10 dôvodov, prečo ti ženy na internete neodpisujú a ako to napravíš

0

muz_zoznamka_socialne_siete Počas všetkých tých rokov som na internete napísal tisíckam žien a urobil som pri tom veľké množstvo chýb.

Častokrát len nepatrná nepozornosť mala za následok to, že ma žena jednoducho začala ignorovať a neodpísala mi.

V tej “lepšej“ situácii som od nich dostával len jednoslovné stručné odpovede, no aj tieto konverzácie išli postupne do stratena.

Prečo je to tak?

Prečo ti ženy na internete neodpisujú, respektíve, prečo sa odmlčia?

Aj napriek tomu, že dovtedy bolo všetko v poriadku a prejavovala o písanie s tebou konštantný záujem?

Prinášam ti 10 najčastejších chýb, ktoré som kedysi pri písaní so ženami robil, možno sa v nich nájdeš aj ty. 🙂

 

1. Nemáš žiadnu (prípadne iba nezaujímavú) fotku

Ako jednoduchým spôsobom zvýšiš mieru odpovedí na tvoje správy aj 10 násobne? Ťažká otázka, čo? Skúsim sa teda opýtať inak.

Čo si ty ako prvé všimneš na žene, ktorú práve spoznávaš online?

Samozrejme, jej FOTKU! A rovnako fungujú aj ženy (teda vychádzam z toho, že nepíšeš ženám bez fotky).

Pokiaľ fotku nemáš, tak ako prvé človeku napadne, že asi niečo skrývaš (alebo si príliš škaredý).

Tým pádom najrýchlejšou cestou, ako zvýšiš šancu na to, že ti ženy budú odpovedať, je pridanie si nejakej fotky.

Dobrou správou je, že nepotrebuješ vyzerať dokonale. Dobre oblečený chlap má u žien častokrát lepšie výsledky ako ten, ktorý len dobre vyzerá.

Prečítaj si článok, ako vyzerať na profilovke sebavedome ako Jason Statham, ktorý ti pomôže, aké fotky v online svete zaujmú ženy.

 

2. Dávaš jej od začiatku neoriginálne komplimenty

[VIDEO] Online Hra - Prečo ti neodpisuje?Na moju otázku „Ako začínaš konverzáciu so ženou?“ väčšina chlapov odpovie, že komplimentom.

“Ahoj, si taká krásnučká a sexi, chcel by som si s tebou popísať, máš záujem?” Skús to ešte raz. Takýchto správ dostáva žena každý deň niekoľko.

Prečo by si v tom prípade mala písať práve s tebou? Ty jej už hneď na začiatku dávaš všetku svoju hodnotu do rúk a ona je následne na koni…

A ako sa o to zaslúžila? Len tým, že vôbec existuje a ono by sa to takto nejako malo robiť?

Omyl.

Ak žene neukážeš, že si z nej hotový niekoľko hodín či dokonca dní, tak sa začne sama seba pýtať, či sa ti vôbec páči, a bude nad tým úpenlivo uvažovať.

Nezáujem vzbudzuje záujem. Udržuj si svoju hodnotu. Nesnaž sa tlačiť na pílu. Počkaj si.
Navyše, pekná žena vie, že je pekná. A ty jej to nepotrebuješ hovoriť (ako to robí každý druhý).

 

3. Píšeš jej úchylné somariny hneď na začiatku

Nechaj si to na neskôr (ak ju to bude vôbec zaujímať). Denne ženám prídu desiatky až stovky úchylných správ.

Denne toho majú naozaj dosť.

Keď sa s nimi chceš baviť o sexe, dá sa to aj inak. Hlavne nie priamo a skoro. Všetko má svoj čas.

 

4. Pýtaš sa jej nudné otázky

Čo by to bol článok o chybách pri písaní, keby neobsahoval tieto oslovenia? „Ahoj popíšeš?“ „Ahoj pokecáme?“ „Ako sa máš?“

Znovu sa pýtam, prečo by si mala písať práve s tebou, keď jej archív správ vyzerá takto?

Obsah správ RP Pokec prečo ti ženy na internete neodpisujú 10 dôvodov prečo ti ženy na internete neodpisujú (a ako to napravíš) obsah sprav rp pokec 600 x 399

Ak chceš zaujať jej pozornosť, musíš tak spraviť hneď v samotnom úvode. Musíš sa odlíšiť od všetkých týchto chlapov, ktorí to na ňu každých pár minút skúšajú úplne rovnako.

Rozmýšľaš, čo jej teda napísať? Úplne bude stačiť správa reagujúca na súčasné pomery u nej, napríklad – „Koľko neoriginálnych, úchylných a nudných chlapov ti dnes napísalo? :)” A hádaj čo? Pravdepodobne odpíše.

 

5. Pýtaš sa jej príliš skoro na osobné veci

Snažíš sa o nej zistiť čo najviac – “Ako sa voláš?” “Kde chodíš do školy?” “Čo robíš?” “Koľko máš bratov a sestier?” “Ako sa ti to páči?”

Nepripomína ti to výsluch s blížiacou sa protiotázkou – Čo je teba vlastne do toho?

Rovnako ako v článku o 4 zakázaných otázkach, ti s veľkou pravdepodobnosťou bude aj v tomto prípade iba sucho odpisovať (аk sa vôbec ozve), pretože každý deň musí to isté hovoriť XYZ ďalším chlapom a už je z toho otrávená a znudená.

