30 vecí, ktoré ti ženy nikdy nepovedia narovinu (a čakajú, že na ne prídeš sám)

51

30 vecí, ktoré ti ženy nikdy narovinu nepovedia (a čakajú, že na ne prídeš sám)Ako by sa ti páčilo, keby si sa dozvedel, ako spraviť ženy šťastnými bez toho, aby ti to zakaždým museli priamo a narovinu samé hovoriť?

Ty vlastne ani nemôžeš za to, že nevieš, čo od teba chcú.

Ono, totiž, ženy ti nie vždy hovoria celú pravdu a častokrát očakávajú, že na isté veci prídeš sám (taká blbosť, čo?).

Ale ako máme my, bežní smrteľníci, vedieť, čo vlastne ženy chcú (a nepovedia si o to), keď ani Freud po 40 rokoch na to neprišiel?

A tak som dal na základe odpovedí od mojich fantastických kamarátok (špeciálne poďakovanie patrí Simone Benetinovej) dokopy 30 vecí, ktoré ti ženy nikdy nepovedia narovinu a čakajú, že na ne prídeš sám.

 

1. Potrebujeme sa cítiť pre teba dôležité a príťažlivé. Uprednostni nás, prispôsob sa nám občas a vyzdvihni, aké sme krásne (hlavne počas našich dní, keď sa cítime nepríťažlivé).

2. Keď sa nudím, mohol by si vypnúť tú svoju trápnu hru či telku a venovať sa mi.

3. Potrebujem od teba len tak objať, pohladkať a povedať mi, že si so mnou rád.

4. Keď spravíš chybu (a ja viem, že si ju spravil), očakávam, že povieš jednoduché PREPÁČ.

5. Občas by ti mohlo samému napadnúť ísť na nákup či spraviť niečo sám od seba doma alebo ma len tak vziať na romantickú večeru (a nečakať so všetkým na mňa).

6. Poslať mi donášku kvetov napr. do práce či do školy, alebo len tak ma potešiť tulipánmi či kvetinkou v dni, kedy nemám žiaden sviatok či nie je MDŽ.

7. Ak si ma chceš udržať, potrebuješ sa snažiť a nebrať ma ako samozrejmosť. Nemysli si, že keď si ma už zbalil a máme vzťah, že teraz to bude nudné. Všade je veľa mužov, ktorí by sa o mňa starali, rozmaznávali ma a robili by čokoľvek, len aby som bola ich.

8. Vymysli pre nás len tak nejaký spoločný program (vypadnúť niekam cez víkend). Sám navrhni, kam pôjdeme a kedy pôjdeme. Nepýtaj sa ma na to. Určite rada poviem ÁNO (aj keď to bude len obyčajná prechádzka).

9. Vo vzťahu netreba len „brať“, ale aj „dávať“ – Ja ti behám okolo riti, varím ti, periem, žehlím a myslím si, že si občas zaslúžim nejakú pozornosť na znak vďaky, že si ma vážiš.

10. Napíš mi občas peknú SMS pred spaním či na dobré ráno. Nie iba keď sa na teba hnevám alebo som smutná.

11. Aj keď ty neuznávaš Valentína, to ešte neznamená, že od teba neočakávam v tento deň žiadnu romantickú pozornosť.

12. Mohol by si sa viac starať o svoj zovňajšok, viac cvičiť a zdravšie jesť.

13. Ak nájdeš nejaký mnou vyznačený darček (parfém, kabelka,…) v časopise, mohlo by ti občas trknúť, že ma to asi zaujíma a ty by si mi tým určite spravil radosť. Ja sa ti za to určite odvďačím.

14. Keď neustále rýpeš a kritizuješ druhých, najprv by si mal ísť sám príkladom a sám spraviť niečo (alebo aspoň dať návrh), ako by to mohlo byť lepšie.

15. Chceme, aby si nás občas podpichoval, nesúhlasil a nepritakával nám hlúpo na každý jeden náš rozmar.

16. Nepíš nám neustále, neozývaj sa nám furt a daj nám priestor premýšľať o tebe a hnevať sa na teba, že nemáš na nás čas.

17. Darčeky nemusia byť prehnane luxusné (alebo moc praktické). Stačí, ak to bude fakt len drobnosť, ale aby bolo vidieť, že si nad tým aspoň trochu premýšľal.

18. Najlepšie, čo môžeš pri nás spraviť, je počúvať nás a vypytovať sa a aspoň sa tváriť, že ťa naozaj zaujíma, čo rozprávame (aj keď sú to úplne ženské záležitosti).

19. Nenahnevala by som sa, keby si ma čakal večer doma s navarenou večerou, sviečkami a pripravený na pekný večer s nastraženými ušami, aby si mohol počúvať, aký som mala ťažký deň.

20. Niekedy by si ma mohol len tak niekde zatiahnuť a pretiahnuť ma. Nemusíme sa stále len tlačiť v aute alebo byť potichu v izbe u vás doma, keď tam máš rodičov.

21. Chcela by som viac sexu a keď sa už ty spravíš, to neznamená, že ja nepotrebujem (aspoň) vylízať…

22. Veľmi oceníme, keď nás niekedy uprednostníš pred kamarátmi a nepôjdeš s nimi večer von, ale zostaneš sa venovať iba nám.

23. Občas sa zahraj na Gentlemana – Keď sa klepem od zimy, podaj mi svoju bundu (alebo ma aspoň objím). Podrž mi dvere. Zlož či podaj mi kabát.

24. Pamätaj si naše narodeniny, sviatky, výročie, Valentína. A nie len na ne pamätaj, ale obdaruj nás niečím. 

25. Keď ti ukážem aspoň 5x nejaký šperk či parfém a mimochodom sa o ňom neustále zmieňujem, tak očakávam, že na najbližší sviatok ho dostanem.

