PREČO sa ti páčia mrchy?

0

Mrchy, potvory, zlé dievčatá.. chceš vedieť, prečo ťa priťahujú a ako to môžeš otočiť proti nim?

Vieš, keď sa nad tým zamyslíš, tak je to presne z toho istého dôvodu, prečo chcú ženy zlých chlapcov.

Pozri si video až do konca a dozvieš sa viac.




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Prečo chceš mrchy a potvory?

Je to z toho dôvodu, že chceme to, čo nemôžeme mať.

Chceme to, čo má nejakú hodnotu a sme priťahovaní k veciam, ktoré majú aspoň nejakú pomyselnú hodnotu pre nás.

Hodnota sa meria podľa toho, čo chcú iní, čo nám hovorí spoločnosť, že by sme mali chcieť a čo napĺňa naše potreby.

Napríklad krásnu ženu chcú aj iní chlapi. Spoločnosť nám hovorí, že krásna žena s veľkými prsiami a vymakaným zadkom a telom je to, po čom by sme mali túžiť.

Takisto napĺňa nejaké tvoje potreby vzrušenia, toho, že niečo chceš, makáš na sebe a si ochotný pre ňu niečo spraviť. Preto si priťahovaný k takémuto typu žien.

My oceňujeme na ďalšej strane niečo, čo je pre nás ťažko dosiahnuteľné, na čom sa musíme namakať a čo si potrebujeme odrobiť, aby sme to získali.

Toto sú presne aj tie mrchy a potvory, ktoré nás k tomu nabádajú a pri ktorých dokážeme rásť. To však neznamená, že len mrchy a potvory sú tie, ktoré by sme mali získavať.

 

Vysvetlím ti to na príklade

Teraz ti chcem vysvetliť, že prečo sme k nim priťahovaní a čo s touto informáciou môžeš ty robiť, aby si naopak priťahoval ty ich.

Ono, keď ti poviem napríklad to, že predstav si, že si nejaký atlét – basketbalista alebo športovec a všetci ťa potľapkávajú po ramenách, že: „Super, veríme ti, zvládneš to, to dáš.“

Ale je tu jeden človek, ktorý ťa kritizuje, ktorý ťa hejtuje, ktorí ti neverí a myslí si, že to nedáš.

Tebe sa to nakoniec po všetkom úsilí podarí.

 

Čo myslíš, koho názor ťa bude viac zaujímať?

Tí, ktorí ťa celú dobu podporovali, pochvaľovali a verili ti? Alebo ten jeden, kto ti neveril? Teraz mu dokážeš, že ty si mal pravdu a na neho zameriaš svoju pozornosť?

Prečo je to tak?

Pretože práve vďaka tomuto človeku, práve vďaka tej mrche a potvore si ty mohol vyrásť, nadobudol si sebavedomie, aj keď ťa to k tomu dokopalo negatívnym spôsobom.

Dôležité je, že ťa to k tomu dokopalo, vyrástol si a stal si sa schopnejším a lepším chlapom.

Čiže, keď vyrastieš na základe toho, že tu bude nejaká potvora, mrcha, ktorá má nejakú pomyselnú hodnotu a nakoniec ju ani nezískaš, ale staneš sa lepším chlapom, tak to bude pre teba určite prínosom.

 

Toto ťa tiež priťahuje

Priťahuje ťa aj jej nezáujem, nedostupnosť, ignorácia, to že ti stále neodpisuje, že sa s tebou nechce stretnúť.

Toto ťa núti rozmýšľať nad tým, že čo môžeš spraviť lepšie, čo by si mal spraviť, aby si ju zaujal.

Lepšia otázka je: „Ako by si sa mal správať, alebo akým typom chlapa by si mal byť, aby si ju zaujal ty?“

Toto ťa núti rásť. Toto je presne to, čo ti chcem odovzdať. Mrchy a potvory, čer to vem, kašlať na ne, ale pokiaľ ťa to prinúti k tomu, aby si sa stal lepším chlapom, tak vtedy to za to stojí.

