5 znamení, že sa nevieš bozkávať

Už vieš, ako jej dať bozk. Wow.

Konečne sa ozvali tvoje guľky a ty si jej ho aj dal! Gratulujem, pokročil si do vyššieho levelu.

Ak sa objavíš v jednom z týchto bodov gratulujem, si na správnej ceste nedostať sa s touto ženou ani o krok ďalej.

 

1. Bozkávate sa 2 minúty a ona si ďalších 10 utiera tvár

Nuž, áno, jasné, si chlap, muž, alfa samec, nie je nič, čo by ťa zastavilo, si dravý, si mužný vrrr…

Možno si to však trošku prehnal, ak prvé, čo po odlepení od jej pier vidíš je jej oslintaná tvár, zatvorené oči a chvíľka jej rozjímania, kedy sa snaží spamätať z vlhkého zážitku, ktorý si jej nadelil.

Fuj, ako keby tebe bolo príjemné mať okolie úst zasraté výlučkom slinných žliaz.

 

2. Nebozkáva ťa prvá

Možno prvé kroky nechávame na teba, ale ver mi, ak by sa nám to naozaj páčilo, určite by sme sa zahájeniu tejto činnosti venovali častejšie ako nikdy.

Zjednodušene povedané, ak by sa nám páčilo bozkávanie sa s tebou, tak by sme ho sem-tam iniciovali aj my samé.

 

3. Odvracia hlavu

Došiel ti dych, tak sa odtrhneš. Nasaješ trošku kyslíku a chceš pokračovať, ale ona ti nastaví líce. Tebe je to celkom jedno a nájdeš si jej pery, ale ona otočí hlavu na druhú stranu. Už si z toho celkom nervózny a tak si pomôžeš rukou a ona vie, že jej neostalo veľa možností a že už niet cesty späť a už je jazyk na jazyku.

Čo to značí? Áno presne to! Neznáša tvoje bozkávanie.

 

4. Odumreli jej ruky, alebo …?

Dobré pusinkovanie vyvoláva túžbu. Túžba podmieňuje tie hlúpe fyzické činnosti a tie hlúpe fyzické činnosti začínajú pri rukách. Rukami vám šmátrame po chrbte, zaboríme prsty do vašich vlasov, tuhšie vás zovrieme okolo krku, keď nájdeme zadok, a keď nájdeme …

Chceme tak úplne minimalizovať priestor medzi našim telom a tvojim. Teda nie, ak pri bozkávaní stojíme ako mŕtve ryby alebo ako dinosaurice, ktoré majú tak krátke ruky, že ich necítiš na svojom tele, žiadna túžba, žiadna žiadostivosť… Nič si v nás nevyvolal.

 

5. Krk, ušká, hruď…

Tvojim ústam nastavuje všetky, všetky časti tela, len aby jej jazyk nemusel zažiť ten tvoj. Alebo sa dokonca sama chopí šance nebyť celá oslintaná a tak preskúma zas ona celého teba.

Nie je to najhoršie uznajme, ale keď sa všemocne vyhýba styku tvojich pier, namiesto úst jej už zasa lížeš nos, oko alebo je ona ochotná ti ho hoc po desiatykrát vyfajčiť, len aby nezažila tvoju neschopnosť v bozkávaní… Myslím, že je to dostatočne do oči bijúce znamenie, že niečo ti asi trošičku nejde.

Neboj sa, stále je šanca. Chce to trošku praxe. Popros kamaráta, nech ti pomôže. Vieš, ako to robia stredoškolské dievočky: „Ahoj Zuzka, noo, poď mi strčiť jazyk do hrdla, nech viem, ako ho strčiť do hrdla Jankovi.“ S kamarátkou nič netrénuj, to by sa potom bralo ako nevera. A to nikto nechce.

Nech tvoje srdce zostane nezlomné!

