Princíp príťažlivosti 80/20 alebo prečo ženy nepriťahuješ?

18

Princíp príťažlivosti 80/20V koncepte, ktorý volám Princíp príťažlivosti 80/20 sa s tebou chcem podeliť asi o to najprelomovejšie, na čo som v mojom živote ohľadom zvádzania a vzťahov so ženami prišiel.

V  tomto článku a videu sa dozvieš, aký typ chlapa by si mal byť, aby si ženy začal priťahovať a následne chceli mať s tebou aj vzťah.

Princíp príťažlivosti 80/20 je tak univerzálny, že platí u 99 žien zo 100.

Bavil som sa o tom takmer s každou kamarátkou, ktorú mám. A ver mi, že ich mám naozaj dosť. Každá jedna, keď som jej tento princíp vysvetlil, bez váhania kývala hlavou a súhlasila, že to mám naučiť všetkých chlapov.

Poďme sa teda spolu pozrieť na „možno“ najdôležitejšie video a poznatok ohľadom žien, ktorý kedy v živote budeš vidieť. A ak toto pochopíš, už od dnešného dňa sa tvoje vzťahy so ženami môžu zmeniť. A to drasticky.

Si pripravený?




 

Princíp príťažlivosti 80/20 – prečo ženy nepriťahuješ

Povedzme si však najprv, prečo ženy nepriťahuješ a prečo končíš iba ako ich kamarát.

Prečo sa o teba prestávajú zaujímať a prečo ti to so žiadnou nikdy nevyjde (teda aspoň nie s tými kvalitnými a žiadanými, ktoré ty chceš). 

 

1. Si k nim príliš milý

Princíp príťažlivosti 80/20 alebo prečo ženy nepriťahuješ?Prvým zásadným problémom je, že si k ženám veľmi milý.

Neustále sa na ne usmievaš, zniesol by si im aj modré z neba a takpovediac sa im pcháš do zadku.

Na prvé rande jej prinesieš kvety, domov ju odvezieš autom a ak by aj 15 minút meškala či zrušila samotné stretnutie, ty povieš, že sa nič nedeje a necháš si skákať po hlave… 

 

2. Prejavuješ záujem príliš skoro

Princíp príťažlivosti 80/20 - prejavuješ záujem príliš skoro Pamätám si, ako mi jeden chalan opisoval svoj problém.

Dva mesiace si spolu písali cez internet a potom sa rozhodli, že sa stretnú.

Na prvom rande sa spolu bavili a na jeho konci jej povedal, že ju ľúbi a pýtal sa jej, ako to vidí ona.

Samozrejme sa začala vykrúcať, ochladla voči nemu a nikdy sa už nevideli. WTF?

Pokým nevybuduješ príťažlivosť u ženy (čo si o chvíľu povieme), nemôžeš jej ani len naznačiť (nie to ešte povedať), že máš o ňu nejaký väčší záujem.

V tom momente cúvne a ty si dohral. 

 

3. So všetkým súhlasíš

Princíp príťažlivosti Ďalším problémom je, že s nimi vo všetkom súhlasíš.

Ak sa ti niečo nepáči, nauč sa to povedať a vyjadriť svoj názor. 

Nesnaž sa za každú cenu zapáčiť sa jej tým, že jej len prikyvuješ a dúfaš, že na základe tohto ťa bude chcieť. Omyl.

Ženy rešpektujú mužov, ktorí sa im dokážu „postaviť“ aj napriek tomu, že by s nimi nemuseli súhlasiť.

 

4. Kupuješ si ich pozornosť

Princíp príťažlivosti 80/20 - pozornosťTaktiež, ich nepriťahuješ kvôli tomu, že si ich kupuješ darčekmi, dobýjaním kreditu, vozíš ich všade, si im neustále k dispozícii.

Ja viem, že to myslíš dobre a dúfaš, že si ťa bude za to vážiť a bude ťa za to chcieť. Skôr naopak.

Uvidí, že jej stačí byť pekná a byť žena, a ty okolo nej skáčeš ako ona píska, a kupuješ si jej pozornosť.

Keď si na toto zvykne, skončil si, a nikdy sa jej do nohavičiek nedostaneš. 

 

5. Dávaš si príliš záležať na výsledku

príťažlivosť 80/20Chceš počuť krátky príbeh, ako som si to pred rokom posral u jednej úžasnej, krásnej a inteligentnej ženy, ktorá ma veľmi chcela?

