[10/10] Nevieš sa správať? | 10 znižovačov hodnoty

2

nevhodné správanie pri balení žien, balenie baby zlé správanie, nevieš sa správať, zlé správanie zbalenie ženyTúžiš po tých najkrajších a najzaujímavejších ženách, ale myslíš si, že na to potrebuješ veľa prachov, veľký dom, perfektné telo a bavoráka v garáži?

Mám pre teba vynikajúcu správu.

Na to, aby si ženy priťahoval, chceli ťa a aby si si ich udržal, nepotrebuješ ani jednu z týchto nespravodlivých výhod.

K tomu je však potrebné, aby si prestal robiť veci, ktorými ženy odrádzaš.

Pripravil som si pre teba seriál 10 vecí, ktoré znižujú tvoju hodnotu.

Každá jedna z týchto chýb môže spôsobiť, že nezískaš a neudržíš si ženy, po akých túžiš.

9. krok už máme za sebou, ak si video ešte nevidel, tak si ho pozri ešte predtým, ako pôjdeš ďalej.

Ak sa chceš týmto veciam vyhnúť, tak pozeraj toto video až do konca.

 

Nevieš sa správať?

Mám tu pre teba poslednú desiatu vec zo série 10 vecí, ktoré znižujú tvoju hodnotu. A tou je, že sa nevieš správať.

Presne tak – tvoje nevhodné správanie ti dokáže drasticky znížiť tvoju hodnotu.

Túto chybu vidím neustále na chlapoch naokolo. Prípadne mi to hovorili kamarátky, že chlapi túto chybu robia.

Zaujímavé na tom je, že tieto ženy o týchto chlapov záujem aj mali, ale keď zbadali, že sú arogantní, že vyhľadávali hádky a bitky, často pili alkohol, možno často fajčili a drogovali, nechodili na čas, neboli zodpovední, tak jednoducho záujem z ich strany opadol.

Hodnota chlapov sa znížila a ony sa prestali o nich zaujímať.

Pokojne mohli byť akokoľvek bohatí, krásni, zabezpečení, ale keď sa nevedeli správať, tak ich hodnota klesala, nezávisle na tom, akí boli navonok.

Čo z toho pre teba vyplýva? Ako sa tejto chybe môžeš vyvarovať?

Ako si môžeš zabezpečiť, že aj keď máš peniaze, aj keď si krásny, aj keď máš perfektné auto, tak žena ťa nebude posudzovať iba podľa tohto, ale aj podľa tvojho správania?

 

Čo by si mal teda namiesto toho spraviť?

Čo by si mal teda robiť, aby si sa vyvaroval podobným chybám a nevhodnému (negatívnemu) správaniu?

Odpoveď na to je veľmi jednoduchá.

Mal by si sa naučiť byť viac gentlemanom.

Zaveď do svojho správania veci, ako napr.:

  • balenie baby zlé správanie, nevhodné správanie pri balení žien, chlap sa nevie správať, zlé správanie zbalenie ženyodsunieš jej stoličku
  • podržíš jej kabát,
  • budeš sa vyjadrovať slušne voči nej aj voči druhým ľuďom
  • budeš asertívny, empatický
  • nebudeš na druhých útočiť
  • otvoríš jej dvere

 

Ak sa ťa týka správanie, o ktorom som hovoril na začiatku tohto článku, tak sa skús zamyslieť, čo ti to prináša, aké výsledky do tvojho života, aké vzťahy máš so ženami, s rodinou, s priateľmi, a či ti to tak vyhovuje.

Platí jednoduché a základné pravidlo.

Taký, aký si ty sám, takých ľudí jednoducho priťahuješ.

Akú ženu chceš?

Takú, ktorá ti doma bude pľuť do jedla, alebo ťa bude zhadzovať a bude ti nadávať?

