Rozhovor s Nikol: Na chlapoch ma najviac priťahuje inteligencia a sebavedomie

5

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách a vzťahoch priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Tento rozhovor s Nikol ti môže lepšie pomôcť pochopiť ako ženy myslia.

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov.

(Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Evkou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Dnes ti prinášam rozhovor s Nikol. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a prinášal si ženám lepšie zážitky s tebou.

A okrem toho to pomôže aj iným ženám, ktoré si možno konečne prídu na svoje, keď sa chlapi poučia, čo robiť a čo nie. 🙂

Nikol je zanietená multi-podnikateľka a dnes ti práve ona prinesie nové zaujímavé postrehy.

Poďme na to.

Nikol 5 (600 x 400)

 

Aký si typ ženy? Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

Povedala by som, že som veľmi komplikovaná osobnosť a charakteristická svojím darom aj prekliatím v jednom – som spoločenský chameleón. Prídem do miestnosti plnej ľudí a hneď viem, či musím byť biznis žena, party žena, milá, drzá, sebavedomá, pozorovateľ, aktívny rečník… Mám svoj intuitívny radar, ktorý ma usmerňuje.

V biznise som vizionár a kreatívec, rada vediem team a ukazujem cestu, ktorou sa spoločne vyberieme. Teší ma, keď vidím ľudí napredovať a dosahovať svoje ciele. Ich úspech je moja energia do ďalších projektov. Musím veľa tvoriť. A som dušou umelec, takže trochu psycho. 🙂

Úplne iný typ ženy som v súkromí a partnerskom vzťahu. Tam som tou, čo sa zvŕta v kuchyni, varí, pečie torty, stará sa o blaho svojho muža (čertovský úsmev :)), a užíva si pohodu. Rada trávim čas v samote. Často sa potrebujem „baviť sama so sebou“. A tým, že píšem knihy a tvorím hudbu si tej vytúženej samoty užijem dostatok.

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

Nikol (304 x 600)Inteligencia a sebavedomie. Keď muž presne vie, kým je a aké sú jeho hodnoty. Ak to spojí dokopy s inteligenciou – to je neodolateľný muž. Páčia sa mi muži, ktorí sú zanietení pre to, čo robia a dosahujú výsledky.

Takí muži ma vedia toho veľa naučiť, a preto je vzťah s nimi obohacujúci.

Každý muž by sa mal vedieť tiež pekne a vkusne obliecť. Veľmi si zakladám na tom, aby bol upravený, keďže ja sama chodím upravená primerane situácii a udalosti. Nemyslím tým vôbec oblek a kravatu, ale celkový štýl.

Vo voľnom čase ja sama chodievam aj v teniskách a niekedy dokonca v teplákoch, rada experimentujem a kombinujem rôzne trendy, takže oceňujem mužov, ktorí sa vedia štýlovo a vhodne obliecť na každú udalosť.

Najatraktívnejší muži sú aj tak práve tí, ktorí počúvajú viac než rozprávajú, úprimne sa zaujímajú, a to, že im na nás ženách záleží dajú vedieť hoci aj takým milým gestom, keď nás zoberú do kina na film, o ktorom sme sa bavili. Je to jednoduché, ale pre ženu taký čin nesie jednoznačný odkaz: on ma naozaj počúval a chcel mi urobiť radosť.

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Nepáčia sa mi muži, ktorí nevedia prebrať zodpovednosť za svoj život a hľadajú výhovorky. A najviac zo všetkého priam neznášam mužov, ktorí si vlastné sebavedomie a hodnotu budujú na ponižovaní iných mužov alebo žien.

Pri prvom kontakte si najviac všímam drobnosti, ako je podanie ruky, očný kontakt alebo úsmev. Ak sa muž neusmieva a jeho podanie ruky je len automatický pohybom, nezíska si moju náklonnosť.

Všade funguje „zrkadlenie“, ako sa správa on, tak sa správam aj ja. Preto som rada pri mužoch, pri ktorých zrkadlenie ich správanie je aj moje vlastné prirodzené správanie. Vtedy sa cítim pohodlne a príjemne. A muži by sa mali usilovať o to, aby sa žena pri nich cítila príjemne.

 

Ako si ťa dokáže chlap získať? Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Nikol (600 x 600)Zaručený návod na zbalenie sú v mojom prípade „neobyčajné chvíle“. U mňa je to čisto o pocitoch, ktoré daný muž vo mne vyvolá a ktoré pretrvajú.

