3 jednoduché kroky k tomu, aby sa s tebou chcela okamžite stretnúť

0

Spúšťam nový blog onlinebalnie.skChcem sa s tebou podeliť o Systém okamžitého stretnutia, ktorý je o celkovom nastavení tvojej mysle, o psychológii a mentalite, ktorá stojí za tým.

Ide o to, ako to celé berieš, akú máš stratégiu a čo je tvojím cieľom.

Systém okamžitého stretnutia som vytvoril preto, aby si sa nebabral so ženami na internete príliš dlho, ale spoznával sa s nimi čím skôr naživo.

Internet, zoznamky, sociálne siete sú len nástrojom k tomu, aby ste sa spoznali osobne. A čím skôr to docieliš, tým lepšie pre teba.

 

Toto potrebuje žena o tebe vedieť ešte pred stretnutím

Žena musí o tebe nevyhnutne pred stretkom vedieť, že si pre ňu vhodný. Musí to byť z teba cítiť podľa toho, ako sa správaš, ako s ňou komunikuješ a akým spôsobom ju pozývaš von – na stretnutie. Akým spôsobom sa odlišuješ od všetkých ostatných?

Toto sú 3 základné veci, ktoré o tebe musí vedieť, aby sa s tebou chcela stretnúť.

 

1. Žena potrebuje vedieť, že si jej sympatický a nebude sa s tebou nudiť

Toto je základný predpoklad na to, aby sa s tebou stretla. Pokiaľ bude mať nejaký náznak toho, že sa s tebou bude nudiť, tak sa bude vyhovárať, a nebude sa chcieť s tebou stretnúť. 

Posúdi to podľa toho, aké máš fotky, aký máš profil, akú dostala od teba prvú správu, akú si jej napísal druhú správu, a potom, ako ju pozývaš von.

Pokiaľ bude mať z toho pocit, že to nie je originálne, že je to len priemerné (také, ako to robia všetci ostatní), tak máš smolu, zo stretka nič nebude.

Ako zistí, že sa s tebou nebude nudiť? Proste si ju dokážeš doberať, o nič ti nejde, si priamy a si jej sympatický (čo je vtedy, keď máš dobre vyplnený profil, dobre nastavené fotky, keď si jej napísal zaujímavú správu a ona ti odpísala).

Potom to už len stačí smerovať k stretnutiu. Teda je nevyhnutné, aby toto všetko o tebe vedela.

 

2. Potrebuje o tebe vedieť, že nie si úchyl a je bezpečné sa s tebou stretnúť

To, že je bezpečné sa s tebou stretnúť a nie si úchyl, dokážeš vyriešiť napríklad tým, že si dáš fotky s nejakými inými ženami alebo máš dobre vyplnený profil, alebo máš svoju fotku, alebo si jej napísal niečo originálne, čo jej ostatní nenapísali.

Samozrejme, stopercentnú istotu nebude mať nikdy, ale môžeš sa vyhnúť aspoň tomu, že ak by si nemal fotku, mal prázdny profil, písal jej čisto sexuálne správy, tak by sa s tebou už vôbec nechcela stretnúť, lebo by to nebolo pre ňu bezpečné.

 

3. Potrebuje vedieť, že nie si ako ostatní, ktorí ju doteraz volali von

Potrebuje vedieť, že dokážeš premosťovať k stretnutiu, vieš ju pozvať von priamo a originálne, používaš pritom jej meno a nepozývaš ju (otrepane) na kávu, nepýtaš sa jej, čo by chcela robiť a kam by chcela ísť (kde sa bude konať stretko jednoducho vymyslíš ty).

 

Čo potrebuješ, aby ti Systém okamžitého stretnutia fungoval

Všetky tri vyššie spomínané základné veci sa musia v jej hlave podvedome spojiť na základe toho:

  • aký si typ človeka,
  • ako si jej napísal,
  • aký máš profil,
  • aké máš fotky,

a toto všetko sa potom zhmotní v stotine sekundy, kedy reaguje na tvoju pozývaciu správu a chce alebo nechce ísť s tebou von.

