15 nečakaných zručností, ktoré ju dostanú do kolien

0

rande na pláži, muž sa žena, šťastie, dobrá nálada, zručnosťZamýšľal si sa niekedy nad tým, aké zručnosti by ťa mohli odlíšiť od ostatných chlapov? Aké zručnosti na chlapoch oceňujú ženy?

Ponúkam ti niekoľko tipov, vďaka ktorým môžeš ženám ukázať, že si pravý chlap.

Ukáž jej, že sa vieš správať, vieš ju oceniť, vieš ju prekvapiť, vieš ju zabaviť… Jednoducho vieš, čo ženy chcú :).

Tieto zručnosti môžeš využiť na to, aby si na ňu „zapôsobil“ a vybudoval si príťažlivosť počas doby, kým sa spolu zoznamujete, ale taktiež to vieš využiť aj keď si už vo vzťahu.

Vďaka týmto zručnostiam sa staneš pre ňu zaujímavejším, nepredvídateľným a budeš ju vedieť stále niečim novým prekvapiť. Inšpiruj sa týmito 15 zručnosťami, ktoré ju dostanú do kolien.

Si pripravený? Tak poďme na to.

 

1. Sprav jej papierovú ružu

Túto zručnosť vieš využiť rôznymi spôsobmi. Môžeš jej spraviť papierovú ružu, ak pôjdete do reštaurácie, kým budete čakať na jedlo.

Môžeš ju začať skladať pred ňou popri tom, ako sa rozprávate. Bude zvedavá, čo to robíš. Povedz jej, nech nie je taká nedočkavá, že to hneď uvidí. Výslednú ružu jej môžeš darovať alebo sa trochu s ňou pohrať a ponaťahovať ju, že jej ju dáš, ak si ju zaslúži :).

Poviem ti krátky príbeh. Keď sme boli na firemnej tímovej chate, tak sme zbehli na obed do reštaurácie. Čašníčka bola veľmi milá, zhovorčivá, avšak mala veľa práce, pretože tam bola na celú reštauráciu sama.

Počas toho, ako sme čakali na jedlo, začal som skladať takúto ružu zo servítky a nakoniec som jej ju daroval. Len tak, aby som jej urobil deň krajším. Potešila sa, zobrala si ju so slovami, že: „Bude mať čestné miesto na bare.“ Toto vieš využiť napríklad aj vtedy, ak sa ti čašníčka bude páčiť alebo len tak, aby si si trénoval konverzácie.

Odporúčam ti, aby si si výrobu ruže natrénoval doma, aby si potom v reštaurácii nemal problém, čo ďalej. Na Youtube nájdeš aj množstvo ďalších videí, ako spraviť ružu či iné kvety. Inšpiruj sa. Výsledok domáceho tréningu môžeš využiť tak, že kvet daruješ mame alebo sestre, prípadne kamarátke.

 

2. Zapleť jej vrkoč

Teraz sa možno pýtaš, prečo by si niečo takéto mal vedieť, a na čo ti to bude dobré? Keď sa ešte so ženou navzájom spoznávate to môžeš využiť ako dobrý dôvod na to, ako sa k nej dostať bližšie. Využi vhodnú príležitosť, aby si si mohol u nej budovať príťažlivosť a zvádzať ju.

Môžeš jej povedať niečo v zmysle, že má pekné dlhé vlasy, že by si jej niečo chcel ukázať. Poprosíš ju, aby sa otočila chrbtom a začneš jej zapletať vrkoč. Bude sa zvedavo pýtať, že čo robíš. Nenechaj sa vykoľajiť a pokračuj. Nebude chápať, pretože takéto veci veľa mužov nerobí. Popri tom jej môžeš dať nejaký kompliment (ale neprežeň to), ako jej krásne voňajú vlasy, aké sú jemné a že sa ti dobre zapletá vrkoč…

V tomto videu na naučíš, ako zapletať francúzsky vrkoč. Je to trošku vyšší level ako tradičný vrkoč, ale o to viac ju ohúriš. Video je v angličtine, ale vieš si tam nastaviť automatické titulky v slovenčine. Ale stačí, ak budeš sledovať, čo a ako robia. Trúfaš si na zapletanie vrkoča? 🙂

Ak je to na teba príliš komplikované, tak si pozri aj video na tradičný vrkoč, ktorý zapletá muž svojej dcére. Táto zručnosť sa ti nezíde iba pri tvojej babe, ale aj keď budeš mať raz dcéru.

