[Pýtaj sa Michala] Ako sa so ženou zvítať či rozlúčiť

0

Možno chceš vedieť, ako získať svoju kamarátku či ženu, ktorú si prednedávnom spoznal… Ako zvýšiš svoje sebavedomie… Ako si konečne nájdeš či udržíš priateľku…

Alebo ťa zaujíma čokoľvek ohľadom žien a vzťahov?

Tak to si tu správne. Na blogu chlap20.sk nájdeš odpovede, ktoré hľadáš.

Pred istým časom si mal možnosť položiť mi svoje otázky, ktoré ťa zaujímali, a získať na ne odpovede v rubrike: Pýtaj sa Michala.

 

Dnešná otázka znie: „Ako sa zvítať, respektíve rozlúčiť na rande, prechádzke, nejakom náhodnom stretnutí so ženami? Proste tie trápne pusy na jedno a druhé líce sú naozaj trápne, neosobné slovné pozdravenie je zas slabota. Ako ženu zaujať pri prvom aj poslednom momente stretnutia?“

 

Michalova odpoveď

Otázka je teda jasná: „Ako sa so ženou zvítať a rozlúčiť, aby si zanechal dojem, a prípadne sa odlíšil od ostatných chlapov, aby to bolo niečo netradičné.“

Poďme sa pozrieť na odpoveď na túto otázku.




Hneď na začiatok mám pre teba veľmi dôležitú informáciu. Už len samotná otázka: „Ako sa s ňou zvítať a ako sa rozlúčiť?“ vytvára v tvojej hlave určité procesy, nad ktorými začneš rozmýšľať.

Ak nad tým príliš premýšľaš a povedzme, že ju ideš práve pobozkať na jedno, druhé líce alebo jej podať ruku či čokoľvek iné (k čomu sa ešte o chvíľočku dostanem), tak to v tebe vyvoláva nejaké očakávania.

Potom je to celé strojené. Určite si už videl množstvo filmov, kde na konci stretnutia stoja dvaja niekde pri vchode oproti sebe a nevedia, či sa majú pobozkať, alebo čo majú vlastne spraviť. Nastane trápny moment.

Ako sa tomuto vôbec vyhnúť? Ako sa odlíšiť od ostatných chlapov?

Dôležité je, aby si nerobil z toho absolútne žiadnu vedu. Zo žiadneho momentu stretnutia, či už príchod na stretnutie, zvítanie sa, úvod stretnutia, dotyky.

Nerob z toho vedu a ber to ako úplne prirodzenú súčasť svojho života a stretávania sa so ženami, pretože na tom naozaj nie je nič výnimočné ani zvláštne.

 

Ako sa zvítať so ženou na začiatku stretnutia

Osobne som to robil tak, že keď ku mne prichádzala žena na stretnutie, či už do kaviarne, alebo sme sa stretli niekde inde, tak som sa na ňu usmial a pozrel som sa jej do očí.

To bol prvý kontakt, ktorý som s ňou nadviazal. Sebavedomo sa jej pozrieť do očí a usmiať sa!

Samozrejme, záleží aj od toho, ako ste komunikovali do tohto momentu. Akékoľvek vrúcne objímačky, bozkávačky atď. nie sú vhodné, pokiaľ bol váš rozhovor neutrálny a krátky, či už si sa s ňou bavil niekde vonku, cez internet alebo si nejakým spôsobom získal jej číslo.

Keď ste sa predtým bavili neutrálne a nie je medzi vami nejaká vrúcna emócia, tak jej vôbec nemusíš podávať ruku a predstavovať sa. A toto som napríklad nikdy nerobil.

Vždy, keď mi aj žena automaticky išla podávať ruku, tak ja som ju chytil okolo ramena, trochu som sa k nej natiahol, dal som jej bozk na jedno líce a to bolo celé na úvod nášho stretnutia a k zvítaniu.

 

Zhrniem ti to

Ak ste sa bavili neutrálne už predtým, nemusíš jej podávať ruku a predstavovať sa.

Chyť ju niekde na ramene, trochu sa k nej pritisni, daj jej bozk na jedno líce. Nebozkávaj ju na obe líca.

Samozrejme, vždy záleží aj od konkrétnej situácie.

Na druhej strane, ak ste sa bavili predtým vrúcnejšie, zapájal si sexuálne obrazy, predstavy o bozku, a máte už k sebe vybudovaný nejaký vzťah, tak sa s ňou môžeš zvítať jemným objatím, pohladením krížov alebo aj takým vrúcnejším objatím, s bozkom opäť na jedno líce.

Takto je to teda v poriadku, pokiaľ ste sa už bavili aj trošku dlhšie a máte k sebe bližšie.

Môžeš využiť aj džentlmenský bozk na ruku. Pri zvítaní, keď ti bude chcieť podať ruku, tak jej ju elegantne chytíš, jemne priložíš svoje pery a ruku jej pobozkáš.

Spravil som to párkrát vo svojom živote. Bol to pre ne nezabudnuteľný okamih, z čoho som usúdil, že sa im to v minulosti veľmi často s chlapmi nestalo.

Týmito príkladmi sa môžeš odlíšiť od ostatných chlapov.

 

Ako sa rozlúčiť so ženou na konci stretnutia

Opäť to záleží od toho, ako vaše stretnutie prebiehalo.

Pokiaľ bolo priateľské, kamarátske, vôbec nepreskočila iskra a bolo to úplne obyčajné stretnutie, tak je v poriadku, pokiaľ ju opäť chytíš niekde na ramene, jemne ju objímeš, dáš jej bozk na jedno líce. A tým to končí.

Pokiaľ tam boli nejaké dotyky, flirtovali ste spolu, vysielala signály záujmu (hrala sa s vlasmi, pozerala ti do očí, pozerala ti na pery atď.), pokiaľ si zapájal sexuálne obrazy pred stretnutím alebo počas stretnutia, môžeš to vyhodnotiť aj na zaujímavejšie rozlúčenie.

To, čo sú sexuálne obrazy a čo sú signály záujmu, sa dozvieš na blogu. Detailnejšie však o tom rozprávam v mojich prémiových kurzoch.

 

Otestuj si, či chce od teba bozk

Môžeš si, samozrejme, otestovať, či by ťa chcela na konci stretnutia pobozkať. Zistíš to tak, že ti počas stretnutia vysiela dostatok signálov a bolo tam aj dostatočné množstvo dotykov.

Ak sa tak stalo, môžeš jej začať pozerať do očí, zjemniť atmosféru, rozprávať pomalšie, intímnejšie, odhrnúť jej vlasy za ucho, pozerať je pritom do očí a striedavo na jej pery, možno jej jemne chytiť bradu a vrátiť sa pohľadom do očí.

Pokiaľ sa tomuto nejakým spôsobom nebráni, tak ju následne môžeš pobozkať.

No a to je ono. Nerob žiadnu vedu okolo zvítania ani rozlúčenia. Daj na svoj pocit, na to, čo v tom momente budeš cítiť. Zistíš to z priebehu stretnutia alebo z toho, čo sa dialo pred stretnutím. Potom k tomu prispôsob privítanie a rozlúčku.

 

Ak sa ti tento článok páčil, pomohol ti, alebo vieš o niekom, komu by mohol pomôcť, tak mu ho pošli, prípadne ho zdieľaj so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here