15 jasných znamení, že randíš s výnimočnou ženou

15 jasných znamení, že randíš s vysokokvalitnou ženouPamätáš si ten pocit, keď si stretol tú Pravú?

Srdce ti bilo ako zvon, motýliky v bruchu mali párty a ty si vedel, že ju chceš priviesť k riadnemu o…oltáru.

Priťahovala ťa jej ženská energia, esencia, vôňa, charizma…a doslova každá bunka tvojho tela sa opíjala láskou na prvý pohľad.

Po pár dňoch/týždňoch (experti po pár rokoch) mentálneho klaňania sa tejto zidealizovanej žene si zistil, že vlastne až taká super tutti frutti nie je.

Je to vlastne úplne obyčajná žena. Síce neobyčajne príťažlivá, no so svojimi chybami a nedostatkami. Zisťuješ, že nie je až taká dokonalá bohyňa a na dlhodobý vzťah pre teba nevhodná.

 

Viem, aké to je

randíš s výnimočnou ženou?Prešiel som si tým zhruba  1 458 985 365 – krát. Asi toľko krát som zažil ten blažený pocit bleskového „zamilovania sa“, a ešte bleskovejšieho odmilovania sa.

Koľkokrát som sa zamiloval do dievčaťa len po polhodine rozhovoru, z ktorého som si pamätal len jej parfém, nebeské klipkanie očí a astronomický účet z podniku (ako vieš, že som ten účet platil ja? si jasnovidec?)…

Športovou terminológiou povedané: Na olympijský piedestál som postavil ženu, ktorá za to až tak nestála. Nakoniec takmer vždy vysvitlo, že na dlhodobý perspektívny vzťah by sa nehodila.

Po x rokoch vzťahov, randení a spoznávaní rôznych žien (nie, černošku som nemal. Zatiaľ…) ti prinášam moje postrehy a skúsenosti na tému: Výnimočná žena.

Žena do voza aj do koča, vyspelá, dobrá, skromná no sebavedomá, skrátka žena, ktorú budeš milovať a učiť sa od nej. A nie, jej výskyt sa nepribližuje k výskytu šafranu.

 

Výnimočná žena

Výnimočná žena - komplimenty Ako konkrétne dokážeš spoznať či sa jedná o takto výnimočnú kvalitnú ženu A.K.A. „rádnu samicu“ s potenciálom byť babkou tvojich vnúčat.

Okrem toho, že musí byť v tvojich očiach (samozrejme plných iba platonickej lásky) riadne príťažlivá žena, mala by spĺňať väčšinu, týchto 15 jasných znamení:

Ready? Let’s go:

 

1. Povzbudzuje ťa

Povzbudzuje ťa v nasledovaní tvojich cieľov a vášní, ale nekomanduje ťa. Keď niečo nevyjde, nevyčíta a nemá rétoriku štýlu – „Ja som ti to aj tak vravela.“ Dôveruje ti, že urobíš správne rozhodnutia.

Rešpektuje ťa ako chlapa a cítiš jej dôveru.

Je tvoj fanúšik, nie boss.

 

2. Nevyvoláva žiarlivosť

obímajúci sa pár Nemá pokušenie v tebe vyvolávať žiarlivosť, aby si niečo dokázala.

Je si vnútorne istá svojou hodnotou, tým čo vie ponúknuť a verí, že máš schopnosť oceniť jej kvality.

Nemá potrebu hrajkať s tebou hry, aby sa pred tebou ukázala ako majsterka sveta.

Vie ti ukázať aj svoje zraniteľné ja, pretože si si zaslúžil jej dôveru.

 

3.Netrpí tzv. komplexom „princezničky“

Vyžaduje od teba, aby si s ňou zaobchádzal s rešpektom a úctou, ale z dôvodu, že ju miluješ.

Nie z dôvodu, že len tým, že je žena je automaticky oprávnená k niečomu viac. Nemyslí si, že si zaslúži v živote viac ako ty len preto, že je žena.

Presne tak, ako očakáva, že budeš zaobchádzať so svojimi priateľmi a rodinou s úctou a rešpektom, vie tiež, že s ňou inak ani zaobchádzať nebudeš.

 

4. Vie ako sa správať v neznámych situáciách

pár v meste Výnimočná žena vie, ako sa zaobísť v nových a zatiaľ neprebádaných situáciách.
Jasným znamením, že chodíš s fakt výnimočnou ženou je, že by si dlho nepremýšľal nad tým, či ju pozveš do nových oblastí tvojho života (grilovačka, večera, párty…).

Vie zanechať dobrý prvý dojem na tvojich kolegov, rodičov, biznis partnerov atď.  Zároveň je dostatočne múdra, aby vedela, že príjemne sa odviazať neznamená hneď detskosť a nezrelosť.

 

5. Má v živote 1 oblasť MIMO teba

žena a kôňMá vo svojom živote jednu oblasť, ktorá sa teba nikdy nebude týkať.