Ak ti napadá otázka, že na kom si to budeš trénovať, tak môžeš poprosiť svoje kamarátky :). Určite ich to zaujme a budú zvedavé, prečo sa to chceš naučiť. Priprav si odpoveď. Napríklad niečo ako, chlap by mal byť všestranný a nie je na škodu vedieť aj niečo takéto…

 

3. Zlaď sa podľa farebného kolesa

Možno si povieš, že nejaké zladenie sa podľa farebného kolesa je pre ženy, ale ak ju chceš zaujať, tak čítaj ďalej. Ide o to, aby si sa naučil, ako môžeš kombinovať farby.

Pomôže ti to v tom, aby si si vedel dobre nakombinovať oblečenie. Pomôže ti to nie len pri obliekaní, ale aj pri kupovaní oblečenia.

Farebné koleso (viď. obrázok) je užitočná vec pre ľudí, ktorí nedokážu vyberať farby intuitívne, podľa svojho pocitu.

kruh-farieb-popis, farebné kolesoAk prídeš na stretnutie dobre nahodený a pekne farebne zladený, tak ju okamžite zaujmeš. Ženy si všímajú detaily a potrpia si na takéto veci.

KLIKNI SEM a prečítaj si článok, v ktorom sa dozvieš viac o tom, ako kombinovať farby oblečenia, aby si urobil dojem (nie len) na ženy.

Ak chceš viac, tak si prečítaj článok 6 krokov k tvojmu vlastnému jedinečnému štýlu na mieru, v ktorom sa dozvieš aj to, ako ti v tom môže pomôcť profesionál.

 

4. Hodíte sa k sebe podľa znamenia?

Ženy si rady čítajú horoskopy, zaujíma ich numerológia či informácie o znameniach. Hlavne tie časti, aké znamenie sa k nej hodí. Na škodu nebude, ak si nejaké zaujímavosti naštuduješ.

Možno vyzerá táto tabuľka trochu hrozivo, ale nezľakni sa. Nie je to také komplikované, ako to vyzerá. 🙂 Vysvetlenie, ako máš tabuľku čítať nájdeš na tomto odkaze, spolu aj so znameniami, ktoré sa k sebe hodia či nehodia.

znamenia tabulka1Inšpiruj sa aj na tomto odkaze, kde nájdeš opäť iný pohľad na horoskopy. Nájdeš tam partnerský, erotický, čínsky, indiánsky..

Naštuduj si ich, a potom ju môžeš oslniť svojimi vedomosťami. Môžeš sa jej na stretnutí opýtať, aké je znamenie a prezradiť jej niečo, čo si si zapamätal.

Tiež mi v súvislosti s týmto napadla ešte jedna vec. Môžeš jej povedať, aby ti ukázala ruku. Keď ti ju podá, tak sa na jej dlaň sústredene zahľadíš, budeš sa tváriť, že jej čítaš z dlane.

Môžeš to okomentovať štýlom: „No to som si hneď myslel :).“ To ju zaujme a bude chcieť vedieť, čo si tam videl. Môžeš to zahovoriť do stratena alebo si niečo kreatívne vymyslieť (zakomponovať do toho kompliment), alebo sa inšpirovať na tomto odkaze.

 

5. Džentlmenstvo NIKDY nevyjde z módy

Možno si to neuvedomuješ, ale ženám sa gentlemani nehorázne páčia. Je to pre ne sexi. Pritom stačí tak málo. Na chlapovi, ktorý má spôsoby nie je nič zlé, práve naopak.