Tak či tak si to nebudeš pri toľkých ženách pamätať. Preto to na začiatku nerieš.

Otázky na osobné veci začni smerovať až v okamihu, keď si píšete už dlhšiu dobu a nejako viac ťa zaujme.

 

6. Píšeš jej oveľa viac správ, ako ti píše ona

Na jednu jej správu pripadajú dve či tri tvoje? A sú tvoje správy tiež dlhšie? Tak si si zarobil na problém. Ten problém sa volá jej vyššia hodnota a tiež menší záujem.

Jednoducho, zaujímaš sa o ňu viac ako ona o teba.

Aký na to existuje recept? Predsa veľmi jednoduchý. Odpíš jej na správu a následne čakaj, kým na ňu ona zareaguje. To je všetko.

Respektíve, napíš jej iba tak dlhú správu, ako ona napísala tebe.

A s tým úzko súvisí aj nasledujúca chyba:

 

7. Si až príliš nedočkavý a zavaľuješ ju správami

Píšete si spolu a ona ti už 10 minút neodpísala. Navyše vidíš, že správa prečítaná bola. Ako si toto mohla vôbec dovoliť? Potvora jedna!

A potom už len nasleduje tvoje  klasické “Halooo, si tu?” “Prečo mi neodpisuješ?”  a ona sa začína cítiť utláčaná a naháňaná do toho, aby si s tebou písala.

Aj keď na začiatku možno mala záujem, takéto zbytočné správy vedia zabiť akúkoľvek chuť do písania si s tebou.

Neodpísala? V poriadku. Ozvi sa jej ty o pár dní a tvár sa, že sa nič nestalo. A zároveň neopakuj svoje predošlé chyby.

Ak ani potom nebude odpisovať, vykašli sa na ňu. Radšej si nájdi ďalšiu a zachovaj si tvár.

 

8. Navrhuješ jej stretnutie príliš skoro

Nejakú dobu si píšete a ty si uvedomíš, že sa ti páči. Navrhuješ preto prvé [VIDEO] Online Hra - Ako ju dostať na stretnutie?stretnutie: “Vedeli by sme niekedy skočiť von na kávu?” alebo “Chcela by si ma vidieť aj naživo a stretnúť sa so mnou?” (mimochodom jedno pozvanie horšie ako druhé, ale o tom niekedy nabudúce).

Potom už len opäť vidíš klasickú reakciu: “Prepáč, ale s ľuďmi z internetu sa nikdy nestretávam.” alebo “Mám toho veľa do školy, možno inokedy.”

Otázka je však jasná – Prečo by sa mala chcieť stretnúť práve s tebou? Čo je na tebe také zaujímavé? Ako si sa doteraz odlíšil od všetkých ostatných chalanov, ktorí jej navrhli stretnutie a ona ich odmietla?

Pred tým, ako sa budeš chcieť s ňou stretnúť, musíš v nej vybudovať záujem a hlavne príťažlivosť. Bez týchto dvoch vecí sa s tebou žiadna žena proste nestretne. Buď ho vybuduješ za jednu hodinu alebo za mesiac. Voľba je opäť na tebe.

Aby nenadobudla pocit, že na ňu príliš tlačíš, tak sa jej už na stretnutie nepýtaj. Keď to bude chcieť, sama ho postupom času navrhne alebo minimálne naznačí, že by sa s tebou rada stretla.

A v prípade, že záujem nemá, nenavrhne ho nikdy a ty s ňou iba strácaš čas. Zavri okno s konverzáciou a napíš inej.

 

9. Snažíš sa, aj keď evidentne nemá záujem

Píšeš jej dookola aj napriek tomu, že neodpisuje, prípadne odpisuje jednoslovne či neprejavuje nejaký prílišný záujem o konverzáciu s tebou?

Ono znova platí, že 9 z 10 žien nie je pre teba vôbec vhodných a tým pádom nikdy z toho, bohužiaľ (аlebo našťastie), nič nebude. Mal by si sa naučiť rozlišovať, kedy sa ti oplatí bojovať a kedy sa máš naopak stiahnuť.

Občas urobíš tú chybu, že jej zakaždým napíšeš prvý a si prihlásený vždy presne v tú dobu, kedy to ona od teba očakáva. Prekvap ju.

Pokiaľ sa ti žena raz za čas nedokáže ozvať aj sama, tak zastávam názor, že taká žena ti za to fakt nestojí.

Sprav sám sebe láskavosť, zavri debatu a pokojne si ju rovno vymaž z priateľov.

 

10. Bonusový tip – Len tak, “pretože ženy” 🙂

Niekedy sa stane, že si všetky body „zmákol“ a spravil to tak, ako sa má.

Z ničoho nič ti aj napriek tomu už viac neodpíše.

Mnohokrát som spätne analyzoval, kde sa mohla stať chyba. Ale márne.

Treba sa na to buď vykašľať, alebo to ešte skúsiť neskôr (o pár dní). Možno iba niekam odbehla a zabudla ti odpísať, prípadne mala na to iný dôvod.

Každopádne za pokus nič nedáš. Fakt existujú takéto paranormálne situácie a javy, kedy to jednoducho nevyjde… a aj to je v poriadku.

Aké chyby pri písaní so ženami robíš podľa teba ty? V ktorých bodoch si sa našiel? Napíš mi dolu do komentárov a podeľ sa o svoje skúsenosti.

[SOS2_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here