[Príbeh úspechu] Michal – „Nastavil som si myseľ a začal som sa brať ako chlap“

0

Michal_Magnet na ženyMám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Michal, ktorý absolvoval niekoľko mojich programov, tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Michalom a zisti, čo všetko mu kurzy priniesli.




 

Čo povedal Michal?

„Vďaka tomuto kurzu som si nastavil myseľ a začal som sa brať ako pravý chlap.“

 

Michal, si skalným absolventom mojich programov.

Povedz chalanom, ako si na tom bol kedysi, ako ťa ženy vnímali, a ako si vnímal ty sám seba.

Volám sa Michal, chodím ešte na strednú školu a teraz som mal 20 rokov.

Dostal som sa k Michalovi, keď som bol v Anglicku. Nevedel som dobre po anglicky, tak som sa dostal k programu „Ako sa učiť“ od Martina Hlinku a on ma nasmeroval k Michalovi.

Ženy ma brali ako bábätko, ktoré má 15 rokov, ale vyzerá na 10. Ženy ma nebrali, že sa idú ku mne vyplakať na rameno, ale skôr ako bankomat. Využívali ma kvôli darčekom, obedom. Nevedel som, ako sa k nim mám správať.

Poviem, čo ma naštartovalo, keď som si kúpil tvoj kurz. Bol som prvák na strednej, mal som vtedy 16 rokov a stretol som dievča, ktoré malo 19 rokov. Čistá desina. Krásna žena. Povedal som si, že sa s ňou musím zoznámiť.

Presne si to pamätám, bolo to 29. septembra 2011, kedy som mal ja aj ona meniny. Prišiel som za ňou a povedal som jej, že všetko najlepšie Miška.

Jej prvá reakcia bola, že kto vlastne som a hneď ma zaklincovala krásnou vetou. Povedala, že si ani nevšimla, že vedľa nej sú primania. Povedal som jej, že som prvák.

Prihlásil som sa do kurzu Kamarát Taky Rád aj kvôli tejto babe. Moja prvá reakcia na kurz bola: „Wau“. Prišla vyššia hodnota, ľahšie a ťažšie techniky. Úplne som bol z toho mimo.

Nerozumel som tomu poriadne, ale začal som sa učiť a začal som to využívať vo svoj prospech.

Využíval som aj sexuálne obrazy. Bol som na diskotéke s jednou babou v Anglicku. Tak som ju začal hneď za stehná a za prsia chytať. Dostal som facku a odišla. Bol som z toho sklamaný.

Študoval som ďalej, čítal som blog, začal som si informácie dávať viac dokopy. Prišiel ďalší kurz Majster reči a tento kurz mi už otvoril viac oči. Pochopil som, že sexuálne obrazy sú o tom, že príťažlivosť musím budovať postupne.
[MT_sebavedomie]

Kapitola „Sebavedomie“ mi začala hovoriť, že budem musieť niečo budovať aj sám u seba, aby som rástol. Nebude to iba o ženách.

Stal sa vtedy úspech a podarilo sa mi získať jednu krásnu ženu. Ale prišla ďalšia rana, keď sme sa za pár dní rozišli. Bol som nadšený z toho a bol to pre mňa úspech.

Potom prišla Online Hra a už som rozumel, že čo sú to sexuálne obrazy, ako si mám s tou ženou písať a dalo mi to ďalší uhol pohľadu na danú vec. Začal som chápať, že to už nie je len o tých ženách, ale musíš niečo urobiť, aby si aj ty dostal ženy, ktoré chceš.

Potom som si kúpil kurz Magnet na ženy a začal som postupne, tak ako to Michal radí. Začal som budovať sám seba. Uvedomil som si, že musím byť sebavedomý, musím byť iný ako ostatní, musím byť nedostupný. Postupne som začal chápať, čo je hodnota.

Michal ma naučil jednu vec: Nezáleží na tvojom vzhľade, ale ide o to, aký si, a aká je tvoja osobnosť.

 

Toto bol krásny ukážkový príklad „Z chlapca MUŽ“. Vnímaš teraz seba skôr ako toho chlapca, alebo skôr už ako toho muža?

Nemôžem sa ešte porovnávať s chlapmi, ktorí majú 25 alebo 30 rokov. Ale čo môžem povedať, tak ja sa cítim na 20 rokov, ktorých mám.

Keď som mal 15 rokov, tak som sa cítil, že mám tých 9 rokov, aj mentálne som bol na tomto veku.

Aj ty si mi s tým pomohol, že som si nastavil myseľ. Začal som sa brať ako chlap, ktorý má 20 rokov, je zodpovedný za svoj život a preberá kontrolu za seba samého.

Musím sa zmeniť ešte viac k lepšiemu, aby ma ľudia brali, ako by som si predstavoval. Možno fyzicky nebudem pripomínať riadneho chlapa, lebo ani poriadne nezarastám, to je genetické.

Tohto sa neboj, lebo za 5 rokov si poskočil, čo sa týka vzrastu aj mužnosti. Takže sa nebojím povedať, že o ďalších 5 rokov budeš vyzerať úplne inak. Takže makaj na sebe.

 

Skús dať chalanom jeden tip, ktorý si myslíš, že by im mohol pomôcť.

Teraz študujem kurz od Tonyho Robinsna. Je to kurz o tom, aby ste vedeli zvládať svoje emócie. Tony tam hovorí, že keď sa chcem stať v živote úspešný v nejakej oblasti života, tak by sme mali nájsť nejakého človeka, mentora, ktorý už prešiel tú cestu a dostal sa do cieľa, ktorý my chceme dosiahnuť. Aby sme od neho zobrali všetky návyky, mindsety, presvedčenia.

Ja som si vybral za mentora teba, Michal. Som rád, že som sa dostal do tvojho tímu. Odporúčam každému chalanovi, aby tento kurz Magnet na ženy bral vážne. Pozerajte tieto videá s tým, že chcete z nich vyťažiť maximum.

[MT_sebavedomie]

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Michal, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí čítajú blog chlap20.sk alebo prešli mojimi prémiovými kurzami.

Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Jakub.

Ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@akozbalit.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty. 🙂

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here