3 TIPY z 3 mojich kníh: Aj ja som CHLAP 2.0, Príťažlivosť, Ako ju získať

0

V článku a vo videu ti predstavím všetky 3 moje knihy – Aj ja som CHLAP 2.0, Príťažlivosť a Ako ju získať. Poviem ti, aký je medzi nimi rozdiel, v čom ti pomôžu a v akom poradí ti ich odporúčam čítať.

Poďme na to..




 

1. TIP: Zisti svoju hodnotu

Ako poslednú som napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ale paradoxne ti ju odporúčam prečítať ako prvú. Pomôže ti v tom, ako sa stať chlapom, o ktorého sa budú ženy BIŤ.

Takto som sa vytešoval, keď som prvýkrát držal knihu Aj ja som CHLAP 2.0 vo svojich rukách

Chcem ti predstaviť koncept kolesa chlapa, na ktorom je postavená celá kniha. Hovorí o tom, že ženy, hlavne tie kvalitnejšie a žiadané (o ktoré máš aj ty záujem) sa na základe tvojej hodnoty rozhodujú či s tebou chcú alebo nechcú byť.

Hodnota pozostáva z 10 oblastí – Sebavedomie, Vystupovanie, Obliekanie a Image, Výzor, Myslenie, Atraktívne ženy v okolí, Sociálny status, Vášeň, Peniaze, Komunikácia. 

Podľa toho, ako si na tom v týchto oblastiach, priťahuješ alebo naopak nepriťahuješ do svojho života ženy z tej vyššej kategórie.

Teda môj prvý tip je, aby si si zistil svoju hodnotu. Môžeš tak urobiť na tomto odkaze.

Vyplň si test, v ktorom zistíš, akú máš momentálnu hodnotu. Podľa toho budeš vedieť, kde sa nachádzaš a aké ženy momentálne priťahuješ. Následne potrebuješ zistiť, akú hodnotu chceš mať o 3 mesiace, o 6 mesiacov a o jeden rok, aby si vedel, na čom treba pracovať.

Ak chceš vedieť konkrétne, ako môžeš zvyšovať svoju hodnotu vo všetkých 10 oblastiach, tak v tom ti pomôže moja kniha Aj ja som CHLAP 2.0. Pomôže ti v tom, aby sa zvýšila tvoja celková hodnota a ty si mohol priťahovať do svojho života lepšie ženy, príležitosti a ľudí.

 

2. TIP: Riaď sa Princípom Príťažlivosti 80/20

Ako druhú ti odporúčam prečítať knihu Príťažlivosť. Kde už makáš na sebe, zvyšuješ svoju hodnotu, tak je dobré pretaviť to aj na tie ženy, ktoré budeš stretávať.

Prvýkrát som držal knihu Príťažlivisť vo svojich rukách
Prvýkrát som držal knihu Príťažlivosť vo svojich rukách

V knihe Príťažlivosť rozoberám jeden dôležitý koncept, ktorý som nazval Princíp Príťažlivosti 80/20. Hovorí o tom, že ženy síce chcú dobrých chlapov, o čom aj stále hovoria (inteligentných, dobrých, poslušných, spoľahlivých, solventných,… chlapov), ale takých chcú až do vzťahu.

Popravde na začiatku tú iskru a chémiu v nich vyvolávajú práve tí „zlí chlapci“, ktorí vedia, ako na ženy. To, čo hovorím aj v knihe Príťažlivosť je, že by si sa mal zo začiatku ženám ukazovať atraktívne vlastnosti zlých chlapov, pretože to sú tie, ktoré ich priťahujú.