Priatelia, koníčky, kariéra – čokoľvek. Je sebavedomá a nezávislá na takej úrovni, že nepotrebuje tvoje angažovanie sa vo všetkom, čo robí.

Týmto si buduje zdravú nezávislosť od teba a to je dodáva ešte viac vnútornej sily.

6. Má vysokú sebaúctu

Venuje sebe primeranú pozornosť, lebo jej sebaúcta ju k tomu automaticky vedie. To neznamená, že je dokonalá, znamená to, že sa stále zlepšuje.

Nemusíš jej hovoriť, že potrebuje vyriešiť ten a ten problém vo svojom živote. Je uvedomelá a vedomá si toho, aké vzvy má vo svojom živote a sama ich iniciatívne rieši.

Potrebuje muža, čo ju bude milovať, nie otecka, čo ju bude vodiť za ručičku.

 

7. Sebavedomo komunikuje

Keď je v situácii, kedy nepozná daných ľudí, tak sa dokáže sebavedomo predstaviť.žena chlap komunikácia

Nestojí ti pri zadku a nečaká, kým rozvíriš hladinu sociálnej interakcie. Vie budovať mosty medzi ľuďmi a povzbudzuje druhých k vzájomnému zoznamovaniu sa.

Zbiera kontakty, pestuje si sociálnu sieť a neuspokojí sa s povrchným poznaním zaujímavej osoby.

 

8. Vie sa predať a zaujať na pohovore

Priemerne náročný, nie extra-konzervatívny zamestnávateľ by ju po zhliadnutí jej životopisu buď okamžite pozval na pohovor alebo rovno ponúkol solídnu pozíciu v jej obore. 

Má sebavedomie zo svojich pracovných úspechov a vie, že má na trhu práce solídnu hodnotu.

 

9. Je asertívna a priama v posteli

Čo sa sexu týka, nie je hanblivá a už vôbec nie zablokovaná.

Keď niečo nechce robiť, tak to dokáže zrozumiteľne a jasne vyjadriť, namiesto pasívneho podriadenia sa.

Tvoj sexuálny život s ňou nie je temná tabu téma, o ktorej jej je moc nepríjemné hovoriť. Správa sa dospelo, lebo vie, že sexuálna túžba je zdravá potreba každej ženy.

Vedie váš vzťah k tomu, aby ste obaja „udržiavali oheň v kozube“.

 

10. Má pokoru a asertivitu zároveň

Rešpektuje cudzie názory a keď vidí, že niekomu škodia, tak mu pokojne, pokorne a s vášňou ukáže lepší, prospešnejší pohľad.

Dokáže dať spätnú väzbu ako dar, nie kvôli sebe, ale aby pomohla druhej strane pochvalou alebo odporučením.

Nezveličuje, nepreháňa ani neprikrášľuje situácie, ktoré zažila. Ak s tebou nesúhlasí, tak s ňou dokážeš mať rozhovor bez toho, aby niekto z vás zvýšil hlas.

 

11. K mužom sa správa bez predsudkov

partie_kamarátstva_relax_vonku (650 x 398)Nikdy v živote by so svojou (alebo ešte horšie s tvojou) rodinou alebo priateľmi nevtipkovala o tom, akí sú chlapi nanič, akí sú menejcenní oproti ženám, detskí, nevyzretí, perverzní atď.

Výnimočná žena je imúnna voči tzv. mantrám o nadradení žien nad mužmi (akékoľvek zaužívané vtípky, ktorých cieľom je pod zámienkou irónie dať verbálne dole muža/životného partnera).

 

12. Vie čo očakáva od života

Nemení svoje ciele a hodnoty, aby sa prispôsobila chlapovi, s ktorým chodí.

Má jasnú predstavu toho, čo od života očakáva a chce dosiahnuť. Jej okolie vie presne povedať jej rebríček hodnôt, pretože podľa nich žije.

 

13. Si s ňou šťastím celý bez seba

vzťah, pár Pravidelne máš návaly šťastia, že si jej partner. 

100 % si si istý, že ona by nechodila len tak s hocikým. Nechodila by s niekým, kto nespĺňa jej kritériá.

Vieš, že ty jej kritériá na partnera nielen spĺňaš ale aj prekračuješ. A cítiš z nej, že je hrdá na to, že spĺňa tvoje kritériá na partnerku.

 

14. Stále na sebe maká a pracuje

Pravidelne a vedome vyhľadáva novú a novú úroveň, na ktorú by sa s tebou posunula, aby ste mali zo života viac.

Viac radosti, viac intenzívnych zážitkov, viac spojenia, viac lásky, viac orgazmov, viac záchvatov smiechu, viac prežívania prítomnosti, viac haribo medvedíkov… 

Pri nej máš pocit, že život je naozaj o zážitkoch – o ich frekvencií a intenzite.