Presne toto isté sa mi podarilo aj pri predošlých ženách, ktoré som veľmi chcel.

A to bol ten problém. Že som to chcel až príliš a to ma ovládalo.

Stretli sme sa a ja som si dával záležať na všetkom, čo poviem, ako to poviem, ako pri tom vyzerám, či náhodou niečo zlé nepoviem, či dobre voniam. Jednoducho som bol neprirodzený a strojený.

Práve preto nepreskočila žiadna iskra a ona po tomto stretnutí voči mne ochladla. Pokoj. Každú jednu ženu treba brať ako svoju starú známu, ktorú poznáš roky.

„Žiadna nie je výnimočná alebo iná ako ostatné,“ toto si hovor. 

 

6. Ideš na to cez kamarátstvo

Princíp príťažlivosti 80/20 - kamarátstvo A ďalší zásadný problém, prečo ženy nepriťahuješ, je, že to hráš od začiatku na kamaráta.

Lenže hráš to mesiace, roky, si zaľúbený, schovávaš city a nechceš to pokaziť.

Všetko toto, o čom sme sa bavili, smeruje k Princípu príťažlivosti 80/20.

Viac vlastností, pre ktoré ťa ženy nechcú, a aké sú tvoje zabijaky príťažlivosti, nájdeš na tomto odkaze.

Poďme sa pozrieť, o čom to celé je a ako v skutočnosti vzťahy fungujú.

 

Existujú dobrí chlapi a zlí chlapi

V princípe, dobrí chlapi ženy nepriťahujú a zlí chlapi ženy priťahujú až príliš, lenže to nie je trvalo udržateľné.

Na to, aby si vybudoval medzi ženou a tebou príťažlivosť, je potrebná istá dávka či pomer vlastností zlého chlapa, ako aj z vlastností dobrého chlapa.

Väčšina chlapov však robí jednu zásadnú chybu. Správajú sa k ženám od začiatku ako 100% dobrí chlapi, čo samozrejme vyústi k tomu, že ženu nepriťahujú a nechce s nimi mať nič viac ako kamarátstvo.

Potrebuješ teda správny pomer vlastností zlého chlapa a vlastností dobrého chlapa: 

„Ja nechcem dobrého, lebo by ma nebavil, nudila by som sa s ním. A nechcem ani zlého, aby som si nedo*ebala život, 😀 stačí? 😀 Aj keď tí zlí sú viac atraktívni pre ženy, ale žiť s nimi nechce ani jedna :)“

 

Príťažlivosť – 80% Vlastností zlého chlapa

Základom všetkého je Sebavedomie. Toto je charakteristická vlastnosť chlapov, ktorí nemajú problémy so ženami.

sex, muž a žena v posteli, predohra, ako sa dotýkať ženy,

Potrebuješ byť vášnivý a sexuálny. Dať žene najavo, že ju vnímaš ako sexuálnu bytosť. Dotýkať sa jej, flirtovať s ňou a zvádzať ju.

Toto v nej rozdúcha plamene a bude o tebe rozmýšľať úplne v inej rovine.

Ako som spomínal, netreba pri ženách so všetkým súhlasiť. Ženy si vážia a rešpektujú chlapov, ktorí dokážu s nimi nesúhlasiť a majú svoj názor.

Všimol si si niekedy, ako sú ženy pri zlých chlapoch tichučko? Pretože v ich „vzťahu“ je on ten, ktorý má hlavné slovo.

To ide ruka v ruke s dominanciou. Muži sú od prírody dominantní a ženy submisívne.

A naša spoločnosť spôsobila, že chlapi akosi zmäkli a ženy sa stali natoľko emancipované, že majú pocit, že sme si rovní. V istých veciach áno, ale na živočíšnej úrovni je chlap samec a žena samica.

Ženy milujú chlapov, ktorí im dajú pocítiť svoju nadradenosť a dominanciu. Dokážu ju viesť, rozhodujú o väčšine vecí a vedia ju zabezpečiť. Tak to funguje.

 

Čo si o tom myslí žena? 

„Mne sa páčia tí zlí…. prečo? Lebo ma priťahuje tá iskrivá zlosť v očiach, tvrdý a drsný sex… joj“

Zlí chlapi sú nepredvídateľní a ženy nevedia, čo od nich môžu čakať.

