Rozhovor s Andreou: Priťahujú ma skôr bláznivé činy, ako slová omieľané stokrát dokola

0

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Tento rozhovor s Andreou ti môže lepšie pomôcť pochopiť ako ženy myslia.

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Miškou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Dnes ti prinášam rozhovor s Andreou. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a prinášal si ženám lepšie zážitky s tebou.

Tešíš sa na rozhovor s Andreou?

rozhovor-s-andreou-2

 

Aký si typ ženy?

Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

(Smiech) Túto otázku keď dostanem beriem ako najväčšiu výzvu medzi otázkami 😀

Som typ ženy, ktorý sa nehanbí byť sem tam dieťaťom a smiať sa na úplných banalitách počas dňa. Mám rada rôzne úniky z bežného stereotypu bežnej reality.

Keď niekam chcem ísť a niečo zažiť nevisí to u mňa na rozhodnutiach druhých, zoberiem sa a idem. Preto kopec záujmov/koníčkov robím rada sama a viem si ich tak patrične vychutnať.

Nebránim sa však ani tomu, ak nájdem niekoho, kto miluje to isté ako ja a je podobne naladený ísť tam či onam, zažiť to a to, je to len bonus ale nepridávam dôležitosť rozhodnutiam iných, aby som niekam kde túžim ísť mohla ísť.

Som typ ženy ktorá potrebuje cítiť, že žije, objavovať nové duše a miesta,nájsť si tam zmysluplnú činnosť, stačí úplnú maličkosť.

Napríklad  stačí mi aj práca v záhrade, oberanie ovocia, maľovanie starej hrdzavej lavičky, pečenie overeného koláča, ktorý nikdy nesklame 🙂 alebo naopak experimentovanie v kuchyni. Skrátka niečo, čo má svoj zmysel, pričom to nemusí byť neviem aká dôležitá činnosť.

ada-andrea-2Stačí mi že sa pri tom odreagujem, a rozvíjam svoju fantáziu. Mám rada všetko, kde môžem nechať prirodzený priechod emóciám, či už pozitívnym alebo negatívnym. V súkromí je to spev prevažne v aute alebo cvičenie v posilke 🙂

Keď vidím príležitosť ísť niekam, stáva sa, že sa pustím do toho po hlave a len tak niekam za niekým známym/neznámym vycestujem za cieľom poznania a dobrodružstva.

Nemám problém cestovať sama a spoznávať takto okolie, kde sa ocitnem a prežívam všetko len cez seba, bez žiadneho rušivého elementu alebo plánovania, komu a kedy sa mám prispôsobiť, skrátka niečo ma napadne a idem tam bez toho, aby som sa niekoho pýtala či môžem.

Má to svoje čaro a robím to hlavne preto lebo vtedy cítim najväčšiu slobodu sa rozhodovať, kam chcem ísť a cítim, že sa mi otvárajú nové brány poznania.

Zahraničie ma naučilo sa s neznámymi dať len tak do reči. Stáva sa, že ma v obchode alebo inde niečo smiešne napadne a nemám problém sa s tou informáciou podeliť s dotyčným, čo je na blízku (závisí to od toho, či je kontaktu od niekoho neznámeho otvorený) a už len sledujem reakcie, ktoré bývajú poväčšine pozitívne a podarí sa mi toho človeka naladiť na podobnú vlnu, z čoho mám samozrejme radosť, ak sa chytí a smeje tiež.

Som typ ženy, ktorý sa rada necháva uniesť nevšednými rozhovormi a témami, čo je medzi nebom a zemou. Teší ma, ak nájdem v témach, ako je ezoterika, cvičenie, cestovanie, rovnaký humor, spriaznenú dušu a dokážem si s ním vymeniť skúsenosti.

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

rozhovor-s-andreouNa mužoch ma priťahuje spontánnosť, divokosť  a fantázia v prostredí, nezávislosť, láska k svojím záujmom koníčkom.

Priťahuje ma, ak sa o seba a svoj život stará tak, že sa udržuje v pohode, či už tam v jeho živote zohrávam rolu partnerky alebo nie.

Priťahuje ma jeho spokojnosť a pohoda, priťahuje ma, ak koná a robí kroky k svojim vytúženým snom.

Znamená to pre mňa, že má svoj svet a vízie, s ktorými sa rád hrá, robí si ho krajším napríklad pestovaním chilli papričiek na balkóne, varením ázijskeho jedla, alebo číta zaujímavé knihy zamerané na rozvoj, duchovné knihy so zaujímavými myšlienkami, s ktorými sa so mnou rád podelí a ešte lepšie ak aj ukáže.

Priťahuje ma, ak je chlap zvedavý, báda a hľadá odpovede na svoje otázky, má záujem zistiť, o čom to tu celé okolo nás je, že rozmýšľa nad sebou, ako sa stať lepším a aké kroky má robiť preto, aby jeho život mal svoj zmysel.

