[Príbeh úspechu] Danny – „Za pol roka som si užil so ženami viac ako za celý život“

0

Danny_pribeh uspechuMám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Danny, ktorý absolvoval program Magnet na ženy (nahradil ho Chlap 2.0), tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Danielom a zisti, čo všetko mu kurz priniesol.




 

Čo povedal Danny?

„Za posledného pol roka som si užil so ženami viac ako za celý život.“

„Svoje rozhovory so ženami som posunul na úplne inú úroveň a viem kontrolovať danú situáciu.“

„Ako som prechádzal kurzom, tak veľa žien mi povedalo, že niečo zo mňa vyžaruje.“

 

Daniel, povedz chalanom kto si, čo si, aké výsledky si dosahoval predtým so ženami, aké si mal skúsenosti, ako si rozmýšľal, ako na teba ženy reagovali, a ako je to práve dnes?

Volám sa Daniel Marčan, mám 25 rokov a do tohto programu som vstúpil v polovici roku 2014 (Magnet na ženy).

Predtým som bol typický dobrý chlapec, keď som si to spätne analyzoval, tak som robil presne všetky chyby, ktoré sa asi dali.

Mal som aj nejaké možnosti, riešiť niečo so ženami, ale nakoniec mi to nevyšlo, za čo som si mohol sám.

Celý život som žil iba s mamou, nemal ma kto posunúť, nemal mi kto dať informácie. Koniec koncov sebavedomie so ženami bolo nízke.

V roku 2014 sme spolu s mojim kamarátom navštevovali diskotéky a v jednom klube sa nám začalo so ženami trošku dariť. Narazil som potom na Michalov blog a videl som program Magnet na ženy. Nevedel som, čo si mám pod tým predstaviť, a keď som aj vstupoval do programu, tak som nevedel stále, že čo sa tam bude diať.

V momente, ako sme s kamarátom vstúpili do programu a začali sme s magnetickou príťažlivosťou, tak to bolo úplne skvelé. Začalo sa všetko rapídne meniť k lepšiemu. Zažili sme kopu zaujímavých momentov. Keď to mám tak zmapovať, tak za posledného pol roka som si užil so ženami viac ako za celý život.

Aj moje rozhovory sa posunuli na úplne inú úroveň. Teraz je to omnoho lepšie a už dokážem určitým spôsobom aj kontrolovať situáciu. Teraz už aspoň viem, kam sa mám uberať.

 

Skús sa zamyslieť nad tým, čo si vyžaroval pre ženy, keď si ani neprehovoril, a čo vyžaruješ dnes. Čo ti možno aj ženy hovoria, a aký majú z teba dojem.

Mal som výhodu a teraz ju ešte zlepšujem, že som dokázal baliť ženy na pohľad. Vedel som nahodiť taký magický pohľad. Vyžaroval som skôr to, že bolo zo mňa cítiť takého toho dobráčiska. Spelo to potom aj k tomu, že som strašne milý, dobrý a dopadal som ako kamarát.

Tento rok som zmenil aj celý šatník. Dôležité je, že som začal na ľudí pôsobiť iným dojmom. Dosť som aj nadával. Ako som prechádzal kurzom, tak som prestal nadávať, začal som sa úplne inak vyjadrovať. Veľa ľudí mi začalo hovoriť, že niečo zo mňa vyžaruje.

[MT_sebavedomie]

 

Skús sa zamyslieť nad „najväčším víťazstvom“ za posledného pol roka, a čo sa ti najlepšie podarilo a čo si dal, čo by si predtým možno nedal.

Na toto sa mi práve hodí jedna situácia. Boli sme s tým kamarátom na jednej diskotéke. On tam mal spolu so sebou priateľku a bola tam s ňou jej kamarátka.

Ja som za nimi prišiel a začal som sa baviť nie s ňou, ale s nimi dvoma. Potom som sa išiel zoznámiť s touto ženou, ale vravela mi, že mi sa už poznáme, ale nedal som sa.

Čo som tam vlastne robil bolo, že som rozhovor úplne viedol. Hovoril som jej rôzne zážitky, potom som to preklápal na ňu, nakoniec sme sa bozkávali a bolo to fajn. Bol to pre mňa dosť dobrý úspech. Pretože predtým by som to dokašľal, keby mi povedala, že mi sa už vlastne poznáme. Začal by som sa ospravedlňovať a podobne.

Teraz som to otočil, vybudoval som príťažlivosť a nakoniec sme sa bozkávali.

 

Chalani sa dokážu stotožniť aj s malými úspechmi. Stačí, že ťa nebrala len ako kamaráta. Môže to byť úspech, že ste sa bozkávali. Nejaká taká bežná zmena, ktorá sa ti udeje.

Ako si hovoril, tak si sa mohol začať ospravedlňovať, a potom by bola celý čas na koni. Ale prestal si robiť chyby, o ktorých som aj hovoril, že neospravedlňovať sa, držať si svoju hodnotu. Žena, aj keď ťa testuje, tak sa nakoniec môžete dostať aj k tomu. Že si využíval aj sexuálne obrazy.

Všetky tieto veci sa vyskladajú až do toho momentu, kedy príde k bozku. Bozk je len prirodzené vyvrcholenie. To nie je, že ona sa rozhodne, ona sa už rozhodla dávno predtým.

Chceš sa ešte s chalanmi podeliť o nejakú radu, ktorú by si im odporučil? Mohol som to už povedať vo videách, mohlo to zaznieť vo webinároch s expertmi, mohol si to čítať v nejakej knihe, mohol si na to prísť úplne sám.

 

Čo pokladáš za TOP tip od teba pre chalanov?

Prvá dôležitá vec je, mať okolo seba skvelých priateľov, pretože tí vás podporujú, motivujú vás, to sú tí vaši dobrí priatelia. Takých si držte.

Ďalej, aj obyčajná banálna vec, keď sa zavedie do praxe, tak vám môže prevrátiť váš celý život. Skutočne vám to pomôže, získate poznanie a bude sa vám dariť v situáciách omnoho lepšie, keď si to sami otestujete.

Ešte keď sa naskytla nejaká situácia, tak sme sa s kamošom sami seba pýtali: „Ako by sa v tejto situácii zachoval hodnotný chlap? Čo by urobil? Aký to bude mať dojem na ľudí, keď spravím toto, alebo keď poviem toto. Ako to môžem spraviť čo najlepšie?“

Takéto otázky by som chcel odporučiť chalanom. Určite sa pýtajte sami seba.

[MT_sebavedomie]

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Danny, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí čítajú blog chlap20.sk alebo prešli mojimi prémiovými kurzami.

Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Jakub.

Ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@akozbalit.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty. 🙂

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here