Čo spravia? Čo povedia?

Tá neistota ich rozpaľuje a priťahuje. Akonáhle však žena vidí, že sa správaš podľa akéhosi predpovedateľného vzorca a ty ju nedokážeš ničím prekvapiť, opäť… končíš.

Potrebuješ mať správnu dávku drzosti a vedieť ju podpichovať. 

 

Čo si o tom myslí žena? 

„Mňa podvedome priťahujú skôr zlí, síce sa nechápem, ale je to pre mňa očividne výzva skrotiť ho a získať si ho. A dobrí ma rýchlo omrzia a stratím záujem.“

A nakoniec jedna zo základných vlastností zlých chlapov, prečo ženy priťahujú, je ich vyššia hodnota. Ich sociálna hodnota.

Nemyslím tým teraz peniaze na účte či bavorák v garáži. Ale to, že vidia, že iné ženy ich milujú a on sa z nich nijak neposerie. Nepripisuje žene zbytočne vyššiu hodnotu iba tým, že je pekná. Nestavia ju na pomyselný piedestál a neuctieva ju ako bohyňu. Začni to takto robiť aj ty.

 

Čo si o tom myslí žena? 

„Ak znamená zlý ako zdravo sebavedomý, tak sa mi páčia potom zlí chlapci. Pretože tí väčšinou vedia, čo od života chcú a idú si priamo za svojím cieľom. Nemám rada chlapov tzv. „dosratých životom“, pretože nevedia, čo od života chcú. Ale podľa mňa nedá sa jednoznačne určiť, že ktorí ma viacej priťahujú či zlí, alebo dobrí. Ale podľa toho, kto má akú charizmu a ako si s človekom rozumiem.“

 

Toto boli vlastnosti, ktoré by si mal ukazovať žene od samého začiatku spoznávania sa. Takto sa buduje príťažlivosť od prvého momentu a dramaticky ti skráti dobu, kedy si spolu niečo začnete. Je na tebe, čo to bude.

Týchto vlastností by si mal mať v začiatkoch 80%. A čo zvyšných 20%?

 

Príťažlivosť – 20% Vlastností dobrého chlapa

Tu jej potrebuješ však aj ukázať, že nie si chrapúň, hajzel a čisto zlý chlapec, ktorý ju neskôr zraní a odkopne. Preto potrebuješ mať 20% z vlastností dobrého chlapa.

Ukáž jej, že si gentleman. Prídi na čas či v predstihu na stretnutie, uvoľni jej miesto v autobuse, podrž či otvor jej dvere a pusti ju prvú, odsuň jej stoličku, skús poďakovať…

Taktiež ženy milujú, keď si prítomný a počúvaš ich. Reaguješ na to, čo ti hovoria a bavíš sa s nimi o jej a svojich záujmoch.

Nelietaš pohľadom po iných ženách po miestnosti či nesleduješ mobil.

 

Čo si o tom myslí žena? 

„U mňa asi taký stred. Mám rada, ak si chlap vie presadiť svoje, ale tak nie za každú cenu. A nemám rada ťuťkov, čo počúvajú na slovo.“

 

Ďalej vidia, že si seriózny a stretávaš sa s dobrou partiou. Nie s výpalníkmi, kšeftármi či pochybnými ľuďmi. Vieš sa správať, máš spôsoby a si zaujímavý.

Taktiež humor je správne afrodiziakum v začiatkoch. Dá sa naučiť.

Toto je ten recept na príťažlivosť, ako by si sa mal k ženám správať od prvého momentu a aký pomer vlastností zlého a dobrého chlapa by si mal mať v začiatkoch, aby si vytvoril príťažlivosť.

Už v tom začínaš vidieť zmysel? Majster Reči vychádza práve z tohto princípu.

Avšak, kým som na to prišiel, správal som sa buď presne naopak, alebo čisto ako dobrý chlap, ktorý ženy pravdaže nepriťahuje.

Lenže otázka je, dokedy to takto robiť?

vztah

 

Vzťah – 80% vlastností dobrého chlapa

Postupom času by si mal začať tieto misky váh otáčať. Mať menej vlastností zlého chlapa a viac vlastností dobrého chlapa. 

Potrebuješ jej časom začať ukazovať vlastnosti ako cieľavedomosť, že za niečím ideš, že plánuješ kariéru či biznis a budeš sa vedieť o ňu postarať.

