Erotogénne zóny ženy – ako dostať ženu do varu a užiť si predohru?

1

Väčšina mužov pri samotnom sexe zabúda na jednu dôležitú vec a tou je predohra.

Chlapi, uvedomte si, že „na sucho“ to ide veľmi ťažko.

Som si istý, že ženy ti budú povďačné, keď ich ešte predtým, ako ich poriadne pretiahneš, dostaneš trochu do varu a naučíš sa aj niektoré ženské erotogénne zóny.

Pripravil som pre teba krátky prehľad ženských erotogénnych zón, miest na ženskom tele, ktoré si začni konečne všímať (ak si to doteraz nerobil).

 

Chodidlá

Ženské nohy a chodidlá sú veľmi citlivé a takmer každá žena je v týchto miestach šteklivá, avšak taká jemná masáž, bozkávanie a cmúľanie prstov vie byť poriadne erotické.  🙂

Bozkávanie chodidiel patrí k veľmi príjemným zážitkom počas predohry. Ak ti však žena nechce dať bozkávať svoje nohy, nemusí to znamenať, že sa jej to nepáči, možno jej je len nepríjemne ponúknuť ti ich po celom dni strávenom v topánkach.

 

Zadná strana kolien

Čudoval by si sa (a pravdepodobne si tam ani nikdy nezamieril), aké veľmi citlivé miesto majú ženy na zadnej strane kolien. Skús sa im v týchto miestach trochu povenovať bozkami či jazykom.

Pozor, ale jemne! Nenechaj sa príliš uniesť a nepreháňaj to. Nechceš im predsa spôsobiť bolesť, takže zuby a pevné chytanie na tomto mieste radšej vynechaj.

 

Vnútorná strana stehien

Hladkanie, bozkávanie, práca s jazykom na tomto mieste je výborná voľba! Rovnako ako na zadnej strane kolien sú tu ženy veľmi citlivé. Možno dokonca zachytíš kvapôčky vlhkosti z miesta trochu vyššie, ak sa posnažíš.

Avšak pamätaj, že ťa pravdepodobne nakopnú do zadku, ak ich na tomto mieste pohryzieš alebo pevne chytíš. Nemajú to rady.

Milostný pár, ako zbaliť ženu, príťažlivosť, ako byť príťažlivý, prečo sex na prvom rande ?

 

Zadok

Väčšina žien miluje, keď ich muž chytí za zadok a hrá sa s ním. Príjemné je aj jemné stlačenie alebo pohladenie. Občas nezaškodí použiť aj pery či zuby. To ich dostaneš skutočne do varu.

Chcel by si si plesknúť po krásnom zadočku? Tak to sprav! A sleduj ich reakciu. Ak sa im to páči, môžeš si dovoliť aj viac…

Niektoré ženy totiž milujú poriadne vyplieskať…

 

Klitoris a bod G

Odkaz jednej mojej kamošky, s ktorou som sa bavil na túto tému: „Chlapi, ak sa nemienite venovať nášmu klitorisu, nečakajte, že sa my budeme venovať vašim vtákom! Takto to fakt nefunguje!“ To, myslím, hovorí za všetko.

Klitoris môžeš stimulovať buď jazykom, alebo prstom. Keď si šikovný, môžeš skúsiť použiť oba. A keď chceš, aby žena už iného nechcela, vyskúšaj techniku 15 minútový ženský orgazmus.

Či sa im tvoj „jazykový vrtuľník“ alebo „chytanie špendlíkovej hlavičky“ páči, spoznáš podľa ich reakcií. Ak náhodou na tvoje pokusy príliš nereagujú, spýtaj sa ich, ako to majú rady, väčšina žien ti to ukáže.  😉

 

Zápästia

Áno, zápästia. Aj tie patria k erotogénnym zónam. Prekvapený, však?

Skús občas jemné dotyky v týchto partiách. Pobozkať, pohladiť, škrabkať. Neublíži ti to a ich to pekne navnadí, je tam totižto veľmi tenká a citlivá pokožka a dotyky na týchto miestach spôsobujú veľmi príjemné pocity.

 

Prsia a bradavky

Tentokrát si myslím, že prekvapený nebudeš. Ženské prsia obsahujú veľké množstvo nervových zakončení. Sú sexuálne veľmi citlivé na jemné hranie sa s nimi, stláčanie, hladenie, lízanie či cucanie bradaviek.

Upozorním ťa ale na to, že sa k nim chovaj nežne. Občasné stlačenie či pohryzenie v zápale boja pod perinou nie je zlé. Ale konštantné hryzenie, silné cucanie či stláčanie im vzrušenie neprivodí. Rovnakú bolesť budú chcieť potom spôsobiť ony tebe.

 

Krk a ramená

A už to začína byť zaujímavejšie. Žena, ktorá ti povie, že nemá rada bozky na krku – jednoducho klame. Majú to rady všetky a aj to od teba očakávajú, že sa budeš venovať ich krku.

Nežne, pomaly, meniť tempo, pridať jazyk, sem tam jemne pohrýzť, použiť horúci dych na navlhčené miesto. Toto všetko im navodí husiu kožu.

To sa netýka samozrejme len krku, venuj sa aj ramenám a šiji. Pomaly, jemne, nežne… Tvoja „obrovská obeta“ nepríde nazmar, neboj sa. Potom sa postarajú aj ony o teba. A to je to, čo predsa chceš. Nemám pravdu?  😉

 

Uši

Túto oblasť skúmaj jemnými bozkami, trochu jazykom, občas to striedaj vonku a vo vnútri. Ale zas nie tak, aby si im oslintal celé ucho.

Taktiež im doň môžeš pošepkať nejaké horúce a vzrušujúce slová. Ale nefúkaj a nepískaj im doň! Musíš sa konečne naučiť rozoznávať príjemné veci od tých nepríjemných.

 

Pery

A víťazom sa stáááááva… Ženské pery. Áno, je to pravda. Keď vieš, ako uspokojiť jej pery prostredníctvom bozkov, jazyka, cucania a hryzenia, je veľmi pravdepodobné, že bozk bude viesť k niečomu viac.

Podrobnejšie sa o bozkávaní dozvieš v článku „Ako sa bozkávať- kompletný návod na bozkávanie„.

 

Erotogénne zóny ženy tu nie sú len tak pre srandu. Z nejakého „záhadného“ dôvodu im ich pán boh nadelil. Každá žena je svojim spôsobom iná. Nie všetky majú isté erotogénne zóny rovnako citlivé.

Skúšaj, čo sa ktorej páči a ako na to reaguje. Ale hlavne skúšaj! Neuspokoj sa len s perami a aj to s tým zámerom, že už by si chcel čím skôr zasunúť.

Tak čo? Už vieš, čo z tohto zoznamu vyskúšaš najbližšie?  🙂

[CTA_MSO]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here