10 dôvodov, prečo ti humor neskutočne pomôže

Význam humoru - prečo rozosmiať ľudí a ženyZamyslel si sa už niekedy nad tým, ako dôležitý a kľúčový je v dnešnej dobe humor?

Čo keby som ti ukázal dôkazy o tom, že prirodzený, nenásilný (a príťažlivý) humor je schopnosť ako každá iná a že sa dokážeš naučiť byť oveľa vtipnejším, zábavnejším a humornejším!

 

Niet krajšieho pocitu ako…

Predstav si, že si s výnimočnou ženou na rande a ona sa neustále smeje na tvojich príťažlivých vtipoch. Vidíš na nej, že k tebe cíti príťažlivosť a dáva ti to jasne najavo svojimi signálmi záujmu.

Predstav si tú svoju 100 %-tnú sebadôveru, že dokážeš kedykoľvek demonštrovať svoju hodnotu a príťažlivosť kvalitným atraktívnym humorom, ktorý je nenásilný a primerane drzý.

Predstav si, že chápeš všetky zákonitosti techník humoru, ktorými si buduješ príťažlivosť u krásnych žien.

Aký je to pocit? Fajn, že?

Čo keby som ťa tie princípy naučil a odovzdal ti všetko, čo som sa ja za posledných takmer 10 rokov na túto tému (napríklad v teréne, na stretnutiach so ženami, na obchodných stretnutiach alebo na medzinárodných humorných súťažiach) naučil?

Začnem ale najprv dôvodmi a benefitmi tvojho aktívneho využívania humoru v každodennej komunikácii (nielen) so ženami.

 

10 presvedčivých dôvodov, prečo nevyhnutne potrebuješ byť vtipnejší

Pripravil som si pre teba 10 presvedčivých dôvodov, prečo by si mal humor zakomponovať do svojej pravidelnej konverzácie a komunikácie tak, aby si zažil a videl reálne výsledky.

Som si istý, že budú pre teba veľkou motiváciou a inšpiráciou preto, aby si sa naučil všetky techniky humoru a využil ich nielen v kontakte so ženami, ale aj v biznise či medziľudských vzťahoch.

POZOR! Keď sa žena smeje, tak to automaticky neznamená, že k tebe cíti (sexuálnu) príťažlivosť. Maj preto stále na pamäti, že tvojím cieľom NIE JE ženu rozosmiať, ale prirodzene posilniť a udržiavať svoju príťažlivosť a hodnotu.

Si pripravený dozvedieť sa ultimátny zoznam dôvodov/benefitov, prečo sa zlepšiť v schopnosti rozosmiať iných?

Humor je v dnešnej konkurenčnej dobe nielen devíza, ale NEVYHNUTNOSŤ.

Poď na to!

 

1. Humor ti buduje príťažlivosť a hodnotu

Kvalitným nenásilným humorom demonštruješ svoj vyšší sociálny status, vysoké EQ (emocionálnu inteligenciu) a tiež nadhľad a životné skúsenosti.

Chlap bez životných skúseností má nepríťažlivý, podlízavý, vtieravý a neprirodzený zmysel pre humor (snaží sa ženu nadmerne zaujať, ohúriť, strhnúť na seba pozornosť za každú cenu) a ním určite NEchceš byť!

Tvoj cieľ: buduj si životné skúsenosti, rozširuj pravidelne zónu komfortu, cestuj, presťahuj sa a zmeň povolanie, zoznamuj sa s 3 ženami denne, vyskúšaj nové športy… a toto všetko ti dá skúsenosti, nadhľad a sebavedomie potrebné k humoru, ktorý ti buduje príťažlivosť a hodnotu.

Príklad: Sajfa




 

2. Humor ti pomôže odhaliť hlboko zakorenené presvedčenia človeka (ženy)

Presne tak, humorom odhalíš, aké presvedčenia a programy má daná žena v podvedomí.

