Jednoduchý trik, ako sa konečne pustíš do AKCIE

0

Vidíš krásnu kočku a kým rozmýšľaš, čo jej povedať, tak už je preč? Nechce sa ti do akcie? Príliš všetko analyzuješ?

Mám tu pre teba mega pomôcku, ktorá ťa konečne postrčí k tomu, aby si veci ROBIL, ktoré vieš, že by si mal robiť alebo ktoré sa ti nechcú.

Pozri si video a dozvieš sa to:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Stalo sa to aj tebe?

Pravdepodobne sa ti už stalo, že si videl niekde krásnu ženu a v tebe sa okamžite začali odohrávať rôzne pocity.

Začal si rozmýšľať, čo je máš povedať, ako máš za ňou prísť, začal si to detailnejšie analyzovať, či s niekým telefonuje, či sa ponáhľa, či má priateľa, nemá priateľa…

A popri tých myšlienkach si sa začal potiť. Ruky sa ti začali potiť, začalo ti schudnúť v hrdle, začalo ti hlasnejšie biť srdce, začalo ti zovierať v žalúdku a už to prišlo.

Začal si rozmýšľať nad negatívnymi scenármi: „Ježišmária, ona ma určite odmietne. Vysmeje sa mi alebo ma poníži. Možno má priateľa…“ a nakoniec ona niekam odišla a ty si to nespravil. Ešte si sa aj ďalej deptal, že si to mal spraviť, čo by z toho bolo.

Nemáš žiadne výsledky, po ktorých by si túžil. To je len tým, že príliš nad všetkým rozmýšľaš.

 

Toto je môj TIP pre teba

Tiež sa mi to v minulosti stávalo, ale potom som pochopil, že najlepšie je nerozmýšľať nad ničím a vôbec sa nepriviesť k negatívnym scenárom. Jednoducho treba ísť do AKCIE.

V tomto mi pomáha jednoduchý trik, o ktorý sa s tebou chcem podeliť. A toto sú tie magické slovíčka: „Raz, dva, tri. POĎ!“ A ideš! Nerozmýšľaš, čo bude, ako bude.

Dôveruješ sám sebe, že v tom momente zareaguješ tak, ako ti tvoja intuícia káže. Dôveruj si v tomto. Využívaj toto jednoduché pravidlo.

Niekde som videl aj rozhovor so Steve-O, čo je, ak si spomínaš, alebo ak poznáš sériu Jackass, kde sú chlapi, ktorí robia rôzne šialenosti. Keď sa ho pýtali, že vlastne ako do toho ide, ako prekonáva všetky tie veci, tak on povedal presne toto isté, že: „Naráta do troch a ide, nech sa deje, čo sa deje.“

Toto isté pravidlo využívam ja konkrétne aj ráno, keď sa sprchujem a prakticky vo všetkom v živote, čo sa mi nechce. Ja sa sprchujem studenou vodou každé ráno. Priznám sa, že tam stojím, púšťam si studenú vodu na nohy a nie je to bohviečo. Potom si poviem, tak som si to už ukotvil vo svojej hlave. Poviem si: „Raz, dva, tri. POĎ!“ V tom momente si dám ľadovú sprchu na seba.

To je len ďalší príklad, kde môžeš využiť toto jednoduché pravidlo, ktoré ti pomôže púšťať sa konečne do akcie. Keď sa ti nechce povedz si, že: „Musíš.“ Narátaj do troch a choď do toho. Toto je ten jednoduchý trik, o ktorý som sa chcel s tebou podeliť.

Napíš mi dolu do komentárov, aké máš ty s ním výsledky. Respektíve, ako si ho použil v praxi a čo ti to prinieslo. Čo si možno v tom momente pochopil. Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, dostal si nejaký AHA moment, tak ho lajkuj a zdieľaj s ostatnými.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here