Neobyčajný príbeh obyčajného 15 ročného chalana

Neobyčajný príbeh obyčajného 15 ročného chalanaRaz som ti to sľúbil a posielam ti pár riadkov o tom, ako mi tvoj blog zmenil život.

Neviem, či môžem použiť výraz „zmenil život“, keďže som trochu mladší a myslím, že väčšina ľudí by mi mohla ľahko oponovať, že ja som poriadne ešte ani nežil.

Hneď na úvod priznávam, keď píšem tento mail, mám LEN 15.

Neviem ako ty, ale väčšina ľudí bola zaskočená, keď sa to dozvedela. Vraj vyzerám staršie.

Tento blog som začal čítať asi približne rok dozadu, neviem, možno to je viac, čítam ho od jeho založenia.

Blog som našiel, keď som sa jeden večer strašne nudil a začal som na internete hľadať … prekvapujúco návod na to, ako zbaliť babu 🙂

Mal som vtedy 14 podotýkam.

Babu som si zháňal len tak na rozptýlenie, možno na imidž a tajne som dúfal už aj v sex, ale nevidel som to moc ružovo.

 

Ale začnime od začiatku

Mal som 14 rokov, sedel som v lavici, PSP v ruke, keď prídem domov zapnuté PC, kde som sedel až do noci, známky zlé, zábava takmer žiadna, popularita žiadna, bol som trápny, agresívny a nasilu som sa snažil byť stredobodom pozornosti.

Jediné, čo mi išlo, bolo sledovanie porna a sedenie za PC hrami od rána do noci. Hanbím sa za seba. Zatiaľ čo ostatní behali po vonku, ja som sedel doma. Žil som si vo vlastnom svete, vo svete Battlefieldu, Facebooku, hocijakých internetový free hier.

A nahováral som si, aký som super.

Ale vráťme sa k tvojmu blogu. Začal som čítať a tak ma to chytilo, že za jeden večer som zhltol všetky články, ktoré tam zatiaľ boli. Nebolo ich moc, ale bolo to veľmi zaujímavé čítanie. Nevedel som sa dočkať, kedy si to vyskúšam.

A začal som hneď.

[MT_sebavedomie]

 

Pozrel som sa na seba a povedal som si dosť

Čudoval by si sa, čo všetko sa dá stihnúť za rok. Ozval som sa pár ľudom, s ktorými som už nejaký čas nebol, obvolal som pár známych a nejaké tie známe.

Začal som viac vychádzať von, zrušil som postupne všetky účty na hrách, a začal som na sebe ako tak pracovať.

Niekde na blogu som si našiel, že mám robiť niečo, čo nerobí každý. Niečo, v čom môžem byť najlepší, no neviem či som najlepší, ale začal som sa poriadne venovať Airsoftu a keď ťa nejaká baba uvidí v plnej výstroji, zanechá to dojem 😉

Moja popularita na škole aj v okolí začala zázračne stúpať. Už som nebol ten malý vychudnutý ťuťko, z ktorého si robili srandu, poprípade, ktorý trapošil v triede alebo niekde inde.

Zmenil som štýl obliekania, štýl chôdze, výslovnosť aj gestikuláciu. Začal som si viac všímať báb na okolí a dosť som pretriedil zoznamy mojich priateľov, ako facebookových, tak ja reálnych.

A takmer úplne som si znepriatelil moju triedu (väčšina sú to idioti).

Teraz prakticky z 10 mojich známych sú 8 nad 20 rokov a výrazne z vyššej „skupiny“, ako tí predtým. K airsoftu sa mi podarilo zlanáriť ešte  kopu známych z okolia, stal som sa druhým dôstojníkom a som v tom dosť dobrý.

 

A to všetko vlastne len vďaka tvojmu blogu

Vďaka tvojmu blogu som si určil reálne ciele toho, čo chcem dosiahnuť. A nejaké veci som už dosiahol. Dal som si aj určité výzvy, ktoré si postupne plním.

Začalo to ľahnutím si na zem uprostred námestia a pokračuje to ďalšími bláznovstvami.

A čo je hlavné a o čom je celý tvoj blog, konečne som začal úspešne baliť baby (hej povieš si, že v 14 koho tak chcem baliť).

No tak pár ich bolo a bol som schopný každú babu zbaliť za chvíľu, záležalo na tom, či som si s ňou aj písal, alebo s ňou bol len osobne.

 

A na čo som najviac hrdý

…a za čo som najviac šťastný. Raz k nám prišla do triedy jedna neskutočne sexy blondínka.