Byť džentlmenom je prejavom úcty k druhému. To čo dáš, to sa ti vráti. Ak sa budeš s úctou správať k druhým ľuďom (nie len k ženám), tak sa aj oni budú k tebe tak správať.

getleman, džentlmen, gavalier, odsúva stoličku žene

Toto robí džentlmen:

  • Otvorí žene dvere auta pri nastupovaní či vystupovaní.
  • Vezme jej kabát.
  • Pomôže jej s obliekaním kabáta.
  • Odsunie jej stoličku v reštaurácii.
  • Doleje jej víno (limonádu, džús..) do pohára, ak ho má prázdny.
  • Nepreháňa to s alkoholom. Určite džentlmena nenájdeš naliateho v spoločnosti dámy.
  • Chodí na čas a nenechá svoju partnerku čakať. Je to znak toho, že si ju váži. Môžeš to pretaviť aj na biznis – ak ideš na nejakú pracovnú schôdzku. Nemysli si, že tvoj čas je drahší ako čas tých druhých.
  • Zloží jej kompliment a alebo ju za niečo pochváliť. Poďakovať sa alebo si niečo slušne vypýtať o tebe veľa hovorí. Slová ďakujem a prosím nie sú na ozdobu. Sú na to, aby sa používali :). Ešte k tým komplimentom. Hlavne to neprežeň. Všetko s mierou. Nemám na mysli nejaké nemiestne sexuálne narážky. Viac o komplimentoch nájdeš tu.
  • Nehreší a nevyjadruje sa hrubo.
  • Nehrá sa s mobilom a venuje sa žene. Ak ťa viac zaujíma mobil, tak na čo si sa s ňou stretával?
  • Počúva. Naozaj počúva a vníma, čo mu ten druhý hovorí. Venuje mu svoju 100 % pozornosť.
  • Potrpí si na hygienu. Na stretnutie ide vždy čistý, upravený, voňavý.

Toto bolo niekoľko vecí, ktoré robí džentlmen v spoločnosti. Uvedom si, že všetko treba robiť s mierou a daj pozor, aby si to neprepálil. Ujasni si, čo znamená byť džentlmenom pre teba.

 

6. Zober ju tancovať

Môžeš ju zobrať na nevšedné rande. Niekam tancovať, ale nemám na mysli klasickú diskotéku, ale nejaký tanečný podnik. Napríklad: do salsa klubu, na ples, oldies… Jednoducho na niečo tematické, kde jej budeš vedieť predviesť svoje tanečné kreácie.

Chlapov, ktorí vedia dobre tancovať nie je veľa. Tí, ktorí to vedia, dostanú od ženy veľa plusových bodov. Takýto chlap je pre ženy príťažlivý a sexi. Žena vie, že bude aj v posteli použiteľný. 🙂

Ak tancovať nevieš a chcel by si sa to naučiť, tak sa prihlás na tanečný kurz. Väčšinou tam majú málo chlapov, tak sa ženy určite potešia. Taktiež sa tam dobre zoznamuje. Ak už máš priateľku a stále nevieš tancovať, môžeš ju prekvapiť tak, že sa na kurz prihlásiš sám.

Naučíš sa nejaké kroky a potom ju na najbližšej príležitosti ohúriš. Alebo si vyhľadaj tutoriály na Youtube a uč sa kroky pomocou videa. Prípadne môžete chodiť na kurz spolu. Aspoň sa počas tanca zladíte, niečo sa naučíte a aj sa zabavíte.




 

7. Priprav jej nezabudnuteľné rande

25 tipov na originálne rande (aj s nízkym rozpočtom)

Sám naplánuj a zrealizuj váš spoločný romantický večer či deň bez toho, aby si sa jej niečo pýtal.

Priprav ho na základe toho, čo vieš, že má tvoja partnerka rada.