26. Niekedy by ti mohlo v sexe napadnúť niečo kreatívne a nie len stále tie isté stereotypy. Spomaľ, pridaj, tvrdšie, jemnejšie, sviečky, viazanie,… Nebuď predvídateľný. A keď sa nám z toho niečo nepáči, určite ti to dáme pohľadom či telom najavo.

27. Počúvaj ma, keď rozprávam a nesnaž sa zmeniť hneď tému. Potrebujem sa vyrozprávať. Veľmi.

28. Nech ide o čokoľvek, správny chlap by mal ženu podporovať a byť jej oporou.

29. Nevychvaľuj pred nami iné ženy. Ničí to naše sebavedomie.

30. Nájdi si takú prácu, ktorá ťa bude baviť a ktorá nás (prípadne oboch) bude živiť a zabezpečí nám a našim deťom budúcnosť.

 

Aká vec ti ešte napadá, ktorú som v článku nespomenul? Máš nejaký svoj recept, ako spraviť svoju ženu či priateľku šťastnou? Podeľ sa dolu do komentárov.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

51 KOMENTÁRE

  1. Kdesi som našiel toto, myslím si, že väčšina platí do bodky 😀

    60 právd o ženách:

    01. Ženy sa stále nad niečím trápia a vždy si nájdu nejaký problém. Najčastejšie sme to my. Okrem toho ich v kuse sužuje zdravie – majú migrény, mykózy, PMS, blbý tlak … Nech to vyzerá akokoľvek zle, buď pokojný. Štatisticky nás s istotou prežijú.
    02. Na prvom rande si žena nikdy neobjedná to, na čo má naozaj chuť. Dá si malý Caesar šalát bez pečiva, ale bude omdlievať od závisti nad tvojim medium steakom s hranolčekmi.
    03. Ak ti partnerka hovorí o problémoch v práci, s rodičmi, s kamoškou, s čímkoľvek, väčšinou nečaká že jej poradíš riešenie. Celkom stačí, keď ju vypočuješ. Úľava?
    04. Pobozkaj ju najneskôr na druhom rande. Inak si bude myslieť, že nemáš záujem a ocitneš sa v kategórii kamoš, alebo homoš.
    05. Keď odbehnete v podniku na toaletu obaja naraz, na 100% tam bude tri krát dlhšie ako ty. Máš pár minút k dobru na veselý flirt s čašníčkou.
    06. Na záchodovú dosku si naozaj sadne len doma alebo v 5-hviezdičkovom hoteli. Všade inde levituje v zjazdárskom postoji.
    07. Zakaždým zje zhruba polovicu rúžu či lesku, čo si nanesie na pery. Za rok tak zmastí priemerne dve balenia nejedlej farebnej zmesi.
    08. Dve z troch žien si pravidelne farbia vlasy. Často takmer identickou farbou, akú majú od prírody. Nepýtaj sa prečo …
    09. Prvýkrát sa s tebou pomiluje až potom, čo si dôkladne oholí nohy a „bobra“ vydepiluje na malého úhľadného „plcha“. Pre istotu to takmer každá robí už pred prvým rande, aj keď väčšina ti dá až po treťom.
    10. Krátko na to, čo ty pred ňou začneš púšťať vetry, prestane byť s holením pred sexom taká dôsledná.
    11. Každá žena nabetón zmení účes a nakúpi si kopu nových handier, hneď ako sa rozídete. 12. Niekde v gýčovej truhlici alebo hracej skrinke má odložené všetky fotky, listy a iné memorabílie od svojich predchádzajúcich frajerov.
    13. Niektoré raz za čas, iné pravidelne prevetrávajú tvoje vrecká, šuplíky, mobil či počítač a hľadajú stopy po iných ženách. Nie vždy ich ženie podozrenie, často je to len nepotlačiteľná ženská zvedavosť.
    14. Ak má fakt podozrenie, že ju podvádzaš, je schopná ťa špehovať, vyzvedať sa, liezť ti do pošty. Tie zazobanejšie na teba možno pošlú súkromné očko.
    15. Minimálne jedna jej kamarátka by sa s tebou chcela vyspať.
    16. Aj ty máš aspoň jedného kamoša, s ktorým by si dala povedať. Tak bacha …
    17. Pekná baba chodí so škaredou kamarátkou, aby si pripadala ešte atraktívnejšia. Škaredá baba chodí s peknou kamarátkou, aby pozbierala, čo ostane.
    18. Pozor na ženské, ktoré nemajú žiadne kamarátky. Sú divné a po čase neznesiteľné.
    19. Ak si chceš byť istý, že večer bude sex, len tak mimochodom jej porozprávaj, ako s tebou dnes flirtovala nejaká atraktívna kozatá cica z práce. U 68% to zaberá.
    20. Keď si vyrazíš niekam bez nej, zavolaj okolo desiatej (skôr než začne byť ona nervózna a ty opitý) a povedz jej že ti chýba. Ona zaspí ako batoľa a ty to môžeš pokojne roztočiť. Keď sa nadránom priplazíš domov, nikto ťa nebude čakať s výrazom pitbulla a rukami v bok.
    21. Každá rozumná žena ti potvrdí, že úprimnosť a pravdovravnosť nie je vždy najlepšia voľba.
    22. To že máš veľký penis neznamená, že sa môžeš vykašlať na predohru.
    23. Hrúbka je dôležitejšia než dĺžka.
    24. S erotogénnymi zónami narábaj opatrne. Klitoris nie je žuvačka a bradavky nie sú štuple od vína.
    25. Nikdy presne nezistíš, koľko mužov mala pred tebou. Väčšina povie, že päť. Priemerne to znamená že dvanásť.
    26. Keď ženy ovulujú, dávajú prednosť drsným mačom a príležitostnému sexu.
    27. Riziko nechceného tehotenstva je pri sexe na jednu noc oveľa vyššie, lebo ženy sú naň náchylné práve v dňoch, kedy sú najplodnejšie.
