[Príbeh úspechu] Vlado – “Zažil som sexuálne najaktívnejšie leto v mojom živote“

0

Vlado_majster reciMám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Vlado, ktorý si úspešne prešiel kurz Majster Reči 2, tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Vladom a zisti, čo všetko mu kurz priniesol (okrem toho, že zažil sexuálne najaktívnejšie leto v živote a to má Vlado už 47 rokov).

 

Vlado, skús sa predstaviť chalanom, koľko máš rokov, povedať nejaký ten svoj životný príbeh, ako si bol na tom predtým, ako si na tom teraz, špeciálne ohľadom komunikácie, zoznamovania sa a ako ti v tom možno pomohol Majster Reči.

S komunikáciou so ženami a zvádzaním som sa začal zaoberať niekedy pred 5 rokmi, keď som sa rozviedol a uvedomil som si, že som z tohto pohľadu zvádzania žien, balenia, komunikácie totálny asociál.

Ženy ma skutočne prestali zaujímať, lebo som bol v manželstve verný.

 

Koľko máš vlastne rokov, keď vravíš, že si bol dlho ženatý?

Mám 47 rokov. Som o 20 rokov starší ako ty. To znamená, že moja cesta je dlhšia, ako trval Majster Reči 2.

Podľa mňa sú tvoje programy totálna špička, s ničím podobným som sa nestretol na takejto úrovni. Samozrejme, sú aj iní muži, ktorí sa snažia takto pomáhať, ale mne sa u teba ľúbi tá obrovská komplexnosť, toho čo robíš.

Je vidieť, že premýšľaš každú sekundu, že čo všetko by sa hodilo napasovať na komunikáciu so ženami a podobne. Najviac je to vidieť na najrozsiahlejšom programe Magnet na ženy, ktorým som prešiel tiež.

Programy boli super, ja som sa za tých 5 rokov obrovsky posunul, hlavne čo sa týka sebavedomia, tie tvoje programy majú na to zásadný vplyv.

Veľmi sa mi páčilo, čo povedal Gregor. Je pre mňa úžasná inšpirácia a povedal presne o čo ide. Musíte pochopiť, že vlastne nejde o nič. Tieto programy vám vlastne otvoria srdcia a prinesú vám do života absolútne uvoľnenie, kedy si uvedomíte, že o nič nejde a začnete brať komunikáciu so ženami s veľkou lahkosťou a začnete si to užívať.

Keď už nemáte problém so sexom, tak si užijete akúkoľvek konverzáciu. Skúšate, čo ženy vydržia, kedy sa urazia, kedy sa neurazia. V tejto fáze som dnes aj ja, so ženami sa už hrám, testujem ich povahy a snažím sa im dostať pod kožu.

A v čom presne mi Majster Reči 2 pomohol, tak nedokážem povedať nič iné ako čo povedal aj Gregor. To znamená, že vám to prinesie viac prirodzenosti, ale súčasne bez entuziazmu a pozitívneho pohľadu na život vôbec nemá zmysel ten program kupovať.

Tento mindset musíte najprv nahrať do seba a až potom sa môžete začať učiť nejaké informácie. Pokiaľ budete chodiť so sklonenou hlavou a myslieť si, že všetko je na hovno, tak vám žiadny Michal Kopecký nepomôže.

Treba zdvihnúť hlavu a opakovať ten program, pretože za 2 mesiace sa z nikoho borec nestane. Najskôr musíte byť vnútorne nastavený a s tými informáciami z tohto programu vás to potom nakoniec dovedie na tú správnu cestu, kedy začnete cítiť, že sa vyvíjate.

Mne to po tých 5 rokoch prinieslo sexuálne najaktívnejšie leto v mojom živote a bolo to v takom tempe, že som to horko-ťažko stíhal a celé leto som si náramne užil.

 

Súhlasím s tebou, že za 2 mesiace sa z teba super človek nestane. Spomínam si na príbeh, čo sme boli na Tonym Robinsovi a on tam stále hovoril jeden a ten istý príbeh dookola. Keď chceš mať nadupané telo, tak čo musíš spraviť ako prvý krok? Potrebuješ sa oň starať, ísť si zacvičiť.

Ale to telo nevybuduješ s tým, že ideš raz do posilky a potom ostaneš sedieť doma. To je to isté, ako keby si si pozrel kurz, zoznámil sa s dvoma, troma ženami a teraz zasa robíš presne to isté, čo si robil aj predtým.

Tá najdôležitejšia ingrediencia, ktorú potrebuješ je OPAKOVANIE. Čiže zdvihneš činku jedenkrát, dvakrát, trikrát a potom po roku, dvoch sa z tenkého chlapca stane chlap, ktorý má istú masu a nevykašľal sa na to po prvom zdvihnutí činky. Takže, keď si niekto kúpi kurz a pozrie si ho raz a potom to nebude opakovať, tak tomu človeku to nepomôže.

Presne tak. Musí to byť vašim životným štýlom. Musíte to bytostne chcieť, aby sa ženy cítili vo vašej prítomnosti dobre, musíte to naozaj vnútorne chcieť. A potom to už ide samé, ako čokoľvek iného.

V takomto prípade je ten program pecka, ja si lepšie informácie, ako sú tieto, neviem predstaviť.

 

Ďakujem Vlado aj tebe, že si investoval do seba a do týchto programov, a že si ako hovoríš, opakovane využíval tieto informácie, aby si si na konci užil to najlepšie leto za posledných 47 rokov.

Určite platí, že to bolo najlepšie leto, čo sa týka vzťahu so ženami a kontaktu. Ja som si to tak neužíval, ešte keď som bol mladý.

 

Ďakujem ti, že si sa podelil o svoje poznatky. O poznatky chlapa, ktorý už má aj niečo odžité, a ku ktorému môžem vzhliadať, čo sa týka životných skúseností, to, ako vyzeráš, rozmýšľaš vo svojom veku a ako napreduješ. V tomto máš tiež môj obdiv.

Ďakujem. 🙂

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Vlado, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí prešli napríklad Majstrom Reči 2 (či inými mojimi prémiovými kurzami).

O ich príbeh a výsledky sa s tebou podelím takto každý týždeň. Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Michal.

Ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@akozbalit.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty. 🙂

PS: Už si sa pridal do FB skupiny Chceme byť lepšími chlapmi?! Ak si na Facebooku, je to skvelý spôsob, ako komunikovať spolu so mnou a ostatnými chlapmi (a vidieť odpovede aj na ich otázky).

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here