Zabudni na kino či kávičkovanie. Príď s niečím originálnejším. Porozmýšľaj, čo by sa jej mohlo páčiť, čo má rada, čo jej urobí radosť, čo ešte nezažila.

Inšpiruj sa týmito tipmi na nezabudnuteľné rande:

  • lezenie na umelú stenu
  • nepovedz jej kam idete a vezmi ju na miesto, odkiaľ je krásny výhľad na (nočné) mesto
  • piknik – môžeš jej zaviazať oči, aby hádala, akými dobrotami ju kŕmiš (iba jedlom :))
  • vezmi ju do parku, môžete sa hrať so psom, badminton, hádžte si lietajúci tanier
  • vyskúšajte spoločne kurz varenia
  • choďte kŕmiť kačky či labute
  • púšťajte si šarkana
  • choďte sa korčuľovať na zamrznuté jazero v noci za mesačného svitu (uisti sa, že je to bezpečné) a nezabudni zobrať do termosky horúcu čokoládu alebo čaj
  • v lete ju môžeš vziať na prechádzku za mesačného svitu okolo jazera
  • vytiahni deku a vyberte sa spolu sledovať hviezdy
  • prejdite sa po dome/lese/zámku, kde údajne straší (po tme), ponúkni jej svoje rameno, aby sa cítila v bezpečí
  • romantický geocaching – schovaj nejakú maličkosť v lese a vyberte sa ju spolu hľadať
  • zahrajte si doma vyzliekací poker alebo inú spoločenskú hru o nejakú výhru. Pre odvážnejších skúste hrať nahí Twistera (kto to vydrží hrať dlhšie?)
  • pomaľujte svoje nahé telá farbami a váľajte sa na veľkom papieri alebo plátne. Taký “obraz lásky” bude pre vás krásna spomienka (ak si už vo vzťahu)
  • zasaďte spolu strom na miesto, kam sa môžete každý rok vracať (ak si už vo vzťahu)

Ak ju chceš vziať na nejaké športové či dobrodružnejšie rande, tak jej povedz, aby sa obliekla pohodlne. Pretože, ak by došla nahodená v štekličkách či v elegantných šatách a vzal by si ju do prírody, tak by sa tvoja príprava minula účinku. Bola by naštvaná, že sa jej zničí oblečenie a topánky.

Pár ďalších tipov nájdeš v tomto článku.

 

8. Láska ide cez žalúdok

Hovorí sa, že láska ide cez žalúdok. Súhlasíš s tým? Ja áno, a preto som pre teba pripravil niekoľko tipov týkajúcich sa jedla.

Môžeš ju pozvať na večeru k tebe domov alebo pod inou zámienkou, napríklad na film, pričom ju prekvapíš, že aj niečo ukuchtíš. Túto zručnosť využiješ, aj keď si už vo vzťahu.

Z varenia môžeš spraviť zážitok a pripravovať jedlo, keď tam bude. Poprosíš ju, aby ti asistovala alebo môžeš jedlo nachystať dopredu.




A)  Upeč jej zdravý koláč alebo jej priprav nepečený dezert. Inšpiruj sa napríklad na tejto stránke. Ženy často riešia svoju váhu, nechcú jesť cukor či múku. V každom prípade, ak ju ešte dobre nepoznáš, tak nič nepokazíš, ak stavíš na zdravšiu variantu. Skôr by som povedal, že ti to pridá na hodnote (teda, ak to ladí s tvojou osobnosťou). Ak nie, tak sprav klasický koláč či dezert.

B) Ak ťa baví varenie, tak to bude pre teba hračka. Ak si si vymyslel nejaké vlastné jedlo, ktoré je ozaj chutné, tak jej môžeš pripraviť svoju špecialitu. Ak nie si taký zdatný v kuchyni, tak postačí, ak si recept vylepšil a niečo si doň pridal. A ak ani to, tak len proste niečo uvar, čo sa dá zjesť :).