Priťahujú ma bláznivé činy skôr ako slová omieĽané stokrát dokola.

Priťahuje ma, ak som v nepohode a dotyčný už vie, že teraz je čas ísť na jej obľúbenú horúcu belgickú čokoládu s ovocím a šľahačkou a urobiť k tomu pár funny grimás na mňa, aby som prestala danú situáciu brať tak vážne.

Priťahuje ma, ak si vie muž humorom odľahčovať svoj a aj iným život. Robí mu radosť zdieľanie svojho poznania. Nesmie to byť však za hlavným účelom nasýtenia svojho ega a vlastnej dôležitosti. Vtedy jeho záujmy vnímam len ako potravu pre jeho ego a vtedy to celé tá čarovná príťažlivosť padá.

Potrebujem skrátka cítiť, že sa máš rád nehľadiac na to či v spoločnosti znamenáš podľa niektorých viac či menej, si si vedomý toho, že to čo doma tvoríš je kúzelné, že je to kúsok teba, tie rastlinky, čo pestuješ, tie zvieratá, ktoré chováš, ten šport, čo robíš to je tvoj svet, kde je láska a ktorý si pripravený svojej vyvolenej ukázať. 🙂

Priťahuje ma, ak si dokážeš sám vytvoriť obraz a názor na veci, bez pomoci a vplyvu svojich priateľov.

Priťahuje ma nenásilná sebadôvera a to, keď cítim, že moja úloha ženy pri tebe je naplnená, že mám svoje miesto a dokážem svoju úlohu partnerky robiť tak, aby ma bavilo sa starať o teba, o náš priestor a budovať zázemie, sem tam spraviť raňajky, večeru obed, alebo ti kúpiť teplé ponožky, aby si nebehal po byte s ľadovými nohami, zobrať ťa na rogalo ako spoločný zážitok, lebo si myslím, že partnerstvo vzniká na začiatku na spoločných zážitkoch, ktoré ukážu, či sa k sebe dvaja hodia alebo nie.

To má pre mňa momentálne najvyššiu hodnotu pri poznávaní opačného pohlavia.

ada-andreaJe pre mňa príťažlivé, ak moja rola partnerky nadobudne svoj význam a cítim sa byť v tom vzťahu dôležitou a potrebnou. Krkom, ktorý hýbe hlavou, ako sa hovorí, inak v tom vzťahu stagnujem, ak necítim podporu v tom čo robím, rozhodím rukami a neviem, čo mám robiť, ak mi muž povie, že stačí ti len tu pri mne byť.

Vtedy si pripadám zúfalá a nepotrebná v tom vzťahu. Kopec krát v duchu si vravím, dovoľ mi stať sa tvojou súčasťou života, dovoľ mi stať sa súčasťou teba…

Priťahuje ma, ak muž chápe že vo svojom živote som si musela prejsť poznaniami, ktoré nie sú vždy len pozitívne.

Priťahuje ma, keď chápe, že moje názory, aké mám dnes, sú také možno aj tým, že som predtým mala názory iné, ktoré som si v živote skúšala aplikovať a zistila som, že to tak skrátka nefunguje.

Chápe, že život sú etapy, v ktorých sa vyvíjam a že aj na základe niečoho negatívneho som dnes lepším človekom, ktorý si získal jeho srdce. 🙂

 

Čo ťa, naopak, na chlapoch dokáže odradiť?

Dokáže ma odradiť ak musím mužovi hneď od začiatku veľa vysvetľovať, že tam nie je prirodzená chémia a dotyčný to celé síli a tlačí k niečomu, čo nejde prirodzene, len na základe toho, že prvý krát, pri prvom kontakte, to napríklad šlo hladko.

Ale stáva sa, že pri druhom rande to už skrátka nejde a tá túžba po poznaní druhého človeka a nájdenia toho, čo hľadá, je taká silná, že až nezdravá a predovšetkým úplne zbytočná.

Keď cítim ten tlak – utekám.

Nečakám, že mi bude vedieť čítať myšlienky, ale pri niektorých ľudoch to porozumenie a chémia ide akosi samo od seba, bez toľkého snaženia a vysvetlovania a vtedy cítim, že má zmysel sa ďalej stretávať a ísť do toho poznávania po hlave, spontánne a bez nejakých pravidiel. 🙂

ada-andrea-rDokáže ma odradiť fajčenie, príliš časté nadávanie a presadzovanie svojej dôležitosti v prostredí, v ktorom je.

Dokáže ma odradiť, ak sa muž správa a oblieka protipólovo teda viac žensky ako mužsky, ak sa svojím výzorom snaží viac vyniknúť ako samotná žena, čo je veľa to je veľa, netreba to preháňať ani sa neustále značkovo obliekať.