Nerob to však účelovo, cielene alebo s nadmernou analýzou – (to ženy takmer okamžite prekuknú a zároveň ti to ničí medziľudské vzťahy).

Humorom človek odhaľuje svoje nenaplnené túžby, želania a potreby („Sakra, zabudol som si kľúče od môjho Ferrari.“ „Jazdím na Fabii, lebo zatiaľ je moje Lamborghini v servise.“), ďalej túžbu dať dole svojich nepriateľov (hlavne v politike – posmešky z názorových oponentov) a tiež človek vďaka humoru podporuje svoje hlboko zakorenené presvedčenia.

 

3. Humor ničí konflikty a vytvára mosty medzi ľuďmi

význam humoru, žena sa smeje, humor, vtipný chlap, smejúci sa pár na rande

Najlepší spôsob, ako vyhrať hádku, je vyhnúť sa jej.

Tu zrazu zisťuješ, že humor ti pomôže nielen so ženami, ale aj v medziľudských vzťahoch.

Vezmi si, koľko ľudí dnes buduje steny medzi ľuďmi. Hádajú sa, urážajú, ofučujú, požadujú ospravedlnenie a sami sa nevedia ospravedlniť…

Ty buď iný! Buduj mosty, nie steny!

Humor je najrýchlejší spôsob, ako ľudí spojíš, ako ich oslovíš, ako zaujme a ako vybuduješ most, nie múr ani stenu.

Prirodzeným, príjemným vedľajším efektom bude to, že sa ti bude viac dariť v spoločnosti, s klientami a v neposlednom rade SO ŽENAMI! Budeš príťažlivý pre ženy, pretože chlap, ktorý dokáže spájať ľudí, má oveľa vyšší sociálny status.

Silvio a jeho zrnko múdrosti: Vždy ber získanú príťažlivosť u žien len ako vedľajší efekt tvojho autentického správania sa.

 

4. Humor ti pomôže, aby ťa ľudia kúpili (ako rečníka, podnikateľa, muža)

Humor je najefektívnejší nástroj na networking. Spomeň si na tento benefit (humor), keď budeš na nejakej dôležitej akcii získavať kontakty.

Humor ti pomôže, aby ťa ľudia kúpili a aby si si instantne získal sympatie a náklonnosť, dokonca časom aj dôveryhodnosť.

Len človeku, ktorý sa ľuďom páči, môžu ľudia časom dôverovať.

Vnímaj humor ako nástroj k tvojim vyšším sympatiám a nauč sa základné techniky humoru.

Tento bod ti nesmierne pomôže hlavne v biznise (na stretnutiach s klientom).

 

5. Humor pomáha prekonať trápne situácie a okamihy s ľahkosťou

Či sa ti to páči, alebo nie, do života prichádzajú často trápne okamihy, kedy veci nevyjdú podľa predstáv a plánov.

Humor ti tieto ťažké situácie pomáha výborne prekonať, a to s ľahkosťou a s udržaním si vysokej hodnoty. (Pamätaj, že humor je spôsob, ako ľudia uvoľnujú nahromadené napätie.)

 

6. Humor je najlepší liek na depresiu, smútok a trápenie (a to bez vedľajších účinkov)

Poznáš ženu, ktorá sa stále utápa v depresiách, smútku a trápi sa? Keď jej chceš naozaj pomôcť, zlepši jej náladu presne tým štýlom humoru, ktorý miluje.

To neplatí, samozrejme, len pre ženy. Každý z času na čas potrebuje dávku kvalitného humoru.

A parádna správa je, že humor nespôsobuje vedľajšie účinky, ba práve naopak – predlžuje ti život a robí ťa charizmatickejším.

Preto smelo do toho!

 

7. Humor ti prinesie do života kvalitnejší sex

jebacka

Páry, ktoré sa často spolu smejú, majú k sebe bližšie a intímnejšie.

Z toho logicky a zákonite vyplýva aj kvalitnejší sex, ktorý je nesmierne dôležitý pre udržanie vzťahu.

