Rozhovor s Evkou: Ak neviete nájsť tú pravú, možno najskôr musíte nájsť seba

0

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách a vzťahoch priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Martuškou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Dnes ti prinášam rozhovor s Evkou. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a zistil nové informácie o ženách.

A okrem toho to pomôže aj iným ženám, ktoré si možno konečne prídu na svoje, keď sa chlapi poučia, čo robiť a čo nie. ?

Evka je 26 ročná šťastne zadaná manažérka medového Šenku a dnes ti práve ona prinesie nové zaujímavé postrehy.

Tešíš sa na rozhovor s Evkou? 

 

Aký si typ ženy? Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

Som veľmi energická žena, ktorá rada venuje čas ľuďom a množstvu rôznych aktivít.

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

Určite sú to ich komunikačné schopnosti a taktiež dar počúvania. ?

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Keď sa nevedia chovať k žene, nemajú problém žene vynadať alebo ju dokonca udrieť.

 

Ako si ťa dokáže chlap získať? Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Fúha, ťažká otázka… Neexistuje asi presný ,,recept“, že ak pozveš ženu tam alebo povieš toto, tak ju získaš.

Čo u mňa zavážilo, bol záujem môjho partnera a jeho snaha ma chápať, vcítiť sa do mojich pocitov, situácie. Ďalej je pre mňa dôležité, aby bol partner ku mne úprimný.

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

Keď som chodievala von, oslovovali ma chlapi bežne, ale ja osobne nie som príliš zástancom hľadania si partnera na diskotéke.

Ľudia väčšinou čo to aj popijú, a to skresľuje ich názor a úsudok. Povedzme ešte, že slušný bar alebo kaviareň je ok, ale diskotéka už nie.

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Dôvody mojich rozchodov boli, buď nevera z partnerovej strany, takže toto odpúšťať neviem, alebo žiarlivosť z partnerovej strany, hoci na to vôbec nemal dôvod.

Pokiaľ svojej polovičke neveríte (a to platí aj pre dámy), tak ten vzťah nikdy nebude fungovať. Úprimnosť, komunikácia a otvorenosť, to je základ celého vzťahu. 🙂

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé? Čím to bolo?

Tak to viem úplne presne. ☺ Bolo to prvé rande s mojím súčasným priateľom. Možno to vyznie ako klišé a netvrdím, že nikdy predtým som nemala dobré rande, ale ja som romantická duša a on robil presne všetko tak, ako som chcela, a to bez toho, aby som mu to povedala. ☺

Stretli sme sa na vopred dohodnutom mieste, obaja sme prišli na aute, tak na jeho aute sme išli pod hrad, vyšli sme peši hore kopcom do kaviarne, ktorá bola zatvorená, ale hneď vedel navrhnúť riešenie.

Keďže obaja milujeme jazdu autom, kúpili sme si jedlo zo sebou a opýtal sa ma: ,,Veríš mi, ak by som ťa niekam zobral?“ Bolo to veľmi tajomné a poznala som ho len pár dní, ale už vtedy som cítila, že mu môžem veriť.

Zobral ma na diaľnicu, kde šiel patrične rýchlo na to, aby som bola nadšená, ponúkol mi, či si nechcem vyskúšať šoférovať jeho auto, čím preukázal, že mi dôveruje a na odpočívadle sme opretí o auto zjedli jedlo a pozerali hviezdy.

Nebol to drahý výlet a nevymýšľal ho ani celé mesiace, ale práve v tom bolo to čaro. ☺

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

Samozrejme, veľa… Keďže sa živím aj predajom na rôznych výstavách a podujatiach, ,,potencionálnych manželov“ je tam všade veľa. 😀 A vzhľadom k tomu, že predávam aj alkohol, záujemcovia sa zvyknú vrátiť aj niekoľkokrát.

Jeden chlapík chcel na mňa zapôsobiť, a tak si objednal medovinu do 0,5 l pohára. Bol však august a vonku asi 35 C°. Vypil dva, ale číslo aj tak nezískal.

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa? Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

Vôbec nie. Dokonca by ma to skôr odradilo.

Nechcem hádzať ľudí do jedného vreca, ale keď chlap alebo aj žena, trávi príliš veľa času skrášľovaním samého seba, VÄČŠINOU nie je niečo v poriadku.

Netvrdím, že peniaze nie sú dôležité, sú, ale stačí, že má prácu, ktorá ho baví, aby nechodil domov nervózny. ☺

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Myslím, že u každého je to niečo iné. Ako sa vraví: 100 ľudí – 100 chutí, takže asi byť úprimný je základ. Ukázať svoje pravé ,,ja“.

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Áno, ale záleží od toho, aký je ten vzťah. Napr. ja mám veľa výborných kamarátov, ktorí majú ženy, priateľky a sú šťastne zadaní ako aj ja. A viem s nimi stráviť čas a nikdy sa na nich nepozriem inak.

Celé je to o tom, že ak si veríte a ste šťastne zadaná, dokážete byť kamoška aj s Bon Jovim a aj tak by vám nestál za to, aby ste svoju polovičku podvádzali. ☺

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

Ľudia sa hľadajú. Niekomu to trvá dlho, iný to spozná alebo nájde hneď. Verím, že ľudia nám prídu do života, aby nás niečo naučili a posunuli nás. Možno teraz zniem ako príručka motivačných citátov, ale je to tak. 😀

Ak neviete nájsť tú pravú, je to v poriadku, možno najskôr musíte nájsť seba, zistiť, čo naozaj chcete, a potom to príde samo. ☺

[chlap_webinar]

 

Čo hovoríš na tento rozhovor s Evkou?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor s Evkou priniesol veľa nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy.  🙂

Ak sa ti rozhovor páčil, zdieľaj ho ďalej so svojimi priateľmi

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here