Keď ide cvičiť do fitka alebo vysypať smeti a tiež, ak na ňom badám, že jeho správanie sa viac podobá tomu ženskému ako mužskému, teda že je klebetný napríklad. 🙂

Dokáže ma odradiť ak vyhadzuje smeti len tak na zem, alebo keď si odpľuje predo mnou a to mi príde fakt nechutné.

Dokáže ma odradiť, ak nemá vzťah k zvieratám a ak nemá dobrý vzťah so svojimi rodičmi, ak tam nevládne rodinná atmosféra ale chaos a každý si robí čo chce a kedy chce.

Dokáže ma odradiť sŕkanie polievky. 😛 (toto posledné je joke)

 

Ako si ťa dokáže chlap získať?

Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Áno, zbalil by ma jednoznačne na úprimný záujem ma spoznať, na spoločné záujmy, ciele a ak je to samozrejme typ muža ochrancu, ktorý si rád chráni, čo má rád. 🙂 

Na rovnaký humor (ten humor je dosť kľúčový pre mňa – rada sa smejem čo najviac),  zbalí ma na kroky (činy) k tomu čo obaja chceme, samotné reči ma berú možno chvíľu, ale úplne malé kroky a postupné schodíky k tomu, čo obaja chceme je kľúčové. A tiež, ak podčiarkuje to, čo je na mne jedinečné a dáva mi pocítiť, že to, aká som, je preňho výnimočné . 🙂

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja?

Ak áno, akým spôsobom?

Stáva sa mi, že ma na prvýkrát neoslovia iba ma pozorujú, to si všimnem ten upriamený pohľad a úsmev. Alebo naopak, snažia sa byť veľmi nenápadní a ja si to nevšimnem, že pokukujú, ale ozvú sa na sociálnych sieťach a spomenú, že ma videli tam a tam a oba prípady sa skôr osmelia pri virtuálnej komunikácii.

Ja to chápem tak, že je taká doba, ale viac by ma potešilo, ak by samotné ženy nepripravovali o tie skvelé prvé osobné zažitky pri dvorení.

Žiaden chat, kamera alebo rozhovory cez Badoo, či čo to teraz fičí, nenahradí reálne dvorenie hneď od začiatku a zážitky, ktoré si bude pamätať jedna i druhá strana. Asi som v tomto stará škola. 🙂

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

andrea-ada-rozhovorKeď to tak zhrniem, je to predovšetkým tým, že sa presadzujú v komunikácii až príliš, zaujíma ich len to, čo chcú povedať oni a nevedia počúvať, dávajú najavo, že celé to stretnutie a pokec má byť o nich a o tom akí sú, o ich zážitkoch a väčšinou vtedy nedostávam priestor ani reagovať, tak vtedy ma to odrádza prísť na ďalšie stretnutie, lebo je to celé iba o ňom, nie o spoznávaní nás oboch.

V tomto prípade mám pocit, že hľadá skorej poslucháča, hladiča ega, teda niekoho, kto ho hlavne pochváli, bútľavú vŕbu, uznanie a nie partnerku, priateľku.

Robia chybu i v tom, že ak zas naopak celé stretnutie otočia na mňa a v priebehu pol hodiny sa ma neprirodzene a silene pýtajú otázky, aby o mne zistili čo najviac. Nevychutnávajú si daný moment, prostredie kde máme prvé rande, nesnažia sa vytvoriť pohodu a ja sa cítim ako na výsluchu.

Ak nie sú sami uvoľnení a príliš riešia otázky na telo hneď na začiatku, analyzujú, vtedy prestávam byť uvoľnená aj ja a začnem si dávať pozor. To ma tiež neosloví a nemotivuje k ďalšiemu stretnutiu.

Muž by sa mal snažiť tú ženu práve uvolniť z jej bežného zhonu a stereotypu. Veď povedzme si úprimne, kto z nás dnes ešte hľadá nejaký ten ďalší stres navyše. 🙂

Chybu vidím aj v tom, keď vidím, že so mnou niekto flirtuje, je nám spolu na prvý dojem celkom fajn, teda, že sú tam spoločné témy a sympatie, venuje mi polovicu večera, debatujeme niekde s partiou na chate, kde sa popíja a takto sa mi stalo, že to niekto ďalší tam prehnal s alkoholom a začal ma otravovať, válať sa celý páchnuci alkoholom po mne, ten dotyčný, s ktorým som strávila takmer celý večer si fajčil kúsok pri mne za stolom a debatoval s niekym ako keby nič.

