Nepoužívaj tieto tajné psychologické spúšťače, ak nechceš, aby ti ženy odpisovali (a to rady)

0

clanok11Ako by sa ti pozdávalo, ak by ženy začali odpovedať na tvoje správy? A to dokonca s radosťou?

Blbá otázka, viem…

Čo si myslíš, prečo podľa tvojho názoru tisícky žien deň čo deň sedia na Facebooku, Pokeci či Badoo?

Predsa sa chcú baviť! Túžia sa zoznamovať! Chcú si len tak pokecať či zažiť nezáväzný flirt! Chcú… Jasné, niektoré stratené existencie tam chodia iba hodiť reč s kamarátkami či len sa jednoducho nudiť.

V tomto článku ti ukážem niekoľko skratiek a trikov, ako dokážeš aj ty výrazne zvýšiť svoje šance na to, že ti odpíše aj tá kráska, ktorú si si na zoznamke vyhliadol a pri pohľade na ňu sa ti nadvihli trenírky.

Ukážem ti niekoľko tajných psychologických spúšťačov, na základe ktorých ti baby začnú odpisovať.

Áno! Na prvý pohľad to môže znieť dosť jednoducho, no nenechaj sa oklamať. Je to vysoko efektívne. Hneď, keď pochopíš, čo ovplyvňuje ľudské správanie, tak to môžeš použiť ako výhodu pri balení žien online.

 

Väčšina (99 %) chlapov

zoznamenie-cez-internetTakmer všetci chlapi to robia zle.

Väčšina je šedý priemer.

Väčšina zákonite dosahuje väčšinové výsledky. Tak to bolo vždy.

A rovnako to platí aj v tomto prípade.

Väčšina mužov posiela ženám správy v štýle:

“V prípade, že som ťa zaujal, odpíš mi späť… blabla.”

“Chcel by som ťa bližšie spoznať.

“Vopred sa ospravedlňujem, ak ťa ruším…”

Pôjdeme von, na kávu..?”

Nechcela by si…?”

 

Zachytil si v nich nejaký pravidelne sa opakujúci vzorec?

– Všetky tieto správy dávajú ženám moc nad tebou (a čo myslíš, že si s tebou žena spraví?).

– Vo všetkých piatich správach sa od ženy očakáva, že prevezme kontrolu (pričom ženy neznášajú rozhodovať a viesť, brrr!).

– Neexistuje tam pre ženy žiadna výzva (sám seba tak odfiltruješ ešte predtým, ako čokoľvek začne, sorry).

 

Ako funguje ženská myseľ?

5Náš mozog je naučený automaticky spracovávať informácie, ktoré k nemu prichádzajú. Aby nemusel opakovane vyhodnocovať každú jednu situáciu, nastaví si tam nejakú “nálepku“.

Čo to znamená v praxi? Vysvetlím:

Žena príde na chat a otvorí si tuctovú správu od priemerného chlapa.

Keďže v minulosti takých správ prečítala už 347.789, je vysoko pravdepodobné, že sú autori všetkých tých správ v istých črtách podobní.

Práve na základe tejto nechcenej podobnosti si na teba žena dá nálepku “Nuda“, prípadne “Neodpisovať“ alebo “Riťolez“ a podobne. V tomto sa naozaj kreativite medze nekladú.

Princíp je jednoduchý. Ak to robíš presne tak, ako to robia všetci ostatní, tak ťa medzi nich proste zaradí. BODKA.

Ak chlap chce niečo od ženy dostať, tak mu bude odolávať a nedá mu to, lebo tak sú naprogramované. Nachádzaš sa v rovnakej kategórii spolu s ostatnými chlapmi, takže rovnako od nej dostaneš len to, čo aj ostatní chlapi. Jedným slovom – “hov**”.

 

Ako si teda nezahatať cestu hneď na začiatku?

Pozri sa na to takto. Môžeš byť skvelý chlap! Svetlo na konci jej tunela. Môžete mať potenciálne nádherné deti a prežiť spolu nádherný život.

Ale ako jej to dáš najavo, keď už v prvej správe jej vysielaš o sebe signály typu “Blbec”, “Vtierka”, “Podpapučník”, “Strachopud”, “Beta samček”?

Toto “škatuľkovanie“ je vytvárané na základe našich predchádzajúcich skúseností. Ak sa však zrazu správaš inak, ona ťa nemá kam zaradiť, a tak automaticky vytváraš u žien zvedavosť (lebo si iný).

zoznámenie cez internetJej mozog ťa nemá dôvod odfiltrovať, a tak musí tvoju správu pozorne prečítať a zvážiť , či na ňu zareaguje (pri iných ani len nerozmýšľa a rovno zaradom ich maže).

Keď v nej dokážeš vytvoriť zvedavosť svojou “ponukou“ (čiže sebou) a zaujmeš ju, je ochotná sa rozhodnúť, že sa na teba pozrie bližšie. Následne si vnímaný ako ten “iný“.

V momente, keď sa naučíš pristupovať k ženám v online svete inak, ony budú reagovať a odpovedať ti diametrálne odlišne. Tým si jednoducho môžeš byť istý.