Nastavenie mysle pri Systéme okamžitého stretnutia je trošku iné ako pri akomkoľvek inom type zoznamovania sa, musí byť o dosť rýchlejšie. Nehovorím, že musíš dostať ženu na stretnutie do desiatich správ. Niektoré perfektné a zaujímavé ženy sa s tebou jednoducho nestretnú po tretej či piatej správe.

Potrebujú ťa spoznať trošku bližšie. Napríklad moje kamošky, ktoré sú fakt krásne a zaujímavé sa potrebujú s tebou baviť o niečo dlhšie, kým sa s tebou stretnú. Nehovorím, že občas nerobia výnimky, ale chcem, aby si vedel, že je v poriadku, keď sa s tebou nestretnú hneď.

Toto je dosť špecifický systém. A potrebuješ mať špecifické nastavenie mysle, keď sa chceš pomocou tohto systémom so ženami úspešne stretávať.

 

Toto je predpokladom toho, že sa žena s tebou stretne

1. Potrebuješ byť sebavedomý a priamy. Nehovorím, že teraz máš byť majster sveta, arogantný alebo prehnane sebavedomý. Stačí ti len vedieť, čo chceš. Toto je dôležité.

Čiže zopakujem – sebavedomý, priamy a vedieť čo chceš.

 

2. Ďalšie nastavenie mysle je, že nemáš čas vykecávať sa. Verím, že nemáš čas vykecávať sa, keď chodíš do školy, keď chodíš do práce, máš toho veľa, máš svojich kamarátov, máš svoju rodinu, venuješ sa svojim koníčkom.

Toto je predpoklad toho, že budeš pre ženy príťažlivý. A nie to, že sedíš doma na riti, pozeráš porno, hráš počítačové hry, nemáš čo robiť a nudíš sa. Takto ti to potom nebude fungovať.

 

3. Nie je to o tom, ako vyzeráš, ale čo robíš a čomu sa venuješ. Potrebuješ mať také nastavenie mysle, že nemáš čas na márnenie. To znamená: „Som sebavedomý, priamy a nemám čas sa vykecávať.“

 

4. Stretni sa s ňou čím skôr. Teda nie po 38 dňoch písania alebo stovkách správ. Proste, stretni sa s ňou čím skôr. Alebo ako my po nitriansky hovoríme: „Steš, nesteš, nehaj tak!

Toto jej, samozrejme, nemusíš napísať, nechám to na teba. Ja som to vyskúšal, asi tak jeden či dvakrát, a fungovalo mi to. Ale nedával by som to za príklad.

Ide o tvoje nastavenie mysle. Chceš? Ok, stretnime sa.

Nechceš? Chceš sa so mnou naťahovať a robiť drahoty? Tak dovidenia. Napíšeš ďalšej. Takže ju nechaj pokojne tak.

 

5. Ako som už naznačil, je dôležité, aby som ti povedal, že je úplne v poriadku, keď sa nebude chcieť stretnúť IHNEĎ. To, že sa nechce stretnúť hneď neznamená, že sa nebude chcieť stretnúť niekedy neskôr.

To, že sa nebude chcieť stretnúť hneď po druhej správe, ale bude sa chcieť stretnúť až po nejakej deviatej správe, je ok. Je to ospravedlniteľné a dá sa s tým žiť. 🙂

Existujú ženy, ktoré sa jednoducho nemôžu, nechcú alebo sa nevedia s tebou stretnúť vtedy, kedy chceš ty. Je úplne v poriadku sa s nimi baviť i naďalej. Pokojne si ich nechaj niekde v zálohe. Komunikuj s nimi, bav sa s nimi, ALE zatiaľ sa stretávaj s inými ženami (hneď).