[SOS2_webinar]

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

16 KOMENTÁRE

  1. Rád by som vam ponukol namet na nový článok čo ak by ste rospisali niečo ohľadom hlasu pri komunikácií ? mám namysli napr. to ako spravne použivať intonáciu, prestávky, všetko finty okolo toho a ako to vycibriť až do maxima…napriklad ked si zoberiete nejakeho typka z rádia, tak väčšinou je to borec ktorí vie presne ako na to…minule som cítal tento clánok ( http://www.socialdynamics.cz/forum/viewtopic.php?t=5782 ) a autor tam nahral aj nahrávku ako by to malo vyzerať, no ked som to pocul bol som omámený a chcel by som tak ovládať prácu s hlasom ako aj on ( nahrávka : http://djkoroptef.ic.cz/hrasek.mp3 ) Pls zrobte o tom aspon jeden článok, bol by som veľmi vdačny a myslím si že by to pomohlo aj ostatným chalanom dik 😉

    • @jaro: tam mňa autor moc neomámil, nakoľko poznám anglický originál… Niečo pre teba jaro:

      AKO HOVORIŤ

      Tón hlasu by mal byť mužný, pomalý, rozvážny a príjemný.

      Pár príkladov:
      Hlas Roberta Regana je veľmi vyvážený, harmonický a zvučný.
      Anthony Robbins ma jeden s najlepších prednesov vôbec. Veľmi proporčne vyrovnaný. Odporúčam sa ním nechať inšpirovať.
      V hlase Hilary Clinton možno rozpoznať neistotu, aj keď sa snaží pôsobiť sebaisto. Toto dopĺňa vysokou dávkou emócii.

      Ďalším dôležitým aspektom je kadencia slov. Pokiaľ je tvoj počet slov za minútu 140 – 180 si na dobrej ceste. Pokiaľ je to menej je dosť možné, že tvoji poslucháči sa nudia. Keď je to viac ako 180 slov, pôsobíš dojmom, že sa snažíš ohúriť a takisto aj podstata hovoreného začína byť nejasná.

      Prestávka je ďalším veľmi dôležitým prvkom komunikácie, ktorý ti pridá na mužnosti a dôveryhodnosti. Používa sa na zvýraznenie kľúčových slov, ako podčiarkovanie v texte. Ale keď ju budeš používať pričasto, môžeš pôsobiť neisto.

      Ekológia – tvoja mimika, reč tela, musí podporovať podstatu hovoreného prednesu. Čo by si si myslel o niekom, kto hovorí na pohrebe a usmieva sa? Dobrý príklad je George Bush, Ten ma často krát výraz, ktorý nepodporuje obsah o ktorom rozpráva. Krivý úsmev a teroristi nejdú dokopy.

      Svojím rozprávaním, ju musíš vtiahnuť do svojho sveta, rozprávaj so zanietením a vášňou nech s toho vyžarujú emócie. Emócie sú tvojou nasilnejšou zbraňou. Nebráň sa ani negatívnym emóciám, pretože ľudská pamäť zaznamenáva silné emócie. Vytvor skvelé spomienky a žena sa bude chcieť s tebou stretávať.

      • @Chan: diky za odpoved Chan, ale vidim ze asi vnimame inak ten spôsob ako by mal rozprávať Alpha Male..Bohuzial roberta regana som nenasiel, ako rozpráva,po prezretí toho druhého ,Anthony Robbinsa, som si vytvoril asi taký názor, že rozpráva veľmi rýchlo, tie prestávky tam až tak vlemi nedáva, a jeho reč tela mi príde az niekedy prehnaná…
        Ja zase považujem za majsta slova napriklad človeka ako David X či samotný môj vzor a veľký človek Bruce Lee ( viď prikald : http://www.youtube.com/watch?v=36ZJxrPJN9o )
        Ale 100 ludí 100 chutí 🙂 kazdopadne diky za odpoved 🙂