 

Vyhľadávaj výzvy, aby si sa posúval

Keď naopak, je tu žena, ktorá ťa chce a splní pre teba všetko, znesie ti aj modré z neba, tak si opäť povieš, že OK, ale nemáš pri nej nejakú potrebu rásť a potrebu stať sa lepším chlapom.

Čiže, keď chceš, aby si rástol, aby si bol stále lepším chlapom, aby si mal väčšiu hodnotu, aby si rástol aj na sebavedomí, tak vyhľadávaj ženy, ktoré sú pre teba možno tie mrchy, potvory, ktoré sú zlé dievčatá.

Jednoducho vyhľadávaj ženy, pri ktorých môžeš vyrásť, pri ktorých môžeš nájsť spôsoby, ako to robiť lepšie, ako byť lepším chlapom.

 

Mám pre teba ešte jeden tip

Zamysli sa nad tým, čo konkrétne robia tieto ženy, že máš o ne záujem.

Toto môžeš otočiť proti nim, že keď sa o teba nezaujímajú až tak, keď ti občas neodpíšu, keď sa musíš ty snažiť niečo vymyslieť, aby si ju zaujal, tak najbližšie pri bavení sa s nimi sprav to isté.

Toto som riešil nedávno s jedným chalanom na konzultácii. Pokiaľ len ty máš o ňu záujem a tlačíš a ona cúva, tak ty si ten, ktorý do toho viac investuje, dáva do toho viac energie, snaží sa a buduje záujem.

Ona je potom tá, ktorá nemusí absolútne nič robiť a ktorá nedáva do toho žiadnu energiu.

Ty sa potrebuješ zastaviť a spraviť krok späť.

Ten krok späť môže byť, že jej nenapíšeš, nezavoláš jej, nezavoláš ju nabudúce von, nenapíšeš jej po stretnutí, budú tu aj iné ženy, s ktorými sa budeš stretávať a začneš pomalinky cúvať.

 

Čo sa následne stane?

Ona bola zvyknutá na tvoj záujem. Bola zvyknutá, že si jej niečo lajkol, že si sa s ňou bavil, že si bol k nej milý, pozorný, všade si ju volal.

prirodzene príťažliví chlapi, sexi pár, muž a žena, charizma muž, mužný výzorAle zrazu, keď to prestane dostávať a začneš cúvať, tak ju to zajme. A prirodzene sa stane to, čo som ti už povedal predtým: „Chceme to, čo nemôžeme mať.“ Aspoň teda to platí v randení.

Zapoj menšiu ignoráciu, menšiu nedostupnosť, začni pomalinky cúvať a ukáž jej, že nie si z nej až taký hotový, aký si myslela, že si.

Týmto jej dáš priestor, aby sa aj ona trochu snažila.

Je to ako keby trochu doťahovanie a hranie sa na mačku a myš. Toto je to, čo ženy potrebujú. Tú drámu, to že im nie si stopercentne odovzdaný a trochu sa s nimi doťahuješ.

Takže, keď tlačíš a je to cítiť, tak sa potrebuješ zastaviť a spraviť krok, dva, tri späť.

Ale POZOR, nemôžeš ju totálne ignorovať, pretože ona tiež stratí v istom momente záujem. Potrebuješ nájsť správnu mieru. Potrebuješ sa s ňou jemne doťahovať, až kým sa nezastavíte v momente, že obidvaja máte rovnaký záujem alebo rovnaký nezáujem a je to vyrovnané.

Ale do toho momentu sa potrebuješ s mrchami a potvorami hrať. A stať sa aj ty tou mrchou a potvorou, aby videli, že majú rovnocenného súpera, že si chlapom, ktorý na sebe maká a robí niečo pre to, aby bol pre ženy zaujímavý.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here