 

3 kroky k stretnutiu – maximálne do 10 správ

Ak si dával pozor, tak všetky tieto tri kroky sme už rozoberali. Toto je zhrnutie celého Systému okamžitého stretnutia, kde som ti v 3 jednoduchých krokoch vysvetlil, ako dokážeš využiť a spojiť toto všetko, aby sa žena s tebou stretla maximálne do 10 správ.

1. krok: Potrebuješ si získať jej okamžité sympatie (Profil+Fotky+Správa), pretože bez toho to nepôjde.

Sprav si atraktívny profil, v ktorom jej potrebuješ vysvetliť, kto si, čo si, čím si iný.

Akú ženu chceš, akú ženu naopak nechceš, vyzvať ju k tomu, aby spravila, čo chceš ty, povedať jej, prečo si na zoznamke… Toto všetko by mal ideálne tvoj profil obsahovať, ale nemusí to byť vždy na 100 %.

Taktiež by si mal mať fotky, ktoré sú iné ako fotky ostatných chlapov. Daj si tam fotku s nejakou ženou, fotku, v čom chodíš oblečený. Tvoje fotky by mali byť kvalitné, ukazuj na nich energiu a ukáž jej svoj príťažlivý pohľad. Keď sa venuješ niečomu zaujímavému, tak jej to na fotke ukáž, tak aby vyjadrovala tvoju osobnosť.

Mal by si jej poslať úvodnú správu, ktorá ju zaujme a ktorá je iná, ako všetky ostatné, ktoré jej bežne chlapi píšu. To, akú správu využiješ a akú budeš používať, je na tebe.

Nekopíruj moje správy, nevyužívaj nudné, negatívne, neutrálne a úchylné správy, ktoré využívajú všetci ostatní. Získaj si okamžité sympatie.

Pokiaľ tento prvý krok nesplníš, nie je možné, aby si s ňou ďalej komunikoval a následne sa aj stretol. Toto zahŕňa druhú, tretiu… správu. Aby si jej bol sympatický i naďalej.

 

2. krok: Premosti čím skôr na stretnutie: Buď si toto stretnutie „vynútiš“ – t.j. naznačíš ho priamo alebo sa chytíš niečoho, čo povedala a pretvoríš to na náznak stretnutia.

 

3. krok: Po pozitívnej reakcii OKAMŽITE pokračuj k dohodnutiu stretnutia a získaniu kontaktu. Tam to už nie je o naťahovačkách, o doberačkách a ani o tom, aby ste sa lepšie spoznali pred stretnutím. Ide o to, aby si jej pozitívne reakcie na stretnutie, resp. na pozvanie von (napr.: „Môžeme sa stretnúť“, „Mám si to zapísať v diári?“ alebo „Ok, nepijem čaj ale pijem kávu“), využil v prospech získania kontaktu a dohodnutia stretnutia.

 

BONUS na záver a zhrnutie

BONUS, ktorý získaš k Systému okamžitého stretnutia je PRAX, aby si videl, ako som to spravil ja.

V tomto článku nájdeš 3 konverzácie, ako si so ženou dohodnúť stretnutie do 10 správ od spoznania. Uvidíš, ako som tieto veci zapracovával v reálnych konverzáciách a s reálnymi ženami.

Uvidíš, ako to ide, ak máš nastavenú mentalitu, že si sebavedomý, priamy a nemáš čas vykecávať sa. Ukazuješ jej, že sa chceš čím skôr stretnúť a pokiaľ nechce, nech nechá tak a je úplne v poriadku, ak sa bude chcieť stretnúť neskôr.

Žena potrebuje o tebe vedieť, že si jej sympatický, nebude sa s tebou nudiť, nie si úchyl a je bezpečné sa s tebou stretnúť. A že nie si ako ostatní, ktorí sa s ňou doteraz bavili alebo sa chceli s ňou stretnúť.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here