Poznal som ju z debatného krúžku (doporučujem, naučíš sa tam tak argumentovať, že už v živote neprehráš žiadnu hádku). Mimochodom, prihlásil som sa tam len kvôli nej.

Prišla k nám do triedy, potrebovala požičať nejakú knižku, prišla za mnou a potrebnú knihu som jej požičal a pritom som sa na ňu usmial takým zvodcovským úsmevom, usmiala sa aj ona a odišla.

Hneď ako zmizla, tak som počul môjho úžasného spolusediaceho zahlásiť: „Nemáš na ňu!“

Hneď som sa naňho pozrel tým mojím úsmevom a výrazom: „Challenge Accepted“.

Skrátim to, do 3 dní bola moja.

[MT_sebavedomie]

 

Neviem či to bolo šťastie alebo osud

Ale určite sa mi podarilo ju zbaliť aj vďaka, teda hlavne vďaka tvojmu blogu.

Vďaka tvojmu blogu som zmenil svoju osobnosť, zmenil som svojich známych, zmenil som štýl života, zlepšil som si známky, prišiel som o panictvo v 15 (áno chválim sa :)) našiel som si babu, ktorú ľúbim a som za to neskutočne rád a som neskutočne šťastný.

Som rád, že som si tak skoro v živote uvedomil, že vysedávanie za PC mi nič nedá. Som rád, že som sa zmenil tak skoro, len na prelome 14 a 15 roku života.

Áno, možno si povieš, že som ešte soplák, možno si povieš, že mám len 15 rokov, že čo môžem vedieť o ženách, o vzťahoch, a o kope iných vecí, ale vďaka tvojmu blogu o tom viem viac, než veľké percento „Dospelých“.

Blog chlap20.sk čítam takmer od jeho založenia a ty Michal aj spolu s Wonderboyom aj Chánom aj všetkými ostatnými chalanmi robíte skvelú prácu.

Pokračujte v tom, dosť pomáhate veľa chlapom, odo mňa máte jedno obrovské Ďakujem.

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

10 KOMENTÁRE

  1. Samozrejme, záleží to aj na prostredí, kde žijeme. Ja som bol vychovaný ako dobrý chlapček (vlastne ešte stále ma tak vychovávajú) a 3 roky som tak išiel po jednej babe. Aj keď hrám hry na nete, nemôžem sa od nich odtrhnúť, lebo som si tam našiel dobrých kamošov. No teraz som si odprisahal, že už žiadnu novú hru nezačnem 😀

    • @Turon: trafil si klinec po hlavicke… casto nas matky vychovavali, pretoze otcovia na nas nemali cas… a nase matky z nas urobili chlapov akych by chceli mat rozumovo, avsak zeny sa nerozhoduju rozumovo…

  2. Všetko sa to deje len a iba vo vašej hlave ak si povieš že tú babu oslovíš musíš sa nastavit na úspech aj ked to moze vyzerat vseliako,ak sa nastavíš len na to že určite to nevijde alebo že čakaš na zázrak nikdy to nevijde.

  3. Nemožte to brať tak tragicky, ja som prvú frajerku mal v 24 a som tu 🙂 Ja som sa od 15 rokov zaujmal o ženské…Možno tento príbeh vyšiel / blahoželám písateľovy/ ale ďalších sto nevyšlo… Tak to treba brať…Ja som mal nízke sebavedomie svojím výzorom, priemerný chalan aj keď som skúšal byť v pohode bol som vždy len kamoš… Robil som podľa mňa jednu veľkú chybu a to že som sa obzeral za babami, ktoré boli v porovnaní o triedu „krajšie“ akonáhle som sa pozeral za nie moc atraktívnymi tak som mal väčší úspech…

  4. Ja som sa podľa mnohých tiež zmenil dosť výrazne, či už výzorovo alebo chovaním. No asi mám niekde v hlave chybu, som takmer posadnutý cvičením a i keď mám 20 rokov, vôbec „nelovím“ baby, ale že vôbec, podebatím s nimi, ale nikdy som sa o nič nesnažil…

  5. taktiež ako ty Turon….len o rok viac….môj mozog síce nemyslí na „nereálne veci“ ale komunikácia a sebavedomie väčšionou zostanú doma 😀

  6. Vek rovnaký, snaha rovnaká, príbeh rovnaký, ale bohužiaľ, viditeľný výsledok žiadny. Všetko, čo potrebujem vymeniť je môj mozog, ktorý stále myslí na nereálne blbosti. Nech chcem ako chcem nakoniec to nespravím. No aj tak mám väčšinou problémy s tým najdôležitejším – sebavedomie a komunikácia.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here