Sexuálne obrazy: Ako byť potenciálny milenec od prvého zoznámenia

0

zmyslená opica Zamyslel si sa už niekedy nad tým, čo keď?

Čo keď:

  • zajtra vyhráš milión,
  • ťa zajtra zrazí auto,
  • o týždeň stretneš ženu svojich snov,
  • dostaneš príležitosť pracovať v Google…
  • doplň si svoje sny,

Aj keď nie si rojko, čo sníva s otvorenými očami, som presvedčený, že takmer denne rozmýšľaš nad tým, čo sa stane, keď… 

A to je v poriadku.

Ja sám premýšľam, plánujem, vytváram si obrazy vo svojej hlave. 

Dnes ti ukážem, ako tieto obrazy využiješ vo svoj prospech. A potom žena, s ktorou sa chceš stretnúť, prežije váš prvý bozk v hlave ešte skôr, ako sa reálne stane…

Poďme však na to postupne, pretože Metóda sexuálnych obrazov, o ktorej budeme dnes hovoriť, to nie je len tak. Ak si nie si až taký istý sebou a svojou komunikáciou, neskúšaj ich, kým neprečítaš celý tento článok.

No ešte predtým ti podrobne vystvetlím, do akej kategórie ťa žena môže zaradiť podľa úrovne tvojej sexuality a prečo sexuálne obrazy fungujú.

 

4 základné kategórie – kde ťa žena zaradí v prvých momentoch od zoznámenia 

Na začiatku zoznamovania ťa žena na základe svojej intuície (6. zmyslu) vie ihneď zaradiť do jednej zo 4 základných kategórií:

  1. Potenciálny milenec – chlap, s ktorým by chcela mať sex. Chlap, ktorý ju vzrušuje. V ňom je tá záhadná „iskra“, alebo práve pri ňom si žena myslí, že cíti „chémiu“.
  2. Potenciálny frajer – chlap, ktorý sa o ňu postará. Žena sa pri ňom cíti bezpečne. Tento muž je pozorný, môže s ním chodiť na výlety a môže byť potenciálnym dobrým otcom.
  3. Potenciálny kamarát – chlap, ktorý ju vypočuje, je milý, je jej s ním dobre, je tu pre ňu, má sa s ním o čom baviť, pomáha jej, neustále jej vypisuje, nosí jej kvety, kupuje darčeky = bútľavá vŕba.
  4. Úplný úchyl, s ktorým nechce nič mať – keď máš okamžité sexuálne narážky, chceš ženu len na sex. Možno ani nechceš, ale vyznievaš tak…

Veľa chlapov sa obáva používať sexuálne obrazy, aby nepôsobili ako úchyli. Môže sa to stať, ak so sexuálnymi obrazmi nenarábaš tak, ako by si správne mal.

Mnohí majú kopžena odmieta muža ec kamarátok a takmer žiadne priateľky práve kvôli tomu, že absentuje ich sexuálna stránka. To je vtedy, keď ich nepoužívaš vôbec.

Ty sa však nemusíš obávať.

Teraz ti vysvetlím, na čom sú založené sexuálne obrazy, ukážem ti jasný príklad a nakoniec pochopíš, aká je to silná zbraň v tvojich rukách.

 

Prečo práve obrazy 

Pravdepodobne ti niekto počas tvojich školských rokov hustil do hlavy, aby si si písal poznámky a učil sa opisovaním z knihy. A tebe to možno až tak dobre nešlo.

Prečo?

Lebo ľudský mozog nefunguje na základe slov, linajok a strán v zošite.

pesKeď poviem pes – predstavíš si hnedé alebo čierne stvorenie s 4 labkami a chvostom, alebo počuješ štekanie, alebo cítiš ten špecifický zápach…

Hovorím o tom, že naše mozgy rozmýšľajú a kódujú informácie vo forme obrazov, zvukov, pocitov a vôní (vizuál, audio, kinestetik).

Podľa výskumov Social Science Research Network (zdroj Forbes.com), 65 % ľudí z celej populácie je práve vizuálov – čiže svoje myšlienky si predstavujú pomocou obrazov. 

U ženy to zistíš napríklad tak, keď ti medzi rečou povie:

„Predstavujem si, ako pôjdem na budúci rok k moru.“ 

„O 5 rokov sa vidím ako modelka.“ 

Alebo ti vie popísať svoju spomienku ako obraz.

Ľudské oko Dokonca v článku na hubspot.com štatistika hovorí o tom, že až 90 % informácií v našom mozgu je obrazových (vizuálnych) a tieto obrazy vieme spracovať 60-tisíc krát rýchlejšie ako text.

Šialené, však?!

Aby som ti to ešte raz zopakoval a ty si si uvedomil silu (nielen) sexuálnych obrazov:

Náš mozog rozmýšľa v drvivej väčšine v obrazoch a tie spracuje niekoľko tisíckrát rýchlejšie ako obyčajný text.

Keď už vieš, prečo sú práve obrazy také dôležité, poďme sa spolu pozrieť na to, ako ich využiješ vo svoj prospech u žien.

 

V sexuálnych obrazoch je dôležité to sexuálne 

Žena si predtým, ako sa s ňou budeš bozkávať alebo budete mať sex, potrebuje premietnuť v hlave obrazy, že sa to naozaj môže stať.sexuálne obrazy pár v posteli

Tieto veci sa nedejú z čista jasna.