Preto si zaumieň, že sa staneš naozaj majstrom humoru a určite mi poďakuješ hlavne vtedy, keď budeš vo vzťahu a tvojou úlohu bude si ten vzťah udržať (keď to tak budeš cítiť).

Kvalitný (primerane drzý) humor = žena sa často smeje = chce ťa, pretože používaš príťažlivý humor = máte skvelý sex = chce ťa ešte viac.

(Based on tru story, bro.)

 

8. Humor ti pomôže zvýšiť vnímanú hodnotu všetkého, čo ponúkaš

Humor je atraktívny a vyvoláva pozitívnu závislosť.

Preto ho zakomponuj do svojej konverzácie a komunikácie.

Humor predáva. Bodka.

Spomeň si na kampaň k jednému nemenovanému šumivému nápoju s vtipným šušľajúcim psíkom. Myslíš, že danej značke pomohlo, že zakomponovala humor?

Jasné, že ÁNO! a riadne!! (video má len 15 sekúnd)




 

9. So správnym humorom budeš oveľa zapamätateľnejší

Humor je skvelý spôsob, ako si vybuduješ zapamätateľnú osobnú značku.

Ľudia si budú pamätať tvoju prítomnosť, pretože ľudská myseľ si vždy pamätá emočne prežité okamihy, čiže okamihy, kde cítila emócie (hnev, radosť, uvoľnenie napätia, obavy, prekvapenie, očakávania atď.).

Preto vždy vnímaj aj tento úžasný benefit tvojho humoru.

 

10. Humor ti pomôže lepšie zvládať ženské testy

Krásne ženy spoločnosť naučila (vychovala), aby dávali chlapom testy ako na bežiacom páse.

Je to prirodzené, predvídateľné a očakávateľné.

Každý príťažlivý chlap dokáže testy od žien identifikovať a primerane zvládať.

Toto si dobre zapamätaj, pretože je to výsledok mojich dlhoročných skúseností so ženami a tiež aj výsledok dlhoročných skúseností mojich známych a klientov:

Neexistuje lepší spôsob, ako zvládnuť ženské testy, ako je vtipne drzý humor. Bodka.

Nie šašovský humor, úlisný podlízavý úsmev, šaškovanie atď.

Nie arogantný, nadradený, ženu ponižujúci humor, opičky atď.

Tvojím najväčším nepriateľom v zdokonaľovaní sa v humore bude chybné presvedčenie, že sa to nedá.

A preto nech je toto odteraz tvoje nové presvedčenie: „Humor sa dokážem naučiť!“

Humor je schopnosť, tak ako rýchlopísanie, obchodné zručnosti, schopnosť empatie… Je založený na chápaní istých vzorcov, o ktorých sa neučí, no existujú a úžasne fungujú.

 

Humor NIE je (a nikdy nebude) svätý grál!

Na záver jedna dôležitá poznámka – Kvalitný humor nikdy nevyrieši všetky tvoje výzvy so ženami. Nikdy to nebude spásonosný liek, ktorý z teba ako šibnutím čarovného prútika instatne spraví magnet na ženy.

Keď necestuješ, zanedbávaš svoj vzhľad, nekultivuješ vzťahy so zaujímavými ľuďmi, keď nemáš disciplínu športovať, keď nemáš vášeň, ktorou horíš…, tak nikdy nespustíš príťažlivosť u kvalitnej, zaujímavej a krásnej ženy.

Vtedy ti nepomôže, že budeš mať zmáknuté všetky základné aj pokročilé techniky humoru.

Zdieľaj tento článok pre svojich kamarátov a známych.

Vidíme sa nabudúce!

P.S. Vedel si o tom, že tí najlepší rečníci majú svojich mentorov a koučov na tému humor? Priznal to aj Arnold Schwarzenegger vo svojej autobiografii Total Recall (skvelá kniha) a, samozrejme, Barack Obama. Nabudúce ti prinesiem článok o niektorých TOP svetových koučoch a mentoroch humoru.

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here