C) Sprav vajíčka na viac spôsobov (na raňajky či večeru) – volské oko, praženicu, vajce na tvrdo, omeletu. Nemusí to byť nič extra komplikované. Hlavne, že uvidí tvoju snahu a najete sa z toho.

D) Sprav jej palacinky/lievance v nejakom tvare alebo ich ozdob lekvárom či čokoládou. Tu nájdeš jednoduchý recept z dvoch ingrediencií. Toto zvládneš bez problémov. Prípadne k tomu môžeš dať ešte zmrzlinu alebo nejaké ovocie.

 

9. Raňajky do postele nie len po sexe

Privstaň si, priprav raňajky a dones jej ich do postele. Bez toho, aby mala nejaký sviatok. Bez toho, aby ste sa predošlú noc spolu vyspali. Bez toho, aby si si niečo u nej žehlil.

Len tak, aby si ju potešil. Ukáž jej, že si ju vážiš. Robiť milé gestá, nie je vecou slaboty. Prekvap ju, keď to nebude čakať. Pozor na to, aby si z toho nespravil pravidlo :).

Ak ešte nemáš priateľku a strávil si noc so svojou milenkou, kamarátkou s benefitmi, atď…, tak ju tiež môžeš potešiť raňajkami do postele. Bude to vnímať ako milé a pozorné gesto. Tiež to však nerob stále, aby si na to nezvykla. 🙂




 

10. Napíš jej list

zapisovanieSkrýva sa v tebe romantik alebo je ona romantička? Vieš o tom, že v každej žene drieme romantička? Napíš jej list. Áno, čítaš dobre. Klasický papierový list, ktorý napíšeš vlastnoručne.

Doručenie môžeš spraviť rôznymi spôsobmi. Môžeš jej ho vložiť do kabáta, tašky, keď budete spolu. Alebo jej ho daj do ruky so slovami, aby si ho prečítala doma, alebo jej ho pošli poštou.

Toto je niečo, čo ju zaručene dostane. Je to naozaj romantické. Avšak, ak spolu ešte nechodíte, tak bacha na to, aby si sa neunáhlil, resp. si daj pozor, čo v liste napíšeš. Nepreháňaj to s vyznaniami lásky, aby si ju neodplašil. Hlavne, netlač na pílu.

 

11. Nauč sa masírovať

Nauč sa masérske hmaty, aby si dokázal ženu dobre pomasírovať. Vďaka masáži sa naučíš vnímať jej telo. Budete na rovnakej vlne a ľahšie sa na ňu napojíš.

Ak sa ešte len spoznávate, tak jej môžeš len tak spomenúť, že vieš masírovať. A si v tom fakt dobrý (ak to je pravda a naozaj ti to ide). A môžeš jej to aj predviesť.

A je jedno, kde budete či v reštaurácii, v parku… Môžeš ju pomasírovať cez oblečenie. Ak ti bude hovoriť, ako ju bolí chrbát, alebo je unavená. Povedz, aby sa ti otočila chrbtom a pusti sa do masírovania.

Masáž môžeš použiť aj pri sexuálnych obrazoch, kde jej budeš opisovať, čo by si s ňou robil. Masáž je aj skvelá predohra. Využi svoju fantáziu a inšpiruj sa vo videu (táto masáž je už na doma) :).




 

12. Vieš to s deťmi?

Ak nie, tak je najvyšší čas sa to naučiť. Aspoň, aby si sa ho nebál chytiť. Ak máš kamarátov či kamarátky, ktoré už majú deti, tak ich choď navštíviť. Začni trénovať. Určite ti radi ukážu ako na to.

Ak tvoja budúca partnerka bude vedieť, že sa detí nebojíš a vieš ako na ne, tak ťa bude vnímať ako potenciálneho partnera do vzťahu. Na tomto odkaze nájdeš návod, ako utíšiť plačúce dieťa, ale to je asi príliš vysoký level. Môžeš to potom skúšať na svojom dieťati.

