TOP 7 prirodzene príťažlivých chlapov. Toto sa od nich nauč:

prirodzene príťažliví chlapi, sexi pár, muž a žena, charizma muž, mužný výzorAké by to bolo, keby si sa sám od seba vedel správať ako prirodzene príťažlivý, charizmatický alfa samec?

Ako chlap, ktorý je nad vecou a úplne bez námahy priťahuje do svojho života nielen krásne hodnotné ženy, ale aj iných príťažlivých zaujímavých ľudí?

Predstav si na pár sekúnd, aké skvelé by to bolo!

A čo keď ti poviem, že to môže byť realita? Že to dokážeš a že je to jednoduché, a dokonca predvídateľné?

Pozor! Nenapísal som, že je to ľahké, ale jednoduché.

Existuje totiž takmer nekonečne veľa spôsobov, ako si okamžite zvýšiš príťažlivosť, sexcharizmu a staneš sa prirodzene sebavedomým a charizmatickým chlapom. (cestovanie, vlastný biznis, výrazne lepší štýl obliekania atď.)

Poďme sa teda pozrieť ďalej.

Albert Einstein prehlásil, že: Ísť príkladom, nie je jedna z možností, ako inšpirovať – je to jediná možnosť.“

A práve preto by si mal vždy na každom chlapovi sledovať: jeho činy, rast, napredovanie, správanie sa v prítomnosti žien a iných vysokopostavených mužov s hodnotou. Sám dobre vieš, že toto je oveľa dôležitejšie ako jeho slová.

Pripravil som pre teba zoznam siedmych príťažlivých chlapov, ktorí to chápu a ktorí sú (svojím správaním) naozajstným vzorom.

Teraz pozor – v žiadnom prípade nechcem od teba, aby si sa po nich opičil, hral sa na nich alebo nebodaj tváril sa, že si jeden z týchto chlapov.

Chcem od teba v prvom rade to, aby si si všímal, ako sa títo chlapi správajú v prítomnosti krásnych žien a iných vysokopostavených mužov.

Všímaj si to, ako sa správajú, ako málo sa smejú, ako sú zameraní na svoje poslanie, užívanie si okamihu, koľko hodnoty dávajú svojmu okoliu. Všímaj si tiež (u niektorých) aj pestrosť ich záujmov, oblasti úspechu a snahu o „vyššie dobro“ (charitu, filantropiu, podporu talentov).

Najdôležitejšie je, aby si si všimol a uvedomoval, že ich príťažlivosť je vždy len vedľajší produkt ich úsilia.

 

1. James Bond

Tu si samozrejme budeš všímať hercov, ktorí túto fiktívnu mužskú rolu stvárnili. Všimni si, že toto je postava, do ktorej sa investujú milióny (desiatky miliónov) dolárov tak, aby bola príťažlivá pre ženy a nasledovaniahodná pre chlapov.

Chlapi obdivujú agenta 007 za jeho dôvtip, rozhodnosť, vnútornú silu, ráznosť a pevné nervy, a sú to presne tie vlastnosti, pre ktoré je tento (vymyslený) chlap tak príťažlivý pre ženy.

Všimni si tiež, že James Bond ženy nerozosmieva, ale doberá si ich, sarkasticky upodozrieva z toho, že ho zvádzajú a je skalopevne sebaistý pri ich dotýkaní.

Nenechá sa ženou vyrušiť pri plnení jeho misie – (toto si dobre zapamätaj!) a nikdy ju nestavia na piedestál, ale keď niektorú chce, tak má riadny ťah na bránu a takmer žiadna mu neodolá.

Veľmi ti odporúčam pozrieť si aspoň 3 filmy Jamesa Bonda z rôznych dekád (aj 60. a 70.roky) a získaš perfektný obraz a predstavu, ako tento agent buduje a drží svoju hodnotu.




 

2. Simon Cowell

Simon Cowell je chlap, ktorý proste vie, ako si udržať hodnotu. Nikomu sa nepodlizuje, povie si na rovinu, čo si myslí a nenechá sa sociálnym tlakom (názorom publika) strhnúť k zmene názoru alebo k podlízavému neatraktívnemu správaniu.

Nesmeje sa ako šašo, nespráva sa ako ťuťko, nerobí prudké pohyby, názory druhých ho neovplyvnia a stojí si za svojím slovom. Dokáže primerane skákať do reči (keď to považuje za správne), vie budovať napätie a zvýšiť hlas, a takisto sa stará o svoj image.

Proste vie sa správať ako chlap, ktorý si zaslúžil vysoký sociálny status. Plus podporuje rôzne nadácie (hlavne útulky) a pomáha každému, kto má talent preraziť vo svete.

Tu si pozri top momenty Simona Cowella, dúfam, že vieš anglicky (ak nie, tak máš motiváciu sa poriadne zlepšiť).




 

3. Viggo Mortensen

To prvé a najhlavnejšie, čím sa Viggo líši od väčšiny svojich kolegov, je jeho angažovanie sa v množstve nehereckých umeleckých aktvít. Viggo totiž nie je iba čoraz populárnejší herec, ale je tiež básnik, fotograf, maliar a hudobník.

Videl som viacero rozhovorov od jeho kolegov a každý jeden sa o ňom vyjadroval uznanlivo, pochvalne a každá kolegyňa (napr. Kate Blanchett alebo Liv Tyler) sa rozplývala nad tým, že Viggo je pravý muž so všetkým, čo k tomu patrí.