Keď ma muž zoberie na prvé rande niekam, kde je to priam magické, úspech je zaručený.

Je úplne jedno, či sa romanticky prechádzame starým mestom, sedíme na Slavíne a pozeráme na mesto alebo v aute a bez slova počúvame hudbu – tá chvíľa musí byť neobyčajná, taká, ktorú si zapamätám ešte mnoho rokov potom.

A keď už nevie prísť na žiaden originálny program, mal by mať so sebou tyčinku marcipánu – ten to napraví (:D)

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

Viackrát mi bolo povedané, že pôsobím prísnym dojmom, a preto sa ma chlapi boja osloviť. Pravdou je, že som neustále zamyslená, a tak môžem pôsobiť odmerane.

Odvahu majú väčšinou cudzinci na ulici, ktorí zas presne vedia, ako sa to robí. Raz som kráčala starým mestom, keď ma zastavil muž so slovami: „Slečna, máte krásny klobúk, vyzeráte nádherne. Dúfam, že sa nehneváte, chcel som vám to len povedať.“

Bol to nemec, upravený a usmieval sa. Ktorá žena by sa urazila? Hneď sme sa dali do reči a prehodili sme zopár viet o tom, kto je a čo robí. Nakoniec sme si vymenili kontakt a rozlúčili sa. Takéto milé náhody sa mi stávajú často, avšak väčšina mužov je zo zahraničia. Naši chlapi sa určite nemusia báť a môžu to robiť podobne.

[MT_zoznamenie]

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Nikol 4 (337 x 600)Po rande mi už viac nezavolajú (:D). Ale nie, toto som našťastie nemusela riešiť, práve naopak. Niektorí muži príliš tlačia na ženu a urážajú sa, keď im povie, že nemá čas.

Aj v mojom šialenom rozvrhu si takmer vždy nájdem čas, ale niekedy sa naozaj nedá. Vtedy namiesto pochopenia prídu výčitky. A tam sa to končí.

Ďalšou chybou je zahrávanie sa s citmi. Niektorí muži si neuvedomujú, aké krehké sú ženské city a tým, že so ženou nehovoria na rovinu (aby ju uchránili pred pravdou) ju ešte viac zraňujú.

Ak to rande nebolo podľa predstáv alebo vám tá žena nesedí, treba jej to vysvetliť, ona to pochopí a za pár dní je pripravená opäť randiť.

Horšie je, ak jej nič nepoviete, prestanete sa ozývať a ona si ďalšie týždne vyčíta, že urobila chybu. Napriek tomu, že sama nevie akú. Všetko je o úprimnej komunikácii.

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé? Čím to bolo?

Fuuha, tých bolo niekoľko, ale viažu sa k jednému mužovi. A neprezradím presne, o aké rande išlo (nech si ponechá magickosť), ale prezradím mužom, ako to tento muž robí. Snáď sa nenahnevá. 🙂

Nie je dokonalý, ani milionár, nemá ani nového bavoráka a napriek tomu je extrémne príťažlivý. Dokáže vykúzliť neobyčajnú chvíľu kdekoľvek. Je tajomný a ženu necháva v neistote, čo nás ženy podvedome k mužovi ťahá ešte viac.

Je tiež veľmi zanietený pre to, čomu sa venuje a dokáže o tom rozprávať s takou vášňou, že žena si ho hneď zaškatuľkuje ako vášnivého partnera. No a to, čo to so ženami robí už asi vysvetľovať nemusím. 🙂

Toto rande si dodnes pamätám, a presne to muž chce – aby naňho žena nikdy nezabudla. Je to o momente, ktorý vykúzli aj po rokoch taký nostalgický úsmev na tvári.

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa?

Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

Nikol (414 x 600)Ak ide o mňa, pokojne môže mať aj Audi či Mercedes. Samozrejme, musí to byť len výsledkom jeho úsilia a cieľavedomosti, nie nástrojom na balenie žien.

Pre mňa nie sú peniaze na prvom mieste, ale taktiež ich nevylučujem zo zoznamu „nárokov na partnera“. Viem, že ak sa muž v živote snaží, má ciele, víziu a zmysel života, peniaze prídu samé.

Chcem mať rodinu, poskytnúť jej to najlepšie, precestovať svet a splniť si aj materiálne sny. Preto očakávam, že môj ideálny partner sa taktiež snaží na sebe pracovať a stanovuje si ciele, aby sme si spoločne vybudovali naše malé impérium. Keď to robím ja, očakávam snahu aj od neho.

