[Pýtaj sa Michala] Ako často sa stretávať so ženou

0

Možno chceš vedieť, ako získať svoju kamarátku či ženu, ktorú si prednedávnom spoznal… Ako zvýšiš svoje sebavedomie… Ako si konečne nájdeš či udržíš priateľku…

Alebo ťa zaujíma čokoľvek ohľadom žien a vzťahov?

Tak to si tu správne. Na blogu chlap20.sk nájdeš odpovede, ktoré hľadáš.

Pred istým časom si mal možnosť položiť mi svoje otázky, ktoré ťa zaujímali, a získať na ne odpovede v rubrike: Pýtaj sa Michala.

 

Dnešná otázka znie: „Ak sa zoznámim so ženou a chceme sa vzájomne stretávať, tak ako často odporúčaš chodiť so ženou von na rande, aby to bolo tak akurát? A musím ju na každé rande zákonite pozývať ja? Robím to tak, že ju dva či trikrát pozvem ja, a potom čakám, či sa ozve, aby si zas nemyslela, že ju nejako naháňam a nech neklesá moja hodnota. Ako túto vec vidia ženy? Vopred ďakujem za odpoveď.“

 

Michalova odpoveď

Takže dnešná otázka je: „Ako často sa máš stretávať so ženou?“




Dovoľ mi povedať ti, že za tie roky, čo som sa stretol s desiatkami a desiatkami žien, a už mám posledných pár rokov aj partnerku, tak neexistuje žiadna presná odpoveď, že by si sa s ňou mal stretávať dvakrát do týždňa, päťkrát do týždňa, desaťkrát do týždňa či jedenkrát za mesiac.

Toto je čisto individuálne, záleží od toho, s koľkými ženami sa stretávaš, aký hodnotný život žiješ.

 

Moje odporúčanie pre teba

V začiatkoch, keď na sebe pracuješ, venuješ sa svojim koníčkom, svojim kamarátom, svojej rodine a venuješ sa sebe, tak popritom stretávaj viacero žien.

Tým pádom, úplne logicky, nebudeš mať na všetky tieto ženy, pomimo svojej aktivity, toľko času a budeš sa s nimi stretávať menej intenzívne.

POZOR, nesprav tú chybu, žeby sa ti nejaká žena páčila a na základe toho, že sa ti nejaká žena páči, začneš o ňu prejavovať obrovský záujem, aby ti ju náhodou niekto nevyfúkol, aby si ju nestratil, aby na teba nezabudla.

Neboj sa, takéto niečo sa nestane a ak sa to náhodou stane, tak sa to malo stať.

 

Kedy sa so ženou stretávať častejšie?

Kedy jej dať viac svojho času?

Nerob to preto, že sa ti páči, ale sprav to preto, lebo ona pre to niečo spravila. Napríklad, išli ste do kina, platila za pukance, ty si zaplatil za lístky, prišla na čas, vyparádila sa kvôli tebe, flirtuje s tebou, vysiela ti signály záujmu, obetovala svoj čas, aby mohla byť s tebou, možno ti napísala prvá, možno ťa pozvala prvá…

Takže, ak spravila nejakú aktivitu alebo spravila niečo, za čo by si ju mohol ohodnotiť, tak ju ohodnoť tým, že sa s ňou stretneš častejšie, nezavolaj ju na stretnutie len cez týždeň, ale aj cez víkend. Alebo by si mohol vymyslieť nejaký originálny nápad na výlet a niečo, čím by si  ju odmenil za jej aktivitu a za jej záujem.

Nedávaj však všetko ženám zadarmo, nevyvolávaj im a nepozývaj ich vždy von na viaceré stretnutia len preto, že sa ti páčia. Zavolaj ich hlavne preto, že niečo pre to ony spravili.

 

Využívaj pravidlo piatich

Presne na toto ti pomôže moje pravidlo piatich, kde sa nesústredíš len na jednu ženu, kedy by si ju silou mocou chcel dostať von, tlačil by si na pílu a stretával by si sa len s tou jednou.

Stretávaj sa s viacerými ženami. Pomôže ti to rozložiť pozornosť medzi viaceré, budeš im písať a stretávať sa s nimi individuálne a v menších intervaloch.

Vtedy si nebudeš znižovať hodnotu a vtedy nebudeš na ne nejakým spôsobom tlačiť. Samozrejme, je potrebné dodať, že je dôležité uvedomiť si, akú ženu chceš, akú ženu si predstavuješ.

Napríklad ja som chcel ženu, ktorá sa mi dokáže ozvať aj sama, ktorá ma dokáže sama pozvať von, dokáže aj sama občas zaplatiť za nás (ja zaplatím lístky do kina, ona pukance; ja ju vezmem niekam na výlet a ona ma pozve na obed). Takúto ženu som si predstavoval a takúto ženu presne mám.

 

Ženy niekedy hovoria v náznakoch

Možno narážaš na ženy, ktoré sa ti ani za pána nedokážu ozvať samé, samé ťa pozvať von, možno samé naznačiť, žeby sa chceli s tebou stretnúť. Avšak chcem ťa upozorniť, že ženy to vedia robiť rafinovane. Napríklad: „Dneska sa nudím, mohli by sme niekam vybehnúť?“ alebo „Nevieš o nejakej dobrej reštaurácii, chcela by si pozrieť nejaký film…?“

Ona ti nepovie priamo: „Chcem ísť s tebou von, zavolaj ma!“ ale bude ti dávať takéto náznaky. Zbystri pozornosť, takto ona prejavuje záujmu o teba.

Pokiaľ bude takýmto spôsobom prejavovať svoj záujem, pokiaľ ti sama napíše, pokiaľ ti sama povie o tom, žeby sa chcela nejakým spôsobom stretnúť, tak ju odmeň tým, že sa s ňou stretneš.

Môžeš sa s ňou stretnúť aj intenzívnejšie, častejšie, môžeš jej venovať aj svoje víkendy, môžeš občas uprednostniť ju pred svojimi priateľmi a rodinou. Ak si to však nijakým spôsobom nezaslúžila, tak ju nijako neuprednostňuj.

 

Ak sa ti tento článok páčil, pomohol ti, alebo vieš o niekom, komu by mohol pomôcť, tak mu ho pošli, prípadne ho zdieľaj so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here