    28. Vieš čo žena v posteli naozaj potrebuje? Dobrý paplón. V noci je im zima viac ako nám. 29. Na jedného muža, ktorého miluje, priemerne využije desať iných. Ak si jej už nainštaloval systém počítača, zariadil opravu auta, vyniesol klavír na šieste poschodie a stále ste sa nedostali do spálne, si len jeden z tých desiatich.
    30. Každá tvrdí, že ju najviac potešia malé romantické drobnosti. Každú naozaj poteší šperk alebo kožuch.
    31. Ženy majú rady prekvapenia (kvety, večera pri sviečkach, rekonštrukčné práce v domácnosti, šperk alebo kožuch). Väčšina z nich prirodzene očakáva, že ich prekvapíme raz za mesiac, inak sú z toho rozčarované, mrzuté a ty netušíš prečo, lebo si nič nespravil. Veď práve preto.
    32. Nikdy ti nepovie pravdu, koľko v skutočnosti stáli tie bohovské čižmy a koľko dáva mesačne na gebuziny, ktorých má plnú kúpeľňu. K tomu čo povie, si prirátaj 40-100% a si blízko reálu.
    33. Si na blondínky? Tak si rýchlo užívaj. Podľa všetkého do 200 rokov prirodzené blondínky vyhynú.
    34. Priemerne dve jej najlepšie kamarátky vedia o tebe úplne všetko. Aj to, akú polohu máš najradšej, či bol jej orgazmus včera pravý a či ti smrdia nohy.
    35. Mokrá podlaha v kúpeľni, vlhký uterák na zemi, chlpy vo vani a záchodová doska hore vytočia každú jednu do nepríčetnosti.
    36. Ak ju necháš vyhrať v nejakej nenáročnej športovej disciplíne, takmer určite si večer užiješ skvelý sex.
    37. Nerob si zbytočné nádeje. Prenosy z play off extraligy pre ňu nikdy nebudú zaujímavé. Aj keď počas hokejových majstrovstiev sveta nosí tričko s dvojkrížom a fandí ako divá.
    38. Aspoň raz za čas ju nechaj vybrať film, ktorý si spolu pozriete a zdrž sa komentárov. Nezabije ťa to.
    39. Vždy bude chcieť, aby si šoféroval ty. Aj keď pôjdete jej autom.
    40. Vždy chce veriť, že to čo jej hovoríš, je pravda.
    41. Vždy keď klameš, príde na to.
    42. Vždy keď pred ňou niečo tajíš, prevalí sa to.
    43. Zakaždým uverí, že si sa zmenil a že sa to už nestane. Je až zázračne nepoučiteľná.
    44. Väčšina žien potrebuje k životu latentné napätie. Z času na čas sa proste potrebuje ofučať, vyštekať alebo vykričať a ty nikdy nebudeš vedieť, kedy si nabehneš rovno na vidly. Bude ťa buzerovať za niečo, čím si ju naštval pred 100 rokmi, za to, čo si urobil, za to, čo si neurobil, za to, čo sa chystáš urobiť, aj za to, o čom si myslí že sa chystáš urobiť.
    45. Nech sa pohádate akokoľvek a pre čokoľvek, vždy bude od teba čakať, že TY sa ospravedlníš.
    46. Najjednoduchší spôsob, ako mať svätý pokoj, je dať jej vždy zapravdu.
    47. Sem-tam dones fľašu lepšieho vína a tvár sa, že romantický večer a hĺbavé rozhovory s ňou ťa strašne berú. Aspoň na pár dní prestane mať pri tebe ten trpiteľský výraz a nebude sa na nič sťažovať.
    48. Ak náhodou stretneš takú, čo tvrdí, že aj jej ide iba o sex a pobavenie, vezmi jed na to, že skôr či neskôr sa do teba zamiluje a začne robiť scény.
    49. Každá štvrtá sníva o milovaní s inou ženou. Tvoje šance, že to raz aj uskutoční a prizve ťa k tomu, sú však mizerné.
    50. Keď sa s tebou nechce milovať, nie je to vždy preto, že nemá chuť. Často je to preto, že si pripadá tučná, málo atraktívna alebo nemá oholené nohy.
    51. Každá chce, aby bol muž voňavý, dobre oblečený, citlivý, nežný a chápavý. A aby nemal problém dať niekomu do držky na obranu jej cti.
    52. Používaj antiperspirant, hol sa, používaj hydratačný krém, ale nikdy nestráv v kúpeľni pred zrkadlom viac času ako ona.
    53. Likvidácia hmyzu, plašenie hlodavcov, zakladanie ohňa a práca s príklepovou vŕtačkou budú vždy patriť pod tvoje kompetencie.
    54. Mal by si zvládať valčík i latino a vedieť ju viesť. Ženy sú presvedčené, že dobrý tanečník je aj dobrý milenec.
    55. Nepodceňuj bozkávanie. Je pre ne mimoriadne dôležité. Pomaly a nežne, drsne a vášnivo … sleduj atmosféru a reč jej tela.
    56. O bývalých frajerkách hovor minimálne, vždy s rešpektom, nikdy vulgárne a nikdy ich nespomínaj v súvislosti so sexom.
    57. Po prvom sexe chce 18% žien počuť „Bola si skvelá“. 82% žien chce počuť „Kedy ťa zas uvidím?“
    58. Všetky zbroja za rovnosť šancí a chcú zarábať toľko ako my. Takmer všetky čakajú, že budeš na prvom, druhom i dvadsiatom treťom rande platiť ty.
    59. Sériové vrahyne najčastejšie fičia na otrave jedom.
    60. Ostatné vraždia väčšinou náhle v afekte a zväčša kuchynským náčiním. Nožom, panvicou, sekáčikom na ľad … Keď to s niečím fakt prestrelíš, neostávaj s ňou sám v kuchyni.

