25 tipov na originálne rande (aj s nízkym rozpočtom)

7

Žena, o ktorú sa uchádzaš, bola už na 58 kávach, 42 večerách a 89-krát v kine na rande.

A čoskoro sa blíži ten deň, keď budú kinosály praskať vo švíkoch.

Nemám na mysli premiéru Smrtonosnej pasce (aj keď Bruce je ešte stále sexy :)).

Hovorím o Valentíne – sviatku všetkých zamilovaných a nadržaných.

To je deň, keď všetky páry ako teľatá nabehnú do kina alebo do reštaurácie, na ktorú zohnali zľavnený kupón.

Nech žijú romantické komédie, červené ruže a lacné bonboniéry!

No ale teraz vážne. Ty nie si teľa. Si akčný a originálny chlap. Alebo ním aspoň chceš byť.

 

Prekvap ju a priprav jej originálne rande

Prekvap tú svoju – hoci aj potenciálnu – originálnym a premysleným rande. Vyber si niektoré z týchto uletených, romantických, ale aj finančne nenáročných nápadov:

1. Ak chceš ostať doma (buď pre ušetrené peniaze alebo blízkosť tvojej king size postele), tak aspoň vyber nejaký originálny film. Skús nejakú čiernobielu klasiku (Taká Casablanca!), alebo niečo z týchto zoznamov filmov, ktoré si pravdepodobne nevidel (tieto alebo tieto, prípadne tieto).

2. A čo tak maratón prepadákov (filmy, kde hrá Britney Spears či Mariah Carey sú tie z najhorších a najvtipnejších) alebo intelektuálne podebatujte pri pozeraní dokumentárnych filmov (inšpiráciu nájdeš tu) ?

3. Pre väčší efekt nezabudni pripraviť snacky a drinky. Nemusíš byť Rasťo Židek, ale obyčajné chipsy fakt neuchvátia. Skús niečo z týchto jednoduchých pokrmov (tip 8 a 9) alebo týchto zdravých mňamiek.

food-1050813_640

4. Zabudni na pizzerku či čínsku kuchyňu. Zober ju niekam, kde ešte nebola – indická, peruánska či brazílska reštaurácia majú svoje čaro (pokiaľ sa v tvojom okolí nachádzajú). Hlavne si o tom niečo naštuduj, aby si jej vedel poradiť a aby ste sa obaja namiesto posteľných radovánok nestriedali na záchode.

5. Spoločné kuchtenie vás tiež zblíži – prihláste sa spolu na kurz varenia, navštívte kulinársky festival, ochutnávky jedla či vína alebo čajov (v každej dobrej čajovni), prípadne si spolu zájdite do predajne exotických potravín.

6. Čo poteší snáď každú ženu? Nákupy! Avšak aby to bolo trocha originálnejšie, choďte sa prehrabávať na blšáky. 

7. Druhá voľba väčšiny žien? No predsa wellness 🙂 Zober ju na pivný kúpeľ, na zaujímavú masáž (shiatsu alebo ajurvédsku) či na spoločnú pedikúru (áno, dobre čítaš a uvidíš, zabavíš sa :))  horse-937767_640

8. Čo ešte zbožňuje veľa žien okrem nákupov a wellnessu? Zvieratká! Nakŕmte spolu tigre, zajazdite si na koni, nakŕmte labute a kačky pri jazere alebo sa podujmite vyvenčiť psíkov z útulku.

9. Korčuľujte sa na zamrznutom jazere v noci za mesačného svitu – nezabudni zobrať do termosky horúcu čokoládu alebo čaj!

10. Prejdite sa po dome/lese/zámku, kde údajne straší (po tme samozrejme!). Môžeš jej ponúknuť tvoje mužné rameno či ruku, aby sa nebála. 🙂

11. Požičajte si šialené kostýmy z požičovne masiek a prechádzajte sa v nich po meste.

12. Vozte sa len tak po meste autobusom, pozorujte ľudí a pite varené víno z termosky. 

13. Blbnite ako malí na detskom ihrisku v noci.

14. Púšťajte spolu šarkana na lúke.

15. Vyberte sa na súkromný romantický geocaching – schovaj nejakú maličkosť v lese a vyberte sa ju spolu hľadať. picnic-918754_640

16. Zober ju na piknik do parku, zaviaž jej oči a kŕm ju dobrotami. Nechaj ju hádať čo jej vkladáš do úst (iba jedlo prosím :)) a vyskúšaj mravce či kobylky v čokoláde (sú fakt chutné a chrumkavé, odporúčam!).

17. Skočte spolu padákom, vychutnajte si zorbing, strieľajte po sebe na laser tagu, alebo sa vyberte len na obyčajné lezenie po stene – skrátka niečo iné a nevšedné.

18. Nakúpte farebné spreje a kreslite či píšte nimi do snehu – najlepšie tak, aby vaše dielo bolo viditeľné z výšky budov.

19. Zahrajte si doma vyzliekací poker alebo inú spoločenskú hru o nejakú výhru. Pre odvážnejších skúste hrať nahí Twistera (kto to vydrží hrať dlhšie?)

20. Pomaľujte svoje nahé telá farbami a váľajte sa na veľkom papieri alebo plátne. Taký „obraz lásky“ bude pre vás krásna spomienka 🙂

21. Naštuduj si staré povesti a mýty a zober ju na prehliadku po jej vlastnom meste s výkladom historických príbehov, o ktorých doteraz nepočula.

walking-1149747_640

22. Asi najlacnejšia a najzdravšia varianta, akú môžeš zvoliť. Nepoznám žiadneho mestského človeka, ktorému by to neprospelo a zároveň ide o tak jednoduchú vec, že nás to často ani nenapadne. Takže zakáž akékoľvek elektronické zariadenia, navlečte obaja gumáky a vyberte sa na prechádzku lesom. Môžete so sebou zobrať vyšantiť aj svojich štvornohých miláčikov.

23. Pre romantikov – zasaďte spolu strom na miesto, kam sa môžete každý rok vracať 🙂

24. Robí mama v čokoládovni? Alebo má tvoj otec kanceláriu na najvyššom poschodí v budove s krásnym výhľadom? Vieš sa cez známosť dostať do zákulisia divadla? Zober drahú na exkurziu na miesta, kam sa bežne človek nedostane!

25. Vytiahni deku a požičaj si ďalekohľad – sledovať spolu hviezdy na lúke má neskutočné čaro. Niečo si aj naštuduj, aby si svoju ženskú spoločnosť vedel oslniť.

 

Aké originálne rande si pre ženu vymyslel ty? Podeľ sa s ostatnými o ďalšie nápady dolu do komentárov.

[kniha_akojuziskat]

Cytheria je tu pre všetkých, ktorých zaujíma ženský pohľad na vzťahy, randenie a sex. Rada ťa štve a provokuje, ale myslí to dobre ;) Ak sa odvážiš, môžeš jej napísať na cytheria@akozbalit.sk

7 KOMENTÁRE

  1. 27. zobrať ju niekam kde je zákaz vstupu 😉 kde normálny ľudia nemôžu ísť 😀 vrelo odporúčam
    😉 sám so to vyskúšal a musím povedať že je tu super 😀 ale je to moc riskantne takže to nie je pre všetkých

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here