To najsexi na chlapovi je…

0

Existuje niečo, čo je pre ženy príťažlivejšie ako výzor, peniaze, charizma, sebavedomie, oblečenie, humor či komunikácia.

Čo to je?




V tomto článku a videu ti prezradím, čo je na chlapovi najviac sexi.

Sú to jeho ramená, či je to jeho vypracované brucho, či je to jeho peňaženka, či je to jeho auto, alebo to, koľko má vlasov na hlave, či je to jeho zmysel pre humor, či je to jeho sebavedomie, či je to jeho umenie komunikovať so ženou?

 

Najsexi na chlapovi je…

Možno si sa nad tým zamýšľal, možno nie, ale na základe skúseností z posledných rokov, aj čo sa mi ženy neustále sťažujú, tak jednoducho to najviac sexi a to totálne najviac sexi na chlapovi je, keď je CHLAPOM.

Ta dá. Možno si čakal nejakú magickú formulku alebo niečo tajomné, čo by si nevedel a teraz na základe toho sa začneš tak správať, že všetky ženy ťa budú chcieť. Nie. Toto je niečo, čo by si mal mať v sebe už od narodenia, ale výchova, spoločnosť, okolie, škola to v tebe udupali.

Poviem ti to ešte raz. To najviac sexi na chlapovi je, byť CHLAPOM. Nie, nejakou padavkou. Nie, nejakou bábovkou. Nie, nejakou ufňukanou babou.

 

Chlapi prestali byť CHLAPMI

Chlapi za posledné roky prestali byť chlapmi. Toto je jedna z najväčších sťažností, ktoré majú ženy, voči chlapom, s ktorými sa stretávajú.

Ja som nebol v tomto iný. Vyrastal som na sídlisku na Klokočine v Nitre a môj otec ma k ničomu neviedol. Nevedel som doslova ani vymeniť žiarovku, niečo opraviť a bol som ľavý.

Lenže pred niekoľkými rokmi som mal to šťastie, že som sa presťahoval na dedinu za mojou ženou. Od toho momentu to išlo so mnou hore kopcom.

Nabral som rozsah zručností, kedy si dnes môžem povedať, že som chlapom a nie bábovkou, ktorú ženy v minulosti odvrhli.

 

Ako byť CHLAPOM?

„Ale čo to konkrétne znamená,“ pýtaš sa, „byť tým CHLAPOM?“ Čo si máš pod tým predstaviť?

Predstav si pod tým rôzne chlapské zručnosti, ktoré by chlapi mali robiť a nemali by ich robiť ženy.

Napríklad narúbať drevo, preniesť niečo ťažké, vymeniť žiarovku, opraviť defekt, možno aj otvoriť dvere, ochrániť ženu v prípade núdze, zabezpečiť rodinu, to je tiež myslím si dosť chlapské.

Taktiež byť vodcom, lídrom, ísť si za svojím, viesť ženu – v zmysle pozvať ju niekam von, určiť konkrétne miesto, povedať, aký film budete pozerať v kine. Byť vodcovskou osobnosťou.

Toto všetko je chlapské a mal by si to v sebe znovu objaviť, ak si myslíš, že to v sebe v tomto momente nemáš. Ono to tam v tebe niekde je, len sa podľa toho potrebuješ začať správať.

Aj schopnosť riešiť problémy je chlapská, sexi a ženy to ocenia. Keď nevieš vymeniť koleso na aute, keď dostaneš defekt, tak to vyrieš s chladnou hlavou a zavolaj asistenčnú službu.

Alebo keď ti praskne doma voda alebo záchod alebo niečo podobné, tak zavolaj údržbára s chladnou hlavou. Nenechaj to riešiť ženy.

 

TOTO ti chcem odovzdať

Toto je to, čo ti chcem v tomto krátkom článku a videu odovzdať. Netreba okolo toho príliš veľa hovoriť, pretože ty vieš presne, čo by si mal v tomto momente robiť.

Odporúčam ti začať od dnešného dňa vyhľadávať príležitosti, kde sa môžeš ukázať ako chlap.

Napríklad aj tým, že otvoríš ženám dvere, alebo otvor starenke dvere, nemusia to byť len ženy, ktoré sa ti páčia, alebo ktoré chceš ohúriť.

Cieľom je, aby si vyhľadával príležitosti, v ktorých sa môžeš ukázať ako chlap, aby si si zvykol na to, že treba byť chlapom, keď chceš byť pre ženy príťažlivý.

Nie len na začiatku, ale aj neskôr do vzťahu, do života, do budúcna, pretože ženy a hlavne tie náročné, krásne, sebavedomé, tie ženské si hľadajú chlapa, ktorý má na začiatku veľké CH.

Toto je moja rada pre teba:

„Buď opäť chlapom. Objav to v sebe a ukazuj to ženám.“

Ak sa ti tento článok s video páčilo, tak ho pošli niektorému tvojmu kamošovi, o ktorom si myslíš, že sa stal bábovkou (ja ho týmto pozdravujem :)). Verím, že mu to otvorí oči. T

Ak sa ti toto video páčilo lajkuj ho, zdieľaj ho a napíš dole do komentárov svoj názor na toto video. Respektíve v čom si myslíš, že si nebol chlapom. V čom si myslíš, že by si mohol ostatným so svojimi skúsenosťami pomôcť.

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here