Si princ alebo sedliak?

0

Možno sa budeš čudovať, ale počítačové hry ťa môžu niečo naučiť o získavaní žien.

Chceš vedieť čo?

Tak pozorne sleduj toto video až do konca a dozvieš sa:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Rozpoviem ti príbeh o princeznej a drakovi

Na základe tohto príbehu to celé pochopíš. Predstav si, že si sedliak, bez urážky, ale si iný ako ostatní. Proste nechceš žiť sedliackym životom a neuspokojíš sa „so svojím osudom“, ale chceš niečo viac, chceš princezné, chceš hrady, zámky, bohatstvo.

Chceš sa stať princom alebo rytierom, ALE ešte ním nie si. Si v prvom leveli, si na prvej úrovni – máš základnú výzbroj, máš nejakú dýku alebo niečo podobné a tomu zodpovedajú aj tvoje skúsenosti.

Lenže s týmito skúsenosťami a na prvom leveli, by ťa drak alebo boss alebo človek, ktorého musíš poraziť na konci, v tomto momente zabil v priebehu pol sekundy. Preto sa musíš vydať na cestu.

Musíš začať zbierať skúsenosti, potrebuješ zabiť menšie príšery, zvládnuť nejaké prekážky, vyriešiť rôzne situácie, na ktorých vyrastieš.

Áno, občas ťa zabijú, samozrejme, hypoteticky v tej hre, občas sa ti nedarí, občas budeš sklamaný, občas sa na to budeš chcieť vykašľať a vzdať to.

 

Zvládol si to!

Lenže ty nakoniec vytrváš, pretože si za niečím ideš. Máš poslanie a chceš niečo dokázať. Nakoniec sa stretneš s tým bossom, drakom, ktorého nakoniec po urputnom boji prekonáš a zabiješ.

V tom momente, keď už si takmer na konci a vieš, že tam hore je princezná, stal si sa na konci levelu 80 princom alebo nejakým rytierom, vybehneš tými točitými schodmi hore, vykopneš dvere, stojíš tam v žiarivej zbroji so sebavedomým úsmevom a roztúžená princezná skočí na teba, strhne zo seba šaty, pomiluje ťa, dá ti svoju ruku, kráľ ti dá pol kráľovstva a žijete šťastne, až kým nepomriete.

To, čo si skutočne získal nebola žena – nebola to nejaká osoba v cieli, ale to, čo si skutočne získal, bola cesta, boli skúsenosti, bolo to sebavedomie. Prekážky, ktoré si prekonal z teba spravili toho level 80 rytiera či princa, ktorého žena na konci chce.

Stal si sa zo sedliaka princom. Je to na tebe vidieť a cítiť. Stal si sa ním a je to tvojou súčasťou. Nemusíš nič hrať, nemusíš nič predstierať. Stal si sa lepšou verziou seba samého.

 

Predstav si to trochu z iného súdka

Predstav si, že si ten sedliak na začiatku, na úrovni jedna a nejakým spôsobom to vyšpekuluješ, že nájdeš skratku, kde obídeš draka a preľstíš ho.

Vybehneš hore schodmi, otvoríš dvere a v oblečení, pleťou, vlasmi, výrazom sedliaka, aj keď s úsmevom potichučky otvoríš dvere. Žena sa na teba pozrie, poďakuje ti za záchranu, dá ti pusu na líčko, zbehne dole a uteká za nejakým princom.

To je z toho dôvodu, že si na ňu nedorástol. Nie si jej hodný a ona to cítil, ona ťa nebude na základe toho chcieť.

To, čo ti chcem odporučiť a to, čo by som ti chcel odovzdať v tomto video je, že ako sedliak môžeš získať princeznú, lenže sedliak potrebuje podstúpiť nejakú cestu.

Potrebuje sa dostať na vyšší level, nabrať skúsenosti, nabrať sebavedomie, mať odžité prekážky, aby to bolo na ňom vidieť a cítiť. Potom z toho sedliaka sa stane princ a až potom si získa princeznú. Inak ho princezná chcieť nebude. Najprv sa vydaj na nejakú cestu a potom rieš princezné.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here