 

Všetko záleží na tvojej ENERGII a EMÓCII

Čo by mala o tebe vypovedať tvoja energia? Akú konkrétnu vec? Ktorú emóciu chceš, aby si vzala z tvojej správy?

Proste si vyber, čo chceš a vytvor si to. Vytvor to, čo chceš, aby bolo vidieť.

Môžeš si vybrať napríklad z týchto veľmi silných psychologických spúšťačov:

  1. Tajomno a Zvedavosť – Namiesto toho, aby si sa pokúšal od ženy niečo získať, najprv vybuduj svoju tajomnosť. Nech je zvedavá a chce vedieť viac ona o tebe.
  1. Pocit dôležitosti – V tomto bode jej potrebuješ ukázať, že je niečím pre teba výnimočná, v porovnaní s ostatnými ženami, s ktorými bojuje o tvoju jedinečnú pozornosť.
  1. Vtipnosť – Ak sa ti podarí vyčariť úsmev žene sediacej na druhej strane monitora, tak máš z polovice vyhraté. Ženy sa jednoducho chcú baviť.
  1. Šanca pomôcť – Ženy milujú, ak dostanú možnosť pomáhať chlapom! Nám silným, neohrozeným jedincom. Ak sa jej opýtaš na názor, prípadne radu ohľadom niečoho, ver mi, že ona ti veľmi ochotne a rada pomôže.

Teraz môžeš porozmýšľať a vytvoriť na každý z týchto typov niekoľko rôznych správ. Následne ich začni posielať ženám a testovať, aké dostaneš reakcie.

 

Toto je typ správ, aké by si im mal posielať

muz-zoznamenie-cez-internetAk si s tým vôbec nevieš rady, prípadne sa ti nechce veľmi rozmýšľať, tak je k dispozícii starý dobrý “ujo Michal“. S radosťou ťa nasmerujem správnym smerom.

Mám pre teba takú menšiu radu:

V prvom rade musíš ignorovať to, čo ženy hovoria, že chcú (už vo svojich profiloch alebo správach), lebo samé nevedia, čo naozaj chcú. A aj tak vždy robia presný opak…

Okrem týchto ukážkových viet, ktoré som dal dokopy, ti chcem ponúknuť niekoľko špecifických príkladov a tipov, ako je možné využiť dané psychologické spúšťače.

 

1. Tajomnosť a zvedavosť:

Počúvaj ma, prezraď mi jednu vec…”

Vieš, čo je na Badoo/Pokeci najzaujímavejšie?”

Jednoduché a “primitívne”, ale účinné.

 

2. Pocit dôležitosti:

“Nerád ženám na internete vypisujem správy, radšej preferujem osobný kontakt. Na tebe ma však niečo zaujalo, zachytila si moju pozornosť. Máš X… A vzbudila si vo mne dojem, že by mohlo byť v tebe aj niečo viac, ako je len tvoj vzhľad, preto som sa rozhodol ti napísať. Síce nejazdím na X6-ke a nie som 50 ročný starý chren, ktorý bude od teba chcieť, aby si ho volala “ocinko“, ale Y. Najhoršie, čo sa môže stať, je, že sa z nás stanú výborní kamaráti.“

Za X si dosaď niečo konkrétne, čo ťa  na nej zaujalo a namiesto Y dosaď nejakú tvoju prednosť.

 

3. Buď vtipný:

Napríklad môžeš niečo misinterpretovať, čo ti o sebe prezradí, prípadne čo má napísané v profile. Povedz jej –“Hmm, takže ty máš rada … (doplň čokoľvek, čo nemá rada) ;)” – Podpichni ju s úsmevom.

Zveličuj správy, ktoré jej píšu tí “dobrí chlapci  – “Keď prejdeš všetky tie nudné, neoriginálne, úchylné somariny, tak mi pokojne odpíš. Priznaj sa, koľko takých správ si dnes dostala?“

 

4. Príležitosť pomôcť

“Ahoj, chcel by som vedieť tvoj názor na jednu vec. Dobrá kamoška má zajtra narodky a ja netuším, čo by som jej mal kúpiť. Ty sa na ňu celkom podobáš, aj štýl obliekania máte podobný. Čo by si mi vedela odporučiť? Čo by sa prípadne páčilo tebe, ak by si od chalana dostala ako darček k narodeninám?“

Týmto spôsobom vieš tiež získať rôzne nápady na to, čím v budúcnosti môžeš obdarovať svoje kamarátky.

 

Je to však iba malá ochutnávka toho, čo ťa čaká

Páčilo sa ti, čo si sa v tomto článku dozvedel?

Vychádzam z mojich dlhoročných skúseností, ktoré som získal práve na tých najväčších slovenských zoznamkách, respektíve sociálnych sieťach.

Chyby, skúsenosti a pokusy, na základe ktorých som sa bavil s tisíckami žien online a z vyše stovkou z nich som sa stretol aj osobne.

Teraz som už však “na dôchodku“ , a preto prišiel čas na to, aby som moje kompletné know-how zdieľal aj s tebou.

Uznaj, čo z toho, keď si dlhé hodiny píšete, ale ty to zbabreš pri pozvaní von?

[SOS2_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here