Ak nezmeníš svoje správanie, tak budeš priťahovať do svojho života takých ľudí, a také ženy, ako si ty sám. Nebudeš priťahovať lepšie, žiadanejšie a krajšie kúsky.

[kniha_pritazlivost]

Toto je záver série 10 znižovačov hodnoty

Chlapi robia pri ženách množstvo chýb, ktoré znižujú ich hodnotu, dávajú im priveľa komplimentov, tlačia príliš na pílu, sú neprimerane žiarliví, poprípade sa nudia, vyčítajú jej hlúposti… je toho mnoho.

Každá jedna z týchto vecí môže spôsobiť, že sa na teba žena vykašle a nielenže ju nezískaš, ale dokonca ju môžeš aj stratiť.

Častokrát úplne postačí, keď sa týmto veciam vyhneš. Prestaneš tieto veci robiť a tvoja hodnota prestane klesať a naopak začne rásť.

Čím bude tvoja hodnota vyššia, tým prirodzenejšie budeš do svojho života priťahovať lepšie, krajšie a zaujímavejšie ženy. Získaš ich a dokonca si ich aj udržíš. A to ti naozaj prajem.

Prezraď mi tvoj názor, tvoje skúsenosti, čo si myslíš o tejto sérii, čo si myslíš o týchto videách, ktoré som pre teba natočil. Môžeš so mnou súhlasiť alebo nesúhlasiť. Pokojne sa vyjadri dolu do komentárov.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti a malo pre teba prínos, tak sprav pre mňa láskavosť a zdieľaj ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach.

Aby si získal prístup k ďalším videám tejto série alebo k iným sériám, ktoré mám pre teba pripravené, tak sa prihlás na odber môjho youtube kanála a vždy keď zverejním nové video, dostaneš o tom informáciu.

Vymeň nevhodné správanie za príťažlivé správanie a budeš šokovaný, ako rýchlo prídu výsledky. Nezostáva mi dodať nič iné, len – nenaháňaj ženy, nauč sa ich priťahovať úplne prirodzene a staň sa magnetom na ženy.

 

V sérii 10 znižovačov hodnoty sa môžeš tešiť na tieto videá:

1. krok: Upozorňuješ na svoje chyby?

2. krok: Dávaš jej priveľa komplimentov?

3. krok: Tlačíš na pílu?

4. krok: Si žiarlivý?

5. krok: Nedokážeš na ovládať?

6. krok: Nudíš sa a nič nerobíš?

7. krok: Vyčítaš jej hlúposti?

8. krok: Tváriš sa ako majster sveta?

9. krok: Príliš sa tešíš?

10. krok: Nevieš sa správať?

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

2 KOMENTÁRE

  1. Umelnia…v praxi to funguje uplne inak. Zena si zacne s fyzicky peknym muzom a je jej uplne jedno, ako sa sprava. Taky chlap ju dostane behom vecera do postele. A zena az potom zisti, ze je to hulvat. Tu suhlasim s vetou: Pokojne mohli byť akokoľvek bohatí, krásni, zabezpečení, ale keď sa nevedeli správať, tak ich hodnota klesala, nezávisle na tom, akí boli navonok. Hodnota mu klesla, ale ako musela klesnut hodnota zeny, ked sa s takym vyspala? A dalej citam: Mal by si sa naučiť byť viac gentlemanom. A naco? Zeny zaujima predovsetkym vyzor a peniaze muza. Zbytocne budu muzi akokolvek pozorni, ak nesplnaju kriterium krasy a postavenia, penazi budu len kamarati. Ak splnaju kriteria, je jedno, ci su hajzli, ci gentlemani 🙂

    • Ďakujem Martin za tvoj názor 🙂 Našťastie, tento rozšírený mýtus, že treba byť iba pekný a bohatý, aby ťa ženy chceli, je veľmi ďaleko od pravdy. Keď sa niekedy dostaneš k mojej knihe Príťažlivosť, prečítaj si ju, odporúčam…

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here