6 možností, ako zabiť trápne ticho a zachrániť prvé rande

4

Rozhovor so ženou sa ti môže veľmi ľahko vymknúť spod kontroly, pokiaľ sa ešte tak dobre nepoznáte.

Tak vyskúšaj jednu z týchto 6 možností ako zabiť trápne ticho na prvom rande predtým, ako sa z toho stane problém.

Miesto toho, aby si za trápne ticho vinil sám seba, využi to ako príležitosť a ukáž jej, že tráviť s tebou čas bola dobrá voľba a že sa pri tebe zabaví. Prvé rande nemusí byť katastrofa…

Myslíš si, že to trápne ticho štve len teba? Tiež je z toho nesvoja. Ak dokážeš tento moment zvládnuť, druhé rande máš zabezpečené!

 

1. Chyť sa niečoho, o čom už hovorila

Presne tak, ako to robia Hollywoodske filmové štúdiá, že spravia ďalšie pokračovanie série úspešného filmu, mal by si sa aj ty vrátiť k téme, ktorá ju rozžiarila.

Keď vieš niečo nové do tej témy prihodiť, nebude to len znamenať, že si ju predtým dobre počúval, ale že ťa dokonca zaujímajú detaily, ktoré väčšinu chlapov nezaujímajú. A to ťa vytiahne na dobré svetlo.

 

2. Ohodnoť niečo, čo sa nachádza vo vašom okolí

muž sa žena, rande (600 x 400)Okomentovať zaujímavé oblečenie dámy vedľa či výzdobu reštaurácie, v ktorej sa nachádzate, môže neuveriteľným spôsobom postrčiť vašu konverzáciu z toho stereotypného prvého rande smerom ďalej.

Ako to?

Môžete sa spolu dobre na danej veci pobaviť, zasmiať sa a možno jej to pripomenie nejakú zaujímavú historku z jej minulosti, ako ju raz napríklad jeden chlap pozval na rande a musela platiť zaňho.

 

3. Nahni k nej – a usmej sa 

Ticho a trápne ticho nie je to isté. Niekedy je ticho tou najlepšou vecou na navodenie romantickej neverbálnej komunikácie, ktorá môže navodiť v slečne tú správnu náladu.

Keď sa k nej len nahneš a usmeješ, ukážeš, že máš sebavedomie na správnom mieste.

A čo si myslíš, aká je najčastejšia reakcia na úsmev? No predsa úsmev! 🙂

A následne jej môžeš dať kompliment…

 

4. Daj jej kompliment – veď je to prvé rande

Pravdaže by komplimenty nemali nahrádzať konverzáciu alebo ešte horšie – nemali by pôsobiť tak, že po nej ideš príliš rýchlo.

Všetko má svoj čas a nechceš ju predsa odplašiť.

Miesto toho, aby si básnil o jej nádherných očiach (čo jej mimochodom povedal doteraz asi každý chlap), povedz niečo, čo pravdepodobne predtým od chlapa ešte nepočula.

Teraz nemyslím vybehnúť na ňu s tým, že je tak sexi, že by si ju na mieste pretiahol!

Vyskúšaj pochváliť nejakú jej vlastnosť. Nebudeme predsa vždy takí povrchní, že by sme hodnotili len zovňajšok, všakže 😉

 

5Spýtaj sa jej otvorenú otázku

10 vecí, na ktoré si dávaj pri prvom rande pozor Posledná vec, ktorú chceš na prvom rande dosiahnuť, je ďalšie trápne ticho po tomto trápnom tichu.

To ďalšie trápne ticho docieliš veľmi jednoducho: Spýtaš sa jej otázku, na ktorú ti môže odpovedať áno alebo nie.

Nedaj jej túto možnosť!

Nie každá žena sa bojí či hanbí rozprávať o svojom osobnom živote. Väčšina žien sa dokáže neuveriteľne rozrozprávať o škole, práci či koníčkoch. Takže sa jej spýtaj na tieto témy takým spôsobom, aby na tvoju otázku nebolo možné odpovedať áno/nie.

 

6. Povedz jej vtipnú historku alebo vtip

Ako ju rozosmiať, vtipná drzosť, smiech ženyÚsmev dokáže zázraky.

Preto by si mal mať pripravený jeden či dva skvelé vtipy na každú príležitosť. Povedz niečo, čo ju dokáže rozosmiať.

Ale pozor!

Vyvaruj sa vtipom, ktoré napríklad útočia na vierovyznanie či tučné ženy. Nikdy nevieš, ako to dotyčná vezme.

Najlepšie je spraviť si srandu sám zo seba. Vtedy nemôžeš pokaziť nič.

Máš nejakú vtipnú či trápnu historku zo svojho života?

Niečo sa ti nepodarilo? Vyzeral si ako blbec?

Tak sa s tým pochváľ! 🙂 Nakoniec možno budeš v jej očiach pôsobiť milo…

[MT_zoznamenie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

4 KOMENTÁRE

  1. podobne ako hehe to riesim aj ja lenze u mna je zas problem ze pocas jej kecania rozmyslam co poviem ja a v podstate ju nepocuvam 😀 vela krat som sa pristihol ze len hlupo prikivujem, a dufam ze to nebola otazka 😀

  2. Pri stretkách vždy vediem rozhovor ja. Keď ma ale nič nenapadlo, pekne som sa oprel dozadu, díval sa na dievča (vychutnával si pohľad na ňu) a nechal ju, nech sa teraz rozbehne ona.

    Ak ju nič nenapadlo, mne to aspoň dalo čas premyslieť si otázku (väčšinou na rozkecanie toho, o čom sme sa predtým bavili). Dôležité je nezostať zľaknutý z trápneho ticha a pokračovať v rovnakej nálade ako predtým.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here