17 lichôtok, ktoré (väčšinou) nepotešia žiadnu ženu

smutna žena (600 x 400)
Ženy sú už z ich podstaty podozrievavé. Aj keď ich chceš potešiť nejakým komplimentom, vždy budú za tým „niečo“ hľadať.

A môžeš to pokojne myslieť dobre. Aj tak sa to nestretne s pochopením. Schválne to vyskúšaj a uvidíš sám. Pozri sa na týchto 17 lichôtok..

 

1. „Ty si taká zaujímavá…“

…Základná úroveň komplimentu-urážky. Ženy chcú byť krásne, úchvatné, sexy, ale rozhodne nie zaujímavé. Zaujímavý je dokument na National Geographic. ALE NIE ŽENA.

 

2. „…a tiež milá…“

…Byť milá, prípadne dobrá, tak to je v riti. Mami tieto ženy síce milujú, ale to je tak všetko. Zvyšok si s takýmito slečnami robí, čo sa im zachce. A okrem toho, každá vie, že milá = blbá.

 

3. „Vyzeráš oveľa lepšie!…“

…čo doteraz vyzerala horšie?! Možno vyzerala úplne najhoršie a teraz sa to o chlp zlepšilo, ale je to dosť špekulatívne, či je to dobré alebo nie.

 

4. „Vyzeráš inak…“

… zvlášť pokiaľ si ten koniec vety, tak tajomne zahundreš popod nos. Vyzerá to tak, že inak nie je úplne tak, ako má byť. Alebo ako si adresátka komplimentu predstavovala. A vysvetli jej, že si to myslel pekne. Že schudla!

 

5. „Ty si taká super (a pekná a Boh vie, čo ešte), fakt nechápem, že si stále single…“

… Ono je fuk, čo vypichneš ako tú úžasnú vlastnosť. Podstatné je, že si zas a znovu pichol do osieho hniezda v podobe single provokácie. A to má máloktoré dievčatko rado.

 

6. „Teda na svoj vek si ešte stále pekná…“

… čo znie trochu ako zázrak. A zároveň ako pripomienka, že zázraky nie sú večné. Teda to, že teraz je „ešte pekná“, znamená, že za chvíľku to môže byť podstatne horšie.

 

7. „Mne sa páči, že i keď nie si žiadna kočka, tak máš proste svoj vlastný štýl…“

… Áno! Ako uraziť dokonca na dva spôsoby: Si hnusná a snažíš sa to nejak dohnať divnými vecami, aby to nebolo vidieť.

 

8. „Teda ty vyzeráš úplne ako tvoja mama…“

… Je úplne jedno, či jej mama vyzerá na svoj vek stále super, pretože žiadna kočka nechce vyzerať ako jej mama.

 

9. „Teda! Vieš, že vyzeráš úplne ako moja mama?…“

.. Aj hrozná lichôtka se dá ešte zhoršiť. Už vôbec žiadna žena totiž nechce vyzerať ako tvoja mama. A môžeš vysvetľovať, že svoju mamu nadovšetko miluješ. Teda vlastne, ani toto radšej nehovor…

 

10. „Ja som si pôvodne myslel, že si krava, ale…“

… je samozrejme skvelé, že všetko dobre dopadlo a si príjemne prekvapený, že slečna nie je namyslená krava a dá sa s ňou pokecať, ale ona si rozhodne nechce myslieť, že na ľudí pôsobí práve takým dojmom, že.

 

11. „Aspoň vyzeráš zdravo a je si za čo chytiť…“

… To nie je otázka preferencií. Ženy chcú byť chudé a nie vyzerať zdravo. Koniec koncov aj toto sa dá povedať, tak nejak lepšie.

 

12. „Mne prídu malé fúziky u žien veľmi rajcovné…“

… Ani o tom nepremýšľaj! Už aj to, že si si zle upravené fúziky nad perami všimol je zle. Nie ešte to, že na to ešte aj upozorňuješ. Teda pokiaľ nerandíš s Fridou.

 

13. „Vyzeráš výborne, ani som ťa nespoznal…“

… pretože si ju pamätáš ako normálnu tuctovku, takže ťa dosť prekvapuje, že dokáže byť vlastne aj krásna. Áno, tak takto tiež nie.

 

14. „Budeš skvelá mama, máš na to dokonalé boky…“

… Inými slovami, máš obrovský zadok, ktorým by si bez najmenších problémov prešla i kamión. Presne to chce počuť každá slečinka. Pritom by stačilo… nepovedať nič. Alebo si ten krásny zadok iba zaľúbene prezerať.

 

15. „Wau, ty máš fakt riadne svaly…“

… Jasné, presne toto si dievčatá predstavujú, že budú od chlapcov počúvať, keď začnú napríklad behať a konečne majú trochu vyrysované stehná, že áno..

 

16. „Na ženskú riadiš vážne veľmi dobre…“

… Bez ohľadu na vzhľad, vek alebo vykonávanú činnosť by ťa za toho každá trochu sebavedomá žena najradšej zavesila za gule do prievanu. To môžeš rovno povedať: „Nie si taká blbá, ako som si myslel.“

 

17. „To je skvelé, že neriešiš či ti niečo pasuje, alebo nie…“

… Ani tá najalternatívnejšia „lesná víla“, pre ktorú je vrcholom kozmetiky jelení loj, nechce počuť, že se oblieka príšerne. Bodka.

 

Chceš vedieť, ako sa šikovne vyhnúť takýmto zradným lichôtkam, ktoré majú opačný efekt a NEdostanú ťa tam, kam by si sa rád dostal? Staň sa pre ženy príťažlivým a chceným chlapom, ktorý vie, čo povedať v ten správny okamih. 🙂 Viac o tom hovorím v mojom prémiovom kurze Majster reči 2.

[MT_zoznamenie]

 

Zdroj: cilichili.cz

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

3 KOMENTÁRE

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here