  2. Jak čtu ty příspěvky u tohoto článku, tak se divím, co za pitomce tyto články odebírá. Nikdo z vás jste asi nepochopil samotnou podstatu celého článku. Nejde o to, aby chlap dělal ze sebe vola a všech 30 bodů dělal každý den. Tím by snížil svojí hodnotu a stal by se nezajímavým pro tu ženu. Jde o to, že pokud se z kluka stane chlap v pravém slova smyslu (tím myslím charakterní člověk s velkou dominancí a charismatem), tak automaticky zvýší svojí hodnotu a stane se zajímavým, ale čas od času by se měl zachovat podle některého bodu z tohoto článku. Tím by ze sebe žádného vola neudělal, ale naopak by svojí hodnotu zvedl až do nebes a byli by spokojení jak ten muž, tak hlavně i žena. Jinak názory Miroslava jsou úplně mimo mísu. 🙂

  3. Požiadavky na mužov. Čo tie ženy vlastne chcú? Žene predsa nemožno vyhovieť. Prirodzene muž nie je pre ženu dosť dobrý. To platí samozrejme aj opačne. Žiadna veda. Je však fér, že „ak chceš niečo odo mňa, chcem aj ja niečo od teba“.

  4. Ja jsem Ing. a taky neumím noc pravopis. Je pravda že některé ženy jsou gramatikou dost posedlé. Taky je pravda že se mi anglická gramatika zdá o dost jednoduší. Těch 30 bdů je přehnaných muž by neměl pro ženu dělat první poslední. Ovšem taky by se kní neměl chovat jako kretén a měl by si jí upřímně vážit. Jestli má Miroslav na svoji partnerku moc velké nároky to nevím. Jestli je panic nebo ne to bych neřečil. Pokud má aspoň průměrní vzhled tak ženu na sex najde snadno.No a ikdyby nebyl moc pohlední tak nějakou celkem pěknou řasem taky.Ovšem sehnat někoho na vztah užj je těší. Teda pokud má vtah oběma partnerům vyhovovat. Ovšm kdo nehledá nenajde a kdo moc vybýrá tak muže přebrat.

    • Ani nevieš ako si tvojho príspevku cením, napísal si viac múdreho než všetci vo svojich urážajúcich a vysmievačných príspevkov dokopy. A žena ktorej záleží vo vzťahu na pravopise k tomu mám len jedno WTF? Ja si vážim žien aj mužov a obdivujem tých ktorý majú múdrosť a môžem sa od nich niečo nové naučiť ale konkrétne tento jeho článok(iné som nečítal)ma naučil tak akurát …. nebudem zbytočne nadávať proste ten článok má nulovú výpovednú hodnotu pre normálne zmýšľajúceho človeka. Abhoul prajem ti v živote všetko najlepšie.

  5. Michal super príspevok ďakujem za rady hneď sa lepšie vyznám v ich rozmýšľaní 😉 🙂

    Miro nič proti ale keď už chceš písať tak sa presvedč či máš všetky „i“ a „y“ v poriadku 😉 pretože ak mám pravdu povedať sa ani nečudujem že si panic 😀 ide totiž o to že ženu ktorú si popísal by chcel asi každý chlap 😉 ale aj pomocou tejto stránky a pomocou Michala a ľudí ktorí mu pomáhajú s týmito blogmi si môžeme takú ženu nájsť a ak sedíš doma a máš pár dobrých kamarátok ok nikto ti to neberie ale čím viac žien spoznáš tým viac budeš vedieť ako na to aby si si našiel „tú pravú“ ale tak je to na tebe asi panicom ostaneš lebo takýmto prístupom a takouto gramatikou moc u žien a nielen u žien ale aj v živote neuspeješ ale pokiaľ si programátor a makáš v pascali alebo pod. tam ti tú chybu vyhodí 😀 takže asi tak a úprimnosť je len jedna z najdôležitejších vecí vo vzťahu 😉 a ako si písal áno uznávam musí byť obojstranná ale pokiaľ nebudeš úprimný ty neočakávaj to od iných a na záver iba by som podotkol že toľko hlúpostí pokope som nevidel čo si ty napísal 😀 😀

    • Tiež som sa pekne pobavil takto na dobrú noc. K názorom menovca sa nevyjadrujem, nič to nezmení.