Možno ti to pôjde lepšie s deťmi, ktoré sú už trochu staršie a vieš sa s nimi hrať a zabávať. V tomto videu sa niečo priučíš, čo sa ti zíde do života.




 

13. Predveď svoje chlapské zručnosti v domácnosti

chlap, muž, džungla, praktickýMám na mysli niečo, čo sa zíde v domácnosti, aby si žena nemusela volať hodinového manžela.

Výmena žiarovky sa neráta, to by mal vedieť každý chlap automaticky. Ak si šikovný v tejto oblasti, tak to je tvoje plus, a môžeš sa jej o tom zmieniť. Povedz jej príbeh, v ktorom jej len tak mimochodom prezradíš, čo dokážeš.

  • Dokážeš opraviť kohútik, ak tečie?
  • Vieš vymeniť koleso na aute?
  • Vieš byť nápomocný pri prácach v záhradke?
  • Nafúkať koleso na bicykli?
  • A, čo by si spravil, ak by ti vŕzgali dvere? Alebo sa pokazila kľučka na dverách?
  • Vieš pracovať s vŕtačkou, aby si jej pomohol namontovať poličku, zrkadlo či obraz?
  • Si dosť silný, aby si jej pomohol preniesť nábytok?
  • Vieš, ako používať sekeru a narúbať drevo?
  • Prípadne by si jej vedel pomôcť s maľovaním stien v izbe :)? Maľovanie môže byť aj celkom zábava. Ak použiješ svoju fantáziu, tak určite na niečo prídeš.



 

14. Vieš si sám zaviazať kravatu

Ak to ešte stále nevieš, tak by si to mal hneď teraz napraviť. Každý poriadny chlap by mal vedieť, ako si zaviazať kravatu. Nebuď jedným z tých chlapov, ktorí to nedokážu a otravujú stále svoje priateľky či manželky, aby to spravili namiesto nich. Dokáž to sám. Buď samostatný.

 

15. Čo vieš o hviezdach

Keď pôjdete na prechádzku a budete mať skvelý výhľad na hviezdy, tak jej môžeš niečo o nich porozprávať. Naštuduj si, ako vznikol vesmír (big bang), niečo o mliečnej dráhe, prípadne o súhvezdiach či o planétach. Jednoducho niečo, čo ťa zaujme. Pretože potom budeš o tom hovoriť s nadšením a strhne ju to tiež.

Ak chceš byť kreatívny, tak ju môžeš zobrať na nočný piknik pri svetle hviezd. Vezmi deku a občerstvenie, ktoré sám pripravíš. Určite to ocení.




 

Všetky tieto veci sa vieš naučiť. Zručnosti sú len o tréningu a skúšaní. Inšpiruj sa mojimi tipmi a vyber si tie, ktoré sa ti páčia. Taktiež si môžeš vymyslieť vlastné a podeliť sa o ne aj so mnou, aj s ostatnými chlapmi dole v komentároch.

A čo na to chlapi? Toto mi prišlo od jedného z vás:

„Čau Michal, chcem sa ti poďakovať za to, že zdieľaš kvalitné články a videá na svojom webe. Nedávno som čítal jeden o tom, ako sa viažu kravaty, robia ruže zo servítky a pod. Tak som si povedal, že to vyskúšam a keď som najbližšie prišiel do reštaurácie, tak potom, čo mi mladá slečna doniesla polievku som jej daroval takúto ružu. Následná reakcia ma veľmi prekvapila. Nielenže mi doniesla 2x väčšiu porciu hlavného jedla, ale sme si aj výborne pokecali a povedala, že sa bude tešiť, keď ma tam nabudúce znovu uvidí? Sranda, koľko toho môže ovplyvniť takáto maličkosť.“

Ktorú z týchto zručností vyskúšaš najbližšie v praxi ty? Napíš dolu do komentárov.

Článok vznikol v spolupráci s Martinou Trepákovou.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here