Páči sa ti? Tak NEROB túto 1 chybu

0

Pred mnohými rokmi sa mi veľmi páčila jedna kočka. A aj ja jej :). Vyzeralo to nádejne, že by z toho aj niečo mohlo byť.

ALE spravil som chybu, ktorá všetko pokazila. Musím ti o nej povedať, pretože to môže pomôcť mnohým chlapom.

O akú chybu išlo?

Pozri si toto video, v ktorom ti to prezradím a poviem ti, čo by si nemal urobiť, ak si to nechceš u ženy, ktorá sa ti páči, posrať.

Neopakuj moje chyby a pouč sa z nich. Preto pozorne sleduj video až do konca a inšpiruj sa, čo (ne)robiť:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Kde bolo, tam bolo…

Ako som ti už naznačil vyššie, tak pred pár rokmi som spoznal jednu krásnu kočku. Tmavovlasá dlhovláska, modré oči, krásna postava, inteligentná, zaujímavá a dokonca mala o mňa aj záujem. A ja som mal záujem o ňu. Páčila sa mi a mohlo z toho aj niečo byť.

Keď som však išiel na stretnutie s ňou, niečo sa vo mne stalo, bol som nervózny, potili sa mi ruky… dával som si na tom príliš záležať.

Hoci som do toho momentu absolvoval mnoho stretnutí so ženami, mal som sex s niektorými z nich, páčili sa mi a všetko bolo úplne v poriadku, tak pri tejto jednej to bolo zrazu inak, akoby sa vo mne niečo zlomilo.

Keď som prišiel za ňou na intrák a ona mi otvorila dvere, tak som zrazu nevedel, čo mám spraviť. Nevedel som či jej mám dať bozk na líce alebo ju objať… A v tom tóne pokračovalo celé stretnutie ďalej.

Bol som neprirodzený, strojený, príliš som si dával pozor, bál som sa spraviť nejakú chybu.

Po desiatich hodinách, ktoré som strávil u nej a k ničomu nedošlo, sme sa rozlúčili. Pár dní sa mi vôbec neozývala, bola ku mne chladná a odmeraná, začala ma ignorovať, a už to vôbec nebolo ako predtým. Začal som si lámať hlavu tým, čo sa vlastne stalo, čo som spravil zle, ale nevedel som na to (vtedy) prísť.

Potom mi však povedala, že mala od toho nejaké očakávania, že som sa jej páčil, ale mala zo mňa zvláštny pocit, že to, čo bolo medzi nami, keď sme si písali, tam zrazu nebolo, že nepreskočila iskra. Že sa mi ospravedlňuje, ale pravdepodobne z toho nič nebude.

 

Prišiel som na to

Následne som nad tým začal rozmýšľať, analyzovať, ako som sa správal pri tých ženách v minulosti, ktoré ma chceli, a ako som sa správal pri nej, že ma nechcela, hoci ma pôvodne (ešte pred stretnutím) chcela.

A to je ten problém, ktorý nastáva u väčšiny chlapov, čo vidím. Zameriavajú sa na jednu ženu, ktorá ich očarí, je krásna, zaujímavá a oni žiadnu inú nevidia. Je pre nich iná ako ostatné.

V tom momente to nastane, začnú o nej premýšľať, čo jej majú povedať, ako sa správať, či to bude dobré, kalkulujú, či a kedy sa jej ozvať. Príliš nad tým rozmýšľajú.

Hoci pri ženách, ktoré sa ti nepáčia alebo sú to len bežné kamošky vôbec nerozmýšľaš nad tým, čo povieš a ako ťa bude vnímať. Vôbec to neriešiš a práve preto ťa chcú, si sám sebou, nemáš o ne žiaden extra záujem, a preto si ani nedávaš pozor, ako sa pri nich správaš.

My ľudia chceme práve to, čo nemôžeme mať a ak si na niečom dávame príliš záležať, tak potom sa stáva, že iskra vôbec nepreskočí.

 

Toto ti odporúčam

Žene, o ktorú nemáš záujem, nevypisuješ každý deň, netlačíš na ňu, si pre ňu nejakým spôsobom nedostupný, a práve preto ťa aj chce.

Pokiaľ máš záujem, je to v poriadku, to treba mať, ale potrebuješ do toho zapojiť aj jemný nezáujem, starať sa neustále o seba, mať svoj vlastný život, svoje koníčky, riešiť aj nejaké iné ženy. Pokiaľ nie ste v partnerstve, vo vzťahu či v manželstve, tak ti to nikto nemôže zakázať.

Tým, že sa jej napr. jeden deň vôbec neozveš, hoci ste doteraz boli každý deň v kontakte, nespôsobíš, že ti hneď ujde za iným a zabudne na tebe. Práve naopak.

Spôsobí to opačný efekt, že bude nad tebou rozmýšľať. Žena sa na teba nenamotá, keď s tebou je, keď sa spolu práve bavíte a niečo spolu riešite, pretože do vtedy bolo všetko predvídateľné a krásne.

Ale zrazu sa jej jeden deň neozveš a ona začne rozmýšľať nad tým, čo sa s tebou stalo, kde si, či si s nejakou inou, či sa ti už nepáči…

Začne to analyzovať, baviť sa o tom s kamoškami. Riešiť, či nespravila niečo zle. Tým, že nad tým rozmýšľa, investuje do toho svoj čas a namotáva sa na teba. Pokojne sa jej teda jeden aj dva dni neozvi, striedaj záujem a nezáujem. Žena ťa v takomto prípade bude chcieť viac, ako keby si jej ukazoval iba 100 % záujem, bol si pri nej strojený a bál sa o ňu prísť.

V momente, ako sa začneš báť, že o ňu môžeš prísť, budeš tomu podriaďovať svoje správanie a v tom momente si už o ňu prišiel.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here