Kam je najlepšie pozvať ženu von? (VIDEO: 3 levely stretnutia)

0

Kam ženu najlepšie pozvať vonÚspešne si ju upútal svojou prvou správou. Konverzácia bez problémov plynie, buduješ si príťažlivosť a hodnotu.

A zrazu sama začne naznačovať, že by sa rada s tebou stretla aj mimo virtuálnej reality. No ty v tom momente zamrzneš. Nevieš, kam je najlepšie pozvať ženu von.

A preto by som sa v dnešnom videu s tebou chcel podeliť o 3 tipy, respektíve úrovne pozvania.

 

3 tipy kam je najlepšie pozvať ženu von

Dopredu hovorím, že žiaden z nich nepovažujem za horší alebo lepší. V každom jednom môžeš so ženou riešiť niečo zaujímavé, či už skončíte pri intímnych chvíľkach, alebo vo vzťahu. Záleží od toho, na aký typ ženy narazíš…

 

1. Klasický

Keď ženu pozveš von, do kina, na kávu, na prechádzku. Taký (nudný) štandard.

Problém je, že žena si už na takéto niečo zvykla, a keď ju volá 285. chlap na kávu, tak si ťa môže kategorizovať, že budeš pravdepodobne taký istý, nezaujímavý, ako boli všetci ostatní pred tebou.

 

2. Originálny

Keď sa nad tým zamyslíš a vymyslíš niečo nevšedné (pozveš ju na motokáry, paintball, pozeranie hviezd atď.).

Automaticky sa tak ukazuješ v lepšom svetle. Môžeš ju zavolať na niečo, čo ešte nezažila a pri čom strávite fajn chvíle. Táto alternatíva ukazuje, že si sa nad tým zamyslel a si originálny.

 

3. Výnimočný

Pri tejto možnosti sa bude žena cítiť výnimočne a bude mať z toho dobrý pocit. Ak si dáš väčšiu námahu na pozývanie a zistíš si, čo má rada, pri čom sa cíti dobre (podľa profilu, fotiek, o čom ste sa bavili).

Keď napr. zistíš, že má rada zvieratká, tak ju pozvi do zoo alebo do parku, kde sú zvieratká. Alebo ju vezmi do útulku, prípadne sa môžte ísť pohrať so zvieratkami v rámci nejakej akcie – tak máš väčšiu šancu dosiahnuť želaný výsledok.

Bude sa cítiť výnimočne, bude mať dobrý pocit a bude chcieť niečo také robiť s tebou.

 

Rozhodnutie je na tebe

Ponúkol som ti 3 rôzne možnosti, kde je najlepšie pozvať ženu von.

Prvou je nudná klasika, ktorou nič nepokazíš, ale ani nespravíš dieru do sveta (kino, prechádzka, čaj, drink).

Druhá alternatíva je, keď prídeš s niečím originálnym a zábavným, čo s nikým iným nezažila.

A tretia možnosť je, že vymyslíš aktivitu, pri ktorej sa bude cítiť výnimočne a dobre. Niečo spojené s ňou a jej životom. Ak je napr. umelecká duša, tak ju zavolaj do galérie. Určite si to užije!

 

Hmm, ale ako sa vôbec dostanem k pozvaniu?

Možno si aj ty kladieš túto otázku…

Mnohí z vás mi totiž píšu, že majú problémy už pri predchádzajúcich krokoch (neodpovedá na prvú správu, konverzácia sa vlečie, nemá záujem ísť von) a ku samotnému stretnutiu väčšinou ani nedôjde.

Ja to úplne chápem, sám som si tým musel prejsť. Ale mám pre teba dobrú správu!

Otestoval a pripravil som systém, ktorý ti pomôže stretnúť sa so ženou z internetu. A navyše bez nutnosti vypisovať si dlhé týždne či dokonca mesiace…

[MT_prva_sprava1]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here