10 tipov pre lepší sex

0

V dlhodobom partnerskom vzťahu sa často stáva, že prvotná vášeň či iskra opadne.

Sex už nebýva taký ako na začiatku, nebýva taký častý, nestriedate polohy… a to môže viesť k vypisovaniu si na sociálnych sieťach, stretávaniu sa s inými… a až k nevere.

Pokiaľ nebudeš ozvláštňovať sexuálny život s tvojou partnerkou, tak to urobí namiesto teba niekto iný.

Prečítaj si článok, v ktorom ti dám 10 tipov (na začiatok) pre váš lepší sex. Trochu ho okoreň, aby tam bola opäť vášeň a vzrušenie ako na začiatku. Verím, že sa inšpiruješ.

(Chcem ťa upozorniť, že tento článok je len malá ochutnávka z prémiového dokumentu, v ktorom ti ponúkam až 101 tipov pre lepší sex.)

Poďme na to.

 

Využi silu slov

1. Otvorene sa porozprávajte o sexe. Čo sa vám páči, čo sa vám nepáči, čo ste vždy chceli vyskúšať. Buďte úplne otvorení a úprimní. Povedzte, ak by mal druhý partner niečo zmeniť alebo spraviť, aby ste si to užívali viac.

2. Rozprávajte si sexuálne príbehy. Povedzte si, čo by ste chceli (spolu) zažiť. Alebo čo ste v minulosti zažili a páčilo sa vám.

3. Dávaj jej sexuálne komplimenty. Povedz jej, že v tých šatách vyzerá brutálne sexi. Alebo že má v tých rifliach skvelý zadok. Prípadne, že keď bude pred tebou ešte chvíľu v tých legínach chodiť a vrtieť pred tebou tým zadkom, tak nech si ťa neželá. Vnímaj ju ako ženu a sexuálny „objekt“ zároveň.

Prečítaj si aj článok, ako dávať ženám sexuálne komplimenty bez toho, aby si vyzeral ako úchyl.

4. Dajte si spolu sex po telefóne. Nájdite si kľudné miesto a hovorte si, čo by ste tomu druhému robili. Priveď ju až k orgazmu, nech ju je po telefóne poriadne počuť.

5. Sexuálne chatovanie cez Snapchat alebo Messenger. Máš na ňu chuť a chceš jej vyvolať chuť na teba? Napíš jej, čo s ňou spravíš, keď prídeš domov alebo jej pošli svoju fotku, ako si z nej vzrušený a ukáž jej, na čo sa môže tešiť, keď budete najbližšie spolu.

6. Dajte si spolu sex cez správy. Opíš jej, čo by si s ňou robil a hraj sa s jej fantáziou. Nechaj, nech sa aj ona zapája a vraví, čo by robila ona s tebou.

7. Erotická fantázia. Napíš jej milostný príbeh, plný predstáv a fantázie napr. na Facebooku v správach. Opíš jej do najmenších detailov, kde sa nachádzate, čo spolu robíte a zapájaj tie najvášnivejšie predstavy predohry, masáže, jemného či tvrdého sexu, adrenalínu, dobrodružstva či polôh. Hraj sa. Vo fantáziách je dovolené všetko a nabudíš ju na to, keď budete spolu. Taktiež môžeš takto zistiť, čo všetko si môžeš dovoliť a čo bude/nebude mať rada.

 

Navnaďte sa predtým, ako si to rozdáte

príťažlivosť muža, ako mať charizmu, ako byť sexi muž8. Dohodnite si rande v bare či kaviarni s podmienkou, že nebudete mať ani jeden na sebe spodné prádlo. Provokujte sa tak navzájom. Ona nech si dá krátke obtiahnuté minišaty a občas pod stolom rozkročí nohy tak, aby si sa mohol pokochať. Provokujte sa navzájom. Je už na vás, či ju stiahneš na toalety alebo si dáte rýchlovku na rohu tmavej ulice.

9. Choďte spolu na diskotéku. Nahoďte sa, buďte sexi, tancujte spolu, prípadne si zatancujte s niekým iným a pozerajte po sebe. Dráždite sa a provokujte. Zvádzajte sa. To, čo si už ďalej k sebe dovolíte na parkete, nechám na vás.

10. Dajte si 24 hodín provokácie bez dotýkania sa intímnych partií. Choďte spolu do wellnessu. Dajte si masáž. Choďte pred sebou nahí. Provokujte sa, no vydržte to. Následne sa schuti pomilujte.

[MT_sex]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here