  6. šéfe tebe sa velmi rád vyjadrím k tvojmu článku, vyzerá že si v tom odborník poznáš ako ženy myslia čo chcú napísal si o tom knihu vyučuješ to atd. atd. Neber si to osobne, naozaj sa ta nechcem nijako dotknúť ale možno použijem tvrdšie slová pre lepšie vysvetlenie, vopred sa ospravedlnujem.A ešťe taká poznámočka mám 22 rokov a som panic mám presne 0 ženských kamarátok a dievča som pobozkal raz v živoťe na pery pri hre flaša na zakladnej škole 🙂 to som tu napísal aby bola väčšia sranda ale to čo napíšem dalej myslím smrtelne vážne. Úprimne, ja môžem dnešné ženy srať. A aj to robím z nasledujúcich približnbe 1000 dôvodov, vipíšem len pár najpodstatnejších: človek aby spoznal normálne dievča s charakterom, cielavedomú, sebaistú avšak bázlivú, ženu ktorá je sebestačná a nepotrebuje chlapa aby ju uspokojoval finančne, sexuálne vlastne akokolvek, ženu ktorá má rada druhých, vie milovať ale dokáže to ovládať, má všeobecní prehlad, zaujíma sa o veci s kultúri, hudby, športu, má vlastný názor a vie ho rozumne prezentovať a náležiťe aj podložiť atd. atd. tak taká neexistuje alebo je to 0,000001 percenta zo všetkých žien minimálne na Slovensku vo svete je to číslo väčšie. A tie všetky rady čo tu dávaš to by mal mať každý (jelikož ja to mám) v sebe od narodenia nie aby sa to tu učili jak debili(pardon nenapadlo ma lepšie slovo). A dalšia vec skoro všetko čo si tam vipísal tie rady to je všetko smerované na ženu ako keby si jej mal slúžil WTF? Vzťah na akejkolvek báze kamarádskej, sexuálnej alebo manželskej alebo všetko dokopy, má byť obojstranný, Pozor to neznamená že ja sa naučím ako sa mám k žene správať a ona mi ho potom za odmenu vyfajčí alebo si večer vrznem, to znamená že sme vo vzťahu obidvaja rovnocenný( práve toto si ženy v dnešnej dobe nemyslia oni si myslia ,a chalani im to žerú, že oni su v tom že oni sú 90 a mi 10 vo vzťahu). Vikingovia a stredovek to bola ideálka predstavťe si dedinu a teraz anča išla po vodu pri studni stretla pastiera obaja sa na seba usmiali lebo si boli simpatický no a o pol hodku si to už rozdávali za stodolou, no a ak im to aj potom neskôr klapalo tak sa vzali a ak nie, išli si každý svojou cestou. Teraz musíš na ženu vitasiť milion fíglov a každá sa chce len rosprávať aj ked väčšina má hovno čo rozumného povedať. A pri tom keby som chcel ale keby si ty chcel tak stačí už či na flirt, sex, akýkolvek vzťah jednu zhajzlenú vec a tá sa volá že ÚPRIMNOSŤ. Pravdaže aj tú treba vedieť použiť. Bolo by toho ešte sto krát viac ale už sa mi fakt nechce písať. Neber to zle ja ta rešpektujem aspon niečo robíš aj ked blbosť. Poviem ti to na rovinu si len otrokom svojej posadnutosťi a všetky tieto kecy ako zbaliť ženskú a 95% tých knižiek stojí za hovno. Všetci tí ludia sa snažia si len zašukať a používajú na to milion trikov a aj tak ich to neuspokojí. Jedine by som tomu rozumel ak to robíš pre prachy to je tiež blbosť ale aspon sa to dá pochopiť. HAWK. Ps. Som zvedavý či zareaguješ alebo to necháš tak.

    • Milý Miroslav, ten článok je veľmi dobre napísaný. Sú body, ktoré by som vynechala, ale týka sa to jedine môjho pocitu. Nie všetky myslíme rovnako, Ak budeš naďalej premýšľať, ako Viking, tak Ťa nezachráni ani úprimnosť :-))…

      • A ešte by som dodala, že ak chceš Aničku spred studničky, beriem že nepotrebuješ pravopis, ale ak máš vyššie ciele, čo sa týka ženy Tvojho života, skús sa zdokonaliť aj v tomto…:-)

        • Ja práveže chcem Aničku spred studničky. A z gramatikou mám problémy od základky máme to v rodine otec ani nevie či sa miluje alebo myluje 😀 . Mne stačí že už viem po anglicky lepšie než po slovensky.

          • ked si nikdy nemal zenu a si panic ako sa mozes vobec vyjadrovat k tejto teme, ved nevies o co ide, nevies o co prichadzas a uplne mi je jasne preco mas asi taky stresteny nazor. Pises uplne mimo chlapce. Zaplat si radsej za to a bud normalny. 22 rokov…kamarat to je pekne mimo.

            • To bola vždy moja silná stránka že hovorím o veciach ktoré Zdanlivo vôbec nepoznám, opak je pravdou. Prvý príklad čo ma napadol: takže ak som doktor a v živote som si nepichol heroin to znamená že o tom nemôžem rozprávať, napísať knihu, že o tom nič neviem?… .K tejto téme by som kludne mohol napísať knihu 95% ludí by ju nečítalo lebo sú príliš jednoduchý vid voliči fica 60% dospelej populacia Slovenska.Každý kto ho volil je buď nevzdelaný alebo blbý vyber si. No ale naspäť k téme ktorej máme veľa čo povedať pretože študujem ,okrem iného ,ľudský charakter, ženy, mužov a vzťahy medzi nimi od nejakých 16,17 rokov.

              • „pretože študujem ,okrem iného ,ľudský charakter, ženy, mužov a vzťahy medzi nimi od nejakých 16,17 rokov.“

                A pritom máš 22, si ešte stále panic, zrejme nemáš jasno v tom, akú ženu chceš a ešte tu dávaš rozumy Linde, ktorá je v tejto problematike o pár desiatok levelov vyššie, než ty. Prosím ťa, prestaň blbnúť, akurát sa tu zosmiešňuješ.

                Panictvo v 22 ako také nie je problém, no to, ako sa tu prezentuješ, tvoj postoj, obsah príspevkov a pravopis sú už veľkým problémom.