Hlava predchádza telu – najprv si to žena potrebuje predstaviť. Je to presne ako z úvodu článku. Všetci rozmýšľame nad našimi, čo keď.

Ty jej to správne „čo keď“ musíš vložiť priamo do hlavy.

Zase opakujem, je to veľmi silná zbraň, hlavne v tejto časti pridávania sexuality. „Nehraj“ sa s ohňom, radšej si poriadne naštuduj viac materiálov, aby si to neprehnal a nebol za úchyla.

 

Ako fungujú sexuálne obrazy? 

citrónVystri svoju pravú ruku pred seba a na chvíľu sa na ňu pozri.

Predstav si, že máš v nej veľký, žltý citrón. Nie je v tvojej ruke celý, je to iba polovica.

Šťavnatá, žltá polovica kyslého citróna.

Stlač ho trochu, nech ide z neho šťava. Tečie ti po prstoch, po ruke, až si lepkavý…

Skús si k nemu pričuchnúť.

Zahryzni sa do toho citrónu a predstavuj si, ako ho žuješ.

Čo sa s tebou deje v tomto momente?

muž citrón Pravdepodobne už celkom pekne slintáš, začal si mať trochu „kyslý ksicht“ a kyslo v ústach.

To je presne to, že na základe myšlienky si dostal nejakú fyzickú reakciu. Takto to funguje aj so sexuálnymi obrazmi.

Mágia? Určite áno ;).

Iný príklad: 

Čo sa s tebou deje, keď si predstavuješ nejaké sexuálne scény?

No pravdepodobne dostaneš erekciu.

Taktiež funguje u žien vlhkosť. Nie je to len „čary mary fuk“.

Žena dokáže byť nadržná, keď si predstavuje presne krok po kroku váš prvý bozk, tvoje pery na jej nahej pokožke, jemné hryzkanie a ktovie čo ešte.

Toto mi však napísala jedna žena niekoľko dní potom, ako som si aj na nej vyskúšal Metódu sexuálnych obrazov: „Bolo mi toto treba? V noci som išla spať šialene vlhká a ráno som sa zobudila úplne mokrá.“

 

Sexuálne obrazy ale nie sú všeliek 

Akonáhle začneš využívať niečo zo sexuálnych obrazov ešte automaticky neznamená, že sa vyspíš s každou.

Sexuálne obrazy sú metóda, ktorá perfektne funguje v kombinácii s tvojou osobnosťou, správaním a tým, kým si.

Pozor: 

Keď budeš využívať túto metódu a nebude to korešpondovať s tvojim sebavedomím, s tým, aká si osobnosť, s tvojím vystupovaním (si hanblivý, nevieš o čom sa so ženami baviť, si nekomunikatívny) a zrazu začneš chrliť nejaké sexuálne fantázie – tak pravdepodobne tam bude niečo škrípať.

Hovorím o tom, že keď ledva povieš na stretnutí: „Ahoj, ako sa máš,“ a potom jej v správach vykresľuješ, ako ju zviažeš – áno, vtedy to škrípe. Žena si to vie len veľmi ťažko predstaviť.

Alebo keď tie sexuálne fantázie jednoducho nebudú tvoje (nedajbože ich odniekiaľ skopíruješ v presnom znení), tak žena to hneď na stretnutí veľmi ľahko prekukne, keď ťa trošku viac spozná.

Dosť bolo upozornení, ukážem ti to, na čo si celý čas čakal – ako využiť Metódu sexuálnych obrazov v tvoj prospech?

 

Ako využiješ sexuálne obrazy vo svoj prospech?

Asi to najdôležitejšie, čo som ti chcel dnes celým článkom povedať, je:

sex, muž a žena v posteli, predohra, ako sa dotýkať ženy,Vďaka sexuálnym obrazom vieš zistiť ešte predtým, ako sa reálne niečo stane, čo sa jej páči pri bozkávaní, predohre alebo pri sexe.

Napríklad:

  • aké bozkávanie sa je páči – jemné alebo hryzkanie,
  • z čoho je najviac nadržaná – jemnejšie veci alebo drsnejšie,
  • kde by chcela zažiť sex,
  • čo by chcela robiť pri predohre.

Vďaka sexuálnym obrazom vieš zistiť takmer všetko, čo ťa v oblasti sexu zaujíma.

charizma, príťažlivosť, sexuálna charizmaVieš ju pripraviť na bozk a sex. A potom, keď k tomu reálne príde, žena už nebude prekvapená, lebo si to predtým predstavovala.

Úžasné na sexuálnych obrazoch je práve to, že ak si tam zasial semienko sexuality práve ty a bavili ste sa o tom, ako ju „vyprášiš“, ona bude mať obraz vo svojej hlave až dovtedy, kým sa to reálne nestane.

Skús si predstaviť, že ju na záver rande pred jej domom chytíš za ruku a vášnivo pobozkáš na rozlúčku, ona ti bozk opätuje, ba ešte zájde aj trošku ďalej – presne ako ti predtým v sexuálnej predstave opísala.

Veľmi lákavá predstava, však? Páči sa ti?

A bonus:

Z teba sa vďaka tomuto nikdy viac nestane obyčajný kamarát či úchyl.

Nie, priateľu.

Budeš rovno potenciálny milenec či dokonca chlap na celý život – princ na bielom koni.

Pamätaj však: So sexuálnymi obrazmi sa nezahrávaj len tak. Radšej si k tomu pozri viac materiálov, aby si si bol istý tým, čo máš robiť.

[CTA_MSO]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here