Nie je nič zlé na tom, ak je niekto v procese budovania a nemá tisícky eur mesačne. Ak sa však nesnaží posunúť na vyšší level, viem, že by mohol svojimi rozhodnutiami ovplyvniť aj mňa a to neriskujem.

Budovanie si svojho finančného zázemia nie je vôbec o peniazoch, ale o tom, kým sa staneme vďaka procesu budovania. A mne sa páčia muži, ktorí sú hladní po nových skúsenostiach a chcú sa stať najlepšími, akými môžu.

Takže, ak by sa ma snažil zbaliť len na svoje auto a peniaze, rozhodne sa mu to nepodarí. Deti sa predsa nebudú podobať na bavoráka. 🙂

A tie kocky na bruchu – najpríťažlivejší muž akého poznám ich nemal, a napriek tomu ma totálne dostal. Nie, kocky sa nerovnajú úspech v balení.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Myslím si, že sú dve úrovne, v ktorých mužov zaujmem:

  1. Prvá úroveň je prvý kontakt, ktorý je zvyčajne povrchný. Tam si každý muž nájde niečo iné podľa toho, čo ho najviac oslovilo, či už je to úsmev, oči, vlasy, postava, nejaké základné info, štýl prejavu a podobne.
  2. Druhá úroveň je tá, kedy ma muž lepšie spozná a tam si myslím, že najviac ocení práve stabilitu, ktorú mu poskytujem vo vzťahu, priateľstve a citoch.

Čím je človek starší, tým viac si váži skutočnú lásku, city, ktoré pretrvajú dlhé roky, pretože len pri tých môže mať istotu, že nejde o poblúznenie, ale city k nemu sú založené na reálnom a pevnom základe. A to je presne to, čo vo mne muži nachádzajú. Platí to samozrejme aj v priateľstve so ženami.

Takže teraz jedna malá rada aj pre ženy – muži možno hľadajú atraktívne ženy s dokonalou postavou, plným dekoltom a nohami modeliek Victoria´s Secret. Pravdepodobne s nimi aj chvíľku pobudnú, ale zostanú s tou, u ktorej majú istotu v citoch. Samozrejme, hovorím o vyzretých mužoch, ktorí už vedia čo chcú.

Nikol 6 (600 x 596)

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Som presvedčená, že existuje. Avšak niekedy je v tom priateľstve cítiť trochu sexuálnej energie, čo je na druhej strane normálne, predsa len ide o dve opačné pohlavia.

Dôležité je stanoviť si hranice a upratať si ten vzťah tak, aby bolo jasné, že ide len o priateľstvo.

Ako všetky vzťahové záležitosti, tak aj táto je individuálna a niekomu to môže fungovať inak.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

To s tou marcipánovou tyčinkou som myslela vážne. 🙂 Keď idete na prvé rande, skúste si zistiť, čo má rada a potešte ju tým. Naozaj to môže byť taká maličkosť, ako je tyčinka, ale tej žene tým urobíte nesmiernu radosť, pretože na ňu myslíte.

Môj dobrý kamarát presne vie, že pijem kávu posypanú škoricou a vždy mi ju posype bez toho, aby sa ma musel spýtať. Blbosť? Hoci sme len priatelia, je to krásny dôkaz toho, že ma počúva a som preňho dosť dôležitým človekom na to, aby si zapamätal, čo mám rada.

A tieto maličkosti robia vzťahy krásnymi. 🙂

 

Čo hovoríš na rozhovor s Nikol?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor s Nikol priniesol veľa nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy.  ?

Ak sa ti rozhovor páčil, zdieľaj ho ďalej so svojimi priateľmi.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

5 KOMENTÁRE

  1. Trapny cely rozhovor aj cela Nina, ci Nikol ci ako sa vola. Uz by som ju len chcel vidiet, ako sa da do reci s inteligentnym muzom, ktory by ale nebol extra pekny, krasny fesak. No bavila by sa a len by rozmyslala ako zutekat. Zenam je neprijemne, ak sa jej muz nepaci. Ale kedze dotycna je neuprimna, afektovana a povrchna, nepovie to na rovinu. Ale chapem, je to normalne. A darmo moze byt chlap sebavedomy, proste ked nie je vyzor, zena vzdy bude chciet byt len kamoska a vzdy chlapovi povie, si super, ale hladam len kamaratstvo…a do tyzdna sa necha otocit prvym lamacom zenskych srdc, ktory je sice pekny..a potom zena bude plakat, aki su muzi hajzli. A nemusite mi pisat odpoved stylom: veľa šťastia so ženami s týmto názorom ti prajem. Napisal som len pravdu.