          • Ja len nechápem, keď vieš lepšie po anglicky ako po slovensky a na Slovensku také ženy ako Ty hľadáš nie sú, prečo si ešte tu? Na svete je asi 1,5 mld. anglicky hovoriacich ľudí z toho niečo viac ako polovica sú ženy, načo čakáš? Chceš zomrieť sám? A pokiaľ Ti ani trochu nevadí, že si panic tak si myslím, že to nie je v poriadku. Už len kvôli tej slečne, ktorú by si našiel, nie je. Pretože ako panic ju takmer určite neuspokojíš, čo je jeden zo základov vzťahu. Kto povie iné, ten jednoducho klame. Každá zdravá žena a každý zdravý chlap potrebuje sex, či už ide o tvrdý sex alebo nežné milovanie! Proste ho občas potrebujeme všetci. Niektorý viac iný menej. A jedna dobrá rada, nabudúce miesto toho aby si nám napísal akú dokonalú ženy Ty chceš, pretože plus, mínus takú chce každý, radšej napíš čo jej vieš ponúknuť, keď už vravíš, že správne to napísať nevieš.
            Dúfam, že som sa Ťa nedotkol alebo Ťa neurazil! To by som naozaj nerád, je to môj názor. Ak Ti pomôže budem rád ak nie tak mi to bude jedno.

            • Zdravím ťa Erik, na začiatku príspevku máš vela otázok to bude aj tým že ma nepoznáš a nepoznáš moju životnú situáciu, prepáč ale nebudem ti na ne odpovedať lebo to by som si prsty necítil kým by som to dopísal. No a teraz k tomu: A pokiaľ Ti ani trochu nevadí, že si panic tak si myslím, že to nie je v poriadku. ? . Na akom základe si na toto prišiel, existujú 1000síce ludí ktorý v živote nemali sex a sú spokojný poniektorý dokonca šťastný. Jeden z hlavných základov vzťahu je uspokojiť ženu je troška mílne tvredenie pretože zaleží aj na druhu vzťahu no a ak je to čisto sexuálni vzťah tak máš pravdu ale v ostatných druhoch ti viem nájsť ďalších desať vecí ktoré sú dôležitejšie. Vôbec som sa neurazil, keby si vedel akými sračkami(ospravedlňujem sa za výraz)som si v živote prešiel tak by si vedel že tak slušne napísaný príspevok sa ma fakt nemôže nijako dotknúť. Ďakujem ti za tvoj názor.

          • mirko , stacilo, zacinas sa zamotavat, tvoje argumenty zacinaju byt uz dost smiesne a ne-dospele…nic v zlom kamo…

            • Robko tebe sa tu len smejem :-D, ti mi chceš hovoriť že stačilo 😀 šak ti si sa zamotal aj sám v dvoj riadkovom príspevku 😀 . A prosím ťa nemáš nejaký kurz argumentácie kludne si ho zaplatím lebo tvoja argumentácia hm to je fakt niečo 😀 . …nic v zlom kamo… 😀 Kecám na teba to bolo myslené v zlom lebo ak tu je niekto smiešny a ne-dospelý tak si to jedine ty zo svojim príspevkom.

              • nechcem sa tu s tebou ani hadat, ani ponizovat , vidim ze to nema s tebou zmysel, typicky priklad zakomplexovaneho chalana, co nevie zniest pravdu a neda si povedat…pekny den ti prajem, len skus popracovat nad tou gramatikou, lebo je vazne zla.. 😉

      • Až na to že ja zachrániť nepotrebujem… ale dobre. Ja nehovorím že máme sa správať a rozmýšlať ako vikingovia ku ženám. Ja milujem ženy ale len také aké som napísal jednoducho aby bola pekná, mala špičkový charakter, mala rozum, bola samostatná a mala vlastne názory a nevadilo by jej ak by som ju chcel iba ako frends with benefits (ak vieš čo myslím ak nie vygoogli si 🙂 ) s čoho viplýva že pravdepodobne ostanem do konca života sám jelikož taká žena/y minimálne tu na Slovensku nexistuje, povedzme že ich tu je 10 a kvoli nim sa nebudem prehrabávať tými tisíckamy ktoré ma nezaujímajú. Ono je to celé o tom že mám vysoké nároky, a že dnešné ženy idú dole vodou. Ps. Dúfam že sa neurazíš šak možno patríš medzi tých 10 čo sú fajn ale to ja neviem 🙂 .

        • Nemám dôvod sa urážať, ale rovnako už nebudem ani komentovať to, čo si napísal. Miluješ ženy, ktoré majú rozum…tie však majú tiež svoje požiadavky, ktoré muži musia spĺňať. Čo vieš ponúknuť Ty?

          • Určiťe 100 krát viac ako priemerný chalani v mojom veku. Ale o tom ťa už nemám ako presvedčiť. Iba žeby si z Trenčína a nie si zadaná 🙂

            • Prepáč, ale nechodím ani na kávu s mužmi, ktorí neovládajú pravopis, Nešla by som, ani keby si bol Brad Pitt a ver mi, že mám spôsoby, ako zistiť, či ho muži vedia alebo nie…

              • Váu presne o tomto vravím lebo chalan čo vie a nevie pravopis to je pre teba dôležité takže ten čo vie pravopis s ním by si išla von lebo je to lepší človek WTF? k tomu nemám čo dodať.

                • tak, som cieľavedomá, sebaistá, sebestačná, viem hrať na piane-to znamená, že sa zaujímam o umenie, píšem knihy – to znamená, že mám aj slušný všeobecný prehľad, denne behávam 8 kilometrov – to znamená, že aj športujem a dokonca aj sexujem ako divá, ale len s niekým, kto ovláda pravopis a nemusí byť vždy „dobrý človek všade“:-))-verím, že chápeš…

                • To- nemusí byť vždy dobrý človek všade dosť vypovedá o tvojom charaktere. Ja nedokážem a nechcem sa milovať zo ženou ktorá je len pekná ale sprostá jak poleno alebo naopak. Buď bude mať všetko alebo má smolu. A to ťa uznávam je mi veľmi simpatické ako si sa popísala až na to sexovanie lebo už len to jak si to napísala naznačuje že ťa to neuspokojuje. Proste mi nieje to slovo sympatické, zo ženou sa miluje a nie sexuje ale vidno že ešte nie si vyzretá žena tipujem tak okolo 23 max. Prajem ti aby si spoznala hodnoty ktoré sú v živote naozaj dôležité a aby si bola šťastná. Dobrú noc 🙂

                • Miroslav, ja sa milujem na prechádzke, alebo počas rozhovorov – vtedy milujem! – hruďou a hlavou!!! – v posteli chcem sex a potom, hneď potom sa môžme znovu milovať:-))))

                • Smutné, je to fakt veľmi smutné že takto zmýšľaš ale nečudujem sa lebo toto myslenie nemáš z vlastnej hlavy ovplyvnilo ťa buď okolie, kamaráti médiá niekto silný (myslím osobnostne). Ja som na svoje postoje a názory prišiel po dlhoročnom skúmaní a preverovaní.