Vedľajšími roličkami sa predieral hodne dlhú dobu, až kým ho jeho talent, sústredenosť a charizma dostala k väčším a zaujímavejším rolám vo veľkofilmoch (Pán Prsteňov, Dokonalá vražda). A práve preto je obdivuhodné sledovať, ako sa prostredníctvom nich dokázal vypracovať na filmovú hviezdu.

Môžu za to jeho vypestované vlastnosti pravých chlapov – disciplína, vytrvalosť a nestrácanie entuziazmu napriek nezdaru. 

V tomto kratučkom videu si vychutnaj skvelé herecké výkony tohto talentovaného umelca, básnika, filantropa, mentora, chlapa bez škandálov a s hodnotami:




 

 

4. Russel Brand

Na Slovensku menej známa osobnosť, no určite ti ho dávam do pozornosti – jeden z najcharizmatickejších zahraničných hercov akých poznám.

Na Russelovi je veľmi sympatické, že je úspešný aktivista a zároveň sa dostal z ťažkého alkoholizmu a užívania drog. Možno si teraz ani nevieš predstaviť, ako ťažké to pre neho muselo byť, ale podarilo sa mu to.

Keď už sa chceš inšpirovať od úspešného a obdivuhodného chlapa, tak určite od chlapa, ktorý sa vyšplhal veľmi vysoko na spoločenskom rebríčku, a pritom prekonal množstvo drsných (a život ohrozujúcich) prekážok.

Tu si pozri, ako geniálne zvládol Russel ženské testy od týchto troch žien naraz („Si z nás nadržaný?“). Úplne ukážkovo si ich doberá a využíva vtipnú drzosťa tak neustále zvyšuje svoju hodnotu.

Hneď potom, ako Russel zvládol prvotné testy, začali prejavovať záujem, smiali sa na jeho vtipoch a začali byť vyslovene polichotené, že s nimi flirtuje. Dokonca sa začali predbiehať v tom, ktorej sa bude viac venovať.

Naozaj (ako hovoria naši bratia Česi) skvělá podívaná.

Mimochodom, Russel Brand ti ukazuje, že chlap potrebuje mať aj svoj správny štýl obliekania, ktorý musí byť konzistentný (v súlade) s jeho osobnosťou.

 

5. Leonardo Di Caprio

Ďalší príťažlivý muž s hodnotou je americký herec Leonardo Di Caprio.

Tento charizmatický herec je okrem svojho talentu známy aj svojím aktivizmom a snahou o „vyššie dobro“ (boj proti globálnemu otepľovaniu).

Krásne to je vidno v jeho prejave po obdržaní Oskara, o ktorého sa snažil roky rokúce.

Našiel som pre teba video s titulkami, aby si si to mohol naplno vychutnať.




Všimni si, aký pokoj, vyrovnanosť, priamosť a ráznosť vyžaruje z Leonarda di Capria. Ako si dáva záležať na hodnote slov a viet, ktoré z neho vyjdú a ako sa angažuje v mnohých záslužných projektoch.

V ktorom filme sa ti Leonardo páčil najviac?

 

6. Arnold Schwarzenegger

Tak tento borec, úspešný vo viacerých oblastiach, nesmie v tomto zozname chýbať!

V mladosti si prešiel tvrdou vojenskou výchovou, ktorá mu vštepila veľkú sebadisciplínu a sústredenosť. Málokto vie, že predtým, ako sa dostal ku kulturistike, vyskúšal viacero oblastí, no zistil, že práve v kulturistike mal najväčšie predpoklady uspieť.

Má za sebou niekoľko titulov Mr.Olympia, viacero mimoriadne úspešných filmov (napr. séria Terminátor) a tiež aj obdivuhodnú kariéru politika.

V súčasnosti nelení a pôsobí ako aktivista, filantrop (podporuje talenty), podnikateľ a samozrejme stále je herecky aktívny. Je obdivuhodné aj to, že sa stará o svoje telo aj vo vysokom veku.

Toto video si musíš pozrieť (aj keď si ho už videl) – Obletelo svet a ja osobne ho počúvam pravidelne, je v ňom obrovská múdrosť pre každého chlapa (aj ženu), ako sa stať výnimočne úspešným a šťastným.




 

7. Sylvester Stallone

Príbeh tohto vytrvalého, charizmatického a odhodlaného herca, producenta, režiséra a filantropa si prečítaj TU:

Obdivuhodný životný príbeh Sylvestra Stalloneho.

 

Záver – s týmto prestaň a s týmto začni

Ešte raz zdôrazňujem – NESNAŽ sa byť presná kópia kohokoľvek z tohto zoznamu. Namiesto toho si vyber vlastnosti, ktoré tebou najviac rezonujú a zaujali ťa, a postupne ich testuj v interakcii so ženami a ľuďmi.

Vyhodnocuj svoj úspech podľa výsledkov, aké dosiahneš a nie podľa toho, čo si si uvedomil!

Všímaj si, že chlap s hodnotou sa nerehoce na všetkom ako trtko, nemá rýchle trhané pohyby, nesnaží sa zaujať ženu za každú cenu, vie sa presadiť v konverzácii a nie je pokakaný, keď je v jeho prítomnosti niekto známy či úspešný, alebo sexi krásna žena.

Prirodzene príťažliví chlapi s hodnotou („alfasamci“) reagujú menej na svoje okolie – no práve naopak – ich okolie takmer vždy reaguje na nich (o tom však niekedy nabudúce).

Takisto ti odporúčam mať mentora, s ktorým budeš pravidelne konzultovať svoj rast a progres, pretože keď budeš na všetko sám, tak ti veľa vecí môže uniknúť.

Akými vlastnosťami a správaním sa inšpiruješ ty? Čo ťa najviac zaujalo?

[chlap_webinar]

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here