[9/10] Príliš sa tešíš? | 10 znižovačov hodnoty

1

príliš sa tešíš, nízka príťažlivosť chlapa, nepríťažlivý chlap, séria videí akozbalitTúžiš po tých najkrajších a najzaujímavejších ženách, ale myslíš si, že na to potrebuješ veľa prachov, veľký dom, perfektné telo a bavoráka v garáži? Príliš sa tešíš na rande s krásnou ženou?

Mám pre teba vynikajúcu správu.

Na to, aby si ženy priťahoval, chceli ťa a aby si si ich aj udržal, nepotrebuješ ani jednu z týchto nespravodlivých výhod.

K tomu je však potrebné, aby si prestal robiť veci, ktorými ženy odrádzaš.

Pripravil som si pre teba seriál 10 vecí, ktoré znižujú tvoju hodnotu.

Každá jedna z týchto chýb môže spôsobiť, že nezískaš a neudržíš si ženy, po akých túžiš.

8. krok už máme za sebou, ak si video ešte nevidel, tak si ho pozri ešte predtým, ako pôjdeš ďalej.

Ak sa chceš týmto veciam vyhnúť, tak pozeraj toto video až do konca.

 

Príliš sa tešíš?

Mám pre teba deviatu chybu, ktorá znižuje tvoju hodnotu. Tou chybou je, že sa príliš tešíš.

Naozaj.

Keď sa ťa pred rande s krásnou ženou opýtam: „Príliš sa tešíš?“, tak tvoja odpoveď pravdepodobne a podvedome bude: „Áno!“. A to je zle.

Vo videu číslo 3 som hovoril svoj príbeh s blondínou, kedy som sa po prvom stretnutí tešil na to druhé a neustále som o ňom hovoril.

Každú chvíľu som jej písal, ako sa na ňu teším, že budeme robiť to a tamto.

Plánoval som to príliš dopredu, aké sexuálne polohy vystriedame, čo budeme robiť potom atď.

Nedajbože, ešte aby som hovoril, aké budeme mať krásne deti, akú budeme mať svadbu, akú budeme mať žiarivú budúcnosť, aký budeme mať krásny život, ktorý bude nasledovať.

POZOR toto sa niektorým chlapom stáva.

Naozaj to masívne znižuje tvoju hodnotu. Pokiaľ máš od ďalšieho vývinu velikánske očakávania, príliš sa na to tešíš a neustále o tom hovoríš.

 

[kniha_pritazlivost]

Zamysli sa nad tým, ako by sa to páčilo tebe

To mi pripomína, ako som videl jednu časť Farmár hľadá ženu, kde ešte predtým, ako jedna z tých žien prišla na farmu toho chlapíka, tak už sa do neho zamilovala. A to len prostredníctvom medajlónu/listu, ktorý im písal.

Spýtaj sa sám seba:

Chcel by si ženu, ktorá ťa ani len nepozná, možno si ešte len píšete, alebo ste sa už dokonca stretli a ona ťa už ospevuje, namotá sa na teba, dokonca sa do teba hneď zaľúbi?

Áno, možno to pohladí tvoje chlapské ego.

ALE budeš k nej maximálne podozrievavý, pretože si nebudeš môcť byť istý tým, či sa takto rýchlo, ako sa namotala na teba, nenamotá aj na druhého chlapa.

No a toto je presne to, čo robíme aj my chlapi.

Máme od žien očakávania a hovoríme o tom. Lenže potom sme pre ne príliš predvídateľní a ony vedia, čo od nás môžu očakávať.

Potom si z toho príliš nervózny, keď sa máte spolu ešte len stretnúť a už panikáriš, či sa budete mať o čom rozprávať, alebo či sa jej budeš páčiť.

Týmto jej dávaš najavo svoje nízke sebavedomie, svoju neistotu a znižuješ svoju hodnotu maximálne.

Popritom jej skladáš, samozrejme, ešte niekoľko komplimentov a nevieš sa dočkať, kedy ju už najbližšie uvidíš.

 

Čo by si mal teda namiesto toho spraviť?

Čo máš teda spraviť, keď na otázku: „Príliš sa tešíš?“ odpovedáš „áno“…? V prvom rade jej nedávaj najavo, že máš od toho nejaké očakávania a že ti na tom priveľmi záleží. Nadýchni sa a ukľudni sa.

Ak sa aj dohodnete na ďalšom stretnutí o niekoľko dní, tak pokojne si počas týchto dní vôbec nepíšte, nevolajte, alebo jej nehovor o stretnutí.

stastny-muzDovtedy sa pokojne venuj iným ženám, využívaj Pravidlo 5-tich, teda píš si, randi a stretávaj sa aj s inými ženami.

Jednoducho, pokiaľ budeš komunikovať popritom aj s inými ženami, keď sa budeš stretávať s inými ženami, tak nebudeš až tak závislý na výsledku u tejto jednej konkrétnej, a potom to zbytočne neposerieš.

Ešte raz, aby som ti to zhrnul a zopakoval:

Nevyvolávaj príliš ženám a nepíš im, že sa tešíš. Neplánuj veci priveľmi dopredu.

Pokojne sa stretávaj aj s inými ženami a nemaj od tejto jednej konkrétnej prehnané očakávania.

Pravdou ostáva, že ženy reagujú na tvoje správanie oveľa intenzívnejšie, ako na tvoje kocky na bruchu či peniaze na účte.

 

Čo ťa čaká v poslednom kroku už o týždeň?

V ďalšom videu, ktoré je aj posledným videom tejto série, sa pozrieme na to, ako by si sa mal správať, aby si si neznižoval hodnotu a neodplašil si tak ženy ešte viac.

Dolu do komentárov pod týmto videom môžeš napísať svoj názor, čo si o tom myslíš. Aj ty si sa občas príliš tešil na stretnutie? Dával si to žene najavo? Ako na to reagovala? Pokojne mi zanechaj svoj názor.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti a malo pre teba prínos, tak sprav pre mňa láskavosť a zdieľaj ho so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach.

Aby si získal prístup k ďalším videám tejto série alebo k iným sériám, ktoré mám pre teba pripravené, tak sa prihlás na odber môjho youtube kanála a vždy keď zverejním nové video, dostaneš o tom informáciu.

Nezostáva mi dodať nič iné, len – nenaháňaj ženy, nauč sa ich priťahovať úplne prirodzene a staň sa magnetom na ženy.

 

V sérii 10 znižovačov hodnoty sa môžeš tešiť na tieto videá

1. krok: Upozorňuješ na svoje chyby?

2. krok: Dávaš jej priveľa komplimentov?

3. krok: Tlačíš na pílu?

4. krok: Si žiarlivý?

5. krok: Nedokážeš na ovládať?

6. krok: Nudíš sa a nič nerobíš?

7. krok: Vyčítaš jej hlúposti?

8. krok: Tváriš sa ako majster sveta?

9. krok: Príliš sa tešíš?

10. krok: Nevieš sa správať?

Chceš vedieť, kedy ťa žena chce, túži po tebe a chce sa s tebou bozkávať?

Stiahni si PDF – Ako zistíš, že ťa chce? Nájdeš v ňom 5 chýb, ktoré keď budeš robiť, tak ťa vždy bude brať iba ako kamaráta či brata. Na otázku „Príliš sa tešíš?“ už vždy odpovieš správne.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here