Vyťaž zo seba MAXIMUM!

0

Si chudý? Si nízky? Nepáči sa ti farba tvojich vlasov? Nosíš strojček? Alebo ťa trápia nejaké ďalšie problémy?

Tak si pozri hneď teraz toto video, v ktorom ti prezradím 2 kroky, ktoré ti pomôžu vyťažiť zo seba maximum.




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Toto som bol JA

Vieš, kedysi dávno som mal dosť problémov sám so sebou. Nemyslel som si, že som nejaký extra fešák. Bol som vychudnutý, mal som dlhšie vlasy, svetlú pleť, svetlé oči, bol som úplne normálny chalan bez peňazí, bez extra koníčkov. Proste som nebol zaujímavý.

Myslel som si, že toto je môj osud, takto to zostane a ženy ma nebudú chcieť. Takto som si to programoval a toto som mal v hlave. V 15-16 rokoch som nosil strojček na vrchných a spodných zuboch. Toto znížilo moje sebavedomie ešte viac.

Niekoľko rokov som sa neusmieval. Vôbec som neukazoval svoje zuby a myslel som si, že aj ostatní s tým budú mať problém. Ale na moje počudovanie vôbec nemali.

Vyplakávanie a deptanie seba samého nikoho nezaujíma. Každý máme problémy sám so sebou a každý riešime sám seba.

 

Toto sú 2 kroky, aby si zo seba vyťažil MAXIMUM

1. krok je prijať to, aký si. Akceptuj to, čo ti „nadelila matka príroda“.

2. krok je zlepšiť to, čo môžeš zlepšiť.

 

Ako môžeš na tom zapracovať

Dnes si o sebe myslím, že som fešák, mám aj nejaké svaly, mám peniaze a to, že mi padajú vlasy nepokladám za nejaký problém.

Toto je to, ako môžeš pracovať so svojou vlastnou hlavou. Niektoré veci nezmeníš, napríklad genetiku, výšku, farbu očí, svoju rodinu alebo svoj pôvod.

Zameriavaj sa na to, čo môžeš zmeniť a zlepši to.

Napríklad, keď si nízky, tak čo s tým môžeš spraviť? Môžeš s tým spraviť to, že si budeš hľadať nižšiu ženu alebo si dáš nejaké topánky s 2-, 3- centimetrovým podpätkom. Toto môžeš zmeniť, a toto môžeš na sebe zlepšiť.

Pokiaľ máš plešinu, tak si pokojne vyhoľ hlavu, pretože je to pre ženy neskutočne sexi a nájde sa množstvo žien, ktorým sa to páči. Neber to ako problém. Toto je niečo, s čím môžeš pracovať.

Pokiaľ sa ti nepáči farba tvojich vlasov, čo ti bráni v tom, ísť ku kaderníkovi, porozmýšľať nad farbou, nejaký melírom alebo nad niečím podobným? Dnes sa naozaj všetko dá.

Pokiaľ si chudý až vychudnutý, ja som bol tiež v minulosti vysoká palička. Tak môžeš začať cvičiť, môže začať naberať, môžeš začať inak jesť a poraď sa so svojím trénerom.

Pokiaľ si zas naopak príliš široký, tučný, tak tiež s tým môžeš niečo spraviť. Nevyhováraj sa na „veľké čo ťažké kosti“. Choď do fitka, menej žer, viac sa hýb a zmeň aj toto.

 

Nie je nič, čo ti je súdené

Veľa vecí môžeš vo svojom živote zmeniť.

Pokiaľ si chudobný, nemáš teraz peniaze, nemáš prácu, nemáš auto, nemáš dom. Čo ti v tom bráni, aby si sa naučil zarábať peniaze?

Čo ti bráni v tom, aby si pritiahol do svojho života ďalšie príležitosti, ktoré ti môžu pomôcť zarobiť tieto peniaze? Toto všetko je iba na tebe.

Pokiaľ máš nízke sebavedomie, kto ti za to môže? Jedine ty sám. Ale to nie je nič, s čím by si musel zomrieť. To je niečo, čo môžeš počas života nabrať, tým že budeš robiť veci, z ktorých máš strach.

Pokiaľ si sám, nemáš momentálne partnerku, pokiaľ si sa nebozkával, pokiaľ si rozvedený, pokiaľ si ešte nemal sex. Čo ti v tom bráni, aby si sa viac zoznamoval, priniesol do svojho života viac žien, aby si si mohol vyberať, s ktorou potom budeš môcť niečo riešiť?

To, že si teraz sám, že si nízky, že si plešatý, že si chudý, tučný, hocijaký, tak to je len tvoj momentálny stav. Príjmi to, akceptuj to a nauč sa, ako to môžeš všetko zlepšiť.

Nikto nemôže za tvoje výsledky, ktoré máš aktuálne v živote. Môžeš si zato len ty sám. Zdvihni zadok, začni s tým konečne niečo robiť.

Ak sa ti niečo v tvojom živote nepáči, nie si s tým spokojný, tak sprav všetko pre to, aby si túto oblasť zlepšil a bol si ohľadom nej sebavedomejší a spokojnejší.

Začni makať na niečom, čo si myslíš, že môžeš vo svojom živote zlepšiť. Zlepšuj sa neustále vo všetkých oblastiach a uvidíš, že budeš mať vyššiu hodnotu, ženy sa o teba budú viac zaujímať, budeš celkovo so sebou spokojnejší a tvoj život bude vyzerať úplne inak, ako vyzerá dnes.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Chceš byť lepším chlapom? Klikni sem a pridaj sa aj k nášmu hnutiu CHLAP 2.0!

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here