Neprišiel a nesnažil sa s 80-100 kilovým opitým chlapom urobiť poriadky. Nesnažil sa ma ako ženu chrániť a vôbec ho nezajímalo, čo sa tam okolo mňa deje. Pochopila som vtedy, že jeho záujem je plytký, keď v takých situáciach nezakročil už od začiatku, viem že by nebolo dobré ďalej to rozvíjať, keďže práve v takýchto situáciach sa ako žena potrebujem cítiť byť niekym chránená.

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé?

Čím to bolo?

Áno pamätám si na rande počas jedného pekného leta na kopci pod hviezdami. To sa mi páčilo, mám rada ten pocit slobody v spojení s prírodou. Prechádzkou v prírode a celkovo prírodou a peknými miestami si ma nápadník môže len získať 🙂

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

Spomínam si na svoje posledné rande, ktoré prerástlo aj do vzťahu. Začalo to byť skvelé už len tou maličkosťou, že som mala v reštaurácii obrovskú chuť na cesnakový dressing.

Cesnak je silné aromatický a váhala som nahlas pred ním, či si ho mám dať alebo nie. On ma v tom však samú nenechal a dal si ho nakoniec so mnou k obedu. A tak sme si nevadili vzájomne tou silnou arómou z cesnaku. Smiali sme sa na tom spolu a vychutnali si náš spoločný obed, naše prvé „cesnakové“ rande. 😀

Až neskôr som sa dozvedela, že si vtedy myslel, že sa s ním v žiadnom prípade nechystám bozkávať a že preto som si objednala ten dresing. 🙂

Pusa samozrejme bola, ale až na záver celého dňa, ktorý sme spolu strávili 😉

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa?

Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

rozhovor-andrea-adaAk niekto taký za mnou príde, všímam si, ako sa k tomu vypracoval, ako to dosiahol. Či to všetko zdedil, dostal od rodičov, alebo si to získal tvrdou drinou a postupnými krokmi.

Rozmýšľam nad tým, kvôli čomu si to všetko zadovážil, či je to preňho odmenou za ťažké začiatky alebo životný štýl, za ktorý čaká uznanie a obdiv. Lákadlom pre dievčatá a obchodníkov, pred ktorými chce vystupovať ako muž na úrovni.

Všímam si jeho postoj k týmto veciam, kde v rebríčku jeho hodnôt sa nachádzajú. Na základe toho sa rozhodnem, či jeho pozvanie prijmem. Niekedy je to jasné hneď ako to má celé nastavené a niekedy dám tomu priestor, aby som zistila, ako to s ním je. Podľa toho sa rozhodnem.

Nedá sa jednoznačne povedať áno alebo nie na otázku, či by ma na toto zbalil. Záleží mi však na tom, aby mal ambíciu byť samostatným a budoval postupne príjemné miesto pre svoj spoločný život časom s partnerkou a možno neskôr budúcou manželkou. 🙂

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Myslím že mužov dokážem zaujať alebo naopak odradiť mojím špecifickým humorom. 🙂

Buď ma zaň milujú a chcú to zažiť znovu alebo nie. Viem zaujať tým, že aj keď si oblečiem nohavice a obyčajné tričko, nechám si rozpustené vlasy a dám jemný make up, viem byť stále ženská v tom pravom slova zmysle, nie len svojou jemnou vizážou ale aj pohybmi a priamym pohľadom do očí, z ktorého majú poniektorí strach, poniektorých zaujme práve ten.

Viem zaujať svojim exhibicionizmom celkovo ako takým v živote, nemyslím tým vystavovanie tela. Niekedy sa jedná o kožu na pieskovej pláži či v jazere, niekedy o dušu, ktorá sa má tiež potrebu predviesť a ukázať holá odhalená roztopašná. Chce ukázať svoj potenciál a krásu, ktorú v tomto tele skrýva.

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Áno myslím, že pokiaľ sú dodržané hranice, tak existuje 🙂

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

Chlapi buďte spontánni a prirodzení. Ak nie ste, robte všetko preto, aby ste nimi boli, keď na vás tie zaujímavé ženy natrafia. Padnú na zadok z toho, koľko entuziazmu v sebe máte, z energie, ktorú tvoríte, keď pestujete svoje záujmy a život tak, že sa blížite k čoraz väčšej spokojnosti.

Ukážte nám ženám, čo milujete a za čo k vám s obdivom môžeme prihliadať. Ukážte svoju silu osobnosti a predveďte nám, v čom si veríte, aby sme sa pri vás cítili ako tie zraniteľné.

Pozdravujem vás všetkých a tiež možno niekde medzi vami toho jedného, ktorý ma hľadá a zatiaľ nenašiel. Hľadaj ďalej možno niekde na seba narazíme. 🙂 🙂

[chlap_webinar]

 

Čo hovoríš na tento rozhovor s Andreou?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor s Andreou priniesol kopec nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy.

Ak sa ti rozhovor s Andreou páčil, zdieľaj ho ďalej so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here