        • @jaro: Reč posudzujeme z celkového kontextu – prejavu osobnosti, reči tela, gestikulácie atp. čo je dobré pre jedného, nemusí byť pre druhého.
          Napríklad Anthony Robbins je veľký rečnícky vzor aj Mysteriho (Našiel si video priamo Antoniho, alebo niekoho kto prednasal jeho pracu? totizto mne sa to stalo…:) )
          Bruce Lee ma naozaj pekný prejav, no na môj vkus moc gestikuluje. Môže to byť tým že nehovorí v materčine, no kto moc gestikuluje posobi dojmom ze chce uputat pozornost (vid Hitler, Che Guevara, Stalin – vsetci prehnane gestikulovali ked hovorili pred velkym davom aby si ziskali publikum… 🙂

  2. Ten tvoj opis vyzerá, ako opis zúfalej ženy, ktorá chce akéhokoľvek chlapa, hoci sa nevie bozkávať. Tak zúfalú a slabú, že by ho aj 10x vyfajčila namiesto toho, aby mu povedala, že sa nevie bozkávať. Holt roztiahnuť nohy je zrejme ľahšie ako byť úprimná a otvorená. Môj dojem z tvojho článku.
    Snaha sa cení, ale ja si cením snahu, keď by žena poučila / nasmerovala chlapa k lepšiemu bozkávaniu (ak ho chce), ako keď hodí všetku vinu naňho a ľutuje sa, aká je chudinka, že zrovna taký na ňu vyšiel.

    • @Majco: Stalo sa mi, že som stretla chlapca, ktorý bol skvelý vo viacerých smeroch. Bohužiaľ, na svoj vek nebol vôbec skúsený (bol panic) a dokonca sa nevedel ani bozkávať. A úprimnosť? Po prvom bozku povedať, že to nevie, by asi veľmi dobrý nápad nebol. Chlapec by sa od hanby určite najradšej prepadol a už by som ho asi neuvidela.

      Bozkávať som sa s ním nechcela, správala som sa presne, ako je opísané v článku.

      • @Princess:
        Čiže tvoja taktika je „trpieť“ a dúfať, že sa to s tebou hádam naučí, alebo že to nejako hádam vydržíš? Vôbec nerozumiem tvojmu výberu, vieš že je panic, že sex s ním nebude stáť za veľa, ak k nemu vôbec dôjde a aj tak sa ho držíš? To je taktika ženy, ktorej tikajú biologické hodiny a potrebuje „zaisťovateľa“ pre budúcich potomkov. Budem rád, ak mi to vysvetlíš, lebo toto je mimo moje chápanie.
        Neznášam tento princíp „nechcem nikomu ublížiť, nič mu(je)j na rovinu nepoviem, hoci by mu(jej) to mohlo pomôcť“, sebeckosť a faloš.

        • @Majco: Nebola som zúfalá a on bol skvelý, akurát bozkávať sa nevedel. Po čase sa to však naučil. A to že bol panic? To bola nakoniec výhoda, lebo bol nepopísaná doska a všetko som ho naučila robiť tak, ako sa mne páčilo. Sex s nim bol super 🙂

    • @Majco: Moja chyba. Napravím 🙂
      Nadpis: „5 znamení, že sa nevieš bozkávať“
      Obsah: „Poučila ťa, nasmerovala k lepšiemu bozkávanu? Nie? Tak potom sa vieš bozkávať a my sa tu nemáme o čom baviť!

      Bože, počkaj, napadol ma hneď ďalšľ článok, počúvaj
      Nadpis: „Ako ju zbaliť“
      Obsah: „Poučila ťa, povedala ti priamo do očí, ako ju zbaliť? Nie? Tak potom ju nezbalíš a my sa tu nemáme o čom baviť!“

      Nadpis: „Ako zistiť, že nemá záujem“
      Obsaj: „Poučila ťa, povedala ti priamo do očí, že nemá záujem? Nie? Tak potom ho má a my sa tu nemáme o čom baviť!“

      Lebo toto je stránka o tom, že platí len to, čo žena povie! Lebo toto je stránka na to, aby na všetko prišiel chlap sám!

      Casanova, tešíš sa na moje budúce články? 🙂

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here