V knihe rozoberám, ktoré sú to vlastnosti, ako môžeš na sebe makať, aké charakterové črty máš ženám ukazovať, aby si bol pre ne od prvého momentu príťažlivý a neskončil si len ako kamarát, bútľavá vŕba a aby nechodila s inými chlapmi. Jednoducho, aby sa tie ženy, ktoré chceš, zaujímali práve o teba.

knihe Príťažlivosť do detailov rozoberám Princíp Príťažlivosti 80/20 a ako sa máš k ženám správať, aby si bol pre ne TY prirodzene príťažlivý, aj bez miliónov na účte, bavoráka v garáži, tehličiek na bruchu či výzoru Taliana.

 

3. TIP: Akú ženu chceš?

Keď už máš vyššiu hodnotu, keď už vieš, ako máš ženy priťahovať, tak potrebuješ vedieť ako ich získať.

Prvýkrát som držal knihu Ako ju získať vo svojich rukách

Tretia kniha Ako ju získať je návod, ako stretnúť, spoznať a získať ženu tvojich snov.

Potrebuješ sa zoznamovať so ženami, potrebuješ s nimi komunikovať, potrebuješ mať okolo seba viac žien, aby si mal väčšiu šancu, že nájdeš to čo chceš – či chceš sexuálnu partnerku, kamarátku s benefitmi alebo ženu na celý život. A v tom ti pomôže kniha Ako ju získať.

Chcem ti dať z knihy jeden tip. Na to, aby si mal ženu ktorú chceš, tak potrebuješ vedieť, aká je to žena.

Mám pravdu?

Vytiahni si teraz papier a pero. Napíš na papier do hlavičky: „Akú ženu chcem?“

Opíš do detailov svoju ideálnu ženu. Napíš všetko, čo ti napadne. Zameraj sa na to, ako by mala vyzerať, aké by mala mať záujmy, hodnoty, ako by sa mala správať, aká by mala byť osoba, odkiaľ by mala byť, aké by mala mať názory. Nijak sa neobmedzuj.

Môžeš sa inšpirovať týmito otázkami: Aké je vysoká? Akú má postavu? Aké má vlasy? Aké má oči. Aký má hlas? Aké má prsia? Aký má zadok?… Akú má povahu? Ako sa správa k tebe? Ako sa správa k iným ľuďom?.. Stará sa o seba? Aké má koníčky? Ako a kam sa chodí baviť? Má rada zvieratá/prírodu..? Športuje? Má rada pohyb? Baví ju cestovať? Akú má prácu?… Aká je v posteli? Čo má rada?…

Napíš všetko, čo skutočne chceš a o čom snívaš. Fantázii sa medze nekladú. Chceš predsa pre seba tú najlepšiu možnú ženu, ktorá ti bude vyhovovať, je tak?

Uvedom si, že ty s ňou budeš žiť. Je vítané, aby to bola tá najlepšia možná partnerka, ktorú môžeš získať. Získaj ju vďaka svojej vyššej hodnote, že ju budeš vedieť priťahovať od prvého momentu a vďaka tomu, že budeš vedieť, aká žena to vôbec je, aby si sa zoznamoval práve s tými typmi a filtroval ich pomedzi všetky ostatné na ktoré každý jeden deň narážaš.

 

Zhrnutie na záver

Po prvé musíš vedieť, akú máš hodnotu.

Po druhé využívaj Princíp Príťažlivosti 80/20, aby si vedel, ako sa máš k ženám správať od prvého momentu, aby si bol pre ne príťažlivý.

Po tretie si napíš, akú ženu chceš. Budeš na tom lepšie ako 90 % chlapov, ktorí doteraz nevedia, akú ženu chcú. Potom sa zoznamujú so všetkými rad za radom a následne plačú, že ich ženy nechcú. Pritom to možno ani nebol ich typ a tie ženy neboli pre nich vhodné.

Toto boli 3 tipy z 3 mojich kníh. Prečítaj si knihy presne v tomto poradí – Aj ja som CHLAP 2.0, Príťažlivosť a Ako ju získať.

Určite mi napíš, ako sa ti knihy páčili a čo ti dali. Verím, že ti pomôžu byť lepším chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Pamätaj: „Buď lepší CHLAP. BODKA!“

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here