 

Čo si o tom myslí žena? 

Na vážny vzťah by som si určite vybrala „dobrého“ chlapca. Samozrejme za predpokladu, že je v ňom aspoň trošku aj toho „zlého rebela“.

Ukáž jej, že si starostlivý, záleží ti na nej, vypočuješ ju, pomôžeš jej, keď sa má zle.

Že si pozorný, vieš jej priniesť kvety, pozvať ju na romantickú večeru, vybaviť wellness či len tak ju potešiť. Na tomto si veľmi ženy v neskorších fázach zakladajú.

man-person-cute-young-largeŽe si rodinne založený, chceš mať dom, deti, psa, škrečky a svokru necháš niekde mimo. Že plánuješ niekedy svadbu.

Vieš sa baviť, jej priatelia ťa milujú a nesedíš iba doma na riti. Chodíte po akciách spolu, na diskotéku, na výlety a nemáš problém sa baviť s inými ľuďmi.

Že sa nebudeš s ňou hádať za každú blbosť a hlavne, keď má krámy. Že ju vieš pochopiť a občas si zahryzneš do jazyka, len aby neprišlo k zbytočnému konfliktu. Dokážeš vycítiť, že jej niečo je a buď ju vypočuješ, alebo jej pomôžeš.

Že budeš tolerovať jej kamarátov, či občasné babské jazdy, alebo jej koníčky.

Že máš zmysel pre humor, dokážeš ju baviť a aj po mesiacoch, čo ste spolu, tak sa dokážete baviť hodiny v kuse a ona sa pri tom smeje.

A hlavne, že vieš byť verný, že ju nebudeš podvádzať a nepotrebuješ milenky.

Avšak ak by si mal iba tieto vlastnosti, čoskoro by sa s tebou rozišla, našla si milenca či stratila sa tá iskra, a mohol by si si hľadať inú („Kurnik Michal, a ja som sa už začínal tešiť!“).

 

Čo si o tom myslí žena? 

„Jednoznačne, ja preferujem dobrých chlapcov, potrebujem cítiť ten pocit istoty, pokoja, šťastia a nemať zbytočné starosti s nejakými náladami a názormi zlých chlapcov.“ 

 

Vzťah – 20% vlastností zlého chlapa

Stále potrebuješ mať asi 20% z vlastností zlého chlapa.

Stále potrebuješ byť sebavedomý a dominantný. Mať kontrolu, viesť ju a rozhodovať.

Nemôže nikdy vedieť, čo môže od teba očakávať (v dobrom samozrejme) a že ťa má celého prečítaného.

Musíš mať vlastný názor, vedieť, čo chceš, čo ti vyhovuje a čo nie.

Musíš byť neustále sexuálny a vášnivý, v posteli ju uspokojovať a prinášať jej orgazmy, dotýkať sa jej, držať sa za ruky a vymieňať si nežnosti.

 

Čo na to hovorí žena? 

„Mne vyhovuje dobrý, ktorý vie svoj názor vyjadriť a nenechá za každých podmienok so sebou manipulovať. Čiže normálne sebavedomý muž.“

 

Ak na týchto 20% zabudneš a skĺzneš k tomu, že znovu má nad tebou moc, budeš sa jej pchať do zadku a bude celý vzťah stáť na nej, prestaneš ju priťahovať a ona skĺzne k nejakému zlému chlapcovi.

Pretože, to je to, čo ženy na podvedomej úrovni vyhľadávajú a chcú. 

 

No a to je ono – Princíp príťažlivosti

Ak dokážeš priniesť do tvojej interakcie so ženami určitý pomer vlastností zlých chlapov a dobrých chlapov v správnom momente, získaš náskok pred všetkými ostatnými chlapmi.

Takmer každá žena v tebe uvidí potenciálneho partnera, či už na sex, alebo časom aj na vzťah, a budeš pre ne Pán Ideálny. 

Nezabudni však, že je to o správnom pomere.

Najprv jej ukazovať viac z vlastností zlých chlapcov, o ktorých sme sa bavili, a menej z tých dobrých, ktoré sú vhodné do rodiny. Časom to prelomiť a začať jej ukazovať, že si vhodný aj na dlhší vzťah ako len románik, sex a užívanie si.

Toto je Princíp príťažlivosti 80/20.