                • Lindo, už kašli na to… nemá to cenu. On se chce jen hádat, protože není v životě spokojený a chce si tu dokázat, že za vše můžou ženy a ne on sám. Můžeš mu to vysvětlovat jak chceš, ale on to stejně nebude chtít pochopit…

                • aspo:-), vďaka…pochopila som a takýto muž nie je hodný ani jedinej čiarky:-) dnes som za jemnú a milú:-)-má šťasie:-)

      • Ja som vedel že nebudeš mať na to čo povedať jelikož pravde sa ťažko oponuje. Drž sa aj ty a dúfam že raz uvidíš čo je v živote naozaj dôležité.

      • Akurát pozerám že na pozitívny feedback to zareaguješ ale takto podiskutovať aj s oponentom to nie. Hm, aj to o niečom hovorí.

        • Mirko, zamysli sa ci nahodou nepises take sprostosti, ze je skoda minat akukolvek energiu na reakciu. Ak na to neprides sam, tak ti to prezradim ja – je to tak. 😉 A presne preto to Michal nechava radsej tak, a ja uz tiez.

          • Ďakujem za prezradenie milá facka od reality. Zobral som si tvoju radu k srdcu a prečítal som si môj prvý príspevok ešte pár krát no a ……………. seriózne uvažujem že si z neho spravím plagát a zavesím nad postel lebo sa mi to zdá ešte geniálnejšie ako včera. Mimochodom je od teba naozaj veľmi dospelé nazvať niečo sprostosťou. Taký príspevok jak si napísal ty môžeš napísať pod čokoľvek no a aký to bude mať význam … presne tak žiadny lebo ak nedokážeš svoje tvrdenia a názory podporiť vlastnímy skúsenosťami, dôkazmi, štatistikami proste čímkoľvek, tak čokoľvek napíšeš sú len prázdne slová. Som hrdý na to že vybočujem z davu pretože práve to mi dáva istotu že konám správne, pretože tento svet je v mnohých veciach (ktoré očividne vy považujete za normálne) chorý. A preto myslím vlastnou hlavou a nedávam sa strhnúť davom ktorý si myslí že chodiť do baru kde hrajú takú sračkovú hudbu že by sa s toho jeden dogrcal je v poriadku, že šukať ženy je tá najlepšia vec ktorá mi v živote chýbala, že písať správne gramaticky a hlavne slovenčinu je z nejakého zhajzleného dôvodu pre vás neskutočne dôležité tých že by tu boli na stovky len to by si si musel najprv prejsť v živote tým čím ja a musel by si mať to poznanie ktoré ja mám, ja ti to nevyčítam že ho nemáš väčšinou za to môžu rodičia alebo nesprávni vplyv okolia pri dospievaní ale ja ti aj tak prajem aby si toto poznanie objavil a poznal čo je to naozaj dôležité a podstatné.

      • Ahojte volám sa Jožo a dosť na zaujala téma, ktorú tu preberáte. Michala poznám s jeho pôsobenia, mám ho medzi priateľmi na fb, ale osobne som nemal tú česť sa s ním stretnúť. Mira, ktorý tu píše komentáre nepoznám, ale ak môžem vyjadril by som sa ako nezainteresovaná osoba. Michal odvádza skvelú prácu podľa mňa. Pomáha a dáva rady komukoľvek., kto o jeho rady STOJI. Ak sa ti to nepáči PAL DO PIČE s tejto konverzácie, nespamuj to tu a nenakladal na všetkých naokolo. Miro, máš aj čiastočnú PRAVDU. Môžeš mať priateľku a podvedome splňať 90% všetkého, kupovať jej raz za čas kvety, mať s ňou skvelý sex, pravidelne pri nej zaspávať a ráno sa vedľa nej opäť s úsmevom zobudiť ( veľa chalanov sa na toto namotá ) a napriek tomu potrebuje mať na každý prst ešte 10 chalanov, ktorým keď napíše okamžite dobehnú za ňou sa sú ochotní ju okamžite vyjebať. NIE VŠETKY SI TIETO BENEFITY A POZORNOSŤ ZASLUŽIA. Sú to poväčšine veľmi pekné a aj inteligentné baby, ktoré vedia ako zneužívať systém. Buďte PROSIM VAS LOJALNY a ak máte priateľku nezmotávajte baby svojich kamarátov a nevyužívajte to, že máte vedomosti, ktoré ony ešte nemajú. Baby častokrát robia to isté vedia, že sú žiadané a aj keby im chlap daroval svoj život, tak iba mávnu rukou. Buďte LOJALNY voči ostatným a neničte fungujúce vzťahy. Nikdy totiž neviete, čo všetko je ten druhý ochotný spraviť a budete MUSIEŤ NIESŤ NASLEDKY ZA SVOJE SPRAVANIE. Ďakujem za pozornosť a prajem veľa úspechov.

