Rozhovor s Dianou: Potrebujeme počuť, že nás ľúbite

0

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách a vzťahoch priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Luckou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Dnes ti prinášam rozhovor s Dianou. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a zistil nové informácie o ženách.

A okrem toho to pomôže aj iným ženám, ktoré si možno konečne prídu na svoje, keď sa chlapi poučia, čo robiť a čo nie. ?

Diana je 26 ročná mladá dáma, ktorá pracuje ako letuška. No a dnes ti práve ona prinesie nové zaujímavé postrehy.

Tešíš sa na rozhovor s Dianou?

 

Aký si typ ženy? Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická?

Povedala by som, že som dobrodružný typ, milujem cestovanie a čokoľvek adrenalínové. Som optimistická a veselá, ale na druhej strane trocha lenivá a majster prokrastinácie.

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

Priťahuje ma, ak sú scestovaní a stále bažiaci po nových dobrodružstvách, ale tiež pokorní a s dobrým srdcom.

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Ak sú arogantní. Takzvané pupky sveta vážne nemusím.

 

Ako si ťa dokáže chlap získať? Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Na túto otázku je ťažké odpovedať, myslím si, že je to skôr o vzájomnom iskrení. Môžem však prezradiť moje vysnívané rande.

Veľmi by som chcela ísť na piknik, najlepšie pri rieke. S vínom, syrom a hroznom, prípadne s inými snackmi v prútenom košíku. Ideálne v letnom Paríži.

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

Niekedy sa stane počas letu, že si zle vysvetlia to, že som na nich milá a vypýtajú si číslo.

Alebo potom v bare sa občas ponúknu, že mi zaplatia drink. Skôr si však myslím, že milí chlapci sa boja ženu osloviť a robia to len tzv. machovia. Alebo potom veľmi opití chlapi. 😀

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Podľa mňa si vo všeobecnosti veľakrát myslia, že si nás môžu kúpiť, že nám zaplatia drink a budeme sa s nimi baviť celý večer.

Skôr si myslím, že to väčšinu z nás odrádza a skôr sa budeme nenútene baviť s niekým, s kým máme spoločnú tému, a to bez toho, aby nám čokoľvek platil.

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé? Čím to bolo?

Skvelé bolo moje prvé oficiálne rande s mojím terajším priateľom, ktorý pochádza zo zahraničia.

Dostal ma tým, že sa už vtedy začal pýtať, ako sa niektoré slová povedia po slovensky a dokonca sa hneď v ten večer naučil počítať do desať.

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

Pri tejto otázke mi opäť napadol môj priateľ a jeho snaha učiť sa po slovensky. Raz sme sa pohádali a jeho sorry na mňa veľmi nezaberalo.

Tak som mu povedala, že ak mi to povie po slovensky, tak má odpustené. Ani po chvíli premýšľania si nevedel spomenúť, a tak som mu pomohla prvým písmenkom.

Na to zo seba s úsmevom na tvári, šťastný, že si spomenul, vyšplechol: v pohode!

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa? Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

To ma skôr odrádza, pretože tieto typy si o sebe väčšinou aj veľa myslia. Podľa mňa ale ani pre chlapa nie je dobré prezentovať sa hneď od začiatku svojim majetkom, pretože tým pádom k sebe priťahuje nepravé dievčatá, ktorým ide len o to.

V mladom veku na peniazoch veľmi nezáleží, dôležité je zaľúbiť sa do správneho človeka, s ktorým si naozaj vieme predstaviť stráviť celý život. A potom spolu makať v posilke a zarábať peniaze, nech časom príde aj ten sixpack aj peniaze. Bavorák mi ale ozaj k šťastiu nechýba a ani nebude.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Asi tým, že sa nehrám na dokonalú Barbie a do baru pôjdem kľudne v teniskách a rifliach, bez výrazného make-upu a neučesaná. Tiež nemám rada ohováračky a takú tu klasickú babskú drámu pre nič.

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Ja pevne verím, že áno, pokiaľ sa to ale nepreháňa. Ak je baba s babou každý deň je to ok, ale s chlapcom je to už príliš. Už sa mi párkrát potvrdilo, že jeden z dvojice to skôr či neskôr začne cítiť inak.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

My ženy potrebujeme počuť, že nás ľúbite, chýbame vám a že sme pre vás tie najkrajšie. Každý deň.

[chlap_webinar]

 

Čo hovoríš na tento rozhovor s Dianou?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor s Dianou priniesol veľa nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy. 🙂

Ak sa ti rozhovor páčil, zdieľaj ho ďalej so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here