PREČO máš strach z krásnych žien

0

Je úplne v poriadku, pokiaľ máš rešpekt pred krásnou ženou alebo si jemne nervózny, či vzrušený z toho, ak máš spoznať niekoho nového.

Ale pokiaľ sa ti príliš potia dlane, celý zmeravieš, máš žalúdok až niekde v hrdle, kokceš, nevieš, čo povedať, až ťa to úplne paralyzuje a nie si schopný nič spraviť, tak to už v poriadku nie je.

Si pripravený dozvedieť sa pravdu o tom, prečo máš ešte stále strach z krásnych žien? Ak chceš prekonať svoj strach, tak si pozri hneď teraz toto video:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Čo s tým robiť?

Ak vidíš krásnu ženu, dostaneš strach, si paralyzovaný a nie si schopný nič spraviť, tak by si sa mal spýtať sám seba dve otázky: „Čím preceňuješ tú krásnu ženu, ktorá tam stojí, ktorá má dlhé vlasy, veľké prsia, vysoké opätky?“ Veď to je len jej výzor.

Druhá otázka: „Čím podceňuješ seba samého? Prečo si neveríš? Prečo sa podhodnocuješ pod ňu?“

Treba sa zamyslieť nad tým, že väčšina žien, s ktorými sa zoznámiš, ktoré kedy spoznáš, tak nebude pre teba vhodných. Nebudete si až natoľko rozumieť, aby z toho niečo mohlo byť. Ten prvý krok je naozaj len od toho, aby si pochopil, či s ňou budeš pokračovať aj ďalej.

Mal by si mať neustále pred očami tú svoju vysnívanú ženu, ktorú chceš. Mať ju napísanú na papieri, aby si vedel, že čo musí tvoja budúca žena spĺňať okrem jej výzoru, aby si s ňou chcel niečo riešiť aj ďalej.

Ak je sexi, ak je krásna, tak to ti hovorí o nej len to, ako vyzerá. Nehovorí to o nej, aké má vlastnosti, aké má hodnoty, či tam bude nejaká chémia medzi vami, či si budete spolu rozumieť, či ťa dokáže zaujať aj niečím iným.

Čo keby som ti povedal, že tá kočka, z ktorej sa ti potia dlane, z ktorej ti búši srdce, tak má problémy s chlapmi? Možno ju mlátil bývalý, ona bola chorobne žiarlivá alebo príliš veľa pije, fajčí…

Zmenilo by to uhol pohľadu na ňu? Bol by si tiež nervózny sa s ňou zoznámiť? Pravdepodobne nie. Ale tieto informácie, samozrejme, na začiatku nemáš. Ty ich potrebuješ zistiť.

 

Nepozeraj iba na jej výzor

Od začiatku potrebuješ k ženám pristupovať s počiatočným nezáujmom, so zvedavosťou, či ťa dokáže zaujať aj niečím iným, ako je len jej výzor. Ale to nezistíš, pokiaľ za ňou neprídeš, nepredstavíš sa, nezoznámiš sa, nevyužiješ napríklad moje situačné zoznámenie a nezačneš s ňou konverzáciu.

Zvykneme si krásnu ženu idealizovať: „Wau, to je nejaká bohyňa.“ Staviame ju na piedestál, klaniame sa jej a môže si s nami robiť, čo chce.

Lenže toto je opäť chybný prístup. Ona ti ničím absolútne nedokázala, že by si mal k nej takto pristupovať – okrem svojho výzoru.

Výzor je len to, s čím sa narodila a s čím prikrášľuje, ako vyzerá. Make-up, vlasy natočené u kaderníka, dlhé nechty, vysoké opätky – sú to len topánky, je to len výstrih, sú to len prsia. Preto by z toho nemal robiť žiadnu vedu a mal by si zistiť, či bude jej osobnosť vyvážená jej krásou.

 

Nechci ju na začiatku

Nabudúce, keď zbadáš nejakú krásnu ženu a bude ťa nejakým spôsobom priťahovať, tak choď za ňou a zisti, či tam môže byť spoločná budúcnosť, či tam môže byť chémia.

Nechci ju na začiatku. Buď len zvedavý. Ona ti má čo dokazovať, aby si sa s ňou chcel baviť ďalej.

Mala by sa ťa snažiť zaujať, pretože ty si chlap, ktorý na sebe maká, je hodnotný, je sebavedomý, charizmatický a vie, akú ženu chce a ty si vyberáš.

Akonáhle nebude spĺňať nejaké tvoje vysoké kritériá a očakávania, potom ako sa spolu zoznámite, tak je úplne v poriadku, keď nebudeš z nej nejako roztrasený, pustíš ju k vode a zoznámiš sa s nejakou ďalšou, ktorá bude, pravdepodobne, viac hodná pre teba do vzťahu, na sex alebo k tomu, čo momentálne hľadáš.

Takže filtruj dopredu ženy, ktoré chceš a ktoré sa ti páčia. Choď za nimi, zoznám sa s nimi, predstav sa, využi nejakú situáciu, v ktorej sa práve nachádza a nechci ju až do momentu, kedy ti naozaj dokáže, že má mnoho z tých vlastností, charakterových čŕt a vizuálnych čŕt, ktoré ty na žene očakávaš a chceš. To, že je pekná, nehovorí naozaj o nej absolútne ale absolútne nič.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here