 

15. Nelipne na tebe za každú cenu

Nebojí sa ostať single, keď vyhodnotí, že to s tebou nemá perspektívu.  Vieš, že dlho by single nezostala, a hneď by po nej vyštartovala armáda kvalitných (či menej kvalitných )chlapov.

Máš pri nej istotu, že je s tebou, pretože ju priťahuješ (vzhľadovo aj osobnostne ) ako chlap. Obaja ste si istí, že ste spolu, aby ste spolu napredovali (osobnostne, duchovne…) a boli obaja  ako celok ešte lepší a kvalitnejší ľudia.

Týmito bodmi som sa inšpiroval na jednom anglickom webe.

Môžeš byť teraz akože nad vecou a mať komentáre vtipné ako kýbel zubnej pasty typu – „To radšej Yetiho stretnem ako výnimočnú ženu.“

Ale ver mi, takéto ženy na Slovensku fakt existujú a nie je ich málo. Ok, je ich menej ako ficovoličov, ale viac ako veľrýb na Sahare.

 

Len treba správne hľadať

Určite sú výnimočné ženy aj v tvojom okolí.

Mal som v minulosti tú česť a potešenie prežiť dva krásne vzťahy s takto vyspelými ženami (nespĺňali všetky body, ale väčšinu).

Obe prispeli k môjmu rozvoju a rastu viac ako akákoľvek kniha či seminár. Som presvedčený, že vytrvalou prácou na sebe aj ty čoskoro nielenže spoznáš takto výnimočnú ženu, ale budeš pre ňu aj príťažlivý.

Pretože, čo hľadá nezadaná výnimočná žena?

Nezadaného výnimočného muža.

Žeby teba?

[chlap_webinar]

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

13 KOMENTÁRE

  1. Hmm.. ja som taku mal, uplne dokonalu, mala vsetky tieto vlastnosti, do koca aj do voza.. perfektna v sexe. Zasnubili sme sa.. a zacala ma okradat. Takze z fantastickej zeny narcisticka psychopatka.. Pozor na dokonale zeny. Ziadna nie je dokonala.. a ak mate taky pocit, nie je nieco v poriadku 🙂

  2. Prevažne súhlasím, ale mám aj nejaké výhrady. Áno, žena by mala byť sebaistá (svojou hodnotou), pohotová, otvorená a úprimná, lojálna, mala by vedieť muža povzbudiť, nerobiť scény, byť dosť inteligentná na to, aby vedela rozumne argumentovať a správať sa kultivovane. Ale je tu aj veľké ALE. Samostatná žena, ktorá zvláda všetko bravúrne sama nevytvára vo svojom živote mužovi priestor. Muž sa potrebuje cítiť pre ženu (a nielen pre ňu, všeobecne) užitočný. Preto ho skôr bude priťahovať hlúpučká, naivnučká Barbinka než samostatná a emancipovaná žena. Pri tej druhej sa bude cítiť zbytočný a pod papučou. Celý čas bude cítiť, že mu žena dostatočne neverí, neverí jeho mužským schopnostiam – a čo iné robí muža mužom, ak nie jeho mužské schopnosti? 🙂 Fakt som nikdy nevidela rozjarenejšieho muža, ako keď mi niečo vysvetľoval (hlavne o autách alebo práci, to zbožňujú) a spokojnejšieho muža, ako keď som prejavila dôveru v jeho rozhodnutia a činy. Ale pokiaľ som tak samostatná, že viem všetko najlepšie a nikoho nepustím montovať sa mi do života… Tak je jasné, že sa mi chlap vyhne oblúkom. Čiže bod 16. Výnimočná žena vie dať mužovi vo svojom živote priestor.

  3. ..takmer som pri čítaní tohto článku nedýchal, každým jedným bodom som si uvedomoval že ja mám skutočne výnimočnú ženu. 🙂 skutočne existujú, len ich treba nájsť. dík Silvio

  4. žena, ktorá spĺňa aspoň 85% z týchto bodov, muža vôbec nepotrebuje..je to návod pre egoistov,návod, ako byť sám…kompromisy vo vzťahu sú znakom zrelosti, nie slabosti, ako to vyznieva tu…

  5. no idealy tu boli vzdy. kedysi ich umelci stvarnovali v sochach, malbach, literature. dnes ich vidime v serialoch, filmoch, reklamach, bilboardoch, blogoch, internetovych strankach. idealy tu boli vzdy s nami a jedno mali vzdy a doteraz maju spolocne – su to idealy

  6. … „vysoko kvalitna zena“, takyto clanok clovek len tak nenajde 😀 … ja mam radsej vysokokvalitne pivo. Zeny preferujem inteligentne s poriadnym zadkom …

  7. A ešte stále doplním tento článok o jeden veľmi krásny citát od Gabi Revickej, myslím, že je veeeľmi výstižný : „Keď všetky ženy sveta pochopia, čím sú obdarené, budú milovať svoju ženskosť, nielen ženský, ale aj mužský svet sa stane krajším“:-)

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here