lebo vieš, že sa jej páči červená farba a motýliky, tak ju niečím prekvapíš.

Alebo sa s ňou podelíš o niečo, čo práve ješ a ponúkneš ju. Dáš jej z pukancov alebo zaplatíš jej vodu v kine.

Proste takéto drobnosti, ktoré jej ukážu, že sa dokážeš podeliť a že ju dokážeš zabezpečiť, že si štedrý, že necháš sprepitné a nebudeš rátať každý cent.

To mi pripomína jeden príbeh s chalanom, ktorý si to fakt posral u mojej krásnej kamošky Petry, aj keď sa jej predtým tento chlap páčil. Bol ako z obrázku, všetko bolo super až do momentu, kedy boli na štvrtom stretnutí.

Išla si kúpiť vodu Evian za nejaké dve eurá a on bol celý zhrozený a pohoršený z toho, že prečo si kupuje takú drahú vodu, prečo si nemôže kúpiť lacnejšiu a ešte mal potom tú drzosť, že sa chcel od nej napiť.

V tom momente u nej skončil, pretože porušil zásadu zabezpečenia a štedrosti dávania, aby ukázal, že je chlap, ktorý je poskytovateľ a na takejto drobnosti pohorel.

 

Na tomto môžeš pohorieť

Môžeš byť ako z obrázku a môžeš mať aj obrovské ramená, ale pokiaľ si strachopud, pokiaľ sa nedokážeš postaviť na niekoho obranu, pokiaľ nedokážeš povedať svoj názor, pokiaľ nie si štedrý, nedáš sprepitné, nedokážeš sa podeliť, tak darmo, že máš nejaké iné prednosti alebo benefity, toto je to, na čo ženy pozerajú a toto je to, čo ti pomôže oveľa viac ako čokoľvek iné.

Ja nie som v tomto výnimka. Tiež som kedysi v minulosti nemal veľké ramená, nemal som veľa peňazí na účte. Dokonca som mal problém zaplatiť za autobus, aby som išiel za mojou už teraz manželkou Evkou. Radšej som išiel pešo za ňou pol hodinu, lebo som si to nemohol dovoliť a dokonca som ju ani nemal za čo pozvať do kina. Chodili sme sa prechádzať.

Občas som musel od mojej maminy vypýtať peniaze, aby som ju vôbec pozval na nejakú kávu, drink alebo niečo podobné. Lenže ja som sa už v tej dobe snažil a makal som na tom, aby som mal peniaze.

Chodil som cvičiť a budoval som svoje biznisy, aj keď výsledky tam ešte neboli, ale na správnej ceste som už bol.

 

Zhrniem ti to

Dôležité je, aby si ženám ukazoval, že nebudeš doma pred telkou, nebudeš na podpore, nebudeš vysedávať doma a čakať, že niečo sa stane zázračne namiesto teba.

Potrebuješ byť chlap, ktorý ju dokáže zabezpečiť, ochrániť a potrebuješ jej to ukazovať na všetkých možných úrovniach.

Nielen, že máš obrovské auto, obrovský barák, peniaze, veľké ramená, si nafúknutý, ale potrebuješ jej to ukazovať aj na drobnostiach, ktoré jej povedia, že áno si schopný sa o ňu postarať.

Že ju dokážeš zabezpečiť. Dokážeš zabezpečiť aj vášho budúceho potomka a dokážeš jej spohodlniť život a spraviť ho príjemnejším.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here