    • Súhlas.

      Priznávam, že istý čas som aj ja, ako aj mnohí ďalší čitatelia takýchto blogov, akosi veril, že ženám fakt ide najmä o osobnosť muža, a vzhľad nie je pre nie dôležitý.

      Ale je to blbosť. Sebavedomie a všelijaké techniky, rutiny, to, že budeš vtipný, alebo dávať ženám výzvy, chlapovi pri žených síce zrejme zvýši príťažlivosť, úspešnosť. Ale platí to v prípade, že on je pekný, alebo má aspoň nadpriemerný výzor.

      Pokiaľ je však chlap škaredý, tak mu tieto veci nepomôžu. Darmo on bude nedostupný, dávať ženým výzvy, bude originálny, pýtať sa ich otvorený otázky a ďalšie veci, čo radíš. Pretože základom príťažlivosti je výzor. A pokiaľ je chlap škaredý, tak ta príťažlivosť je mizivá alebo žiadna. Samozrejme, pokiaľ má prachy, vysoké spoločenské postavenie, tak zrejme bude mať aj ženy. Avšak ani tie nikdy nebudú milovať jeho, ale prosto pôjdu iba po peniazoch, lepšom životnom štandarde.

      Hádam každý pozná chalanov, čo nesplňajú asi nič z toho, čo ty alebo táto žena radí. Ale sú prosto pekní a preto majú ženy. Je to v podstate nespravodlivá výhoda. Niekto sa narodil krajší, iný menej. Je to dané génmi.

      A tak ako škaredá žena, ktorá pre teba nie je fyzicky príťažlivá, tak jej žiaden kurzy nepomôžu, tak rovnako to platí aj v prípade chlapov.

      Minule som skúsil badoo. Nepoužil som žiadnu z tvojich rád. Nevyplňal príťažlivý profil. Iba meno, vek a hodil tam fotku celkom pekného chalana. Do pár minút som pár desiatok „páči sa mi“ aj správ od žien. V podstate to funguje rovnako, ako v prípade fotiek pekných žien.

      Nie, nevravím že výzor je jediná vec, ktorá tvorí príťažlivosť. Ale hovoriť mužom že to vôbec nie je dôležité je klamstvo. Ale to, aby tomu muži verili, je súčasťou tvojho biznisu.

      • Áno súhlasím s Vami, tak ja tiež nie som dáky krásavec, v podstate píšem každej inšie a originálne veci, tie, čo dobre vyzerajú odpíšu iba, keď sú ďalej ako 25 km 😀 pre istotu 🙂 Ako keby som bol úchyl alebo magor v podstate mi aj dosť sympošiek neodpísalo a čo, kašlal som na ne! A nie jedna a pritom som aj veľa schudol, cvičím každý deň zmenil som stravovacie návyky už takmer cca 3 roky!!! A ajhľa ono spraviť z toho biznis beriem to je šikovnosť, vlastne sama si v rozhovore protirečila to sa ukázalo hneď, ale ja budem aj tak skúšať šťastie ono je nechcem mať zrovna modelku mne stačí aj ten priemer, ale zas ak na pohľad bohužiaľ nemám také gény zdedené tak mám smolu. Veď prečo mi kamarátky nepredstavia niektorú slobodnú? Hmm.. niektoré to robia naschvál, iné vodia za nos, to neznášam, robia s chlapa blbca namiesto toho aby jej to povedal hneď a nemusí skúšať (strata času), tak chápem niektoré ženy to majú ako zábavku. Rozhovor fajn pre biznis, ale raál je niečo iné. U tých krajších áno to zafungujú také rady a druhý bohužiaľ buď si nájde takú ako má on gény alebo ostane sám.

  2. Zdravím ťa Michal…toto je ďalší rozhovor, ktorý mi potvrdil presne to, čo som sa dočítal v tvojich článkoch, pozrel si vo videách a to nehovorím, že je tá baba sympatická, príťažlivá a k tomu inteligentná a cieľavedomá 🙂 Malé plus je aj jej rada ohľadom sladkej maličkosti, ktorá sa mi tiež páči.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here