Môžeš so mnou v niektorých bodoch nesúhlasiť. Tento princíp však funguje dokonale…

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

18 KOMENTÁRE

  1. Mozno je to to co som presne potreboval vediet. Ale aj tak prilis vela informacii. To sa neda vsetko zapametat a keby aj… Ja mam problem ze ja som ten dobry chlapec ale tym myslim vsade a so vsetkych aj s chlapmi. Chcem zo vsetkymi dobre vychadzat,nechcem sa s nikym hadat chcem byt s kazdym za dobre.A proste nechcem byt zly lebo ani neviem byt zly. Ja proste neviem ako byt k druhemu tzv. zly chlap. Ked mozem pomozem a mam rad kde viem na com som, ked ako sa hovori ten druhy vylozi karty. Tak to robim lebo ako chcem aby sa ludia ku mne spravali tak sa aj snazim spravat k nim. Vacsinou vylozim karty myslim vseobecne nie len vo vztahoch o zenach no a potom som proste niekto nezaujimavy. A ten ktory je ten “zly“ ten je vodca a za tym vsetci idu aj ked sa maju s nim horsie. Ako je to mozne? To ludia si nevazia dobrych ludi? Chcu len tych zlych? Tym som nechcel povedat ze aky som ja nejaky dobry ale sa vychvalovat. Ale asi takto to nejak je.

  2. Podla tohto si najdem zenu, jej sa take spravanie zapaci, ozenim sa s nou a po par rokoch zistim ze ju to zapacenie sa rychlo preslo a zacala spavat so susedom ktory je slusnak. 😀

  3. pravidlo 80:20 sa odobrne vola paretovo pravidlo a nepouziva sa to len pri baleni bab. vacsina firiem ma 80% ziskov z uzkeho sortimentu produktov (20%). a teraz idem docitat clanok 🙂

  4. Paradne zhrnute – hlavu aj petu to ma. Dovody preco slecny nepritahujem, resp. preco aj z nadejne vyzerajuceho stretnutia vzide vzdy iba kamaratstvo som uz sice poznal z vlastnych skusenosti, dokonca aj pritazlivost „negativnych“ vlastnosti som si uvedomoval uz skorsie, no ked to clovek vidi takto cierne na bielom, pekne zhrnute v jednom clanku… Jednoducho super a princip 80/20, 20/80 je cosi co som doteraz nevidel. Tesim na dalsie clanky 🙂

    • ty urcis miesto, kam sa pojdete zabavit. ty urcis, ku ktoremu stolu si sadnete (aj ked mozes sa jej opytat na jej nazor, ale urobis po svojom). ak zacne vymyslat, tak ju stopnes a upoznornis, ze si to nesmie dovolovat. pokial pokracuje, tak prerusis stretnutie bez toho, aby si vybuchol, ale povies jej stylom „vidim, ze dnes nemas najlepsi naladu. ked budes na tom lepsie, tak sa mi ozvi a mozme ist von“. proste nesnazis sa jej silou mocou pchat do zadku, ved predsa nie je jedina, s ktorou sa stykas a teda si mozes vyberat. ak sa aj s inymi nestykas, musis to zahrat tak, ze sa stykas (nie je podstatne, ci sa stykas, ale ci tak vyzarujes).

    • a este som zabudol. snazim sa najst slabu stranku zeny a vtipne ju podpichovat. zena na to casto krat reaguje buchnatom. ja ju potom capnem po zadku a podla situacie si ju pritiahnem za boky k sebe a opytam sa jej, ze co to malo znamenat, pricom sa jej divam do oci (z pohladu musi mat pocit, ze mas v ociach ohen – neviem ci som to dobre opisal, tazko sa to opisuje). je to taka mensia manipulacia, ale zeny su majstrami v manipulaciach, preto s tym nemam moralny problem 🙂

  5. jeden z najlepsich blogov na tejto stranke… toto je alfa a omega randenia a vztahov… S tym pomerom 80:20 ma to nikdy nenapadlo, ale je to najlepsie vysvetlenie ako by to malo fungovat, ak ju chces zbalit a ak si ju chces udrzat…

  6. Zaujima ma jedna vec.. v poslednej dobe na nete vidim delenie samcov na alfa, beta, gama, delta. Existuje take nieco, alebo je to len vymysel beta samcov na zdvihnutie si sebavedomia?

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here