Keď už ťa nebaví trčať vo Friendzone, tak skús toto

4

Mať sexy kamarátku je pre chlapa vždy prúser. Pretože nech robíš čo robíš, stále ťa berie len ako kamaráta.

Ale ako môžeš prelomiť tú kamarátsku bariéru a pridať do vášho vzťahu trochu príťažlivosti?

 

1. Nevolaj jej v kuse

Aj keď ti ona neustále vyvoláva či vypisuje, sprav si tú láskavosť a nechaj si nejaký priestor na dýchanie. Daj jej to však najavo bez toho, aby sa nejak na teba urazila. Povedz jej, že si zaneprázdnený človek a vážiš si ako svoj tak aj jej čas, takže keď príde rada aj na ňu, tak jej dáš vedieť.

Do friendzone sa tak isto rýchlo dostaneš, keď budeš príliš „tlačiť na pílu„. Nevypisuj jej stále, nevolaj jej každý deň, nevolaj ju neustále niekam.

 

2. Nechaj, nech príde ona za tebou

Neponúkaj jej vždy možnosť, že sa chceš s ňou stretnúť, že prídeš po ňu a že všetko okolo toho zariadiš. Ešte jej aj zadok utrieš. Týmto jej len dávaš najavo, že si jej neustále k dispozícii. Že ti môže pokojne zavolať aj o tretej v noci a vyplakať sa ti do telefónu, pretože sa na ňu práve vykašlal ďalší debil.

Mala by sama vyvinúť nejaké úsilie pre to, aby bola s tebou a aby nemala pocit, že ťa nejak vlastní, pretože toto ťa dostane do friendzone skôr, ako zlý dojem na prvom rande.

 

3. Daj jej možnosť, aby sa pridala ona k tebe

Najlepšie, ak jej povieš, čo ideš TY robiť a dáš jej možnosť, že sa môže k tebe pridať – „Idem do parku na prechádzku, môžeš sa pridať, ak chceš.“ Toto ťa v jej očiach vykreslí ako chlapa, ktorý si nepýta povolenie od nej, aby s ňou mohol byť a má svoje vlastné veci na robote.

Taktiež sa bude cítiť pri tebe viac uvoľnene, pretože sa nesnažíš za každú cenu vopchať do jej predstavy o trávení svojho voľného času. Ty určíš, čo budete robiť.

 

4. Hovor jej slobodne o iných ženách

Len choď pekne do toho a neboj sa, čo si pomyslí. Povedz jej o babách, s ktorými randíš. Povedz to v zmysle, že ty sa rozhoduješ o nich a neplačeš nad chybami krokmi, ktoré pri nich robíš. Takto si ju nezískaš.

Porozprávaj jej vtipnú historku z nevydareného rande. Toto jej dá najavo, že v tvojom živote sú aj iné ženy a majú o teba záujem. Začne ich brať ako konkurenciu a sčasti začne dokonca žiarliť a bojovať o tvoju pozornosť.

 

5. Hovor slobodne o jej chlapoch

Buď jej spriaznená duša. Ale nepreháňaj to príliš. Pokojne vyzvedaj, s akými chlapmi momentálne randí či randila. Rob si z nich srandu, keď sa k nej zachovali blbo alebo robili veci, ktoré ju neskutočne vytáčali.

Táto téma by nemala byť vôbec tabu. Daj jej najavo, že ti nevadí rozprávať sa o jej chlapoch. Dozvieš sa aspoň chyby, ktoré pri nej robili a spravíš to inak. Spravíš to tak, aby si ju získal.

 

6. Nekomentuj jej zovňajšok

Nehovor svojej kamarátke, ako je krásna a sexy. Nezízaj na ňu s tečúcou slinou z tvojich úst. Pravdepodobne si je vedomá toho, ako vyzerá, pretože jej to chlapi hovoria častejšie, ako by v skutočnosti mali.

Miesto toho jej povedz niečo, čo ešte nevie, alebo jej nikto predtým ešte nepovedal. Nedávno som jednej krásnej žene povedal, že je niečím zaujímavejšia, ako ostatné baby, ktoré sme spolu naokolo videli. Že je zaujímavý typ, taký nevšedný, originálny a vyžaruje niečo, čo chlapov láka. Vždy lepšie, ako jej povedať, že je krásna a sexy…

 

7. Sprav si z nej srandu

Čo pravdepodobne tvoja kamarátka od chlapov nepočúva, je ich úprimný názor na ňu. Pokojne jej úprimne povedz, že áno, jej zadok skutočne v tých rifliach, ktoré  práve na sebe, vyzerá obrovský. Ale nehovor to vážnym tónom ako kus nadutého chlapa. (Inak z osobnej skúsenosti tá metóda veľkého zadku funguje u mňa najlepšie)

Ukáž jej, že nie si z nej hotový. Hraj sa s jej emóciami ako pozitívnymi, tak aj negatívnymi. Hlavne v nej vyvolávaj nejaké emócie. Kladné, záporné, kladné, záporné. Ako na horskej dráhe. Bude ich chcieť viac a viac.

 

8. Buď jej kamarátom s benefitmi

Ženy hľadajú mužov, ktorí im vedia ponúknuť viacero vecí – dôveru, ochranu, zábavu, dobrodružstvo či schopnosť opraviť ich počítač, keď si stiahnu miliardu vírusov teliatka

Nestrať samého seba. Nemeň sa kvôli nej. Len si dávaj pozor na to, aké vlastnosti jej v akom momente ukazuješ a či sa správaš ako chlap, ktorého ona hľadá.

 

Toto bolo len 8 základých rád, ako konečne prestať trčať vo friendzone. Keď chceš podrobnejší návod spolu s príkladmi, klikni SEM. 

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

4 KOMENTÁRE

  1. Precital som hadam cely tento web, ale nikde nieje ani len zmienka o slobodnych mamickach. Hrdinovia teraz budte mudry. Ja sa nachadzam v stave, ked som az po usi do mamicky. Pozname sa roky, mesiace sa dost kamaratime… A ked povie ze nema cas, tak ho nema. Tazko sa jej chodi vecer von, ked dava dieta spat… Nepojde na vylet vo dvojici, pojde na akciu pre deti.. Nebude cez volno s chlapom, lebo pracuje a cez volno dava cas dietatu.. (co je uplne logicke) Ako zaujat ju? Je rozvedena, s dietatom,… ktovie co vsetko si prezila, a ake ma s chlapmi skusenosti (to zatial neviem). Myslite, ze zafunguje princip ‚Nech sa ona prida k tebe‘. Este sa mi to nepodarilo. Ked jej zavolam, je rada.. ale sama od seba zatial nepodnika nic… Vase nazory?

  2. no jo, takto nejak funguje biznis plán…. presne a vychcane ako niekoho dostať do biznisu

    ale city, sú city a ked su obojstranné nie sú potrebné tieto „hry“, podľa mňa

  3. Môžem len súhlasiť tak nejak to funguje aj keď niekedy chalan nevydrží a poruší napr. 1. či 2. pravidlo 😀 chce to sebazaprenie a silu vôle 😉

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here