Nevieš či môžeš ísť za krásnou ženou?

0

Videl si niekedy krásnu ženu a nevedel si či za ňou môžeš prísť? Nevedel si či sa s tebou bude chcieť baviť alebo ťa odmietne?

Tiež som si tým veľakrát prešiel. Našťastie, už viem ako na to.

Pozri si video, v ktorom ti prezradím, čo som robil ja a čo môžeš urobiť aj ty, aby si sa zbavil strachu a ľahko sa zoznamoval aj s krásnymi ženami.

Verím, že ťa to inšpiruje. Poďme na to.




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Poviem ti krátky príbeh

V minulosti, keď som sa chcel zoznámiť so ženami, tak som stál niekde v úzadí či už to bolo v klube, alebo vonku, alebo na ulici, alebo v obchodnom centre a pozeral som sa na ženy, že: „Wau, tá je krásna.“

V zápätí som hneď aj uvažoval nad tým: „Čo jej mám povedať? Ako za ňou mám ísť? Ako ju mám osloviť, aby ma neodmietla a aby sa so mnou chcela baviť?…“

Chcel som sa s ňou zoznámiť. Chcel som získať jej kontakt. Chcel som s ňou randiť a všetky tie krásne veci okolo.

Vieš, čo sa dialo?

Nenabral som odvahu. Nevedel som či môžem ísť za tými krásnymi ženami, ja introvert, chlap, ktorý mal nízke sebavedomie. Nechcel som byť odmietaný a nechcel som si zažívať nepríjemné pocity. Myslím, že ma v tomto tiež chápeš.

Každopádne, keď som natáčal video vyššie, bol v Amerike, v Nashville na jednej konferencii a udiala sa tam zaujímavá skúsenosť.

Premietol som si ju do mojej minulosti, ako som to robil, že som sa zoznamoval skoro na každom kroku s krásnymi ženami, ktoré sa so mnou chceli baviť a bol som takmer NULA % odmietnutý.

 

Ako sa mi to podarilo?

Veľmi jednoducho. V Amerike je taký zaujímavý zvyk, že ľudia sa na teba pozrú, usmejú sa na teba, povedia ti: „Hey, how are you doing.

Proste: „Ahoj, ako sa máš?“ Je to taký small talk, je to taká zdvorilostná fráza.

Teraz si predstav, že takéto niečo som robil ja pred mnohými rokmi, keď som sa začal vo väčšom zoznamovať. Začalo tým rásť moje sebavedomie a začal som čítať knihy. Začal som čítať napríklad Dale Carnegieho: Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí.

Vtedy som pochopil úžasnú myšlienku, že na to, aby sa ľudia na mňa prví usmiali, alebo aby sa chceli so mnou zoznámiť, tak najprv ja na to musím byť pripravený.

Najprv ja musím mať otvorenú reč tela. Najprv ja musím byť otvorený. Najprv ja musím ísť vyrovnaný. Najprv ja im musím pozrieť do očí. Najprv ja sa na nich musím usmiať.

 

Čo sa začalo dialo?

Ženy sa na mňa pozerali. Ženy sa na mňa usmievali. Povedal som im: „Ahoj.“

Ony mi odvetili: „Ahoj,“ a už som potom začal s nimi konverzáciu, kde som bol takmer 0 percentne odmietnutý. Bolo fakt výnimočné, keď nejaká žena sa so mnou nechcela baviť.

Zoznamoval som sa len vďaka tomu, že som na ne pozrel, že som sa na ne usmial a povedal: „Ahoj.“

Ona ma registrovala. Keď sa na mňa neusmiala, keď sa pozerala inam, myslíš, že som sa cítil odmietnutý alebo som sa cítil zle? Nie! Proste som ju odfiltroval a išiel som ďalej.

Chodil som medzi ľuďmi, pozrel som im do očí, usmial som sa na nich, hovoril som: „Ahoj,“ či už ma odmietli alebo sa chceli so mnou baviť. Jednoducho, ja som si išiel svoje.

Ženy začali na mňa reagovať a chceli sa so mnou baviť.

Daj tomuto videu like, ak sa ti páči myšlienka pozerať na ženy, usmiať sa na ne, povedať im: „Ahoj.“

Ak si myslíš, že je to ľahké, tak choď do toho. Absolútne nič ťa to nebude stáť. Len jeden pohľad, jeden úsmev a jedno obyčajné ahoj, aby si začal konverzáciu s neznámymi ľuďmi a ženami.

[kniha_chlap]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here