    • Hehe, som na tom trochu podobne len mám o pár rokov viac, nejaké veľmi dobré kamarátky na ktoré si nikdy nedám dopustiť a mám k tomu iný prístup. A mimochodom tie tvoje podmienky vo veľkom rozsahu spĺňa minimálne 5 žien v mojom okolí a to nekecám 🙂 Takže je ich isto viac ako 0,000001%.

      Čo sa týka článku, to máš pravdu, podľa neho je muž otrokom. A to spontánne rád dávam aj darčeky, kvety (vtedy keď toho druhého/druhú poteším a nie keď „musím“), navarím a podobné veci z článku, len je písaný samozrejme jednostranne. Povedal by som, že možno aspoň 20 z tých bodov by som čakal spontánne aj od ženy aby si ma udržala 🙂

      Ja tu občas zavítam ako na pomoc, keďže som si ešte nikdy nedokázal nájsť priateľku. Ale týmito radami (na tomto blogu) sa ja nemôžem riadiť. Väčšina rád by tvrdo poprela moje ja a moje osobné hodnoty, a tie rady ktoré nie, tak s nimi už prirodzene žijem. A to ani nemám také vyšpecifikované požiadavky na ženu ako ty 🙂 Ja chcem len sympatickú, normálnu (dokonalú nie, ani ja nie som dokonalý, by som mohol napísať knihu o mojich nedostatkoch a to vôbec nie som veľmi kritický k sebe) a ktorá by ma milovala. Samozrejme všetko čo sa dá, by som dával obojstranne. Teda aspoň si myslím, že to nie sú prehnané požiadavky 🙂 (samozrejme mám nejaké minimálne požiadavky ako napríklad, s prepáčením, aby nebola obézna a šport a príroda by jej absolútne nič nevravela) Môj najväčší problém je asi ten, že aby som dievča spoznal a bavil sa s ňou, musím byť jej aspoň minimálny kamarát, ale potom ak sa mi z nich nejaká naozaj zapáči, tak už niet cesty späť, na to som prišiel aj sám a bez tohoto blogu 🙁 Inak som pri nových ženách hanblivý a nekomunikatívny a to potom nikam nevedie…

      Na druhej strane si žijem plnohodnotný život so svojimi záľubami, športom, kamarátmi a kamarátkami, tak som zatiaľ neupadol do hlbokej depresie, aj keď som už mal menšie osobné krízy a nie všetky sa týkali vzťahov 🙂

      • Ďakujem za podporu a ten posledný odstavec som na tom takisto ako ty a som šťastný. A k tým požiadavkám, tak tých je ešte omnoho viac než len tie čo som vypísal 🙂 .Prajem ti zo srdca aby si si našiel ženu, priateľku ktorá ťa bude milovať a ty ju.

        • plne vas chapem 😉 tato spolocnost je postavena na hlavu. vztah sa ako keby zacinal sexom namiesto toho aby bol sex az ked je vztah uz vybudovany.. ale ak mate potrebu sa ‚vyblbnut‘ tak preco nie.. zivot a vztahy su vsak o uplne niecom inom..

    • A po par rokoch ta to prejde, zoberes si par rad k srdcu, najdes si tu pravu a budes stastny tak ako pol sveta. Alebo zostanes zatrpknuty sam so svojim pesimizmom a slabou gramatikou. The choice is yours 😉

      • Pán Uhričík očividne nečítal celú diskusiu. Friends with benefits teraz nemyslím ten film aj keď ten to celkom dobre opísal to je ideálny vzťah medzi mužom a ženou ktorí sa nechcú viazať a to je to čo hľadám, tú pravú budem chcieť tak za 10 rokov.A zatrpknutý… 😀 k tomu sa ani nebudem vyjadrovať. Ps. s tým budeš šťastný ako pol sveta si že troška prestrelil 🙂 ,ak je to 5% zemskej populácie tak aj to som možno prestrelil. Gramatiku ti môžem vieš čo….. .

        • 😀 len sa zamysli nad tym co robis teraz, asi prave preto si tam kde si teraz a ak nieco nezmenis tak tam ostanes 😉

    • „A dalšia vec skoro všetko čo si tam vipísal tie rady to je všetko smerované na ženu ako keby si jej mal slúžil WTF? Vzťah na akejkolvek báze kamarádskej, sexuálnej alebo manželskej alebo všetko dokopy, má byť obojstranný, Pozor to neznamená že ja sa naučím ako sa mám k žene správať a ona mi ho potom za odmenu vyfajčí alebo si večer vrznem, to znamená že sme vo vzťahu obidvaja rovnocenný( práve toto si ženy v dnešnej dobe nemyslia oni si myslia ,a chalani im to žerú, že oni su v tom že oni sú 90 a mi 10 vo vzťahu“

      No a presne toto sa nam Michal a spol. snazia na tychto strankach cely cas povedat, aby sme sa neponizovali, ale mali nejaku hodnotu a tym pritiahli zeny. Tento clanok je skor o tom, ako OBCAS potesit zenu, vacsina rad je pouzitelna skor uz v dlhodobom vztahu.

      • Zlatanovič a to ktorý muž nevie že sa o svoju priateľku má starať, kúpiť jej kvety, potešiť ju darčekom, otvoriť jej dvere a podobné veci ved keď toho druhého milujem tak všetko toto všetko robím automaticky ved to som vedel keď som mal 18 rokov. Takých rád ti tu môže napísať ktokoľvek kto má dlhodobo fungujúci manželský vzťah ale týpek Michal to tu prezentuje jak keby objavil nový svet 😀 .

        • ja som ani od toho clanku necakal novy svet, bral som to tak ze Michal sa spytal kamaratky, co sa jej paci ak chlap robi 😉

  7. Alebo je dobré si prečítať Muži sú z Marsu a ženy z Venuše 🙂 dosť z týchto bodov sa vyskytovalo aj v tej knihe.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here