Rozhovor so Zuzkou: Chlapi, nebojte sa žien

0

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách a vzťahoch priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Luckou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Dnes ti prinášam rozhovor so Zuzkou. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a zistil nové informácie o ženách.

A okrem toho to pomôže aj iným ženám, ktoré si možno konečne prídu na svoje, keď sa chlapi poučia, čo robiť a čo nie. ?

Zuzka je 24 ročná mladá dáma, momentálne slobodná. Pracuje ako Sale asisstant. No a dnes ti práve ona prinesie nové zaujímavé postrehy.

Tešíš sa na rozhovor so Zuzkou?

 

Aký si typ ženy? Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

Som taká veselá, usmievavá kopa, ktorá má rada pohyb a rôzne outdoorové aktivity. No občas som viac dôverčivá, ako by som mala. 🙂

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

Na chlapoch ma priťahuje ich charizma, zmysel pre humor, samostatnosť, a keď vedia, čo chcú.

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Na chlapoch ma dokáže odradiť ich neohrabanosť, povyšovanie sa nad ženy, hrubosť či prílišná žiadostivosť sexu. Ale aj majetníckosť a neustále kontrolovanie, či už otázkami, alebo hrabaním sa v telefóne.

Mám rada, keď mám svoj priestor a nemusím byť ako na výsluchu, a nikto ma neobmedzuje. Čo znamená, že nechávam aj ja voľnosť.

 

Ako si ťa dokáže chlap získať? Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Neviem, či je niečo, na čo by ma chlap dokázal zaručene zbaliť. Ale určite si ma dokáže získať úprimnosťou, príjemným vystupovaním, a keď mi venuje svoju pozornosť. A to najmä vtedy, keď je treba. Ale určite aj niečim iným.

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

Vonku na ulici ma bežne chlapi neoslovujú. Ak náhodou, tak sa skôr len zahľadia a usmejú.

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Najčastejšou chybou bol asi príliš veľký nátlak, ako sa hovorí, keď niekto „tlačí na pílu„.

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé? Čím to bolo?

Vyslovene že skvelé? To bolo také, kde zohralo svoju úlohu krásne prostredie a to, že sme si mali čo povedať, rozprávali sme sa dlho do noci a zabávali sa.

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

Fúha, asi mám jeden taký zážitok. Bolo to vtedy, keď som išla na rande, na ktoré sa mi veľmi nechcelo a dohodla som sa s kamarátkou, že po určitej dobe mi zavolá a ak to bude moc zlé, tak ma z toho rande „zachráni“.

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa? Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

Určite to ide aj bez toho. Majetok a výzor pre mňa neznamená všetko. Samozrejme, že ma chlap musí aj fyzicky priťahovať, lebo bez tej chémie to nejde, 🙂 ale kocky na bruchu určite nie sú podmienkou, aby ma niekto zbalil.

Avšak každá baba sa rada pozrie na dobre vyzerajúceho chlapa. Takisto ako chlap na peknú babu. 🙂

A čo sa týka peňazí a drahých áut, nepotrebujem, aby mal môj chlap najnovšieho bavoráka.

Zvyčajne to všetkým len dvíha ego, a keď otvoria ústa, chcete utekať čo najďalej. Česť výnimkám.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Pravdepodobne aj výzorom, ale zväčša mojou veselou povahou a ukecanosťou.

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Podľa mňa existuje. Ale obidve strany na tom musia byť rovnako. Lebo keď jeden od toho druhého už niečo očakáva, tak to veľmi fungovať nebude. Jeden bude v tomto prípade nešťastný.

Napríklad mám takého kamaráta, poznáme sa už niekoľko rokov a sme ako brat a sestra. Môžeme ísť spolu kamkoľvek, porozprávať sa o všeličom, bývať spolu v jednom byte a všetko je úplne super.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

Asi len toľko, aby sa žien nebáli a správali sa k nim vhodne. Dúfam, že im tento blog pomôže v tom, čo potrebujú u seba zlepšiť.

[chlap_webinar]

 

Čo hovoríš na tento rozhovor so Zuzkou?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor so Zuzkou priniesol veľa nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy. 🙂

Ak sa ti rozhovor páčil, zdieľaj ho ďalej so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here